Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tony Hawks American Wasteland > PC > Sport

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Tony Hawks American Wasteland (PS2) 80.25 %XBOX - Tony Hawks American Wasteland (XboX) 65.00 %XBOX360 - Tony Hawks American Wasteland (X360) 64.50 %

Kde koupit ?

Microgames  188 Kč  
FunStore  190 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---60 %SCORE 146
LEVELOtakar Schön4/1040 %LEVEL 137
Časopis Doupě 6.9/1069 %Doupě 3/06
Czechgamer.com ---70 %2006-07-21
Gamecenter (pozastaven) ---85 %2006-06-23
Bonusweb ---75 %2006-06-16
GamePark ---72 %2006-03-29
Doupě ------2006-03-21
Doupě 7/1070 %2006-03-15
Hrej.cz 7/1070 %2006-03-13
Bonusweb ---70 %2006-03-11
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6.5/1065 %2006-03-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

67.82 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.86 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3431 z 5973 Žebříček
PC: 1589 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 98 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 298 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2005-10-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: fh
Nick: (bmx) - neregistrovaný
Datum:2013-11-01 01:08:37
jaK UDĚLAT FLIP NA SK8
[Odpověz]

Titulek: F
Nick: (PLsss) - neregistrovaný
Datum:2011-06-19 21:09:47
Lidi potrebuju klavesu "F" u toho cinana v centru abych "zpomalil čas":D pls poradte a jeste jak udelam pivota na BMX? dík!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jayjay) - neregistrovaný
Datum:2011-02-14 02:05:47
caute lidi, potreboval bych poradit jak mam na klavesnici udelat REVERT u jednoho typka v tony hawkovi american wasteland. odepiste kdyztak na FB Jarda Jasencak nebo ICQ-450074722 dikes.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-09-28 16:43:59
jak mam udelat v centrum asi poslednii ukol???jak je tam ta cervena hvezdicka a jak si mam zmenit grafiku kterou vseci vyuzivaji...pordte pls
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pavel) - neregistrovaný
Datum:2010-09-28 16:41:50
tail whip das - nebo * ...vyskousej
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mates ohans) - neregistrovaný
Datum:2010-09-28 16:00:44
čest jak mám udělat na kole tail whip na PC pls poraďte
[Odpověz]

Titulek: PL"S help me
Nick: (QwanG) - neregistrovaný
Datum:2010-07-03 17:15:55
Uz jsem zvladnul spine transfer ale hned po nem jak mam udelat na strese rten flips,,fakt nevim,,,je to u tech boonie,,v bevery hils pls help
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Woo25) - neregistrovaný
Datum:2010-02-11 03:39:45
Hej please poradte mi negdo jak se dela na kole feble grind..?
[Odpověz]

Titulek: revert
Nick: (Logo) - neregistrovaný
Datum:2009-09-02 20:04:10
čau tvole jak udělat revert na gamepadu? thx. dystak piste na 254-093-295
[Odpověz]

Titulek: HELP sa poskytne vsetkym!
Nick: (Bullitt.EvoX)
Datum:2009-08-21 12:16:21
ICQ: 580-075-424 ICQ: 580-075-424 ICQ: 580-075-424 ICQ: 580-075-424 ICQ: 580-075-424 ICQ: 580-075-424
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (devil147) - neregistrovaný
Datum:2009-08-03 14:37:09
hej lidi prosím reknete mi jak mam udelat ten ukol v beverly hills jak se mam kotel rozutekat a na tu strechu ? kdybiste nevedeli je to od boona !!!
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-01 00:24:37
ja mam takovej jistej problem pomoz mi pls

Titulek: čj / aj
Nick: (míša) - neregistrovaný
Datum:2009-02-25 03:12:06
ahojky nemáte čj a nebo aj do american wasteland??? jestli jo,tak mi jí prosím pošlete... díky na lavazafear.l@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: heeelp
Nick: (FallenCZ) - neregistrovaný
Datum:2008-07-14 22:37:51
pls jak mam udelat u toho typka v beverly co uci parkour jak beham po zdi a pak mam z ni skocit jak to mam udelat plss ?
[Odpověz]

Titulek: Re: heeelp
Nick: (nijaki§!!!!!!!!!) - neregistrovaný
Datum:2008-07-25 12:44:50
ta tak zes tlacis 9 a potom s a 9 a medzernikm tak bi to malo ist tail flip neee

Titulek: Re: heeelp
Nick: (SKILLER) - neregistrovaný
Datum:2008-10-17 17:40:59
delej mise a pak se ti tam obevy

Titulek: Re: heeelp
Nick: (Bullitt.EvoX)
Datum:2009-08-21 12:15:09
Drž 9 a sipku dopredu... budes behat po stene. Potom WALLFLIP: drž 9inku a sipku dopredu a ked budes hore stlač 5ku a spiku dozadu.. ...dalej mi ked chces napis na ICQ: 580-075-424

Titulek: Re: heeelp
Nick: (ics) - neregistrovaný
Datum:2010-05-12 19:56:26
mně to nejde jak se to má udělat

Titulek: PLS POMOC FAKT
Nick: (PITKES) - neregistrovaný
Datum:2008-06-17 23:04:05
NO CAWKO AKO PREJST MISIJU V TONY HAWK AMERICAN WASTERLAND V SANTA MONICE CO SA MAM PREZLIEST ZA VOTRELCA A POTOM CO???????????????????????????????????????????,
[Odpověz]

Titulek: Re: PLS POMOC FAKT
Nick: (Bullitt.EvoX)
Datum:2009-08-21 12:15:35
Stym som sa tez trapil:D ked chces ICQ: 580-075-424

Titulek: Re: PLS POMOC FAKT
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-07 16:07:02
musis ist za alvom a dat 4.

Titulek: pomoc
Nick: (pitkes) - neregistrovaný
Datum:2008-06-14 16:59:19
cawko prosim poradte mi ako prejst poslednu misiji v santa monice dik
[Odpověz]

Titulek: pls pomoc
Nick: (Chumy) - neregistrovaný
Datum:2008-06-04 13:15:16
hej lidi pls jak mam na klavesnici udelat REVERT?? hej fakt vubec newim jak
[Odpověz]

Titulek: Re: pls pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-07-25 12:45:46
9 ne alebo mezernikom

Titulek: Chcete
Nick: (edgesksk) - neregistrovaný
Datum:2008-01-14 23:05:34
Chcete mat american wasteland v cestine? Tak si ho kupte od cd projekt za 300sk www.cdprojekt.cz
[Odpověz]

Titulek: special
Nick: (patrik) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 22:13:25
hele nevíte někdo,v downtownu po mě dědek chce,abych udělal ve focusu 360 hardflip over the dumpster a já newim kde je ten gap over the dumpster,prosím poraďte mi někdo
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Roman) - neregistrovaný
Datum:2007-02-17 22:37:20
lidi pošlete mi češtinu na hru Tony Hawks underground 2???na e-mail roman-sk8@azet.sk!!!!!!!!!Prosiiiiiiiiiiim alebo aspon skade mozem stiahnut???Diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Týn)
Datum:2006-12-30 23:20:12
Jo THAW je fakt dobrej ale este by to chtelo češtinu.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (KILLER) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 16:17:01
NO docela to ujde ale na TONY HAWK´S Pro SKATER 3 to nema.... to byl nejlepši Tony Hawk ktery vyšel.. !!!
[Odpověz]

Titulek: Chvála
Nick: (Jocker) - neregistrovaný
Datum:2006-09-27 02:13:53
Nej hranasvětě!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Zklamání
Nick: (Rosťa z Lipan) - neregistrovaný
Datum:2006-09-20 19:40:27
Underground 2 sem smažil jako blázen, todle pěkná slabota, kdyby to bylo ALESPOŇ stejný...nechat bejt
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Jacob) - neregistrovaný
Datum:2006-08-02 18:38:37
lidi pošlete mi češtinu na e-mail Jacoborava@seznam.cz.Dik.
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (vyskyt) - neregistrovaný
Datum:2008-12-18 00:27:45
cus hale prosim te nesehnal si uz tu češtinu a THUG 2 posli mi distak odkaz na stahuti predem dík pic.

Titulek:  
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
O NIC NEPRICHAZITE!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Blbost
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-02 11:00:00
Hej opravdu sem od toho ocekaval mnohem vic veci kravinu sem jeste nehral.Kdys tak CRACK mam kdys tak 300-231-752
[Odpověz]

Titulek: pomoc!!!
Nick: (Kami Kadze) - neregistrovaný
Datum:2006-03-28 11:00:00
tahle hra je super!!!! ale sekl jsem se v jednom ukolu!! mate tam udelat stall (lip trick) na ceduli kde není žádný výjezd jak u rampy!!! tak mi poraďte jak to mam udelat případně pošlete návod na vojta.tkac@opava.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc!!!
Nick: (patrik) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 22:10:49
máš to v klidu,musíš normálně zmáčknout knoflik pro Rotate right a zároveň knoflik pro Grind a timhle naskočit na ceduli

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Je to docela dobra hra ale mohla bit odlisnejsi nes THUG2. Furt je to o tom samem.Jinak je docela nenarocna rozjede se i na slabsim PC.
[Odpověz]

Titulek: Gameska
Nick: (d) - neregistrovaný
Datum:2005-12-13 11:00:00
Asi picovina, co ?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tony Hawks American Wasteland
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tony Hawks American Wasteland
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22746x - statistika
Tony Hawks American Wasteland 68 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-03-01
Tony Hawks American Wasteland

Průměrné hodnocení z médií:

67.82 %

Min : 40 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Aspyr Media
Distributor: Activision
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %