Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Medieval 2: Total War > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  699 Kč  
Microgames  366 Kč  
FunStore  370 Kč  
FunStore  1299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---86 %SCORE 154
LEVEL 8/1080 %LEVEL 147
Časopis Doupě 9/1090 %Doupě 12/06
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---75 %25/2006
Sector.sk 8/1080 %2007-09-24
GameStar.cz 9.1/1091 %2007-03-06
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---88 %2007-02-14
GameParadise.cz ---89 %2007-01-29
Gamesport ---90 %2007-01-25
GamePlanet.cz 8.75/1087.5 %2007-01-21
Czechgamer.com ---90 %2007-01-18
Bonusweb ---85 %2006-12-29
GamesWEB.sk ---88 %2006-12-29
Sector.sk ---85 %2006-12-22
Doupě 8.8/1088 %2006-12-18
hry.Sme.sk 8.3/1083 %2006-12-15
Gamezone (ZRUŠEN) 4.5/590 %2006-12-10
Hratelne.cz ---93 %2006-12-07
Hrej.cz 8/1080 %2006-11-22
Games.cz ---88 %2006-11-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.33 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 93 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

93.53 %

Počet hodnocení: 32
Min. hodnocení: 51 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 550 z 5973 Žebříček
PC: 196 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 22 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 33 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Kubajsn Hodnocení: 100 % Zobrazit recenzi 2007-04-23
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Czechgamer.com2006-11-01
Games.cz2006-10-30
Bonusweb2006-08-28
Gamesport2006-08-10
Gamezone (ZRUŠEN)2006-05-20
Doupě2006-04-13
Gamezone (ZRUŠEN)2006-01-29

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/hratelna-dema/Medieval2_TW_Demo.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/hratelna-dema/medieval_2_total_war_demo_gold.exe/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=10406
Návodhttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000008704
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=10406http://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000008704
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/updaty/MIITW_P_Update1_EN.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/updaty/medieval_ii_cz_patch_11.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/updaty/medieval_ii_cz_patch_save.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/updaty/MIITW_UPDATE2_EFIGS_RC_Final.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/updaty/MIITW_UPDATE2_Czech_RC_Final.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/updaty/Medieval_II_Update3_Compatibility_Patch_EFIGS.rar/
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Medieval2TotalWarPC-2948-27.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/169_medieval2_071206_wm.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/169_med2_om_pc2_080106_hd.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Medieval%202:%20Total%20War%20-%20video%20č.3/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/MedII_TW_Chapter2_Cities_Castles.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/medieval_ii_total_war_video10.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Med2TotalWar_Trailerpack3.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/medieval_ii_total_war_video_8_-_bataille_de_siege_chapitre_4_anglais_26142.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Med2TW_Byzantine.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Med2TW_Russia.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Med2TW_Sicily.zip/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/medieval-2-total-war/download/trailery/Med2_TW_BattleTactics_Trailer.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=10406http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=11465
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: č¨problemi s češtinou
Nick: (stepikCZdeat ) - neregistrovaný
Datum:2010-12-05 19:37:54
zdar lidi potřebuju poradit když jsem stahl češtin udělal jsem vše jak jsem měl spustim hru a třeba když někam pošlu diplomata na audienci tak se mi tam nezobrazi na levy liště ten vyběr věci jako jestli chci do aliance nebo tak ttak pls nekdo odepište DIK s Pozdarvam štěpík:D
[Odpověz]

Titulek: Re: č¨problemi s češtinou
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 01:12:47
mám stejný problém s tím že diplomati apod, prostě tam chybí hromada textu jak na vývěr možností v diplomacii tak i v městech atd. podle mne je to špatnou verzí...mám Kingdoms takže by se mi šikla čeština verze 1.3

Titulek: Multiplayer
Nick: (Srandista) - neregistrovaný
Datum:2010-10-26 21:40:13
Zdar. Mám originál Medieval 2 a jsem i zaregistrovaný na game spy, ale když chci hrát multiplayer tak nevidím žádné hry. Čím to je?
[Odpověz]

Titulek: Re: Multiplayer
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-26 23:15:47
Asi to nikdo nehraje..

Titulek: Re: Multiplayer
Nick: (MVP)
Datum:2010-10-27 02:23:27
Ale hraje, serie Total War je moje oblibena. Spis se ale poptej na diskuzních forech tykajicich se primo hry. Ta hlavni ceska stranka je ted mimo provoz (out of money :( ). Zkus jejich facebook http://www.facebook.com/pages/Total-War-Forumnet/103725620068 nebo pouzij google (anglickych stranek je hafo)

Titulek: Coljor
Nick: (Křížové Výpravy) - neregistrovaný
Datum:2010-09-12 01:41:37
jestli to funguje jak v jedničce, tak já křižáckou výpravu sice nevedl, za katolické provincie mi akorát nabírali vojáky do křížové výpravy z lidu a měl jsem tedy nižší příjem, ale když jsem hrál za Turky, tak ti mají jakýsik Džihaj, kterej se dá vytvořit za 4 roky ale slouží myslím jenom k obraně narozdíl od kř. výpravy, protože až když mi napadla křížová výprava provincii, tak jsem mohl tyhle džihaj přesunout do jiných provincií a nabrat v nich z lidu zadarmo vojska a pak jsem je mohl i přesouvat a bojovat jak s normálními armádami. Ty se po splnění úkolu, což bylo zničení té výpravy staly normálními armádami. Podobně to bude asi aji z křížovou výpravou, akorát je určená na útok a né obranu říše, ale určitě se budou muset vycvičit jako vojáci a vojska se nabírají z lidu a zadarmo.
[Odpověz]

Titulek: pls pomozte mi pripojit se ke krizake vyprave
Nick: (nwm jak) - neregistrovaný
Datum:2010-09-05 15:04:42
pls pomozte mi pripojit se ke krizake vyprave nikdy jsem nezjistil jak
[Odpověz]

Titulek: medieval II. total war
Nick: (Coljor) - neregistrovaný
Datum:2010-08-29 01:05:59
Mohl by mi někdo prosím poradit, přez jakej program tu hru spustím?
[Odpověz]

Titulek: localized.pack
Nick: (Alistair) - neregistrovaný
Datum:2010-08-17 06:38:55
me taky prosim potrebuju eng verzi k modu The third age. dragonage123@seznam.cz DEKUJU
[Odpověz]

Titulek: localized.pack
Nick: (Barry) - neregistrovaný
Datum:2010-08-15 16:02:35
ahoj mohl by mi nekdo poslat localized.pack EN!! potrebuji tu anglickou verzi tg prosim mi to nekde poslete na email Spiders.wow@seznam.cz DIKY MOC
[Odpověz]

Titulek: localized.pack
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-05-18 19:50:38
ahoj mohl by mi nekdo poslat localized.pack EN!! potrebuji tu anglickou verzi tg prosim mi to nekde poslete na email Ghoster9999@seznm.cz
[Odpověz]

Titulek: Kód
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-07-01 21:58:13
Čau lidi.Může mi někdo poslat instalační kód na Medieval 2.Stratil jsem manuál.Nikam se s nim registrovat nebudu,chci si zapařit jen kampaň.Díky Eduard15@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-06-03 20:43:02
Čau hele pošleteme ni někdo angličtinu do medieval 2 total war,stačí i odkaz dík fantomas.94@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (leox) - neregistrovaný
Datum:2009-03-17 23:15:26
hej zdar nemohli byste mi poslat češtinu na medieval 2 dik :spicka.leos@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Kopírování cheatů???,
Nick: (D.A.N.) - neregistrovaný
Datum:2009-03-03 22:43:33
nevíte nekdo jak se daj kopírovat cheaty?
[Odpověz]

Titulek: Jak na Ameriku?
Nick: (Hrebik 88) - neregistrovaný
Datum:2009-01-01 02:51:08
pls jak?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (please češtinu) - neregistrovaný
Datum:2008-08-11 02:57:27
prosím mohl by mi někdo poslat cz na pepa.lasak@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (HLEDAM KODY) - neregistrovaný
Datum:2008-08-06 03:35:53
Zdar lidi mate nekdo kódy na Medieval 2 total war dekuji predem . napiste prosim na icq 490-389-067 a nebo na email PJONKY@seznam.cz tak zatim pa a dik
[Odpověz]

Titulek: angličtina
Nick: (tomosada) - neregistrovaný
Datum:2008-06-27 19:48:50
pls...dala by se někde stáhnout angličtina do české verze?
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (Johnny666) - neregistrovaný
Datum:2008-03-02 18:13:34
pls...mohli by ste mi niekto poslat na moj e-mail čestinu alebo odkaz z kadial ju mam stiahnut? dikes johnny666@szm.sk
[Odpověz]

Titulek: hladam
Nick: (k0f0la) - neregistrovaný
Datum:2008-03-01 07:55:31
Prosim Vas. Potreboval by som aby mi niekdo poslal z DVD 1 adresar ...Setupdir/0005 a ...Setupdir/0009. V kazdom je jeden subor s priponou .bmp. Moc surne by som ich potreboval... Ď. e-mail: f.stefan@inmail.sk ICQ: 252-813-393 Moc vsetkym vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: localized.pack
Nick: (sargeras) - neregistrovaný
Datum:2008-02-16 23:39:43
Lidi potřeboval bych,aby jste mi někdo poslal z vašeho medievalu 2 localized.pack v anglické verzy 1.0.Strašně moc prosím.
[Odpověz]

Titulek: Re: localized.pack
Nick: (sargeras) - neregistrovaný
Datum:2008-02-16 23:40:45
můj email je ivancic@centrum.cz předem fakt moc dík

Titulek: plss cestina!
Nick: (Fantas7) - neregistrovaný
Datum:2008-02-13 23:11:53
PLSS CESTINA MEDIEVAL 2 TOTAL WAR!!!
[Odpověz]

Titulek: hladam cestinu
Nick: (2mino2) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 03:09:56
vie niekdo skade mozem stiahnut cestinu na medieval 2 total war?pomozte mi prosim.
[Odpověz]

Titulek: Medieval 2 cestina
Nick: (Spiky) - neregistrovaný
Datum:2007-10-12 16:10:15
prosim vas neposlal by mi niekto cestinu na medieval2/ skusal som stahovat ale nejde akosi niekde,,, moj email je spinky366@azet.sk diky
[Odpověz]

Titulek: prodám !!!!!
Nick: (Misa) - neregistrovaný
Datum:2007-08-24 12:52:34
prodám Medieval 2 - Total war, profesionální česká verze, + možnost elektronické registrace ( klíč). zašlu na dobírku. cena jen 500 !!! pište na email-misulka.007@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina na Medieval2 total war
Nick: (palos3) - neregistrovaný
Datum:2007-08-08 01:42:23
prosim vas nemate tu nekdo cestinu na medieval2?strašne ju zhanam!!!!prosim!!!pošlite ju na emailovu adresu Palos3@azet.sk vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (brano) - neregistrovaný
Datum:2007-07-31 17:46:25
pre mleko.lokalized pack neotvaraj len ho vloz do zlozky pack vo hre a hned to bezi po cesky
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (brano) - neregistrovaný
Datum:2007-07-31 17:42:46
mam crack aj cestinu do medievalII TOTAL WAR. Na branosmrek@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (branosmrek@azet.sk) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 19:09:38
posli mi prosimte cestinu fakt moc dik

Titulek: Re: crack
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-08-21 23:07:42
mateli češtinu pošlete ji pls na jantarek@centrum.cz předem dekuji _@Đ4m!k_Ł0Ł

Titulek: čeština
Nick: (mastivtak)
Datum:2007-07-30 23:59:02
http://www.mininova.org/search/?search=medieval+II+cze
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Meddd...)
Datum:2007-07-22 14:11:44
nemá někdo pls čestinu na verzi 1.2 ???
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (frederik von dick) - neregistrovaný
Datum:2007-06-11 01:58:43
poslete mi prosim crack na medieval 2 na gmai@drnovsky.com
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (8frank) - neregistrovaný
Datum:2007-06-01 02:18:27
PLEASE KDO MA CESTINU NA MEDIEVAL TOTAL WAR POSLITE NA ICQ:462259039 DIKY MOC
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (cudla) - neregistrovaný
Datum:2007-05-26 20:50:54
kdo mi pomuze jak dat join game kdyz jsme napychnuty na hamachi. hra jde vytvorit ale ten druhej ji proste nevidi..jestli jste to nekdo paril..odpovezte pls..ten kdo poradi budu mu rikat velkej vezir...diky
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Reky) - neregistrovaný
Datum:2007-05-07 04:00:41
Nutně sháním češtinu na medieval II stačí mi odkaz díky moc
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (Mleko) - neregistrovaný
Datum:2007-05-06 21:28:10
Lidi mám problém s češtinou!Stáhnul jsem Localized.pack a nejde mi otevřít!Je v divném formátu nevíte co stým?
[Odpověz]

Titulek: Odpověď pro 'POMOC'
Nick: (Kubajsn) - neregistrovaný
Datum:2007-05-14 23:49:03
Návod , jak zprovoznit češtinu je zde: 1. Najdi si ten stáhlůej soubor 2. Dej ho kopírovat 3. Otevři si složku kde máš medieval ii tw nainstalovaný 4. V téí složce si otevři složku 'packs' 5. Dej vložit 6. Jak naletí hláška přepsat soubor? , dej ano 7. Restartuj PC 8. Nic dalšího na tom není :-) http://www.medieval.wgz.cz/

Titulek: boss
Nick: (ciprian boss) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 23:25:20
sa ma p** pe el de joc
[Odpověz]

Titulek: novec
Nick: (pariano) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 23:23:52
it is magnifico jouego
[Odpověz]

Titulek: V čem se dá otevřít ten soubor 'localized.part'???
Nick: (banshee) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 01:25:34
To by mě opravdu zajííímalo. =)...děkuju mějte se hezky
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (karel66) - neregistrovaný
Datum:2007-03-11 00:43:33
Nemáte někdo češtinu do medieval 2, jestli jo tak mi ji prosím pošlete : karel66@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hell) - neregistrovaný
Datum:2007-03-07 02:13:32
má někdo češtinu na total war 2 pošlete dik icq 435366253
[Odpověz]

Titulek: kk
Nick: (kokeson) - neregistrovaný
Datum:2007-03-01 14:40:42
prosim posletemi cestinu na medieval 2 icq:497145282
[Odpověz]

Titulek: Navod do cestiny mediaval total war 2
Nick: (Tomren) - neregistrovaný
Datum:2007-02-23 22:31:15
prosim ma nekdo navod do mediaval total war 2 mam MTW ceskeho ale neco tam nechapu tak jestli nekdo ma tak at napise na mail TTT.NNN@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MIke) - neregistrovaný
Datum:2007-02-22 02:53:51
Ahoj mohl by mi nekdo prosim poslat cestinu na Medieval 2? Dik moc. Mail: bajemi@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Čeština do medieval total war 2
Nick: (Tomren) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 20:55:23
Prosím pošlete mi češtinu do medieval total war 2 jestli už vyšla a jestli ne tak ať mi nekdo napise kdo ji ma prosim poslete mi ji na e-mail TTT.NNN@seznam.cz jesli jeste nevysla tak mi napiste kdy asi tak vyjde
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Dub) - neregistrovaný
Datum:2007-02-21 14:28:32
Pro ty co nemaj češtinu tak ju tady máte i s torrentama na celou hru -http://www.mininova.org/tor/537849 je tam i návod
[Odpověz]

Titulek: medieval
Nick: (Fresh_SPK) - neregistrovaný
Datum:2007-02-17 23:57:57
Poslete mi nekdo prosim češtiny do her Stronghold legends a medieval 2 total war. bud na Kufa.j@seznam.cz nebo icq 388236846
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Birddy) - neregistrovaný
Datum:2007-02-13 17:09:51
zařazuji se do fronty čekajících na češtinu, odkazy sou žel k ničemu, protože soubory jsou již smazany, prosim, pošlete mi někdo češtinu na mail: birddy@email.cz ... díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Otr@p)
Datum:2007-02-14 23:43:33
http://otrap.ic.cz/cz.html

Titulek: Re: čeština
Nick: (MIKE) - neregistrovaný
Datum:2007-08-12 14:46:19
Díky moc chlape...

Titulek: čeština
Nick: (Thom@s) - neregistrovaný
Datum:2007-02-12 03:40:10
Prosím Vás, nemohl by mi někdo prosím poslat taky tu češtinu? Mockrát děkuji. balda.tom@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: multipayer
Nick: (Mikhe) - neregistrovaný
Datum:2007-02-10 16:32:52
AHoj mohl by mi nekdo poradit jak rozbehnout multiplayer přes hamachi vubec to nejde i když oba mame jine CD keye...poradte prosím na mikhe@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (zed) - neregistrovaný
Datum:2007-02-10 01:07:21
je někdo ještě ochotnej poslat češtinu na tuto hru,budu vděčnej,prosím na e-mail: zed.n@seznam.cz předem dík!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (potrebuju Cz) - neregistrovaný
Datum:2007-02-09 21:01:45
potrebovla bych cestinu tak mi ji pls poslete na meil korba007@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (misa) - neregistrovaný
Datum:2007-02-09 04:42:54
pls pls poslete mi cestinu na meil pirko.michal@seznam.cz moc dik
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA
Nick: (erny) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 22:34:19
Prosím, prosím, prosím, jestli někdo máte češtinu na Medieval II. Total War, tak mi ji prosím prosím pošlěte na daniel.he@seznam.cz, díky vám všem...
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Mr. T) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 17:54:18
Nemohl by mi někdo prosím Vás poslat čestinu na tento e-mail: sensuta@seznam.cz. Na uvedeném odkazu je to už smazané. Díky.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (Ondra) - neregistrovaný
Datum:2007-02-06 19:57:46
Nemohl by mi někdo prosím Vás poslat čestinu na tento e-mail: galileo.galilej@seznam.cz. Na uvedeném odkazu je to už smazané. Díky.
[Odpověz]

Titulek: odpoved
Nick: (matty) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 23:07:41
Systém: Windows 2000 nebo XP Procesor: Celron 1,5GHz Pentium 4 nebo ekvivalentní Pamět: 512 MB Mechanika: DVD-ROM Grafická karta: 128 s hardwarovou akceleraci a podporou shaderu verze 1, kompatibilni s DirectX 9.0c Karty řady GeForce 4 MX nejsou podporovany Místa na disku: 11 GB nekomprimovaneho prostoru Zvukova karta: 16-tibitova, kompatibilni s DirectX 9.0c
[Odpověz]

Titulek: sekani se
Nick: (Matty) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 22:58:48
Taky se vam nekdy stalo ze se vam to v hlavni kampani najednou z niceho nic sekne a rekne vam to ze to objevilo neidentifikovatelnou chybu a program bude ukoncen? Me se to stava vzdycky tak po 11ti tazich
[Odpověz]

Titulek: fghdb
Nick: (fgdghdfh) - neregistrovaný
Datum:2007-02-02 02:23:53
hele pomůžete mi? mám to nainstalovaný ale nejde mi to asi kvůli grafárně nevíte někdo jaký to má požadavky diky
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2007-01-31 21:41:28
lidi scháním češtinu na medieval žádnej ten odkaz mi nejde pls jestli někdo máte napište mi na moje icq 195-653-544 nebo sem dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Amoniak) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 17:46:32
cau vsihni nevite kde stahnu tu cestinu nebo mi ji nekdo poslete prosim na mail amoniak09@seznam.cz DIKY MOC
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Enigma) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 11:25:24
Ahoj lidičky.Vím,že Vánoce už byli,ale byl bych rád pokud se tu najde někdo,kdo mi hodí dareček v podobě češtiny na emai - biskup.miroslav@seznam.cz Děkuju.
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (PLS) - neregistrovaný
Datum:2007-01-14 00:54:55
Ahoj lidi,mohli byste mi někdo prosim poslat čestinu na Medieval 2: Total War email Mr.zombie@seznam.cz diky moc ten odkaz na rapid nejde
[Odpověz]

Titulek: prosim
Nick: (bTen co kraci mezi radky) - neregistrovaný
Datum:2007-01-11 00:52:28
Prosim ten kdo mi posle cestinu na Mrkes.plata@centrum.cz bude mit muj velkej obdiv. nejde mi totiz stahnout.
[Odpověz]

Titulek: :-)
Nick: (petty)
Datum:2007-01-04 20:06:32
Je to velmi pekna hra,ale chyba mi tu preklad
[Odpověz]

Titulek: kto ma cesku verziu??
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-26 03:49:12
nemohli by ste mi poslat ten subor localized.pack z vasej ceskej verzie.stiahol som anglicku a xcel by som cestinu.thx ICQ:284-873-552 Ochotnym ludom vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-26 00:17:03
nevie niekdo kde zozeniem tu cestinu na anglicku verziu? pls napiste niekto:)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hawk5) - neregistrovaný
Datum:2006-12-10 16:49:46
Hele pls jak nainstalovat tu cestinu??
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Otr@p) - neregistrovaný
Datum:2006-12-13 23:46:38
přepíšeš ten localized.pack

Titulek: Čestina
Nick: (ND) - neregistrovaný
Datum:2006-11-23 14:55:36
Čestina bude, a pro toho neregistorvaného nade mnou POMÁHÁ SE !!! Čestina bude dostupna jen co vyjde Česká verze a najdeš ji na WAREZ forku.., a na jakem ? No podle oblíbenosti hry počítám že na všech :-)))
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Otr@p) - neregistrovaný
Datum:2006-11-16 15:31:53
Má někdo češtinu na anglickou verzi hry
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Nic nemame) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 23:54:30
kup si origa, s timhle se nepomaha

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Medieval 2: Total War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Medieval 2: Total War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 97382x - statistika
Medieval 2: Total War 86 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-11-10
Medieval 2: Total War

Průměrné hodnocení z médií:

86.33 %

Min : 75 % Max : 93 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Creative Assembly
Distributor: SEGA
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 20
Počet preview: 7

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %