Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Stronghold 3 > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageJirka Štalmach / Nobody---45 %2012-01-10
DD WorldJan Stach---27 %2011-12-13
GameSite.skDzoki---40 %2011-12-03
Herní webJan Kubicek4.1/1041 %2011-11-28
hry.Sme.skJán Kordoš3.5/1035 %2011-11-22
Sector.skuni4.5/1045 %2011-11-08
ZingJiří Markvart / Markvy5/1050 %2011-11-08
Hrej.czJan Vondrášek5/1050 %2011-11-07
Recenzeher.euMichal Pospíchal7/1070 %2011-11-07
Czechgamer.comVlastimil Ferko---65 %2011-11-05

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

46.80 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 27 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

50.00 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4975 z 5973 Žebříček
PC: 2502 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 399 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 463 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Recenzeher.eu2011-01-17
Zing2010-11-02
Eurogamer.cz2010-10-28
GamePark2010-09-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2012-09-30 23:05:57
proc to neudelají jako crusader jen novou grafiku proc se pokouseji udelat neco co se jim nedari zlaty crusader
[Odpověz]

Titulek: Něco strašnýho...
Nick: (R) - neregistrovaný
Datum:2011-12-13 05:12:14
Málo místa na stavění, dementně vytvořený systém stavění zdí a bran, špatné ovládání vojáků. Druhé kolo v ekonomické misi jsem to vzdal. (uninstal) Přeji hezký zážitek :)))
[Odpověz]

Titulek: k vzteku !!!!!!!!!
Nick: (Pelech) - neregistrovaný
Datum:2011-11-09 19:00:31
Hra naprosto nedotažená do konce s tolika chybami a herní nevyvážeností, že vůbec netuším, jestli to pár patchů spraví.
[Odpověz]

Titulek: Grrrrrr
Nick: (rogerm)
Datum:2011-11-06 04:05:13
Byl tak natěšený,že jsem si ji hned koupil.Jenže je to pomalé a nereaguje jak bych si přál.Navíc vás stíhá jedna pohroma za druhou(snět,nákaza,útok vlků,medvědů atd.) a nedá se na to moc reagovat.Vojáci neposlouchají, nákaza trvá i když ji vyléčíte a medvěd vám negativně ovlivňuje populaci i když už je dávno mrtvý.Nákupem jsem udělal velkou chybu. Po třech misích jsem to skončil a dal do skříně.Škoda byla to super hra....ach jo.
[Odpověz]

Titulek: nic moc
Nick: (nicon) - neregistrovaný
Datum:2011-10-28 19:42:25
Tak jsem to zkusil a musím říct, že se opět nepřekonali, celé je to jaksi nedotažené, vojáci se zasekávají, je to nepřehledné a často to nereaguje jak má. Není poznat zda jste odeslali jednotky k útoku nebo ne, pc protihráči vždy útočí jako první i když vaši stojí a oni dojdou na dostřel, atd... Takže moje hodnocení je, že jsem velmi zklamaný.
[Odpověz]

Titulek: Mno natěšenost
Nick: (ladasss) - neregistrovaný
Datum:2011-04-25 04:04:42
Tak snad se jim to povede.. Konečně by se mohlo u něčeho zase dlouhé hodiny sedět! :) Jednička byla, je a bude prostě nej :) Musí nás jedině překvapit !!
[Odpověz]

Titulek: HURA
Nick: (rozirozi) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 18:51:12
TRIKRAT: HURA................. legenda je zpet s plnou paradou, jak se nyni vyvojari poperou s takovym monstrem jako je STRONGHOLD? No doufejme ze na jednicku:-) Myslim ze moje nejoblibenjesi RTS hra by si secsakramensky zaslouzila. Vzpominam si na prvni dil STRONGHOLDU, to sem paril proste furt:D:D
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Stronghold 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stronghold 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19706x - statistika
Stronghold 3 47 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-09-01
Stronghold 3

Průměrné hodnocení z médií:

46.80 %

Min : 27 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Firefly Studios
Distributor: SouthPeak Interactive
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 10
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Czechgamer.com : 65 %
Oprášená klasika v novém (otrhaném) kabátku, která rozhodně nemá co nabídnout hráčům dávno seznámeným s jedničkou. Pokud jste nováčci, neberte prosím tuhle hru jako strategické nebe.
> Hrej.cz : 5/10
Návrat krále se nekoná. Stronghold 3 trpí zásadními nedostatky v oblasti hratelnosti a technického zpracování. Stavba města a opevnění je tedy to jediné co hru chrání před podprůměrným hodnocením.
> Recenzeher.eu : 7/10
Vývojáři do hry implementovali prvky, které jsou v ní zbytečné a na ty staré dobré součásti tak nějak pozapomněli. Stronghold 3 je velmi dobře hratelná záležitost, která však bude bavit především nováčky v sérii a hráče, kterým se líbil také druhý díl. Po grafické stránce hra ujde, a přestože není zcela dokonalá, k tématice středověku je z moderního pojetí zřejmě zvolena vhodně. Hudba je skvělá. Škoda jen, že se ve hře objevují dokola dvě tytéž skladby, které už později nezní tak epicky a atmosféricky jako například v již několikrát zmiňovaném Crusaderu.
> Sector.sk : 4.5/10
Nový Stronghold je chabá zlátanina. Nedokončený a nevyvážený polotovar. Kvalita pokrivkáva v každom smere. Vyzerá to tak, že si tvorcovia nedali námahu s testovaním, inak by niečo takéto nemohli pustiť na trh a drzo za to pýtať 35 EUR. Z pompézneho hradu sú iba predražené ruiny, možno časom hodné kúpy po sérii záplat a výraznom zlacnení. Prvý patch už je našťastie vonku a Stronghold 3 nadobúda hrateľnú, ale rozhodne nie ideálnu podobu.
> Zing : 5/10
Se závěrečným hodnocením jsem se nemusel příliš trápit. Kladné body získává Stronghold 3 za starý koncept, který přes nějaké výhrady funguje pořád dobře a snadno si ho osvojí i začínající hráči. To vše ale zabíjí nevzhledná grafika, spousta chyb, slabá kampaň a ze záhadného důvodu nikdy nekončící nuda…
> hry.Sme.sk : 3.5/10
Stronghold 3 je jagavým príkladom toho, ako niektoré herné prvky proste zaspali dobu a oprášiť ich dnes, prezentovať ako chytľavú zábavu, je pri topornosti celého konceptu výsmechom. Teda pri cene hry, za ktorú sa predáva. Žiaľ. Na Stronghold 3 sme sa tešili, budovacie stratégie majú svoje čaro, milujeme mašinky v Railroad Tycoon 2, zábavné parky v RollerCoaster Tycoon (1 alebo 2) a baví nás aj viac na boje orientovaný Castle Strike či hrajkanie sa v spomínaných The Settlers (najlepšie druhý alebo tretí diel). Budovanie hradu v Stronghold 3 je nudné.
> Herní web : 4.1/10
Nedokončený polotovar, který je srážen neskutečným množstvím ubíjejících bugů a množstvím technických nedostatků. Hře chybí minimálně několik měsíců vývoje a na výsledku je to setsakra znát. Světlými stránkami hry jsou snad jen středověká atmosféra, hudba, zvuky a to, že jde o Stronghold.
> GameSite.sk : 40 %
Stronghold 3 poskytuje mnoho režimov, na ktoré sme si už zvykli - taktické bránenie/dobývanie hradov stavaných podľa vlastných predlôh, ktoré trošku zvyšujú slabú úroveň hry. V ponuke nájdeme aj viaceré multiplayerové módy, no hru hrá málokto, takže najlepšie je ostať pri hre pre jedného hráča. Ako premýšľam, tak premýšľam, stále nevidím dôvod, prečo táto hra vyšla. Ak patríte medzi fanúšikov série, zostaňte pri pôvodnej hre. Hre dávam 40 percent.
> DD World : 27 %
Jako koncept nehotové hry je Stronghold 3 slušný, ale hotová hra to není ani ve snu a předložit to v tomto stavu na trh zákazníkům, to je na pár facek. Chcete si zahrát pořádnou pohodovou středověkou budovatelko-strategickou hru, oprašte, či pořiďte si původní Stronghold Crusaders, který i po letech je stále vynikající hrou. Nechápu, jak pouhé předělání této skvělé klasiky do modernějšího hávu s požadavkem na lehká vylepšení v oblasti AI a obsahu „Zápasu“, mohl někdo takhle zpackat.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %