Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Spore > PC > Strategie realtime

Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-30 - Datum vydání Warhammeru, APB, Spore, Battlefield Heroes a Tibeium > 2008-07-15 - Spore příšerky se množí > 2008-02-13 - Očekávané datumy vydání...

Kde koupit ?

Microgames  890 Kč  
FunStore  899 Kč  
Microgames  1187 Kč  
FunStore  1199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---90 %SCORE 176
LEVEL 8/1080 %LEVEL 169
Vokr.com 7.2/1072 %2008-10-23
hry.Sme.sk 9/1090 %2008-10-12
GamePlanet.cz ------2008-09-18
Sector.sk 9/1090 %2008-09-17
Doupě 8/1080 %2008-09-16
Hratelne.cz ---66 %2008-09-15
GameStar.czVilém Koubek7.5/1075 %2008-09-15
GamePark ---85 %2008-09-12
Bonusweb ---75 %2008-09-10
Hrej.cz 8/1080 %2008-09-05
Games.cz ------2008-09-05
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://pc.hrej.cz/clanky/tv/spore-videorecenze/Autor: Pavel Dobrovský (Hrej.cz) / délka: 11minut2008-09-04
http://games.tiscali.cz/reviews/sporevid/index.aspAutor: Ondřej Broukal (Games.Tiscali.cz)2008-09-26
http://www.recenzeher.eu/recenze-clanek/spore-videorecenze/Autor:Jan Novák (RecenzeHer.eu)2008-10-18

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.27 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 66 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.67 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 32 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1258 z 5973 Žebříček
PC: 527 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 84 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 106 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2008-04-29
hry.Sme.sk2008-04-11
Galaxie.Name2008-03-13
Hrej.cz2008-02-26
Recenzeher.eu2008-02-24
Hratelne.cz2008-02-16
Hratelne.cz2008-01-15
Dex-site.com (ZRUŠEN)2007-11-30
Bonusweb2007-11-05
Doupě2007-08-30
Games.cz2007-08-24
Doupě2007-03-15
Vokr.com2007-03-02
Hratelne.cz2007-01-15
Games.cz2006-12-24
Gamezone (ZRUŠEN)2006-08-31
Hrej.cz2006-08-25
GamePark2006-07-11
Gamezone (ZRUŠEN)2006-06-06
Gamesport2006-03-27
Doupě2006-02-24
Bonusweb2005-10-26

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-05 12:56:22
*srozumitelnou větu
[Odpověz]

Titulek: spore
Nick: (mut nazory ) - neregistrovaný
Datum:2010-11-05 02:09:15
takze muj nazor na spore jeto dobra tak jo vic nez dobry je to od tvurce sims coz je dobra hra bunecni fazze je nejlepsi ve hre me taky trochu zabavil ale jak vylezou na souš to je nuda vubec me to nebavil kmenova faze trochu zabavil ale stejne dobry pa civilace je fajn a konec faze vesmirny je pro me nejlepsi zabavi tak 5 dnu ale spore je docela dobra hra
[Odpověz]

Titulek: Re: spore
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-05 12:55:27
jj pro lidi co ani nedokáží napsat jednu srozumitelnou je Spore nepochybně dobrá hra.. :)

Titulek: Re: spore
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-11-05 19:46:38
pak je to pro tebe idealni hra :)

Titulek: Re: spore
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-11-05 19:47:52
:-D teď jsi mě dostal

Titulek: spore ne
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-10 18:47:09
Tato hra je převážně pro děti, ale určitě si ji užijí i dospělí (teda až na mě!) Hráč si tady vytvoří svou vlastní příšerku - ježiši, to je tak roztomilé! No a potom s ní jde do světa, kde je všechno krásně barevné. Ježiš to je tak roztomile barevné - jako omalovánka. Děti do 3 let si libují. No a pak se tu taky bojuje, příšerky proti příšerkám, to je fakt nářez! Ale ne, něco je tu špatně - boje bez kapičky krve, asi aby dětičky neměly újmu na zdraví. Hra bez kapky krve, tak s tím na mě hoši kurva nechoďte! Nemusí tam rovnou lítat střeva vzduchem (i když proč ne?), ale sem tam nějaký krvavý chvíst by rozhodně neškodil. Takže jak jsem napsal na začátku - tato hra není nic pro mě. Možná před 20 lety...
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Spore
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Spore
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22897x - statistika
Spore 80 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-09-07
Spore

Průměrné hodnocení z médií:

80.27 %

Min : 66 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Maxis
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 13
Počet preview: 22

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %