Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Robin Hood: Legenda Sherwoodu > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 108
LEVEL 8.2/1082 %LEVEL 97
GameStar.cz ---87 %2003-06-10
Doupě 8/1080 %2003-02-21
Games.cz ---81 %2002-12-06
Gamesport ---85 %2002-11-21
Bonusweb ---86 %2000-11-18
hry.Sme.sk 3.5/570 %2000-04-25
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 87 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.70 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 72 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1093 z 5973 Žebříček
PC: 436 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 64 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 84 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-10 01:34:06
jo a můžu se zeptat nejsou na to nějaký chety ?, protože můj bratranec mi tam jednou dal že všichni měli 999 šípů a tak.. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-10 21:10:45
necheatuj a hrej!

Titulek: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-04-16 14:41:17
Pomohly by ste mi najít plnou verzi.Pošlete odkaz na PterblbzUSA@nam.cz moc děkuji jestli mi pomůžete
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-04-16 17:30:25
Zkus to treba tady viz: http://www.supergamer.cz/robin-hood-legenda-sherwoodu-p-53997.html

Titulek:  
Nick: (Moňulísek) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 20:18:45
Ahojky, neví někdo prosím kde bych stáhla plnou verzi?? Napište mi prosím na email Monka003@seznam.cz moc děkuji
[Odpověz]

Titulek: Stáhnout
Nick: (Nio) - neregistrovaný
Datum:2010-05-15 16:47:57
čus all hele nevite kde se da stahnout plna verze robina hooda legenda ze sherwoodu piste na e-mail nicol.marek@seznam.cz Diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ANONYM) - neregistrovaný
Datum:2009-12-06 17:59:12
čau lidi ja se furt namuzu dostat pres tu misi kde nesmíte zabít jedinýho vojaka.pls poradte jak
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Zdenda) - neregistrovaný
Datum:2009-12-13 20:11:37
úplně v pohodě, akorát si vem Malýho Johna... on má hůl a s ní většinou jenom omráčíš... GL

Titulek: Re:  
Nick: (martina) - neregistrovaný
Datum:2010-02-14 01:31:23
musíš tam mit vojáka který umí davat pěsti nejlepši je malý john toho si davam a pak musis vzdycky omracit a svazat je to asi nejdelsi mise ale nejlepsi by bylo kdys si najdes navod na netu ja sem to taky poprve delala dlouho a pak sem to delalapodle navodu ...a pak uz v poho

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-16 23:25:14
Musíš furt klikat tam kam mají dojít aby se nezastavily :)

Titulek: Re.. Prosba
Nick: (Wolfcry) - neregistrovaný
Datum:2009-03-30 23:39:04
normálně to můžeš stáhnout na Best4you.sk .. no ale češtinu hledám už dva dny a nic .. tvl .. xD
[Odpověz]

Titulek: Prosba
Nick: (Hektor) - neregistrovaný
Datum:2008-11-04 00:56:40
Ahojky,sháním hru Robin Hood,ale nemohu ji sehnat ani nikde v prodejnách nebot je dlouhodobě vyprodaná.Nemůže mě nekdo poradit kde ji seženu.Napište mě to prosím na ....mraz.libor@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Multplayer
Nick: (Robin Fanouš!) - neregistrovaný
Datum:2008-07-08 02:24:12
Ahojky Skuste neoficiální mod multiplayeru ... mrknete na www.robinhoodmultiplayer.wbs.cz sou tam epický středověký bitky z ostatníma hráčema + Hrady lokace obchody skilly jako MMORPG vyrovná se to i WoW a Lineage ... snad a navíc je to CZ projekt..Je to mod pro Robin Hood Legenda Sherwoodu CZ .. i EN..je to česky lokalizovano.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jarík) - neregistrovaný
Datum:2008-06-15 15:11:17
ještě bych se chtěl zeptat:s jakýma postavama nejratši chodíte na mise?já s robinem hoodem,stodetim(to je tem male zrzavej chalp v žlutým oblečení a sekerkou).marien a pomocníkem s palicí(to je ten nadupanej dvoumetrovej křupan kterých máš asi 8)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jarík) - neregistrovaný
Datum:2008-06-15 15:07:58
ahoj,vyhrál sem to na easy ale na medium je to strašně těžký.celkem se v tom vyznám pokud někdo chcete poradit tak sem napište
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-10 01:32:17
jo a můžu se zeptat nejsou na to nějaký chety ?, protože můj bratranec mi tam jednou dal že všichni měli 999 šípů a tak.. :)

Titulek:  
Nick: (Johny) - neregistrovaný
Datum:2008-05-05 23:14:04
jo hodne dobra hra ja ji hral nejmin10x ale budu ji hrat jeste hodnekrat protoze me hodne bavi a je to snad ta nejlepsi realim. stratega co jsem kdy hral jo ted ji zrovna hraju a mam uz 50% hotovych
[Odpověz]

Titulek: robo
Nick: (pomaranc) - neregistrovaný
Datum:2008-04-13 22:51:12
Vnikajúca hra presiel som ju najmenej 20 krat
[Odpověz]

Titulek: žádost
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2008-03-24 01:44:36
Ahoj mám robina hooda a když si to uložim a zase to chvi nahrát tak mi to nabíhá furt dokola nabíhá nčítáni pak z černe obrazovky a zase nabíhá načítání a zase a zase a zase ale když si vytvořim nový profil tak to musím hrát celí odznova pls nevíte jak to opravyt???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Arath-oprava pravopisnych chyb) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 15:28:01
Hoj all, ja mel Robina Hooda, ale pak se mi rozbil comp, a CD/DVD(ted nevim) s Robinem sem uz nenasel... nechce se mi to znova kupovat, ikdyz je to BEST hra... pls byl by nekdo, kdo uz to ma tak moc hodny a poslal mi Robina na: pepapopa-games@seznam.cz fakt prosiiiiiiiiiim DIKY MOC Arath
[Odpověz]

Titulek: je to na nic
Nick: (pája) - neregistrovaný
Datum:2007-05-17 20:39:27
to je na nic já už sem to projel 3* a byla to nuda hoj
[Odpověz]

Titulek: robin hood
Nick: (makuto) - neregistrovaný
Datum:2006-12-18 22:37:13
jo jeto dost hustá hra ,ale mohli by udělat druhoučást bylo byto ještě lepší .. prosím udělejte další verzi
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (william scarlet) - neregistrovaný
Datum:2006-07-04 00:41:27
úplná bomba doporučuji, jo a právě to hraju
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-26 10:00:00
super!!!!
[Odpověz]

Titulek: s
Nick: (vvvw) - neregistrovaný
Datum:2006-02-21 11:00:00
super hra určitě kupujte!!!
[Odpověz]

Titulek: re:kde koupit
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-01-29 11:00:00
Nahoře pod tabulkou kde můžeš zadat vlastní hodnocení hry máš odkazy kde se dá hra koupit a za kolik.
[Odpověz]

Titulek: ROBIN HOOD
Nick: (DAVID) - neregistrovaný
Datum:2006-01-29 11:00:00
KDE SE MUŽE KOUPIT TATO HRA ODEPIŠTE PROSIM
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Robin Hood: Legenda Sherwoodu
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Robin Hood: Legenda Sherwoodu
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 48527x - statistika
Robin Hood: Legenda Sherwoodu 82 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Robin Hood: Legenda Sherwoodu

Průměrné hodnocení z médií:

82.00 %

Min : 70 % Max : 87 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %