Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star Wars : Empire At War > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

FunStore  599 Kč  
FunStore  699 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---84 %SCORE 146
Časopis Pevnost ---85 %Pevnost 48
LEVELPavel Dobrovský8/1080 %LEVEL 137
Časopis Doupě 8.7/1087 %Doupě 3/06
Czechgamer.com ---79 %2006-05-09
Gamecenter (pozastaven) ---80 %2006-04-22
GamePark ---78 %2006-03-24
Doupě 7.9/1079 %2006-03-06
hry.Sme.sk 4/580 %2006-03-06
Sector.sk ---83 %2006-03-01
Hrej.cz 8/1080 %2006-02-27
Games.cz ---85 %2006-02-25
Bonusweb ---85 %2006-02-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

81.92 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 87 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

95.29 %

Počet hodnocení: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1094 z 5973 Žebříček
PC: 437 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 65 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 85 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-01-30
Games.cz2006-01-25
Bonusweb2006-01-23
Hrej.cz2006-01-21
Gamesport2006-01-14
Hrej.cz2006-01-13
Doupě2006-01-12
Sector.sk2005-12-19
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-09-10
Czechgamer.com2005-03-25

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Padání do windows
Nick: (Hoffis) - neregistrovaný
Datum:2009-07-25 15:55:28
Takže nejdříve si to přehrajte patshem 1.2 stáhnete zde:http://uloz.to/2174096/eawupdate1-2.exe potom cra... Stáhnete zde:http://uloz.to/2174097/starwarsempireatwarv1.02nocdnodvdfixedexeeng.rar A nakopírujete do Lucas Art game data a spouštíte to tím souborem sweaw normálně mě to najelo.ještě nesmíte to mít ve virtuální mechanice jinak to nepojede. snad vám to pomůže.
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (zizi-x) - neregistrovaný
Datum:2008-04-20 03:24:46
cauky lidi. Pěkně prosim shanim už tři hodiny pach na spusteni hry Star Wars: Empire at War...Mam uz ji nainstalovanou. Napište mi odkaz ne stranky kde ho mohu stahnout nebo mi ten pach poslete na e- mail: zizi.xxx@centrum.cz dik předem
[Odpověz]

Titulek: hm
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2008-01-11 01:23:54
No tyvoe konečne jsem postavil hvězdu a zníčil půl galaxye ale potom jsem se svojí army a hvězdičkou přiletěl na Tatoin a ejhle mistr Skiwoooooooolker se svojí trapnou stíhačkou mi ji jentak ke konci vodbouchne a konec to mě fakt nasralo a ta nová v coruptin je ješte libovější prostě master ale lidi něco vám povim----na !!exekjutoor!! nic nemá snadno si ho zamilujete!!
[Odpověz]

Titulek: prosím
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-06 22:29:04
dycky když to spustím tak mi naběhne tabulka abych vypnul demona tak to udělám a pak mi to napiše že mám nesprávnej soubor swet asi crack man novej počítač s novou grafikou a direktem 10 prosím odepište dikes me icq číslo (421 582 616)
[Odpověz]

Titulek: Nejde vam Star Wars Empire At War !!!!
Nick: (M4ster) - neregistrovaný
Datum:2007-08-26 18:55:58
AK nie tak ja viem je to jednoduche treba pach na v 1.2 a a crack obsahuje 2-3 subori uz neviem jeden je sweaw a druhy dll tak Potom mam este crack na Coruption ten vam ties poslem no preoste komu nejde tak nech napise na master2323@azet.sk ja poslem Co treba a aj napisem A ja osobne hladam ako sfungcit star wars empire 1 alebo datadisk na hranie po internete ak to niekdo vie nech napise!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (foxl) - neregistrovaný
Datum:2007-06-10 12:55:35
má tdy někdo crack na mafia verzi 1.2?????jestli jo tak my ho pošlete na icq -498484311 dík.
[Odpověz]

Titulek: Crack a No CD na Star Wars Empire at War
Nick: (Acropolis) - neregistrovaný
Datum:2007-05-12 00:11:48
Mam creck a patche a funguje to tak se mi ozvete icq 445-380-668
[Odpověz]

Titulek: Re: a No CD na Star Wars Empire at War
Nick: (z) - neregistrovaný
Datum:2009-02-17 16:30:04
Ona ti ta hra jde?

Titulek:  
Nick: (Acropolis) - neregistrovaný
Datum:2007-05-09 04:20:23
Mam nainstalovany Star wars empire at war a nainstalovany patche 1.02 kdeš mam najit crack na cd aby mi to porad nepadalo
[Odpověz]

Titulek: star wars jedi knight 2 jedi outcast crack
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2007-05-07 16:11:44
nemá někdo crack na star wars jedi knight 2 jedi outcast???????plz pošlete mi ho na icq.chci na singl player!!!! icq:349-462-650 prězdívka:Darius.plz pošlete mi ho.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (SynchR) - neregistrovaný
Datum:2006-11-11 18:28:01
Hele stahnete si patch http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/star-wars-empire-at-war-pc/download/updaty/E AWUpdate1_2.exe/ a pak cracky odsud http://pc.hrej.cz/hry/strategie/realtime/star-wars-empire-at-war-pc/download/updaty/E AWUpdate1_2.exe/ Stahnete tam Empire at War v1.02 [ENGLISH] No-CD/No-DVD/Fixed EXE Oboje soubory a crackujte je oba. :)
[Odpověz]

Titulek: prosím pomocte mi
Nick: (Dede) - neregistrovaný
Datum:2006-11-09 02:45:38
padá mi to když to spustim hned po tom malim modrym loadingu prosím pomocte mi.díky dede
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (helppppppppppppppppppppp) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 15:55:28
jo a piste na icq 240-907-584 jmeno cyril
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (helpppppppppppppppppp) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 15:54:07
prosim nevite nekdo proc kdyz spustim hru tak se mi ojevi maly ramecek pak dam ok a konec sem ve windousu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nc) - neregistrovaný
Datum:2006-08-09 18:22:42
Zdar lidi , podivejte se semka - http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_sw_empire_at_war.shtml
[Odpověz]

Titulek: kessel rescue
Nick: (Cimba) - neregistrovaný
Datum:2006-07-20 05:01:28
nazdarek, hele už jste se někdo dostal přes kessel rescue vůbec nemám ponětí co tam mám dělat pomoc díky
[Odpověz]

Titulek: Re: kessel rescue
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-20 15:19:29
Musíš v té misi použít "Ion Cannon Shot", pokud umíš alespoň trošku anglicky mrkni na tento návod

Titulek: PADÁ MI TO
Nick: (KAREL) - neregistrovaný
Datum:2006-07-14 15:19:59
Zdar, poradí mi někdo konečně s tim, proč Empire at War padá?Prosím. Jestli to tady někdo rozjel, tak ať sem napíše jak.Moc moc prosím prosíííím.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kane) - neregistrovaný
Datum:2006-07-13 18:12:42
cau hele cetl sem tady prispevky a vidim ze nejsem jediny komu to spadne to win po loadingu.takze pokud nekdo tento problem vyresil tak mi prosim napiste na icq 217-942-206 diky predem
[Odpověz]

Titulek: PROSÍM
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 15:19:11
Nevíte, proč mi hra padá s nainstalovaným patchem 1.02 a crackem na něj? Ono to vypadá, že to běží, ale u loading to spadne. Poraďte mi prosím někdo co s tim.PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM PROSÍM
[Odpověz]

Titulek: Re: PROSÍM
Nick: (cunik) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 15:29:24
Hej newim jak ti poradit,ale poradil by si mi prosim ty?Jak to spustim tak se mi tam objewi CD/DVD1 a nejde mi to spustit,co mam udelat?

Titulek: Newím jak spustit Star Wars Empire At War
Nick: (cunik) - neregistrovaný
Datum:2006-07-12 12:36:47
Prosím wás newíte co mám udělat,když to spouštím tak se mi tam objewí CD/DVD,napište mi kdyžtak na icq 327-031-817 co mám udělat,diky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (kr@mi) - neregistrovaný
Datum:2006-06-20 10:00:00
custe lid sem instnul empire at war spustil a kdyz to ukazalo loading ta to spadlo zaptka do windowsu nevite co s tim
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-04-13 10:00:00
Joo, ja mám crack, kdo ho chce tak moje ICQ je 281541527
[Odpověz]

Titulek: Patch
Nick: (Mat) - neregistrovaný
Datum:2006-04-12 10:00:00
Pujde naistalovat Patch verze 1.2.Nespadne to nebo neco?
[Odpověz]

Titulek: Padámi to do windowsu
Nick: (SAM) - neregistrovaný
Datum:2006-04-11 10:00:00
normalně to zapnu najede logo a pak to spadne do windows
[Odpověz]

Titulek: Re: Padámi to do windowsu
Nick: (jewmi) - neregistrovaný
Datum:2006-04-11 10:00:00
stáhni si Patch 1.1 a pak to crackni...potom to pojede v pohodě ;-)

Titulek: Re: Padámi to do windowsu
Nick: (Space___Wolf) - neregistrovaný
Datum:2006-05-31 10:00:00
Hele me to taky pada pls rekne te mi co mam udelat aby mi to nepadalo do tech windowsu.....Prosim moc.... kontakt : Icq: 199 091 418 mail : Dany.Sidzi@volny.cz

Titulek: CRACK
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-25 11:00:00
hej nemate nahodou spatnou verzi CRACKU? mne to tak udela kdys stahnu vyssi verzi cracku nes je hra jinak mi to jede uplne v poho.
[Odpověz]

Titulek: Re: CRACK
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-08 00:38:10
daj si www.gameburnworld.com dam najdes vsetko v sekcii game fixies

Titulek: RE Re:
Nick: (Grim) - neregistrovaný
Datum:2006-03-07 11:00:00
praveze ja sem crack hledal a nasel sem mozna tak viry.... pokud byste nekdo nasly crack poslali byste mi ho ?? myslim link na stazeni toho cracku.... stranku...
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (snipersasa) - neregistrovaný
Datum:2006-03-07 11:00:00
335735236 jestli chcete crack napiste

Titulek: Re: RE Re:
Nick: (gismo) - neregistrovaný
Datum:2006-03-07 11:00:00
nejdriv si stahni originalni patch 1.2 a na tuhle verzi uz crack je. Ten crack ma cca 26MB a ten patch cca 20MB.

Titulek: Planeta Kessel
Nick: (gismo) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
nevite nekdo jak se pres tuhle planetu dostat, zkousel jsem uz nekolik variant, ale porad nic :(
[Odpověz]

Titulek: star wars
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2006-02-27 11:00:00
A required security module can not be activated. This program can not be executed......to je ta ''blbost''....myslím že v ovladačích to nebude...spísi myslím že mi chynbí nějakej prográmek...
[Odpověz]

Titulek: Re: star wars
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-27 11:00:00
Zkus přes zástupce na ploše nastavit kompatibilitu pro Windows 2000 a dej vědět (přes Odpověz) jestli ti to pomohlo.

Titulek: Re: star wars
Nick: (Brain 1980) - neregistrovaný
Datum:2006-02-28 11:00:00
Spis ti prebejva... Me to psalo taky, ale potom jsem se nekde docet, ze se to hada s Antiblaxxem. Po odinstalovani to uz bezelo bez problemu. Brain

Titulek: Re: star wars
Nick: (gismo) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
lidi sosnete si patch z webu vyrobce, na ten si pak stahnete crack, neni potreba zadnej curerom, kterej se podari spustit jen obcas, spis skoro vubec.

Titulek: pomoc
Nick: (pomoc) - neregistrovaný
Datum:2006-02-25 11:00:00
čest...stahl sem si demo star wars empire at war..všecho v poho instalace klid..ale jak sem dal register never tak se mi potom napsalo nejakou blbost že to požaduje něco k puštění !!..nevíte co s tym ?
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-25 11:00:00
Bylo by dobré kdyby jsi se více rozepsal o slovu ,,nějaká blbost,,. A napsal co máš za počítač, je možné, že máš staré ovladače od grafiky nebo tvoji grafiku hra vůbec nepodporuje.

Titulek: jak zpustit Star Wars Empire At War???
Nick: (saberrider) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
jak zpustit Star Wars Empire At War???
[Odpověz]

Titulek: Re: jak zpustit Star Wars Empire At War???
Nick: (gismo) - neregistrovaný
Datum:2006-03-01 11:00:00
Koupit si ji. Nebo si sehnat patch a na nej je uz i crack, ale psst

Titulek: omg
Nick: (Kai.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-01-22 02:55:46
omg ste banda kokotu kdyz si to neumite precist nahore a furt a znova se ptat na jednu a tu samou vec (dik za radu)

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star Wars : Empire At War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star Wars : Empire At War
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 34458x - statistika
Star Wars : Empire At War 82 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-02-15
Star Wars : Empire At War

Průměrné hodnocení z médií:

81.92 %

Min : 78 % Max : 87 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Petroglyph
Distributor: LucasArts
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 13
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %