Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Pro Evolution Soccer 6 > PC > Sport

Kde koupit ?

FunStore  1289 Kč  
Microgames  692 Kč  
FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---92 %SCORE 154
LEVEL 8/1080 %LEVEL 146
Časopis Doupě 8.5/1085 %Doupě 11/06
GameStar.cz 8.7/1087 %2007-02-24
Gamesport ---80 %2006-12-13
Gamezone (ZRUŠEN) 3.5/570 %2006-11-24
Sector.sk ---83 %2006-11-22
GamePark ---85 %2006-11-21
Hratelne.cz ---88 %2006-11-17
Doupě 8.4/1084 %2006-11-08
Bonusweb 8.7/1087 %2006-11-08
Hrej.cz 8/1080 %2006-11-07
hry.Sme.sk 7.5/1075 %2006-11-06
Games.cz ---86 %2006-11-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.00 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.82 %

Počet hodnocení: 17
Min. hodnocení: 5 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 962 z 5973 Žebříček
PC: 381 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 26 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 75 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (mara) - neregistrovaný
Datum:2011-11-20 23:53:16
potreboval bych presny postup instalace
[Odpověz]

Titulek: pes6
Nick: (lukas demel) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 19:09:56
a taky kde stahnout gambrinus ligu do pes6
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Míra) - neregistrovaný
Datum:2009-12-31 01:55:33
potřeboval bych kod na Pro Evolution Socer 5 ,jestli mi mužete poslat kdyz tak na muj email Mirda09.As@seznam.cz Díky moc
[Odpověz]

Titulek: pes5
Nick: (Kolec) - neregistrovaný
Datum:2008-12-18 04:34:18
jak mam psustit gambrinus ligu v pro evolution socer 5 ani podle navodu nevim jak na to.
[Odpověz]

Titulek: něco nevím
Nick: (hráč PES 6) - neregistrovaný
Datum:2008-03-21 17:19:16
nemáte někdo ponětí jak se vybírají míče na ty zápasy? Já jsem si to jako blbec opsal na papír kdo má jaký míč.Tak např.hrál jsme penalty za rusko a měly roteiro pak sem hrál znova za rusko a měly teamgeist není nějaká tabulka třeba s těma míčema na zápasy? dík za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: něco nevím
Nick: (lukas demel) - neregistrovaný
Datum:2010-12-18 19:11:59
jestli mas gamepad tak staci zmacknout r1 a tam mas dalsi stranku

Titulek: už to jde ale je jiný problém
Nick: (hráč PES 6) - neregistrovaný
Datum:2008-02-17 04:57:06
Hele čus dík za rady už to jde ale chtěl jsem se zeptat ta gambrinus liga tam je ale jmenuje se furt eredivise ta holandská.Přejmenovat to nejde a třeba slávia není slávia ale AZ Alkmar atd. A hráči jsou z týmu AZ Alkmar jde na to taky nějaký patch? dresy ale mají slávistické neposlal bys mi adresu pokud o něčěm víš a byl by tam opět postup instalace? Ny You tube jsem viděl video top 3 goly slávia a jmenovali se normálně.A nevíš momochodem kde dobře stáhnout plnou hru FIFA 08? dík za odpověď
[Odpověz]

Titulek: nejde to
Nick: (hráč PES 6) - neregistrovaný
Datum:2008-02-15 20:30:58
rozbalil jsem to a nemůžu tam najít žádný soubor s koncovkou dkz a mám tam akorát spouštěcí program.exe a je to PES6_CSP2007_v1.0_Kitserver když to otevřu tak je tam možnost extract ale nevím kam napiš pls dík a nešel by lepší návod na to?
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde to
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-15 22:13:36
Tak pokud jsi to stahoval z této stránky PATCH/UPDATE tak tam máš soubory CtiME.mht(to je ten návod) PES_6_Czech_Super_Patch_2007_v1.0.exe PES_6_Czech_Super_Patch_2007_v1.0.r00 PES_6_Czech_Super_Patch_2007_v1.0.sfv ten návod je celkem dost podobně napsanej.

Titulek: nainstalování Gambrinus ligy
Nick: (hráč PES 6) - neregistrovaný
Datum:2008-02-14 21:30:22
Čau chtěl bych se zeptat Gambrinus ligu do PES 6 mám už stáhnutou,ale jak jí nainstalovat? Musím asi přes Winrar rozbalit a pak někam nakopírovat.Neporadí mi někdo kam to mám po rozbalení nakopírovat/přepsat? Díky za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Re: nainstalování Gambrinus ligy
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-15 02:54:37
Já už si to moc nepamatuji ale určitě budeš potřebovat DKZstudio na pes6 a v něm všechno předěláš.Zkus to podle tohoto článku http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10065 je to sice na pes 5 ale postup je myslím stejný.

Titulek: Nastaveni klavesnice PES 08
Nick: (Majkl) - neregistrovaný
Datum:2007-12-11 22:35:41
Zdravim nevi nekdo jak se nastavuje mezernik (v 06 na to byla takova finticka ale nejak si na ni nemohu vzpomenout) Diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-10 10:10:42
crysis-security module cannot be activated, poradte nekdo co s tím mam delat, jeste mi hlasilo neplatna aplikace pro Win2k,pod Vistami to pojede?prosim poradte na linguista@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: PES6
Nick: (Kartez) - neregistrovaný
Datum:2007-11-08 23:43:08
Ten SuperPatch z fifacz.com ale nejde stahnout, jak to?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (niga06) - neregistrovaný
Datum:2007-10-25 13:04:24
mohl by mi nekdo z vas pls poradit kde bych moch najit nejaky patch na pro evo 6
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (slick) - neregistrovaný
Datum:2007-10-31 00:18:54
http://fifacz.com/

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-24 16:39:07
mam stale zle loga a dresy timov co mam urobit aby som to mal normalne
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga
Nick: (Buřimek) - neregistrovaný
Datum:2007-07-16 01:46:50
Kde se prosím dá stáhnout ta gambrinus liga. Pařím tu hru pořád ale ta liga mi tam chybí. Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Gambrinus liga
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-16 03:14:51
Přidal jsem Ti na tu gambrinus ligu odkaz (viz. výše)

Titulek:  
Nick: (F.3.r.0.)
Datum:2007-07-12 22:50:53
Je to hooodne dobry fotbal lepsi fotbal neexistuje(aspon pro me):) a jeste jak tam je patch s gambrinus ligou uuaaa :D
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (benderkiller) - neregistrovaný
Datum:2007-06-15 14:18:15
A required security module can not be activated. This program can not be executed (7000) nevíte někdo pls co s tím? dík za odppověď docela bych si to chtěl zahrát
[Odpověz]

Titulek: Problem
Nick: (Najbi) - neregistrovaný
Datum:2007-05-31 03:06:46
Mám 64bit procesor AMD dvoujadro... a tahle hra mi hrozne blbne.. pokazdy kdyz pustim zapas tak hraci behaji strasne zpomalene nevite cim by to mohlo byt?
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (AceFire) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 20:57:09
Zdravím vás.Mohli by jste mi někdo poslat crack k teto super hře?diky moc AceFire@seznam.cz ...PES bylo,je a bude nej fotbalek na světě :-))
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (prusa04) - neregistrovaný
Datum:2007-05-05 12:04:24
ahoj prosim tě nevíte kde bych stáhnul carck,kdyžtak mi napište na meil dik prusvicjan@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: odpovez
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-23 19:18:53
porad te mi kde se da stahnout crack do hry pro evolution soccer 6 napis na huti100@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (prosim) - neregistrovaný
Datum:2007-04-07 15:01:07
ako sa da pes6 hrat po nete alebo sieti, prosimm
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-03-27 19:01:34
neviete kde najdem Cestinu do PES 6
[Odpověz]

Titulek: Jak hrát PES 6 ve dvou
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-08 22:35:50
nevím co kde mám nsstavit aby se dalo hrát na klávesnici a gamepadu najednou.Ve hra - settings - mám volbu pouze prp gamepad i ve volbě player 2. Za rady díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Jak hrát PES 6 ve dvou
Nick: (mertic) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 16:31:13
start-programy-konami-proevo6-settings nastavit ovladani na klavesnici, player 1 nechat volny a gamepad nastavit na player 2

Titulek: Re: Jak hrát PES 6 ve dvou
Nick: (F.3.r.0.)
Datum:2007-07-12 22:52:21
ve slozce konami mas seting a tam to mas kdyztak napis na icq 451034987 rad ti poradim :)

Titulek:  
Nick: (Ting) - neregistrovaný
Datum:2007-03-06 17:16:50
The best game.
[Odpověz]

Titulek: Je to hrozny
Nick: (TommyAnders)
Datum:2007-02-18 16:34:24
je to desna hra!!!ja to hral a fuuujjj nejlepsi fotbal je FIFA 07 !!!!tohle se ani neda hrat!!!desna grafika a ovladani!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Je to hrozny
Nick: (Dejv) - neregistrovaný
Datum:2007-02-27 12:27:23
fifa (je jedno jaka) ze je lepsi? :D :D :D to jsou joky...

Titulek: Re: Je to hrozny
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2007-03-21 04:34:13
Tommy seš retard viď?

Titulek:  
Nick: (Tonda) - neregistrovaný
Datum:2007-02-13 23:44:35
Cau draci chlapi potřeboval bych poradit.Když stáhnu češtinu tak mi to nejde rozbalit píše to (neočekávaný konec archivu)Dělá vám to taky?proím porádte nebo zašlete češtinu na email broztonda@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-09 03:50:21
Nevíte někdo, kde se dá stáhnout gambrinus liga do PES6?. Na týhle adrese jsem našel nějaký patch do PES6 http://www.fifacz.com/forum/viewthread.php?tid=6438. Zajímalo by mě jestli v tom patchi je právě ta gambrinus liga?
[Odpověz]

Titulek: carck na pes 6
Nick: (joninho14) - neregistrovaný
Datum:2007-02-08 01:14:39
počujte nemohly by ste mi niekto poslať crack na pes 6????moje icq 326954399
[Odpověz]

Titulek: multiplayer
Nick: (sluki) - neregistrovaný
Datum:2007-02-04 20:39:20
Nevie niekto ako sa to da hrat po LAN-ke. Alebo cez gamepad a klavesnicu 1vs1 na 1PC. HELP ME
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Martas) - neregistrovaný
Datum:2007-01-18 21:46:14
když jsem ji stahnul tak se mi nepodarilo ji spustit
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Venca) - neregistrovaný
Datum:2007-01-16 21:33:06
Kdo má zájem o češtinu do PES6, tak je tady: http://www.pes6.kvalitne.cz/. Pro upozornění: musíte použít Internet Explorer, aby jste to stáhli.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Martas) - neregistrovaný
Datum:2007-01-09 20:59:31
Cau reknete mi kde se da stahnout do pes 6 cestina dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (ferino) - neregistrovaný
Datum:2007-01-30 21:37:17
http://www.pes6.kvalitne.cz/PES%206_CZ.rar

Titulek: ovládání
Nick: (michal / 7 let /) - neregistrovaný
Datum:2007-01-07 20:45:22
poradte mi ovládání k PES 6 - demo
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kubiik) - neregistrovaný
Datum:2006-12-26 18:41:26
kde se da stahnut čeština do PES 6??napište na mail:kubiik66@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Venca) - neregistrovaný
Datum:2006-12-26 19:08:34
Čeština bohužel ještě nevyšla. Snad výjde co nejdřív.

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-26 19:25:28
http://www.fifacz.com/forum/viewthread.php?tid=6337&page=6
zatím se chystá dabing - do Velikonoc by prý měl být hotový

Titulek: Re:
Nick: (TommyAnders)
Datum:2006-12-27 20:57:34
vubec si ho nestahuj radsi si stáhni FIFU 07 mnohemkrát je lepší věř mi!!!! jak jsem videl PES6 tak to stoji za hovno nez jsem treba nasel kde se meni grafika tak jsem u toho sedel pul hodiny!!!

Titulek: Re: fifa 07 ???
Nick: (gogo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 22:47:06
To jsi snad spadl z jahody 'TommyAnders' nebo to říkáš jen ze srandy?Jak může být fifa lepší než pes.

Titulek: Nejde spustit
Nick: (Uruk) - neregistrovaný
Datum:2006-12-22 00:12:08
Mam orego a pri spusteni me to pise : A required security module can not be activated. This program can not be executed (7000). Pls poradte nekdo!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-20 13:26:37
mily chlapce, pokusim se ti to ulehcit... Goal = gol player = hrac ball=mic to by ti melo stacit. cislovky by jsi znat mohl nebo je chces taky prelozit? PS:shanim cestinu na piskvorky a na sachy...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-24 04:27:47
Fotbalu, jak se hraje rozumim, na to češtinu nepotřebuju. Ale je tam spoustu jenejch věcí třeba v menu atd. kde bych tu češtinu chtěl. Příště prosim tě nepiš, že češtinu na fotbal potřebuje jen primitiv, ale radči se zkus po nějaký tý češtině podívat a poslat sem link.

Titulek: kdo je tady proimitiv
Nick: (neregistrobaný) - neregistrovaný
Datum:2006-12-17 18:51:40
jen primitiv potrebuje cj tak ses ten primiotiv ty protoze ja ji taky potrebuju
[Odpověz]

Titulek: Čeština + Gambrinus liga
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-09 22:08:33
Nevíte někdo, kde se dá stáhnout čeština nebo gambrinus liga do PES 6?
[Odpověz]

Titulek: lomphhof
Nick: (tino) - neregistrovaný
Datum:2006-12-09 19:46:06
ik wil het omdat ik homo ben ok nou goed
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-05 13:36:23
jen primitiv potrebuje cestinu na fotbal
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (LukasSL) - neregistrovaný
Datum:2006-12-05 00:32:10
kedy vide cestina?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Pro Evolution Soccer 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Pro Evolution Soccer 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 50224x - statistika
Pro Evolution Soccer 6 83 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-00
Pro Evolution Soccer 6

Průměrné hodnocení z médií:

83.00 %

Min : 70 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Konami
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %