Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Game of Thrones (Hra o truny) > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czDuallHead---56 %2012-07-23
Konzolista.czMartin Šmíd4/1040 %2012-07-23
Sector.skkordi5/1050 %2012-07-04
GameSite.skBabli---60 %2012-07-04
Hrej.czTomáš Krajča5/1050 %2012-06-27
Games.czAleš Smutný5/1050 %2012-06-27
BonuswebDavid Sillmen---60 %2012-06-27
Eurogamer.czMiloš Bohoněk5/1050 %2012-06-27
Czechgamer.comJakub Pokorný---55 %2012-06-24
Herní webJiří Navrátil6.2/1062 %2012-06-24
ZingDaniel Kremser / WoLf-Cz6/1060 %2012-06-16
Recenzeher.euMichal Zoubek7/1070 %2012-06-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

55.25 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4553 z 5973 Žebříček
PC: 2244 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 362 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 424 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Game of Thrones (Hra o truny)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Game of Thrones (Hra o truny)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3500x - statistika
Game of Thrones (Hra o truny) 55 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-06-10
Game of Thrones (Hra o truny)

Průměrné hodnocení z médií:

55.25 %

Min : 40 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Recenzeher.eu : 7/10
Příběh, svižnost hry, hezky ztvárněný fiktivní historický (ne-magický) svět a děj, zvraty v příběhu
> Zing : 6/10
Konečně titul, za který se skutečný fanoušek nemusí stydět, ale také titul, který díru do světa nikdy neudělá a za pár týdnů si na něj vzpomene jen málokdo.
> Czechgamer.com : 55 %
Jediným skutočným ťahákom hry je príbeh a to nie je dobrá vizitka, ak sa jedná o videohru.
> Herní web : 6.2/10
Průměrné RPG s mnoha nespornými chybami, jako je nudný soubojový systém a strnule zpracované prostředí. Zásadním plusem je ale skvělý příběh, který nemá (až na pár výjimek) ve hrách obdoby.
> Hrej.cz : 5/10
Nepřesvědčivá hra se skvělým příběhem – překonat dvacet hodin nudy pro pár strhujících zvratů chce ale hodně zapáleného fanoušky Hry o trůny...
> Games.cz : 5/10
Tohle RPG si zahrajte, jen pokud znáte Hru o trůny a jste ochotni překousnout fakt, že bylo šito pořádně horkou jehlou. Jedině pak vás chytne napínavý a dobře zpracovaný příběh, který dokáže všechna negativa přinejmenším vynahradit. Game of Thrones se zkrátka nehraje kvůli formě, ale kvůli obsahu.
> Bonusweb : 60 %
Veskrze průměrná hra na hrdiny, kterou lze doporučit pouze fanouškům seriálu a románům, pro něž nabízí dobrý, ale zdlouhavě vyprávěný příběh.
> Eurogamer.cz : 5/10
Nechť si každý položí otázku, zda jej svět Písně ohně a ledu zajímá natolik, že je ochoten investovat dvacet hodin do mizerné hry, jež však co do příběhu a postav tvorbu G.R.R.M. ve výsledku úctyhodně rozšiřuje. Game of Thrones mohu doporučit jen skutečným fanouškům knihy, nebo ještě spíše seriálu, kteří díky výbornému finále nakonec odejdou spokojeni..., zatímco univerza neznalí si zklamaně odfrknou. A pozor, hra není v češtině, takže dobrá znalost angličtiny je pro vychutnání si děje prerekvizitou.
> Sector.sk : 5/10
Ako z toho všetkého von? Game of Thrones má dušu, má čo ponúknuť, ale baviť sa budú výhradne fanúšikovia série, ktorým nevadí to, že väčšinu času budú sledovať rozhovory a hrateľnosť je založená len na nie práve zábavných herných prvkoch. Je to ako kniha, kde je nutným zlom prerušujúcim sledovanie príbehu samotné hranie. A teraz hodnotíme práve hru.
> GameSite.sk : 60 %
Game of Thrones RPG sa tak možno nezaradí do rebríčkov najlepších hier na motívy známej značky, no fanúšikov kníh a seriálu poteší. Hodnotenie je tak rozporuplné. Niekoho taktické súboje unudia k smrti, poprípade sklamú.
> XboxWeb.cz : 56 %
A abych svou recenzi zakočil trošku pozitivně, tak vězte, že GoT není špatná hra. Pro fanoušky této skvělé knižní a seriálové série je to povinnost, díky vykreslení příběhu, postav a událostí. Pro nadšence do akčních RPG her investice do této hry postrádá smysl.
> Konzolista.cz : 4/10
Videoherní zpracování Game of Thrones nadchne fanoušky především propracovaným a dobře napsaným příběhem, ale bohužel zklame špatnou hratelností, velkým množstvím chyb a také špatným audiovizuálním zpracováním. Pokud mezi fanoušky předlohy nepatříte, porozhlédněte se jinde, třeba u polské konkurence, která je o několik tříd lepší. Ta nejen má dobře napsaný příběh, ale i vytříbenou hratelnost.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %