Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Pro Evolution Soccer 2010 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Pro Evolution Soccer 2010 (PS3) 66.67 %

Kde koupit ?

Microgames  989 Kč  
FunStore  999 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---79 %SCORE 190
LEVELLukáš Grygar7/1070 %LEVEL 185
GamesportFrantišek Hlahulek---80 %2009-11-23
XboxWeb.czp.a.c.o.---76 %2009-11-20
DoupěPetr Kolář7/1070 %2009-11-12
GameParkMalinka---70 %2009-11-05
BonuswebMichal Kuliš---80 %2009-11-03
Sector.skkorec7/1070 %2009-11-03
Games.czMickey Mouse7/1070 %2009-10-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.89 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.09 %

Počet hodnocení: 11
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2462 z 5973 Žebříček
PC: 1088 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 72 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 231 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2009-09-21
GamePark2009-09-19
Hrej.cz2009-09-07
GamePlanet.cz2009-08-28

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: gambrinus liga
Nick: (dave) - neregistrovaný
Datum:2011-09-28 15:41:53
cus nejte mi pls stranku n a gambrinus ligu nebo mi ji poslete na muj email davcar303@seznam.cz dík moc
[Odpověz]

Titulek: 85 % ???
Nick: (Francoa) - neregistrovaný
Datum:2010-10-01 20:01:45
Děláte si tady srandu asi stim hodnocením ne ? vždyt po hratelnosti je to nejhorší PES za spoustu let.to že vypadá líp přece ještě neznamená,že je dobrej.No nevim,hráči tupý a dřevěný a každej kdo ted hraje tuhle hru má stejnou strategii ... šít to tam z 30 metrů nebo vzít Messiho apod. a proběhnout celý hřiště ... já mám PSA rád,ale dal bych max. 50% za tu poslední zkomoleninu,s kterou přišel.No,zvžte si to každej sám,ale uměle vyvolávat kvalitu hry mi přijde směšný.
[Odpověz]

Titulek: Re: 85 % ???
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-08 16:10:32
Máš pravdu nejvíc mě tam štve ten Messi.V online za Barcelonu hráje 95% hráčů jen kvůli němu.9 z 10 faulů na něho okamžitě červená.

Titulek: Dotaz,Online
Nick: (AdAmBoSsCZ) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 21:27:03
Nevíte jak se vůbec dá hrát po netu,snažim se a nejde mi to !! .. už sem se i registroval a zkusil přihlásit na konami ale vždy při přihlašování mi to hodí chybu a sem tam kde sem byl předtím. díky za odpověd kdyžtak na email adam.d7@seznam.cz jestě jednou dík :))
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (LUKÁŠ) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 06:06:53
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na hraní online, když hraju jakýkoliv zápas po netu je tam nastavená obtížnost pouze na regular!!! je možno toto nastavení někde upravit na Top player nebo poradit server kde se na obtížnost Top player dá hrát??? pokud mi někdo je schopen poradit ať mi prosím napíše na mail (roxigator@seznam.cz) Mockrát děkuji za případnou pomoc.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Speed) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 20:08:48
Taky mám ten problém, zná někdo řešení?

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-08 16:07:00
Top player je jen u friendly match.

Titulek: Video
Nick: (Max) - neregistrovaný
Datum:2010-05-20 11:02:06
Caute lid. PLS pomuze mi nekdo? JAk mam vytvorit videa z ulozenych situaci? Poradte nakej program nebo konvertor. Diik
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Patris) - neregistrovaný
Datum:2010-05-08 03:03:56
Jsem velky fanousek PES. Ale tohle je opravdu neco strasneho. Nelepsi fotbaly jake jsem kdy hral je PES 2009 a FIFA 2007. Temto dvema kouskoum se nevyrovna vubec nic. A FIFA 10?? To radeji ani nebudu komentovat.
[Odpověz]

Titulek: cus
Nick: (drogba) - neregistrovaný
Datum:2010-05-01 20:24:25
hosi cus uz je cestina!ale pls reknete na jake strance se stahuje cz dabing(a jak to stahnut)staci me ta stranka cau
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Lol) - neregistrovaný
Datum:2010-03-08 03:22:30
PES 10 je vůbec nejhorší fotbal co jsem kdy hrál... Nevyvážený rozdíl mezi obtížnostmi, na normal dáváte 8 gólů, na professional jste rádi že vyhrajete... Nespočet chyb, ať už procházení hráčů skrze druhého hráče, nebo že si prostě CPU předkopne míč a běží a vy ho zastavit nemůžete ať děláte co děláte... Přitom když hrajete za toho samého hráče, tak se vám to podáří zřídka... Kdo hraje třeba ML a hraje ne professional, ví že se to dá ztěží hrát, musíte mít dobré hráče, jinak se to dá hodně ztěží, já hraju pes už dlouho dobu a mám problémy... Chyby golmanů, odkopy které se vždycky náhodně odrazí k CPU, rohy, z kterých se prakticky nedá dát gól, odrazí se míč a většinou kam jinam než k CPU, říkalo se o PES10 že se zlepší ponechané výhody? Ani zdaleka... Fauly a ofsajdy jsou moc podle pravítka, v pokutovém území vám hodí skluz jako prase ale jen šktl míč a penalta to neni.. Co se týče penalt ? Hrůza... Kdo tohle vymýšlel ? Nedají se ani natrénovat v běžném tréninku, a jsou vyřešené přímo otřesně... Občas i podivné chování vašich spoluhráčů kteří místo aby si šli naproti balónů stojí na místě... Pro mě je PES 2010 hrozná hra a hraju jí jen asi proto abych zahnal nudu, ale už mě štve čekat neustále na pořádnou fotbalovou simulaci, tohleto vážně nejde... Kdo to hraje, dá mi za pravdu.. Když si chci zahrát na těžší obtížnost, tak to neznamená že chci hrát čim dál tim víc nereálnější fotbal, chci hrát reálnější a těžší...Takže pařte raději jen po internetu proti sobě, proti CPU je to na nic, absolutně NEREÁLNÉ. Na nejtěšží obtížnost padaj góly jen tak že vám klidně i hráč ze Saudské Arábie předkopne po lajně míč běží přes celé hřiště a pak dá přesný centr na hlavu a je to gól a to ho může bránit třbeba Puyol... Kdyby alespoň klička... Semtam je samozřejmě nějaká lepší akce, ale většionou padají góly takhle...Tvůrci z KONAMI by se měli hodně poučit :-)
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 00:29:52
to PES 2010 Je nej hra lepší než fifa.

Titulek: Re:  
Nick: (Patris) - neregistrovaný
Datum:2010-05-08 03:00:43
Naprosto s tebou souhlasim. PES 10 je minimalne o krok zpet oproti 09. Na druhou stranu FIFA 10 je oproti 09 totalni vykopavka.

Titulek: Re:  
Nick: (stefi) - neregistrovaný
Datum:2010-07-05 17:21:51
ty šašku tak se to nejdřív nauč hrát,ze začátku jsem měl taky nervy a ted bych to mohl hrát závodně a není to vůbec těžký tak to nejdříve hraj měsíc a pak piš !

Titulek: Re:  
Nick: (Speedy) - neregistrovaný
Datum:2010-07-08 04:59:35
nick lol má naprostou pravdu,já to hraju už tak 3 měsíce a cpu si dělá co chce,když prostě chce dát gol tak ho dá a to klidně i půjde jeden proti pěti...

Titulek: Čeština
Nick: (otrap) - neregistrovaný
Datum:2010-02-10 15:35:25
Verze češtiny 1.00 http://www.egamer.cz/?file_id=7 Verze češtiny 1.01 http://www.egamer.cz/?file_id=8 je zapotřebí i předchozí verze A informace pro všechny, s největší pravděpodobností další ročník nebude přeložen. Dosavadní překladatel Burysek informoval o tom, že toto je poslední ročník, který překládá, pokud se nenajde někdo jiný na překlad, tak už čeština nebude.
[Odpověz]

Titulek: Nejlepší sportovní hra na PC !!!
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2010-01-20 18:32:12
věc, která mě hodně potěšila na novém pro evu je možnost hrát všechny poháry včetně Ligy Mistrů a Evropské ligy! Tohle mi bohatě vynahrazuje nekompletní licence, které si stejně můžete doplnit díky superpatchi, tahle hra u mě vítězí především skvělou atmosférou, výborným komentářem a božskou hratelností! čím déle hraju tím víc vstoupají mé sympatie k této hře, navíc věc kterou bych chtěl oproti fifě vyzvednout je skvělá optimalizace, kdy na svém průměrném notebooku (pentium T4200 Dual core 2.0 Ghz,4 GB paměti a grafikou Intel 4500 MHD) rozjedu hru naprosto plynule na takřka maximální detaily narozdíl od fify která se mi sekala i na low nastavení! S touhle hrou si konami dali opravdu záležet a pro mě je jasnou volbou! KONAMI 4EVER
[Odpověz]

Titulek: Re: Nejlepší sportovní hra na PC !!!
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2010-01-20 18:35:48
Oprava: možnost hrát všechny poháry vč. LM a EL v sezóně P.S. Fifaři všech zemí vy*ižte si (censored) ! :-D P.P.S novou fifu na konzolích jsem nehrál, takže to platí na počítačové fifaře ;-)

Titulek: Klávesnice + joystick
Nick: (Kory) - neregistrovaný
Datum:2009-12-31 01:29:44
Dobrý den, koupil jsem si PES 10 na PC a mám to po 1... Chtěl bych se zeptat jestli de hrát zároveň s joystickem a s klavesnicí díky..
[Odpověz]

Titulek: čeština nebo angličtina
Nick: (gembler) - neregistrovaný
Datum:2009-12-23 18:08:16
lidi stahl jsem si pes 2010 ale nemam to ani česky ani anglicky.Jak už jsem se tady dočetl tak čeština neni ale nevite kde by se dala stahnout angličtina? Pokud vite dejte sem odkaz.diky
[Odpověz]

Titulek: česká liga
Nick: (evžen,lovec žen) - neregistrovaný
Datum:2009-12-20 15:02:17
Je tam česká liga??
[Odpověz]

Titulek: Re: česká liga
Nick: (johnny) - neregistrovaný
Datum:2009-12-21 14:46:14
jen Sparta a Slavie

Titulek:  
Nick: (JohnyDesperado) - neregistrovaný
Datum:2009-12-17 03:01:17
Jednoznačně nejlepší díl skvělé série, naprosto nesouhlasím s kritikou většiny zde uvedených recenzí, myslím že recenzenti nedali hře dost času, možná jsou již příliš navyklí pozlátku a arkádovosti nové fify na konzolích, nevím.. jediná objektivní recenze na gamesport.cz, přijde mi jak kdyby recenze na pro evo psali fanoušci fify!!! Krom toho na PC jedinej next-gen fotbal na trhu.. toť můj názor
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-01-05 14:00:41
naprosto souhlas. pes ma chyby, podle me mohl byt lepe propracovan pohyb, a uz by mohli byt soupisky u vsech tymu jak maj byt, ale oproti golove naskriptovane fife se to neda srovnavat - fifa ma sice lepsi pohyb, vice peknych klicek (ktere nekdy fungujou nahodne), ale ty strely a vubec system jak tu padaj goly je fakt dost trapny a po 2 hodinach hrani bych si ji radsi nikdy nekoupil. pro evo mi prijde proste zabavnejsi. PES 2010 8/10, FIFA 2010 7.5/10... KARFA

Titulek: Re:  
Nick: (DEsp) - neregistrovaný
Datum:2010-01-12 00:36:47
Souhlasim stebou nej fottball

Titulek: Re:  
Nick: (DEsp) - neregistrovaný
Datum:2010-01-12 00:38:21
Souhlasim stebou jednozančně nej fottbal zvlašt ten mod become a legend

Titulek:  
Nick: (Bárny) - neregistrovaný
Datum:2009-12-15 18:53:43
Řekne mi někdo jak se nastavuje u pes 10 rozlišení?Nemůžu to najit nebo to tam ani neni což by bylo celkem na hovno,mám trochu větší monitor.A taky by mě zajimalo zda-li pak se dá změnit ve hře přihrávka střela.Myslim tim např: Střela D,Nahrávka S...Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-24 02:48:42
jo da nekde tam kde to mas nainstalovany je settings. je to jako aplikace tak tam to je

Titulek: otazka
Nick: (harek) - neregistrovaný
Datum:2009-11-24 23:49:37
odpište mi niekdo či sa da v hre pes 2010 aj quikovať virtualna simulacia
[Odpověz]

Titulek: otazka
Nick: (harek) - neregistrovaný
Datum:2009-11-23 00:57:03
da sa v hre pes 2010 aj qvikovať no virtualna simulaci že len kliknete a už je cely zapas odohrani.
[Odpověz]

Titulek: Re: otazka
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-24 21:15:47
jo napriklad v master lize kdyz das Next tak se tam objevi Další zápas nebo simulovat zápas (myslim)

Titulek: PES 2010
Nick: (hoffer) - neregistrovaný
Datum:2009-11-17 16:01:22
JE TAM PROSIM VAS I SINGLEPLAYER. DIKY!!
[Odpověz]

Titulek: recenze
Nick: (chelseafch) - neregistrovaný
Datum:2009-11-11 14:17:36
vůbec nechápu ty recenze vždyt ty procenta her dávají lidi který vůbec nevý co hrají.a pak škodí průmerné hodnocení.nechápu pes 2010 je o hodně lepší než fifa a při tom jedna nejmenovaná stránka udělala s fifi lepší hru než pes 2010.tohle by se nemělo ztávat.!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kirchna) - neregistrovaný
Datum:2009-11-01 00:23:41
TO Mili: MYSLIM ZE TOBE NEPOMUZE ANI CESTINA...TY ANGLICKY NEDA ROZUMET
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mili) - neregistrovaný
Datum:2009-10-22 16:55:33
Prosííím dejte na hru Pro Evolution Soccer 2010 ČEŠTINU!!! Vůbec se nedá anglicky rozumět.Děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-10-23 14:56:14
čeština do pro eva není.musíš počkat až ji udělají počítám tak měsíc jako každý rok.ale ikdyž letos to bude složitější je tam toho víc co se musí přeložit.takže budeš muset hrát takový jaký to je zatím.

Titulek: Re:  
Nick: (Aral) - neregistrovaný
Datum:2009-10-25 14:12:41
:D Ono se tomu dá rozumět, jen se to musí umět :)

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2009-10-19 19:25:44
už se těším až vyjde konečně pořádná fotbalová hra
[Odpověz]

Titulek: suňimulácia a become a legend
Nick: (Predy12) - neregistrovaný
Datum:2010-04-13 00:11:38
cawte chcel bi som sa spytat či sa da na PES 10 simulovat ako fauly. lebo kdesi som cital ze to ide tak teraz neviem . A ešte je to pes ovela lepšie nez fifa 10 vobec sa to neda zrovnavat fifa je o triedu nižšie mozu sa hanbit zato čo vitvorili . A dost ma mrzi ze na pes mi nejde mod : Become a legend . mam hru stiahnutu a nie kupenu ale buds mozem hrat len training zapas bez dresov komentacie divakov atd alebo mozem len preskočit zapas .nechapem prečo prosim niak mi poradte prosimmm.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Pro Evolution Soccer 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Pro Evolution Soccer 2010
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 31003x - statistika
Pro Evolution Soccer 2010 74 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-23
Pro Evolution Soccer 2010

Průměrné hodnocení z médií:

73.89 %

Min : 70 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: Konami
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 9
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 7/10
Autoři se evidentně snaží vyhnout jakémukoli radikálnějšímu zásahu, a s touto filosofií nemohou daleko dojít. Hře chybí větší otevřenost a především kompletní modernizace.
> Bonusweb : 80 %
Letošní ročník přišel se změnami, které střídavě potěší běžnější i zkušenější hráče. Těm prvním nemusí sednout pozměněná hratelnost, ale zase si oblíbí novou podobu Master League. Ti druzí to mohou mít přesně naopak.
> GamePark : 70 %
ProEvo trošku usnulo a snaha moc nezasahovat do fungující hry se jim pravděpodobně nevyplatí. Nechápejte tyto řádky špatně - ProEvo je velmi kvalitní hra, která především po hratelnostní stránce umí zabavit.
> Sector.sk : 7/10
Rozpačitý dojem núka zvuková stránka, kde je dobrý soundtrack a fajn zloženie efektov zo štadióna na jednom uchu, no druhé trhá príliš repetitívny a po niekoľkých zápasoch už nudný komentár.
> Doupě : 7/10
Oproti loňskému ročníku je jen málo změn, většina z nich navíc neznatelných. Přesto se stále jedná o nejlepší fotbal na počítači se skvělou hrou na hřišti, slabší grafikou, úděsnými animacemi, ale poutavou atmosférou jako z televize.
> XboxWeb.cz : 76 %
Smíří-li se člověk s jeho arkádovostí, překousne chybějící licenci a drobné chybky v hratelnosti, odvděčí se mu „pejsek“ přímočarou a akční hratelností, kdy se ani chvíli nenudíte.
> Gamesport : 80 %
Je komplexnější a mnohem flexibilnější co se různých fotbalových situací týče. Už to není tolik statické, a to je jen dobře. Zase se nám totiž fotbalová hra malinko přiblížila opravdovému fotbalu.
> Časopis SCORE : 79 %
Je to jediná šance, jak si na PC zahrát pořádný fotbal, a i když rozhodně nemáme v tomhle ohledu na konzolisty, taková ostuda to zas není.
> LEVEL : 7/10
Solidní základ stahují chyby, které se bezdůvodně vyrojily jako kopřivka, kosmetické změny oproti loňskému vydání neodůvodní novou koupi.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %