Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Rise and Fall:Civilizations at War > PC > Strategie realtime

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
- 00.00 %

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
FunStore  450 Kč  
Microgames  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---74 %SCORE 150
LEVEL 5/1050 %LEVEL 141
Časopis Doupě 6.1/1061 %Doupě 07-08/06
hry.Sme.sk 5.2/1052 %2006-10-03
Gamezone (ZRUŠEN) 3/560 %2006-07-22
Hrej.cz 4/1040 %2006-07-04
Games.cz ---55 %2006-07-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

56.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 74 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

91.43 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4528 z 5973 Žebříček
PC: 2224 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 357 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 419 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2006-05-30
Gamezone (ZRUŠEN)2006-05-07
Czechgamer.com2006-05-04
GamePark2006-05-03
Hrej.cz2006-03-01
Games.cz2006-02-08
Doupě2005-11-17
Czechgamer.com2005-08-18

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Nehraji přes net ...ale zvládnu 8 PC na easy a norm. sám
Nick: (RoMuS) - neregistrovaný
Datum:2012-04-09 21:02:19
Hledám hráče na hru přes net děkuji ozvěte se mi..._) skype:roman.fikar
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (egyptan)
Datum:2010-12-02 23:17:03
nezahrajete někdo přes Lan
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (egyptan)
Datum:2010-12-02 22:22:36
pls poradte
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (egyptan)
Datum:2010-12-02 22:19:02
hej lidi mě nejde se přihlasit přes net vždy mi to napiše chyba při načítaní
[Odpověz]

Titulek: zadost
Nick: (grizzly) - neregistrovaný
Datum:2010-02-20 03:52:47
zahrajete nekdo po netu? :)
[Odpověz]

Titulek: "chyba"
Nick: (re:adam) - neregistrovaný
Datum:2009-06-14 15:35:20
tak tvuj problem znam :) mas v "centrale" pocitace nastavene , ze pocitac pri jakekoli chybe ihned restartovat tak to musis vypnout a vsechno bude ok ;)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (adam) - neregistrovaný
Datum:2009-02-23 22:18:03
Tak co ? Nevito co s tim. Opravdu me to stve kdyz se v te kampani nemuzu dostat dal...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (adam) - neregistrovaný
Datum:2009-02-21 03:44:10
Dobry den ! Mam takovy problem mam hru Rise and fall: civilizaiton at war jiz delsi dobu. Kdyz hrju kampan za Alexandra, tsk zhruba v 3. misi se mi pri konecnem nacitani restartuje pocitac. Uz se mi to stalo tak 4x. Mohli bys te mi prosim rict cim to asi je ? Diky
[Odpověz]

Titulek: Kampan- kleopatra
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2008-12-24 18:37:00
Ludia, neviem co mam robit v prvej misii za kleopatru. Pise mi tam ze mam branit mesto a strelnicu dokial nepride lod. Hram to uz styri hodiny v kuse a ziadna lod. Mam 180 lukostrelcov na jednej strane a 150 pri brane. Odrazam vsetky utoky a stale nic.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kampan- kleopatra
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-25 15:36:54
ahoj, právě jsem je dohrál. Musis si chtě nechtě nechat zničit 2 ze tří strelnic kde vyrábíš lukostřelce... nebo si je znič sám. pak to půjde

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-11-05 23:29:41
hreje někdo po netu.mé jmeno ve hře je skurut plz ozvat.dík...
[Odpověz]

Titulek: Re:  PLS PLS PLS OZVETE SE
Nick: (MATES CO CHCE HRAT PO NETU) - neregistrovaný
Datum:2009-10-19 04:04:29
HRAJETE NEKDO PO NERU RISE AND FALL IHNED SE MI OZVETE MUZEME SI ZAHRAT MOJE ICQ:563228149 SKYPE:MALEJMATES A DEJTE Z KOSTELCE NAD LABEM OK DIKY MOC

Titulek: divny
Nick: (Dan08) - neregistrovaný
Datum:2007-12-10 02:10:22
hele kolik tam mate kampaní ?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mother) - neregistrovaný
Datum:2007-10-24 15:14:05
Could anyone send to me crack for rise & fall civilisations at war pleaseeeeeeeeeee on bdn_78@hotmail.com.It is for my son and he really wants to play that game so pleaseeeee!!!
[Odpověz]

Titulek: som zufaly
Nick: (gegem) - neregistrovaný
Datum:2007-10-17 23:19:13
hosi nazdar poradte ako to spojazdnit crackujem to uz 2 hod a neviem ako.stale mi to vyhadzuje chybu dik.mam to od reloaded
[Odpověz]

Titulek: Crack / cd key
Nick: (Sensey) - neregistrovaný
Datum:2007-09-24 17:59:17
Hosi cd key som nenasiel ale crack ano bohuzial na jednu verziu ale aj tu som uz nasiel. Dufam ze to pojde pisem vopred keby ste chceli ohladom toho vediet viac tak mi napiste na e-mail gfk007@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: Rise & Fall: Civilizations at War Crack alebo CD-key
Nick: (Cj) - neregistrovaný
Datum:2007-06-30 02:10:00
Prosim poslite mi niekto crack alebo cdkey hocico len nech to slape. ak nieco viete o tom ako to spustit tak poslite na e-mail andrej.kocik@zoznam.sk alebo na icq 360841751 vopred dik.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rise and fall) - neregistrovaný
Datum:2007-05-01 23:20:05
poslite mi plzzzz...niekto crack na rise and fall na alo333@azet.sk diky
[Odpověz]

Titulek: Rise......
Nick: (L-upik) - neregistrovaný
Datum:2007-04-14 20:54:24
Jestli najdu funkcni crack na tuto hru tak poslu:)Napiste mi na icq:269-052-270
[Odpověz]

Titulek: PROSIM CRACK
Nick: (Vojta) - neregistrovaný
Datum:2007-04-05 13:31:16
prosim moc poslete mi nekdo crack do hry Rise and Fall ktere je tu crack na email blade.v@centrum.cz moooc prosim diky
[Odpověz]

Titulek: moccc pls
Nick: (hele) - neregistrovaný
Datum:2007-03-25 18:15:38
pls lidi kazdy pise necco jinyho takze pls jestli ma nekdo crack tak mi ho poslete na adresu polacek.poly@seznam.cz a nekdo zase ze na to neni crack ze musite neak odpojit mahaniku tak mi pls napiste jak odpojim tu mechaniku a nebo jestli proste vyte jak tu hru rozjet thx predem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (rosen) - neregistrovaný
Datum:2007-03-24 07:58:42
if anyone got a crack for rise and fall could you please send it to: k_os_mental@hotmail.com thanks
[Odpověz]

Titulek: rise and fall
Nick: (CJ) - neregistrovaný
Datum:2007-03-04 20:10:35
Prosim poslite mi niekto funkcny crack alebo cd key na rise and fall civilizations at war meil: andrej.kocik@zoznam.sk
[Odpověz]

Titulek: rise and fall
Nick: (gankster4) - neregistrovaný
Datum:2007-02-07 18:22:30
can you send me crak for this game? plz send me (gankster4@.o2.pl)plees
[Odpověz]

Titulek: rise and fall
Nick: (fran67) - neregistrovaný
Datum:2006-11-13 20:07:14
Anybody knows if there is a crack for it? If someone have it, could send it to me at frapetti@hotmail.it? thanks
[Odpověz]

Titulek: Poslete mi prosim crack
Nick: (Hranicar) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 21:13:02
Pošlete mi prosim crack do hry Rise and Fall: Civilization at War predem moc dekuju Jilek20@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Poslete mi prosim crack
Nick: (ryan) - neregistrovaný
Datum:2007-01-13 07:18:15
Nevíte náhodou kde na Rise And Fall Civilizations At War seženu cd key a crack. Poraďte prosím. cavalerul@yahoo.com

Titulek:  
Nick: (Wilgott) - neregistrovaný
Datum:2006-10-31 06:30:50
nejdebilnější ochrana co jsem viděl vůbec to nemůžu rozhejbat má někdo ten cd key.škoda že neni crack
[Odpověz]

Titulek: Rise and fall
Nick: (Ovc3) - neregistrovaný
Datum:2006-10-28 23:45:23
cus vsem,crack nepotrebujete staci odpojit rucne mechaniku(vytahnout drat),za to cd-key potrebujete ale nikde na webu neni :( a kdyz uz je,tak je blebej poud ho budete nekdo mit dejte ho pls sem :D tot vse
[Odpověz]

Titulek: Re: Rise and fall
Nick: (Slamák) - neregistrovaný
Datum:2006-11-04 23:41:52
cd key S3U6-W8R9-D26N-X34L

Titulek: Re: Rise and fall
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-14 20:12:55
Možes odpajat neviem co, toto nefunguje. A nefunguje ani ten key. Takze tvoja rada je mimo.

Titulek: poslete mi prosím crack
Nick: (Hranicer) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 21:15:03
Na Jilek20@seznam.cz Předem moc děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Johny 451) - neregistrovaný
Datum:2006-10-21 19:22:27
poslete mi pls crack na rise and fall na email Johny451@seznam.cz moc dik
[Odpověz]

Titulek: Rise And Fall Civilizations At War
Nick: (Nikolas) - neregistrovaný
Datum:2006-09-15 02:15:38
Nazdar hosi na tu hru :Rise And Fall Civilizations At War.Nepotrebujete creck.Jelikos tam je Starforce.Tak vytahnete zroj od cederomky.A IMG nechte nacetli v demonu.Zadnej problem.
[Odpověz]

Titulek: Re: Rise And Fall Civilizations At War
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-02 13:43:30
Ale je to problem. Odpojením CD sa nemaju skade nacitať údaje

Titulek:  
Nick: (rise and fall) - neregistrovaný
Datum:2006-09-12 03:25:15
Nevíte náhodou kde na Rise And Fall Civilizations At War seženu cd key a crack. Poraďte prosím. raini@pobox.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ghased) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 17:27:41
can you send me crak for this game? plz send me ( ghasede_del@yahoo.com )
[Odpověz]

Titulek: rise and fall
Nick: (Kraps) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 15:54:48
Neíte náhodou kde na Rise And Fall Civilizations At War seženu cd key a crack. Poraďte prosím. krapodujs@yahoo.com
[Odpověz]

Titulek: CRACK GODFATHER-KRSNA
Nick: (MUKO) - neregistrovaný
Datum:2006-08-24 06:41:28
POTREBOVA BY SOM AKUTNE CRACK NA GODFATHER. SAMOZREJME FUNKčNý. WWW.BLAHNO@CENTRUM.SK BUDEM VELMI POVDAčNý.
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (cudla) - neregistrovaný
Datum:2006-08-23 22:56:12
Taky potřebuju crack! Please poslete na cudla.martin@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Baroon) - neregistrovaný
Datum:2006-08-11 03:54:57
Gra jest extra tylko jak ja uruchomic prosze o cracka albo mini image jak ktos ma .Bardzo prodze Baroono@.pl
[Odpověz]

Titulek: no fajn
Nick: (Suliprd) - neregistrovaný
Datum:2006-08-09 03:31:42
Super hra, na www.megahry.eu mali dost reklamy na to, aj recku, no videl som no. Aj som hral. . . .
[Odpověz]

Titulek: rise and fall
Nick: (jaapoor) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 16:24:15
if anyone got a crack for rise and fall could you please send it to: jaapoor@hotmail.com
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (matisek2)
Datum:2006-08-07 04:02:57
pleas poslite crack na rise and fall matisek2@azet.sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pawko) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 18:39:35
Neíte náhodou kde na Rise And Fall Civilizations At War seženu cd key a crack. Poraďte prosím. shark24h@interia.pl
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nejty)
Datum:2006-07-18 14:45:24
Díky Kalimero za upoz. Ja nemám proti hre nič, naozaj je skvelá a ľutovať že ju mám, to by som nerobil
[Odpověz]

Titulek: Prostě bomba
Nick: (Kalimeeero) - neregistrovaný
Datum:2006-07-18 14:39:02
No lidičky, tahle gameska je něco jako Bůh, neomezeno možností a na www.slovenciny.com je pěkná recenze. Hra je zasazená pěkne, všechno na plných detailech šlape tak, jako žádná jiná hra. A když si ze strategického žánru přepnete na pohle Tomb Raider a jdete se svím Hrdinem do boje, to je něco neuvěřitelné. Rise & Fall: Civilization at war je prostě bomba
[Odpověz]

Titulek: Re: Prostě bomba
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-14 20:09:06
Si robis srandicky. Milon ludi tu dranka crack/aj ja / a ty si tu napises tuto spravu. Radsej keby si napisal ako si to spustil

Titulek: NEvím proč tak špatné hodnocení
Nick: (diador)
Datum:2006-07-18 14:36:27
Tato hra je dle mého názoru super
[Odpověz]

Titulek: supr hra
Nick: (Dubik) - neregistrovaný
Datum:2006-07-17 01:48:19
Tato hra je prostě supppppppppppr strategie!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: supr hra
Nick: (dan) - neregistrovaný
Datum:2006-07-19 20:04:06
je to opravdu skvela hra asi zacnu hrat strategie. zatim jsem skusil demo ,pokud to bude v plne verzi stejne zajimave ,je to ten spravny smer ,kterym by se strategie meli ubirat.nekdo rika ze je na efect ale to neni vubec na skodu.ja davam 80 ,asi potreba dotahnout jeste par veci.musim se naucit myslet abych to mohl hrat ,hraju skoro jen akce a tech je dobrych opravdu malo.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Rise and Fall:Civilizations at War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Rise and Fall:Civilizations at War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 42395x - statistika
Rise and Fall:Civilizations at War 56 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-06-12
Rise and Fall:Civilizations at War

Průměrné hodnocení z médií:

56.00 %

Min : 40 % Max : 74 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Stainless Steel Studios (R.I.P.)
Distributor: Midway
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 7
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %