Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Settlers 6: Rise of an Empire > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 165
LEVEL 7/1070 %LEVEL 158
Sector.sk 8/1080 %2007-11-27
Recenzeher.eu ---69 %2007-10-22
Hratelne.cz ---84 %2007-10-22
Hrej.cz 7/1070 %2007-10-21
Games.cz 8/1080 %2007-10-21
Bonusweb ---75 %2007-10-10
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

76.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 69 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.13 %

Počet hodnocení: 8
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2066 z 5973 Žebříček
PC: 894 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 143 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 181 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: Nebster Hodnocení: 70 % Zobrazit recenzi 2006-12-27
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2007-09-24
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-09-12
GamePark2007-08-30
GamePark2007-08-15
Hratelne.cz2007-08-12
Hrej.cz2007-06-08
Gamezone (ZRUŠEN)2007-01-26
Bonusweb2006-11-27

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hokisekk - Sháním hráče na MP
Nick: (Hoki) - neregistrovaný
Datum:2012-04-23 17:58:28
Ahoj pokud by měl ještě někdo zájem si zahrát tak ať mi napíše na skype: hoki1996 nebo email: reznik6@email.cz . Zdravím M.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-09 14:21:00
Beranidlo vyrobíš pod tlačítkem kde jsou meče a luk. K beranidlu potřebuješ jednotku aby se rozložil.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-28 13:59:48
Ahojky.Mohl by mi někdo poradit,jak se dostanu ve 4 misi zachránit toho aladina v tom vězení??Nějak jsem se zasekl a nemůžu dál.Předem dík
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-10-09 14:18:21
U vězení musí bejd Lord. Pak to jde.

Titulek: cz
Nick: (BadBRONCO) - neregistrovaný
Datum:2010-07-27 03:25:36
čeština ,,http://uloz.to/613907/settlers-6-cestina.rar
[Odpověz]

Titulek: asi to je blbost ale nevim proc nemuzu dal
Nick: (Myllhaus) - neregistrovaný
Datum:2010-05-16 22:33:06
hned na zacatku asi druha mise nejaky baron tam drancuje obyvatele a ja ho mam znicit jeho armadu jsem uz nekolikrat porazil ale nemuzu pres jeho hradby chybi me katapulty chce to nejakou soucastku jak ji vyrobim??? dekuji za radu chvostamilan@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: mise 6 Prosim oradu!!
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-03-14 16:43:16
Mam jim pomoc upect 9 chlebu a je porad zima a obyli neroste!!!Co stim mam delat?????Moooc prosim!!!
[Odpověz]

Titulek: multiplayer
Nick: (Jakub) - neregistrovaný
Datum:2010-02-22 20:39:56
kdo by si chtel zahrat multiplayer tak at mi pisne na icq 588-678-189
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (2 mise problem) - neregistrovaný
Datum:2010-02-20 12:30:54
hej mnev druhe misi nejde kupit od toho eliaše sul nevim proc ja jednou kupim bavlnu a pak uz nejde kupit nic z zadnych vesnich plis pomozte :
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-20 13:31:43
jak se blokuje odběr surovin z budovy?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Michal) - neregistrovaný
Datum:2009-06-20 23:26:01
Hele to se musim pro hraní multiplayeru regnout na ubisoft?
[Odpověz]

Titulek: Prosím o pomoc
Nick: (sisa9) - neregistrovaný
Datum:2009-03-28 02:33:22
nevíte někdo když hraju custom game proč jsem ze všema spojenec?? Nevíte kde se to nastavuje??mockrát díky
[Odpověz]

Titulek: nemůžu z hradu
Nick: (dest) - neregistrovaný
Datum:2009-03-26 00:05:25
čau, jsem u 15-té mise a začínám tím že jsem s menší skupinou vojáku uzavřená v nepřátelském hradu a nemůžu ven!!!! je někdo kdo by mi poradil jak z té šlamastiky ven??? děkuji čus
[Odpověz]

Titulek: pls help....
Nick: (robaizz) - neregistrovaný
Datum:2009-02-28 01:23:08
cuzz,vim že ej to trapný,ale jak nakupuju zboží u cizých skladišt?klikám na tu surovinu co schni koupit a prd z toho...nic se neděje....:(pls poradnte někdo..mejlik: r.o.b.i.s.h.e.k@seznam.cz ..předem dík nějaké dobré duši....:)
[Odpověz]

Titulek: 4 mise
Nick: (nemecmi) - neregistrovaný
Datum:2009-01-06 20:53:41
pomoc, v kampani ve 4misi nevím co pomně chtějí!! Víte někdo co je to "Interakce" vězení??? Díky nemecmi@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: 4 mise
Nick: (Vlastys) - neregistrovaný
Datum:2009-02-05 16:29:07
no interakce je dá se říctz navázání kontaktu nebo neco v tomhle smyslu

Titulek: Re: 4 mise
Nick: (kropamir@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2010-01-26 15:44:53
Ahojky.Mohl by mi někdo poradit,jak se dostanu ve 4 misi zachránit toho aladina v tom vězení??Nějak jsem se zasekl a nemůžu dál.Předem dík

Titulek: settlers 6 rise of an empire cestina
Nick: (keso1231) - neregistrovaný
Datum:2009-01-06 16:40:45
S6: rise of an empire dajte link na cestinu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Meli) - neregistrovaný
Datum:2008-12-21 00:19:10
Nejde mi Settlers 6:Vzestup říše. Po vložení CD klíče se musim dostat ne server abych si mohl zkopírovat aktivační klíč a na tu stránku mě to nechce pustit. Píše mi to:Chyba při komunikaci se serverem:Stávající připojení bylo vynuceně ukončeno vzdáleným hostitelem. Co mám dělat poraďte mi. Díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Kmoty) - neregistrovaný
Datum:2009-01-20 02:38:50
Nejde mi Settlers 6:Vzestup říše. Po vložení CD klíče se musim dostat ne server abych si mohl zkopírovat aktivační klíč a na tu stránku mě to nechce pustit. Píše mi to:Chyba při komunikaci se serverem:Stávající připojení bylo vynuceně ukončeno vzdáleným hostitelem. Co mám dělat poraďte mi. Díky

Titulek: Save pomoc
Nick: (Markus) - neregistrovaný
Datum:2008-07-15 01:26:27
Prosím vás o pomoc mohl by mi někdo poslat uloženou pozici za 3. misí nikdo neví proč, ale prostě nemohu dál. Stačí mi jenom uložit na začátku mise to vám nic neudělá ne?Všem moc díky, můj email je 5arkus@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (satas) - neregistrovaný
Datum:2008-03-01 03:39:37
ma tu teda nekdo tu cestinu na rise of empire prosim poslete na email skypar@seznam.cz moc dik uz predem pls
[Odpověz]

Titulek: pomooooooooooooooooooooooooc
Nick: (FUKI) - neregistrovaný
Datum:2007-12-04 02:02:34
Prvni mise zacina tim ze se zobrazi rybnicek a podle sipek si najdu sveho rytire, ktery ceka na namesti ve meste. Ale co dal nejde na nej kliknout a proste nevim co mam delat. POMOZTE MI
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (impreza) - neregistrovaný
Datum:2007-11-15 02:06:29
Nevěděl by někdo z vás kde sehnat češtinu do settlers6?Jestli ano,tak mi jí prosím pošlete na mail nebo alespon odkaz.yinayang@seznam.cz.Předem děkuji.Impreza
[Odpověz]

Titulek: 15. Mise
Nick: (OOOO) - neregistrovaný
Datum:2007-11-06 04:33:23
Kdyby někdo nevěděl jak na začátek 15. mise, tady je link na video: http://video.google.de/videoplay?docid=-3777159216034437747&hl=de A nebo z některých misí zde: http://www.siedler-games.de/forum/siedler-6-aek-loesungen/8751-ubersicht-ueber-loesun gsvideos.html
[Odpověz]

Titulek: shanim
Nick: (jarysek) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 01:59:05
hosi nebydlite nekdo pobliz pardubic ja shanim settlers 4,5,6.
[Odpověz]

Titulek: k nim
Nick: (wizard) - neregistrovaný
Datum:2007-08-17 15:26:53
Me osobne se libi ale je to rozdil o proti 4 tady uz je to promakane a vetsinou v starsich verzih je to bez 3d ale toto uz je neco jineho
[Odpověz]

Titulek: Oops
Nick: (Nebster) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 21:28:04
Jezis pardon www.settlers.megahry.eu
[Odpověz]

Titulek: Fan Web
Nick: (Nebster) - neregistrovaný
Datum:2007-04-18 21:27:21
Zmena, stranka bola presunuta na www.megahry.eu novy design a vela, vela zaujimavych informacii.
[Odpověz]

Titulek: Informácie o Settlers 6
Nick: (Nebster) - neregistrovaný
Datum:2007-02-20 01:52:35
Zdravím. Založil som svoj vlastný fansite o Settlers 6. Je to prvý neoficálny Európsky fansite. Všetko čo o Settlers chcete vedieť tam môžete nájsť, prídite pozrieť. www.settlers6.ic.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nebster) - neregistrovaný
Datum:2006-12-29 01:45:29
Tak jo, prepac, ja som to napisal len preto aby ludia, ktory to nepoznaju aspon trochu vedeli o som to je a aby ich ked tak ta hra trochu zaujala. Napisal som len to co o tom viem.
[Odpověz]

Titulek: Recenzie
Nick: (Nebster)
Datum:2006-12-28 18:30:32
Nazdar, chcem sa len spytat ze preco na tom odkaze ktory som si umiestnil do stranok je stale priemer hodnoteni 0%? Na tom ktory je uvedeny nizsie je tam napisane: 'Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry?' 'Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:' Tak ho tam mam, a stale je tam 0%, aj ked tu recenzia uz je a ked som hodnotil na 70%.
[Odpověz]

Titulek: Re: Recenzie
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-28 19:03:21
mno, jak bych Ti to vysvětlil ... ta ikona s hodnocením je
1) Pro hru Settlers 6, která vyjde až za necelý rok, takže psát na ni recenzi je docela haluz
2) To průměrné hodnocení je z recenzí, které máme zaznamenány na našich stránkách (z těch oficiálních webových serverů)...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Settlers 6: Rise of an Empire
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Settlers 6: Rise of an Empire
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 56459x - statistika
Settlers 6: Rise of an Empire 77 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-09-28
Settlers 6: Rise of an Empire

Průměrné hodnocení z médií:

76.63 %

Min : 69 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Blue Byte
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 8
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %