Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Men of War: Assault Squad > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7/1070 %2011-09-08
Sector.skuni7/1070 %2011-06-14
GameSite.skH.A.W.K.---80 %2011-05-20
DoupěMiroslav Paukner8/1080 %2011-04-25
Hrej.czOndřej Švára7/1070 %2011-04-07
GamesWEB.skDaniel Hujo / LordDan6.5/1065 %2011-04-01
Herní webRadek Svoboda---85 %2011-03-28
Games.czTomáš Jung8/1080 %2011-03-16
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2011-03-10

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

74.44 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 2399 z 5973 Žebříček
PC: 1048 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 165 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 207 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Men of war
Nick: (Jero) - neregistrovaný
Datum:2015-07-02 23:39:32
Tak menší zhodnocení: Hra je ve své podstatě velice pěkná ale velice silně stresující na ovládání jakmile se snažíte ovládat více než jedno 2 družstva tak je to naprostý horor ,umělá inteligence je na bodu mrazu vaši vojáčci jsou jak chovanci jedličkova ústavu nechají se klidně rozmetat na místě a pokud jim dáte vpolný režim tak dostanete dříve infarkt než se jim něco povede jsou schopní běhat proti dělům kulometům a tak podobně naprosto šíléné, velké bitvy kde máte 10 děl 10 tanků a 10 družstev je něco na palici zcela nemáte šanci to vůbec ukočírovat a samy bez vašich povelů jsou ty armády jak opravdu chovanci jedličkova ústavu ,a také naprosto tristní reálie jako že ubohoučkej schermman vám klidně roseká tygra nebo jagpantera což byl stíhač tanků s 220 milimetrovým pancéřováním a nic žádný tank ani dělo do ráže 150 mm ho nemohlo nijak poškodit a tady vy neprostřelíte třeba 10 dělama a tankama jednoho amíka v slabým schermenu,dále dostřel je prakticky stejný a klidně pitomej scharmen dostřelí jen třeba o 10% méně než tygr co je samozřejmě úplná hovadina, takže ve zkratce krásně vypadající hra s takovým jako by RPG prvkem když můžete vojáčkům vybavovat zbraně z bojiště ale silně nedotáhnuté ovládání které vytáčí do běla pro generála spíše zklamání v tom že to prostě neukočíruje jak chcete ovládat 25 jednotek najednou když sami jsou jak psychopati co klidně čumí dokud je nerozmetá někdo já dávám 40%
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Men of War: Assault Squad
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Men of War: Assault Squad
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6780x - statistika
Men of War: Assault Squad 74 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-02-25
Men of War: Assault Squad

Průměrné hodnocení z médií:

74.44 %

Min : 65 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Best Way
Distributor: 1C Company
Distributor CZ:

Počet recenzí: 9
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Celkově kvalitní akce, která ale není bez chyb a ani pro každého. Assault Squad je záležitostí čistě pro fanoušky původní hry, kteří se smíří s drobnými chybami.
> Games.cz : 8/10
Men of War: Assault Squad je přeborník v mutiplayerovém strategickém válčení. Máte-li tuhle disciplínu v oblibě stejně jako období druhé světové války, jděte do toho.
> Eurogamer.cz : 7/10
Druhé rozšíření respektované RTS cílí výhradně na multiplayer, v němž nabízí hodně solidní vyžití i rozmanitý obsah herních režimů a map pro kooperaci i boje proti sobě.
> Doupě : 8/10
I tak jde ale o malé vady na kráse a Men of War: Assault Squad mohu s klidem doporučit každému milovníkovi taktických strategií. Hra nabízí spoustu zábavy jak v singleplayeru, tak hlavně v multiplayeru, na který se více zaměřuje.
> GamesWEB.sk : 6.5/10
Záverečné hodnotenie je veľmi pozitívne, ide o výbornú multiplayerovú stratégiu, ktorá ponúka možnosť zahrať si kooperatívne a aj proti sebe. No nemôžem sa ubrániť pocitu, že takýto prepracovaný multiplayer mal byť do hry zapracovaný omnoho skôr a nie až v podobe standalone datadisku. Hru trošku zráža aj fakt, že prakticky vôbec nie je stavaná pre nováčikov, ktorý sa v množstve ovládacích prvkov hry utopia.
> GameSite.sk : 80 %
Hra je to kvalitná ako oba predošlé diely (a to ešte nepočítam Soldiers: Heroes of WWII alebo Faces of War). Pre tých, ktorí majú radi akciu z druhej svetovej vojny, trocha viacej reality a multiplayer, tak pre tých je Assault Squad asi najlepšia voľba.
> Herní web : 85 %
Men of War: Assault Squad - tato výtečná strategie z druhé světové války se od těch jiných liší především značným důrazem na velení vojskům a mikromanagement vojenských jednotek. Hra, ačkoliv se jedná jen o expanzi staršího titulu, nabízí slušnou nadílku obsahu jak pro osamocené hráče, tak i pro online pařany.
> Sector.sk : 7/10
Men of War: Assault Squad ponúka najtvrdším stratégom ďalšie dramatické boje druhej svetovej vojny. Ťažko vydobyté víťazstvá v kampaniach za všetky primárne veľmoci sú drsnou prípravou na potýčky s inými hráčmi. Assault Squad síce v zásade neprináša nič, čo by sme nevideli u jeho predchodcov, ale realistické podmienky v boji spojené so značnou obtiažnosťou a multiplayerom odobrujeme.
> hry.Sme.sk : 7/10
Problémom Men of War: Assault Squad je to, že tu všetko raz bolo. Ak ste však doteraz nenazreli pod pokrievku tejto skvelej strategickej série, máte k tomu najlepšiu príležitosť. Absenciu príbehu či kvalitného rozprávania musíte oželieť, tu ide primárne o samotnú taktiku a boje na mape. Tých si užijete dostatok, nie sú z tých najjednoduchších, no zabaviť dokážu a radi si strihnete cez víkend nejakú tú bitku. Men of War: Assault Squad aj napriek počiatočnému odporu disponuje príťažlivosťou a radi sme sa k nej vracali. Za tú cenu ide rozhodne o dobrú investíciu.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %