Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Demigod > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  649 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREViktor Bocan---74 %SCORE 184
LEVELVojtěch Bednář7/1070 %LEVEL 178
Games.czmindwarp.cz5/1050 %2009-06-15
Sector.skuni8/1080 %2009-05-22
Hratelne.czMartin Pelyněk---69 %2009-05-21
DoupěKarel Kališ8/1080 %2009-05-18
Hrej.czPavel Dobrovský7/1070 %2009-05-06
GameStar.czTomáš Hromada---78 %2009-05-04
BonuswebDavid Sillmen---65 %2009-04-29
GameParkbeermonster---60 %2009-04-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.60 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

72.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 75 %
Pořadí:

Celkově: 3243 z 5973 Žebříček
PC: 1479 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 225 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 280 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2009-04-02
Bonusweb2009-03-30
Hrej.cz2009-03-04
Hratelne.cz2008-12-25
Gamesport2008-12-21
GameStar.cz2008-05-30
Bonusweb2008-03-31
GamePark2008-03-22
Hratelne.cz2008-03-09
Czechgamer.com2008-01-11

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Demigod
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Demigod
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9051x - statistika
Demigod 70 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-04-14
Demigod

Průměrné hodnocení z médií:

69.60 %

Min : 50 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gas Powered Games
Distributor: Atari
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 10
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 60 %
Demigod má obrovské problémy se svým internetovým klientem, který je všechno, jen ne stabilní. Tuhle hru navzdory chybějícímu singleplayeru a nepříliš bohatému obsahu doporučujeme kvůli její dynamičnosti a zábavnosti
> Bonusweb : 65 %
V zásadě je Demigod velmi povedeným multiplayerovým vyžitím, které příjemně kombinuje prvky realtime strategie a akčního RPG. Trpí však chybějícím singleplayerem a špatným online klientem.
> GameStar.cz : 78 %
Demigod je opravdu dobře hratelnou realtime strategií kříženou s akčním RPG. Je však určena výhradně multiplayerovým hráčům, kteří mají trpělivost překonat nějaké ty problémy s klientem.
> Hrej.cz : 7/10
Demigod je zajímavým hybridem mezi RPG a RTS, rozhodně nabízí skvělý multiplayerový zážitek i přes technické chyby, které ho doprovázejí.
> LEVEL : 7/10
Demigod v podstatě umí jedinou věc - onlinové souboje několika hrdinů na pomezí RTS a RPG. Umí je ale hodně dobře a ve víru bitev je snadné zapomenout na jinak mizivý obsah hry.
> Doupě : 8/10
Demigod naprosto exceluje coby intenzivní a hlavně neskonale zábavná strategie s rychlým rázem, ale zároveň i bohatou nabídkou možností, jak hrát. Bohužel propadá v tom základním, stabilitě online multiplayerové hry.
> Hratelne.cz : 69 %
Demigod je sám o sobě povedeným titulem, který svou hratelností jednoznačně zaujme. Krom toho dobře vypadá. Tak kde je problém? Inu, v připojení se k internetovým partiím, jež v současné době vyžaduje maximální trpělivost.
> Sector.sk : 8/10
Demigod má svoje čaro a zrejme chytí každého, aspoň spočiatku. Nie každého však uspokojí dlhodobo. Pri bojoch v arénach je totiž lineárny a stále ten istý postup, ktorý sa časom stane monotónnym.
> Časopis SCORE : 74 %
Jde čistě o vaši náturu. Jestli se rádi pustíte přes internet do křížku s Frantou ze Senegalu a vyhovují vám jednoduchá a přesně daná pravidla, jděte do toho.
> Games.cz : 5/10
Na jednu stranu jde o celkem vybalancovanou příjemnou kombinaci RPG a RTS. Ale jinak je tristní absence tutoriálu, kampaně, špatný pathfinding jednotek a málo map.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %