Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

World Snooker Championship 2005 > PC > Sport

Kde koupit ?

FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Gamecenter (pozastaven) ---75 %2005-04-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 1
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

99.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 99 %
Max. hodnocení: 99 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PC: 1032 z 3166 Žebříček
PC/Sport: 67 z 181 Žebříček
Vše/Sport: 220 z 489 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Kol@czek) - neregistrovaný
Datum:2008-05-14 21:46:39
Newite kde sezenu to mini iso??...dik moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Radek_cz) - neregistrovaný
Datum:2008-05-13 21:57:03
opravdu staci nekopcit cra...k a je vymalovano
[Odpověz]

Titulek: trty
Nick: (ali) - neregistrovaný
Datum:2008-03-18 00:27:57
thank yoouuuuuuuuuu
[Odpověz]

Titulek: Nejde ani s mini isem...
Nick: (bab_dz) - neregistrovaný
Datum:2007-11-12 05:12:23
Mám ten mini iso a tak, ale když chci zapnout hru, tak mi to vyplivne hlášku 'CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game'; ten mini iso mám spuštěnej v alcoholu. Poradte co s tim prosim nebo aspoň napište podrobnejc, jak to spouštíte vy. Jakou verzi Alcoholu nebo něčeho jinýho máte. Díky moc, hrozně rád bych si to zahrál...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (OranzovejPomeranc) - neregistrovaný
Datum:2007-10-26 19:41:41
Zdarec chlapi, já už jsem vyzkoušel snad všechno možný a vždycky mě to u toho loadu spadne. Našel jsem na netu 3 druhy tech mini ISO jeden ma neco okolo jednoho megabajtu, druhej ma 5 a treti neco okolo 30ti. Jedinnej kterej se me nepovedl stahnout je ten 30ti. Jinak to mam nacrackovany pres daemona a furt nic. Neposlete me nekdo ten Vas mini ISO????? Dik moc mail: oranzovejpomeranc@email.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (John higgins) - neregistrovaný
Datum:2007-06-06 00:48:09
Ja mam to iso co je namiesto cracku tiez mi to neslo s tym crackom ale necrackol som to ale hodil do virtualnej cd romky to mini iso a fici bez problemov....Ide to aj po nete takze by som dal nejaku ligu v tom :0
[Odpověz]

Titulek: Spuštění
Nick: (TheX33) - neregistrovaný
Datum:2007-05-07 03:02:32
Ahoj lidi je tu někdo kdo má problém jako já nebo měl se spuštěním WSCH 2005 a pomůže mi ? moc prosím mám tu hru přes rok a ještě jsem ji nehrál . moje icq je 315-387-932 nebo email TheX33@seznam.cz . Mám stejný problém jako většina lidi při nabíhání mě to hodí z5 do windows ... díky
[Odpověz]

Titulek: Re: Spuštění
Nick: (cimpr campr) - neregistrovaný
Datum:2007-05-12 16:38:14
Tento problém jsem vyřešil stáhnutím mini iso file a nahráním ho přes deamona místo použití originálního cd z kterého mi to taky nejelo. Pokud nemáš originál ale craknutou verzi tak to přeinstaluj a necrackuj a použij tem mini iso. Bohužel už si nepamatuju kde jsem ho našel takže budeš muset trochu googlit.

Titulek:  
Nick: (Spring) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 18:00:33
nejde mi to spustit pls poradte...dycky kdyz to nabiha ta kmi to hodi zpatky do windows
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (ivman) - neregistrovaný
Datum:2007-05-04 03:13:33
me taky...pls poradte

Titulek: SNOOKER
Nick: (SNAKE) - neregistrovaný
Datum:2007-01-19 20:45:37
Neviete kde ho zohnat na slovensku
[Odpověz]

Titulek: Re: SNOOKER
Nick: (Scott) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 18:06:13
ale jasne ja to mam napis mi na mail djscott22@azet.sk

Titulek:  
Nick: (Luky12341234) - neregistrovaný
Datum:2006-11-24 00:19:57
Ked ma niekto crack na World Championship Snooker 2005 tak mi ho prosim poslite potrebujem budem vdacni. Moje ICQ number je 462-926-822.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-19 06:01:51
Taky bych ho rad sehnal. Kdyby se ti ho povedli nalezt, dej prosim vedet. Diky

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-19 06:03:13
...moje ICQ je 379 589 915

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-27 00:50:37
Už to neplati lebo tam crack netreba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek:  
Nick: (Stage) - neregistrovaný
Datum:2006-11-12 18:16:01
Dobrá hra jen škoda s těmi dost častými problémi při spouštění hry a to i s originálními CD.
[Odpověz]

Titulek: Re: mini iso
Nick: (John Higins) - neregistrovaný
Datum:2007-06-03 23:06:42
Ja mam to iso co je namiesto cracku tiez mi to neslo s tym crackom ale necrackol som to ale hodil do virtualnej cd romky to mini iso a fici bez problemov....Ide to aj po nete takze by som dal nejaku ligu v tom :0

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
World Snooker Championship 2005
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



World Snooker Championship 2005
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14040x - statistika
World Snooker Championship 2005 75 z 100 Průměr z 1 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-04-15
World Snooker Championship 2005

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 75 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Blade Interactive
Distributor: SEGA
Distributor CZ:

Počet recenzí: 1
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %