Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Pro Evolution Soccer 5 > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Pro Evolution Soccer 5 (Winning Eleven 9) (PS2) 90.00 %

Kde koupit ?

Microgames  395 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---87 %SCORE 141
LEVELMartin Bach / Blixa8/1080 %LEVEL 132
Časopis GameOn (zrušen) ---85 %GameOn 7
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 12/05
Gamesport ---93 %2006-03-21
GamesWEB.sk ---85 %2006-03-02
Czechgamer.com ---89 %2006-01-26
Gamecenter (pozastaven) ---91 %2005-12-20
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-11-29
Bonusweb ---89 %2005-11-23
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9/1090 %2005-11-20
Gamezone (ZRUŠEN) ---90 %2005-11-09
Games.cz ---90 %2005-11-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.15 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

84.43 %

Počet hodnocení: 23
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 385 z 5973 Žebříček
PC: 130 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 4 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 14 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2005-10-16
Bonusweb2005-10-05
Gamezone (ZRUŠEN)2005-09-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: instalace cz
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2011-08-25 00:52:08
Ahoj nevíte jak instalovat cz text a cz dabing do pes5.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (patrik) - neregistrovaný
Datum:2011-06-28 01:17:35
Čau chtěl bych se zepta jestli by mi někdo poradil na můj email chalan1997@seznam.cz kde se dá ztáhnout na uložto Pes 5 v češtině hledal jsem to tam. Ztáhnul jsem 3 soubory a ani jeden mi nesel. poradil by ste mi někdo budu mo rád. díky.
[Odpověz]

Titulek: gambrinus liga
Nick: (Kolec) - neregistrovaný
Datum:2008-12-19 03:38:26
Nainstaloval jsem si czech super patch v2.0 a potom v2.1 a kdyz zapnu pes 5 tak je vsechno v poradku i menu je jako na obrazku ale kdyz si vybiram ligu tak je tam obrazek jako gam. ligy ale nazev je normalne holandska liga a jsou tam jenom 2 ceske tymy banicek a boleslav muzete mi pls poradit na muj email nebo icq email:Holec.Kaja@seznam.cz nebo icq:383-934-740 dekuji moc ale spis na icq
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (wenca) - neregistrovaný
Datum:2008-02-12 23:17:32
Prosím mohl by mi někdo poradit jak stáhnout ty licence a ty dresy? moc děkuju
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Bones*23)
Datum:2008-02-13 23:45:27
tady:) http://downloads.fifacz.com/index.php?act=viewall

Titulek:  
Nick: (bayernxx) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 23:43:24
nej hra jenom si dopoucuji stahnout dresiky a licence a jeste jedno varovani tuhle hru hraju uz 1.5 roku a a porad me bavi takze bacha
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (YOUNGCESAR) - neregistrovaný
Datum:2007-08-10 18:12:18
TAKY BYCH SI RAD ZAHRAL ALE S 'PES 5 Czech Super Patch 2006' JENZE MOMENTALNE SE NEDA NIKDE STAHOUT. PORADI TE NEKDO?

Titulek: Re: otazka
Nick: (thierry.14) - neregistrovaný
Datum:2007-12-15 16:09:29
hele nevis kde by se dala sehnat ta licence a ty dresy??? Posli mi odkaz pls. caw

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-14 00:14:25
odkaz na stahnuti csp do pes5 je na foru fifacz.com

Titulek: xx
Nick: (xx) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 00:32:51
Nazdar hoši v tom videu je typek co si zastavi mic a malim oblouckem si ho obhodi.Nevite jak se to udela?
[Odpověz]

Titulek: finty???
Nick: (Stewo) - neregistrovaný
Datum:2006-12-11 19:42:04
Dobry sen wedel by mi niekto helpnut, a prezradit niejake finty napr.360-ku?
[Odpověz]

Titulek: instalace češtiny
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2006-12-07 22:40:00
Mohli byste mi prosim poradit jak rozbalit staženou češtinu s koncovkou .rar? děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: instalace češtiny
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-07 22:56:45
zkus winRAR :) ale umí to rozbalit skoro všechny programy které se týkají komprese/dekomprese :)

Titulek: Re: instalace češtiny
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-19 23:46:36
přes Total Comander

Titulek: Re: instalace češtiny
Nick: (thierry.14) - neregistrovaný
Datum:2007-12-15 16:07:41
caw ty si se ptal jak nainstalovat csestinu kdyz ma koncovku .rar stahni si program WinRAR ten umí otevřít .rar , .zip atd.

Titulek:  
Nick: (Ronaldo) - neregistrovaný
Datum:2006-10-17 23:41:36
kde najdu Czech_Super_Patch_2006
[Odpověz]

Titulek: instalace super patche 2 ???
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-10-01 16:03:41
Lidi moc prosím jak na to??? jsem z toho volaký zmetený?? mám nainstalovaný superpatch 1 a chci tam dát dvojku ale instaloval jsem to před delší dobou a teď nevím jak na to??? díky moc ivo.simi@seznam.cz dejtemi prosím vědět p.s u superpatche 2 je návod ale nejak jsem to nezvladl???
[Odpověz]

Titulek: Super patch do PSA 5
Nick: (Honza_K1) - neregistrovaný
Datum:2006-09-22 20:34:51
Postahovat programy : KITSERVER - http://files.pescorner.de/tools/kitserver-523_bserver5232.rar DKZ STUDIO - http://rapidshare.de/files/16825717/DkZStudio_0.92B.rar.html WINUHA - http://www.slunecnice.cz/product/WinUHA/ Postahovat soubory : A/ 0_sound http://files.filefront.com/0_SOUNDrar/;5499536;;/fileinfo.html B/ e_text http://rapidshare.de/files/33140183/Menu C/ 0_text http://files.filefront.com/SP0_TEXTrar/;5505618;;/fileinfo.html D/ Optionfile http://rapidshare.de/files/33139263/Optionfile.rar.html E/ PES.Exe http://rapidshare.de/files/33190632/PES5_Exe.rar.html F/ language_sound http://rapidshare.de/files/32564273/Callnames.rar.html G/ Ballpack http://rapidshare.de/files/32564110/ballpack_for_kitserver_by_pauldiddy_v1.uha.html H/ Stadionpack http://files.filefront.com/stadiumpack_for_kitserveryuha/;5490907;;/fileinfo.html I/ Facepack http://rapidshare.de/files/33195464/gdb.rar J/ kitserver http://files.filefront.com/Official_Superpatch_40_K7rar/;5506543;;/fileinfo.html Vsechno nainstalovat do hry : Soubory A/ B/ C/ D/ prakticky jen prekopirovat do slozky Pro Evolution Soccer 5dat Soubor E/ prekopirovat do hlavniho adresare hry a prejmenovat na PES5.exe Soubor F/ importovat pomoci DkZ studia 1. Rozbalit Callnames.rar 2. Otevřít language Sound file (e_sound, etc.) pomocí programu DKZ Studio. 3. V programu “Edit > Import > Import all” 4. Vyber rozbalený adresář Callnames a potvrď ok 5. Po naimportování ulož jako 'x_sound' 6. Po uložení přejmenujou soubor 'x_sound' na 'e_sound' a nahraď tak původní soubor 'e_sound'. a soubory G/ H/ I/ F/ nainstalovat pomoci KITSERVERU 1. Celou složku kitserver po rozbaleni zkopirovat do slozky Pro Evolution Soccer 5 2. Do nove vznikhleho folderu pro evolution soccer5kitservergdb nyni zkopirovat rozbalene slozky balls, faces, hair, stadiums a uni 3. v kitserveru setup.exe, install konfigurace možností ve hře - míče se mění v obrazovce kde vybíráte dresy klávesami 'V' a 'B' ('C'vrátí na původní balon) - jiné sady dresů na výběr získáte 'tabulátorem' ('A' mixuje sady) - na výběr stadionů se dostanete v té samé obrazovce klávesou 'page up' a stadiony pak měníte číslicemi '9''0' ('7' nastaví domácí stadion) - nelze přímo během zápasu měnit konfiguraci ovladačů, hra pak spadne názorně - http://img246.imageshack.us/img246/2166/kitserverblch8ej4.jpg DALSI INFORMACE NA WWW.FIFACZ.COM
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2006-09-07 18:41:56
Muzete mi nekdo poslat serial na smmot@seznam cz? Dik
[Odpověz]

Titulek: jak hrat po internetu
Nick: (drejk17) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 22:01:12
Prosim reknetemi jak se da hrat po internetu pes5 diky
[Odpověz]

Titulek: Super patch 2.0
Nick: (Filip) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 01:48:52
Nevíte někdo kde stáhnu Superpatch 2.0 dík moc a potřeboval bych to co njrychleji
[Odpověz]

Titulek: Gambrinus liga
Nick: (Kopec39) - neregistrovaný
Datum:2006-08-25 03:09:15
Poraďte prosím odkud nejlépe stáhnout gambrinus ligu do PES 5 a pak popiste jak ji nakopíruji a uložím do hry. Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Gambrinus liga
Nick: (swat) - neregistrovaný
Datum:2006-09-27 17:16:42
http://downloads.fifacz.com/index.php?act=view&id=230

Titulek: Rada
Nick: (PE.CEN) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 12:26:45
Braveman moderátor - tak mi ještě poraď jak mám tu stáhnutou češtinu rozbalit když mi to píše soubor nelze otevřít!!!Protože já češtinu stáhnu pak to co stáhnu tak jak jsi psal a stejně mi čeština nejde!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Rada
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-23 15:07:27
zkus ten soubor s češtinou stáhnout na disk a poté otevřít např. přes Total Commander

Titulek: Pošlete mi přesný návod jak dostat češtinu do PES 5
Nick: (PE.CEN) - neregistrovaný
Datum:2006-08-22 19:28:09
Už jsem si několikrát stáhnul češtinu do PES 5 a stále nevím jak ji vložit a spustit ve hře.Poraďte mi někdo a úpšlete mi na mail PE.CEN@seznam.cz návod a přesný postup jak češtinu zprovoznit!!! Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Pošlete mi přesný návod jak dostat češtinu do PES 5
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-23 00:59:45
Instalace:
Textová část - Pozor, pokud jste si instalovali superpatch, vyberte příslušnou verzi ! Stáhněte tedy textovou část češtiny, rozbalte. Rozbalený obsah nakopírovat do složky kde máte váš starý E_TEXT.AFS
Audio část - Stáhněte archív s českým dabingem a rozbalte. Rozbalený obsah nakopírovat do složky kde máte váš starý E_SOUND.AFS
Pravděpodobně C:Program FilesKONAMIPro Evolution Soccer 5dat ale záleží na tom kam jste to naistalovali.

Starý E_TEXT.AFS a E_SOUND.ASF si mužete zálohovat nebo rovnou přepsat novým. Záleží na tom jakou má kdo odvahu.

jako jestli tomuhle nerozumíš tak se na to vyprdni uplně :)

Titulek:  
Nick: (paja) - neregistrovaný
Datum:2006-08-18 00:57:25
poradte mi nekdo jak stahnout gambrinus ligu do pes5
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-15 13:58:29
odkud mate CZECH SUPERPACH
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-15 16:20:46
CZ SuperPatch můžeš stáhnout ze stránek http://downloads.fif acz.com/

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-15 13:56:51
nemate na PES5 dabing
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-15 16:18:49
Ten LINK u nadpisu čeština o něco výše nebude jentak ... :-/

Titulek: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-08-12 15:05:41
cau lidi napiste mi plosim cd-key na icq 294-319-933
[Odpověz]

Titulek: Pravá jména hráčů podruhé!
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-08-10 21:42:00
1) s 99999PES bodama a spřístupněnýma všema položkama PESShopu
http://rapidshare.de/files/6887663/PC_PES5_locked99999.zip.html

2) s 0PES bodama, při jehož použití si musíte na všechny položky nejdříve vydělat...
http://rapidshare.de/files/6887731/PC_PES5_unlocked.zip.html

Jedná se o oficiální vydání webu www.pesfan.com, ve kterém jsou upraveny názvy a jména všech klubů, lig, pohárů, stadionů a hráčů. Dále byly upraveny startovní jedenáctky a čísla dresů. Přidány byly i loga a emblémy na dresy, které nemá PES ošetřený licenčně. A v poslední řadě přibylo i pár kopaček.

Soubor se kopíruje do složky KONAMIPro Evolution Soccer 5Savefolder1, která je k nalezení v Dokumentech.

3) popř. zkuste ještě jeden patch který jsem našel na stránkách http://www.geocities.com/lwwatson1988/PES5PC.html
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hengs) - neregistrovaný
Datum:2006-08-10 18:03:20
Cus All hledal jsem Prave jmena hracu a nemohl jsem je najit tak pls kdo ma prave jmena hracu nebo vi kde je sezenu kontaktujte me na ICQ 315-947-973 ThX !
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pls HELP ThX !) - neregistrovaný
Datum:2006-08-10 06:57:37
PLS poslete mi na mail martin.hengs@tiscali.cz PRAVE Jmena hracu,nemuzu je najit :'(
[Odpověz]

Titulek: POMOC:-(
Nick: (Ondras) - neregistrovaný
Datum:2006-08-05 18:32:19
cau lidi....mam problem nezmenily se mi drezy u tymu....loga,jmena hracu, to mam vsechno v pohode ale dresy se mi nezmenily :-( pomuzete mi prosim vas nekdo:-) napiste kdyztak na ICQ 267324131 a kydz nebudu na ICQ tak na maila jakubooo@seznam.cz ....prosim ozvete se nekdo dekuju:-)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hippo) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 13:57:44
Neví někdo jak nainstalova super patch do PES5?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (drejk17) - neregistrovaný
Datum:2006-09-05 22:06:37
Musis to rozbalit a pak to zkopiruj do slozky data

Titulek:  
Nick: (boldrick) - neregistrovaný
Datum:2006-07-21 22:08:54
Můžete mi prosim poslad postup jak nainstalovat Gambrinus ligu do PES5. Nějak mi to nejde. Díky moc Boldrick@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Bomba!!!
Nick: (attilabalogh)
Datum:2006-07-18 19:14:01
Caute cesky text + cesky komentar do PES5 sa velmi vydaril, velmi dakujem tym ludom ktory to vymysleli a vytvorili. Nevie niekto ako sa da stiahnut PES5 intro z tejto stranky?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (palmer) - neregistrovaný
Datum:2006-07-14 21:36:25
nevíte proč mi nejde když si nainstaluju czech superpatch do PES 5 nastavit ovladaní??nejde mi nastavit současně nahravaní a přepínání hraču!!piště na můj mail......fery6@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: český komentář
Nick: (bedas) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 17:50:42
pic nevíte někdo jak importuju čeký komentář do pes 5
[Odpověz]

Titulek: Re: český komentář
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-12 18:25:14
nějaké info je na tom odkazu s češtinou, pouze přepsat starý soubor, pokud ten soubor nemůžeš najít, může to být tím že musíš zvolit plnou instalaci hry.

Titulek: Gamepad
Nick: (Jan93) - neregistrovaný
Datum:2006-06-29 23:25:19
prosim vas kdyz mam nainstalovany superpatch tak mi nejde nastavit ovladani na gamepadu
[Odpověz]

Titulek: Český komentář
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-27 00:08:12
Nevíte někdo, jak stáhnout celej českej komentář? Já jsem si stáhnul tu 1. část a tu 2 mi už nešlo stáhnout. A ten soubor 150 Mb. taky nešel. Poraďte?
[Odpověz]

Titulek: Proč???
Nick: (umbroa4) - neregistrovaný
Datum:2006-06-19 10:00:00
Proč vlastně jsou ve hře PES ty nepravý názvy a jména hráčů??? To nemaj licenci nebo proč?
[Odpověz]

Titulek: Re: Proč???
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-06-25 16:18:07
nemaj no!!

Titulek: superpatch0.1
Nick: (Aligi) - neregistrovaný
Datum:2006-06-18 10:00:00
zdarec když si nainstaluju superpeach 0.1 tak maji všechny tymy cerny dresy, nevite nekdo čím to je?????? pls dik
[Odpověz]

Titulek: Re: superpatch0.1
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-21 20:20:09
Protože tam je víc souborů,které musíš nainstalovat a myslím,že některé musíš i rozbalit. Ten návod k tomu je totiž celkem špatný. celkem to totíž vychází tak na 6souborů, které musíš nainstalovat a ne na 4,které uvádí ten blbý návod.

Titulek: Re: superpatch0.1
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-29 01:30:34
Mam stejnej problem poraď jak to tam mam naistalovat aby to bylo správně pls.

Titulek: Jak???
Nick: (Mates) - neregistrovaný
Datum:2006-05-23 10:00:00
Prosim nevite po cem se da hrat online liga v PRO5 nebo co musim mít v pocitaci?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pída) - neregistrovaný
Datum:2006-05-19 10:00:00
kde stáhnu pravý jmena hřáču
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2006-04-30 10:00:00
Nevite jak nainstalovat do Pro evolution soccer5 gambrinus ligu???pls odepiste
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (polo) - neregistrovaný
Datum:2006-05-16 10:00:00
Stačí si stáhnout Czech_Super_Patch_2006_v1[1].0já si ho stáhl a jsou tam všechny originál názvy hráčů a týmů a taky gambrinus liga

Titulek: Re: Adam
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2006-06-17 10:00:00
Jestli vis jak nainstalovat gambrinus ligu ,tak mi prosim odepis.díky

Titulek: Re:
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
jestli myslíš na jinej comp...A jestli přehrát na svým tak v options-museum galery-replay.
[Odpověz]

Titulek: Re:Adam
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2006-06-17 10:00:00
e-mail adam.footbal@seznam.cz

Titulek: ??
Nick: (Henry) - neregistrovaný
Datum:2006-04-25 10:00:00
Nevíte jak přechrát uložené góly v PES5 ?? PLS
[Odpověz]

Titulek: Re: ??
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
jsou uložený v dokumentech v složce PES5

Titulek: hlubina18
Nick: (tomas) - neregistrovaný
Datum:2006-04-24 10:00:00
nevite jak stahno2ut do Pes5 ceskou ligu
[Odpověz]

Titulek: Re: hlubina18
Nick: (Burýsek) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
Na www.fifacz.com link na gambrinus ligu:http://www.fifacz.com/index.php?news_id=2558 link na češtinu: http://www.fifacz.com/forum/viewthread.php?tid=4875

Titulek: licence
Nick: (pack) - neregistrovaný
Datum:2006-04-21 10:00:00
Nevíte kde se dá stáhnout licence.
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
Ta čeština nefaká, nevíte kde je funkční čeština???
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (Burýsek) - neregistrovaný
Datum:2006-04-27 10:00:00
ale fachá, jenom nesmíš bejt lama a řídit se podle instrukcí.

Titulek: Re: ČEŠTINA
Nick: (pop) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 18:03:33
čestina.....?????? a k čemu jí potřebuješ tohle není dungeon nabo rpg....

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-09 10:00:00
A co byste furt chtěli češtinu?!?!?! neumíte anglicky nebo co?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-04-19 10:00:00
moje řeč. čěštinu na fotbal kdo to kdy slyšel!!!!!!

Titulek: čeština
Nick: (hmmm) - neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
čeština existuje na http://www.fifacz.com/forum/viewthread.php?tid=4875&page=1
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zelí) - neregistrovaný
Datum:2006-03-24 11:00:00
existuje čeština?
[Odpověz]

Titulek: pro vas
Nick: (r onaldhino) - neregistrovaný
Datum:2006-03-22 11:00:00
proc tady nemate cestiny
[Odpověz]

Titulek: Re: pro vas
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-03-22 11:00:00
ptž jsme ještě na internetu na soubor s češtinou nenarazili

Titulek: PES5
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-03-18 11:00:00
Nechápů, jak se někomu vůbec může líbit Fifa06, vždyť PES5 je nejlepší fotbal, jakej jsem kdy viděl. Nejvíc se mi na tom líbí ta reálnost. A je o hodně přehlednější než ta (příšerná) Fifa. Ale zase je škoda že ještě není Gambrinus liga. Ale jinak nejlepší fotbal.
[Odpověz]

Titulek: PES 5
Nick: (wildbill) - neregistrovaný
Datum:2006-03-15 11:00:00
Trochu mě zklamala grafika,ale jinak jeto perfektní.Melda má recht!!!FIFA nesahá PES 5 ani po kotníky.Je to o mnoho reálnější simulace fotbalu.( Nechápu proč ještě není čeština.K Need for speed most wanted byla hned sakra.No nic.)
[Odpověz]

Titulek: Re: PES 5
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-03-18 11:00:00
Můj člověk :-))))))

Titulek: Hrubost
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-03-10 11:00:00
PES 5 je nejlepší fotbal nemá konkurenci, fifa se ani zdaleka napřibližuje!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: Hrubost
Nick: (Mirek) - neregistrovaný
Datum:2006-10-06 16:25:34
asi ne! tolik grafickych chyb kolik tam je jsem jeste nevidel. nejlepsi na tom je ze golman je lopata a nema zadnou inteligenci.

Titulek:  
Nick: (Králíček) - neregistrovaný
Datum:2006-02-25 11:00:00
Nechápu všechny hodnocení této hry! Dal bych jí nanejvýš 70% Hratelnost dementní, na klávesnici to ještě jde, ale jak připojíte gamepad tak se to opravdu nedá hrát! Hrozné pískání faulů, a trpná zranění ve hře (jak vystřídáte o poločase 3 hráče, máte 100 procentni sanci ze se vam zrani hrac! Vemu si Henryho, a není žádný problém pro trapnýho 50níka aby ho bez problémů dohnal :-))))) njn verdikt: pííííííííííčovina ale hraju jí
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-03-10 11:00:00
K tomu pískání faulů : to je pravda že rozhodčí píská skoro všechno,ale až se pořádně naučíš odebírat míč tak ti to už nebude pískat, to je právě ta reálnost.

Titulek: Re:
Nick: (pop) - neregistrovaný
Datum:2006-06-30 18:06:09
tak si myslím že dementní není hra ale.....dopln sám ....

Titulek: cestina
Nick: (BigeM) - neregistrovaný
Datum:2006-02-20 11:00:00
Kdyby nekdo sehnal cestinu do tyhle skvely hry Pro evolution soccer 5 tak at mi ji posle dik
[Odpověz]

Titulek: Re: cestina
Nick: (Melda) - neregistrovaný
Datum:2006-03-10 11:00:00
Na co potřebuješ češtinu na fotbal vždyt to je všechno úplně jasný.

Titulek: Čeština + česká liga
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Nemáte někdo češtinu na Pro Evolution Soccer 5 a českou ligu?Jestli ano, tak mi to prosím pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Titulek: Pravé názvy hráčů
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
Nemáte někdo na Pro Evolution Soccer 5 pravé názvy hráčů?Jestli ano, tak mi je prosím pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Titulek: Re: Pravé názvy hráčů
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-14 11:00:00
1) s 99999PES bodama a spřístupněnýma všema položkama PESShopu
http://rapidshare.de/files/6887663/PC_PES5_locked99999.zip.html

2) s 0PES bodama, při jehož použití si musíte na všechny položky nejdříve vydělat...
http://rapidshare.de/files/6887731/PC_PES5_unlocked.zip.html

Jedná se o oficiální vydání webu www.pesfan.com, ve kterém jsou upraveny názvy a jména všech klubů, lig, pohárů, stadionů a hráčů. Dále byly upraveny startovní jedenáctky a čísla dresů. Přidány byly i loga a emblémy na dresy, které nemá PES ošetřený licenčně. A v poslední řadě přibylo i pár kopaček.

Soubor se kopíruje do složky KONAMIPro Evolution Soccer 5Savefolder1, která je k nalezení v Dokumentech.

Titulek: beatryea
Nick: (is;am2) - neregistrovaný
Datum:2006-02-04 11:00:00
thnx for you
[Odpověz]

Titulek: Re: beatryea
Nick: (feri) - neregistrovaný
Datum:2006-04-04 10:00:00
kde je ta cestina

Titulek: Smrt Fife
Nick: (Reebosh) - neregistrovaný
Datum:2005-12-23 11:00:00
fifa tomu nesaha ani po kotniky;) no realistic circle jerk:D
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Pro Evolution Soccer 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Pro Evolution Soccer 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 47884x - statistika
Pro Evolution Soccer 5 88 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-28
Pro Evolution Soccer 5

Průměrné hodnocení z médií:

88.15 %

Min : 80 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Konami
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 13
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %