Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Command and Conquer 4: Tiberian Twilight > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---70 %SCORE 194
LEVELMichal Rybka5/1050 %LEVEL 190
hry.Sme.skJán Kordoš5/1050 %2010-06-04
GamePlanet.czRoman Hauk6.5/1065 %2010-05-11
DoupěPetr Kolář7/1070 %2010-04-27
GameSite.skKlajo---65 %2010-04-17
Sector.skuni6.5/1065 %2010-04-15
GameParkLakrumáček---70 %2010-04-10
Recenzeher.euMartin Paytok---65 %2010-04-07
Czechgamer.comPavel Pančocha---65 %2010-04-04
GameStar.czPavel Válek---70 %2010-03-29
Hrej.czTomáš Krajča6/1060 %2010-03-20
Eurogamer.czMichal Havryluk7/1070 %2010-03-15
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/command-and-conquer-4-videorecenze/Autor: Warlock a Jakub Bouček / délka: 7m37s2010-04-16

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.23 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

61.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 35 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 3799 z 5973 Žebříček
PC: 1780 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 280 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 341 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2010-02-18
Czechgamer.com2010-02-17
Bonusweb2010-02-14
GamePark2010-02-02
hry.Sme.sk2010-01-04
Doupě2009-12-16
Eurogamer.cz2009-12-11
Czechgamer.com2009-12-07
Bonusweb2009-11-15
Hrej.cz2009-09-09
Sector.sk2009-08-27
Eurogamer.cz2009-08-25
Doupě2009-08-25
GamePark2009-08-13
Bonusweb2009-08-12
Eurogamer.cz2009-07-10
hry.Sme.sk2009-07-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Command and Conquer 4: Tiberian Twilight
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Command and Conquer 4: Tiberian Twilight
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18052x - statistika
Command and Conquer 4: Tiberian Twilight 64 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-03-16
Command and Conquer 4: Tiberian Twilight

Průměrné hodnocení z médií:

64.23 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 17

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Přináší povedenou a velmi dynamickou kampaň, za což vděčí především novému konceptu s obřími univerzálními Crawlery. Příběhová část je však tak krátká, že jí dohrajete ještě rychleji, než se nadějete.
> Hrej.cz : 6/10
Zejména v multiplayeru zábavná taktická hra, která sází na různé role hráčů a rozmanitost jednotek. Kazí ji ale řada systémových chyb a nedoladěností.
> GameStar.cz : 70 %
I přes špatně zvolenou DRM ochranu je C&C4 stále zábavnou hrou. Skalní fanoušci budou sice zklamáni vývojem herní náplně, ovšem hráči schopní přijmout změny by měli dát hře šanci.
> Czechgamer.com : 65 %
Všude jdou vidět výborné nápady, ale nejsou dotažené do konce. Grafika je velmi povedená. Navíc ve hře je použitá ochrana, vyžadující stále připojení k internetu.
> Recenzeher.eu : 65 %
Vývojáři nešetřili inovacemi, bohužel zaryté fanoušky série nepotěší. Na jedné straně stojí nezajímavý singleplayer, na druhé zábavný multiplayer.
> GamePark : 70 %
Sólové mise sice zabaví na jen pár hodin, co-op pro 2 hráče však prudce zvyšuje znovuhratelnost a odpadá hned několik výhrad, které jsem měl vůči singlu.
> Časopis SCORE : 70 %
Jasně, pořád je to spektakulární, pořád je to taktické, navíc je to neokoukané a originální, ale upřímně, kdo o to stál?
> LEVEL : 5/10
Modernizace série Command & Conquer v podání Electronic Arts připomíná spíš konkurzní řízení a po odstranění všeho funkčního a zábavného toho moc nezbylo.
> Sector.sk : 6.5/10
Zavedenie nových herných princípov je veľmi odvážny krok a bohužiaľ vývojárom vôbec nevyšiel, hoci potenciál by tu bol. Novátorský prístup poprieť nemožno.
> GameSite.sk : 65 %
Nie len že vás pripravili o taktický nádych zo zaberania surovín a výstavby základne, ešte vám aj obmedzia výstavbu jednotiek a ich kombináciu. Graficky hra vyzerá ale slušne.
> Doupě : 7/10
Pokud nejste fanoušci CaC, můžete klidně TT pořídit i bez znalostí souvislostí. Fanoušci hru dávno doma mají a skalní fanoušci už vymřeli po hromadné sebevraždě, co že se to stalo s jejich hrou.
> GamePlanet.cz : 6.5/10
Možná si posledním dílem z roku 2007 nastavila série až moc vysokou laťku, kterou tento díl nepřekonal v ničem, kromě filmečků, které alespoň průměrně naladí do atmosféry celého zničeného světa.
> hry.Sme.sk : 5/10
Zvuky zvučia, neustále niečo trieska a po čase si povšimnete, že tam hrá i hudba, ale potom sa vám natlačí krv do hlavy z hlúposti jednotiek, ktorých je navyše málo.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %