Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

XCOM: Enemy Unknown > PC > Strategie realtime

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Herní webNikola Marko8/1080 %2012-12-09
XboxWeb.czyourself---90 %2012-11-10
GameParkMalinka---90 %2012-11-04
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-11-01
DD WorldJan Stach---85 %2012-11-01
Recenzeher.euJan Klimus7/1070 %2012-10-23
GameSite.skKapo---90 %2012-10-21
GamesWEB.skMichal Nemec / MickTheMage9.5/1095 %2012-10-18
InGamer.czMartin Paytok9/1090 %2012-10-18
DoupěKarel Kališ8/1080 %2012-10-16
Sector.skuni9/1090 %2012-10-14
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---90 %2012-10-14
Hrej.czTomáš Krajča9/1090 %2012-10-10
Games.czPavel Dobrovský9/1090 %2012-10-08
Eurogamer.czMartin Frey9/1090 %2012-10-08
ZingJakub Žežule / Bogey8/1080 %2012-10-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.88 %

Počet recenzí: 16
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 498 z 5973 Žebříček
PC: 177 z 3166 Žebříček
PC/Strategie realtime: 18 z 471 Žebříček
Vše/Strategie realtime: 29 z 540 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
XCOM: Enemy Unknown
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



XCOM: Enemy Unknown
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6908x - statistika
XCOM: Enemy Unknown 87 z 100 Průměr z 16 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-08
XCOM: Enemy Unknown

Průměrné hodnocení z médií:

86.88 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 16
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 9/10
XCOM: Enemy Unknown je jako složitá váha o mnoha miskách. Je téměř dokonale vyvážená a stabilní. Firaxis odvedli vynikající práci v transformování staré grafiky a atmosféry do nového kabátu a optimalizování původní hratelnosti pro jednadvacáté století. XCOM není hra, která by chtěla soupeřit s klasikou, tu ani nemusíte znát – XCOM jí rozvíjí. XCOM je hra, která si zasluhuje pokračování.
> Eurogamer.cz : 9/10
Moderní hra, která staví na osvědčených konceptech, které rozšiřuje a upravuje přesně tam, kde je to potřeba. Výsledkem je zábavný titul s návykovou hratelností, který má spád a zároveň přestavuje i výzvu. XCOM je zářným důkazem toho, že i tahové strategie mají mezi dnešními AAA hrami stále své místo.
> Zing : 8/10
XCOM: Enemy Unknown je podařená tahová strategie, která na pohled sice neoslní, zato při samotném hraní si ji vychutná každý.
> Hrej.cz : 9/10
Komplexní strategie s tísnivou a dramatickou atmosférou, skvělým bojovým systémem a vysokou mírou znovuhratelnosti. UFO je zpátky!
> Sector.sk : 9/10
Po sklamaní z remaku Jagged Alliance je XCOM: Enemy Unknown balzamom na dušu pre každého milovníka ťahových stratégií. Pomerne jednoduchý, ale dostatočne taktický postup v boji so stupňujúcimi možnosťami sadne väčšine hráčov. Menej zdatných jedincov môže frustrovať narastajúca obtiažnosť v ťažení, pre tých, ktorí hľadajú výzvu, je rozhodne vhodnejší IronMan režim.
> Bonusweb : 90 %
XCOM: Enemy Unknown je špičková tahová strategie, která je zároveň návyková, komplexní a podle zvolené obtížnosti i pořádně tuhá. Tuhle invazi by byla škoda minout.
> Doupě : 8/10
Mimozemská invaze drtí Zemi a poslední nadějí pro lidstvo je XCOM. Usedněte do křesla velitele a ukažte vetřelcům, že si spletli planety.
> GamesWEB.sk : 9.5/10
Napriek všetkému, všetkým tým drobným chybám a chybičkám funguje XCOM: Enemy Unknown skvele. Herná história pozná niekoľko hier, ktoré mali toľko chýb, že občas ani nešli dohrať, ale napriek tomu sa stali kultovou klasikou.
> InGamer.cz : 9/10
XCOM: Enemy Unknown rozhodně předčil všechna očekávání a svým pojetím, ztvárněním a vypilováním mechanik legendárního UFA se stává nositelem jeho odkazu v novém tisíciletí. Tenhle titul se nedá pořádně popsat. Musíte ho hrát. Ale pamatujte, jak do něj jednou spadnete, cesta zpátky do reality nebude jednoduchá. A po desítkách hodin bezkonkurenční hratelnosti ani příjemná.
> GameSite.sk : 90 %
Presne toto tu chýbalo! XCOM sa vracia ku koreňom série veľkolepým spôsobom. Už dávno tu totiž nebola ťahová hra, ktorá zabaví na dlhé hodiny a popritom vyzerá super. Rozhodne chytí aj hráčov, ktorí nemali doteraz s takýmto žánrom žiadne skúsenosti. Porozumenie príbehu je jednoduché, ale predsa som niečo započul o plánovanom českom preklade. Možno sa čudujete, že som v tejto recenzii nespomenul žiadne nedostatky. No to preto, že hra žiadne väčšie bugy nemá, a ak má, tak nasledujúci patch ich určite opraví. V konečnom verdikte si myslím, že XCOM: Enemy Unknown patrí medzi najlepšie hry tohto roku.
> Recenzeher.eu : 7/10
XCOM: Enemy Unknown se ze začátku tvářilo jako obnovení klasiky, po fiasku Altaru a jeho několika špatných pokusů o napodobení klasiky žánru. Vývojáři vzali starý dobrý XCOM, očesali ho, mnoho věcí vypustili, převlékli hru do slušné grafiky a na hráče vyplivli špatný soubojový systém s malým množstvím výběru možností jak v bitvách, tak dokonce i ve výzkumu a stavbě základny. Hra není tak špatná, ale měla určitě navíc a 90% hodnocení, která se objevují na internetu, si určitě nezaslouží.
> Konzolista.cz : 9/10
XCOM: Enemy Unknown je vynikající strategickou hrou s perfektní a návykovou hratelností a ještě hutnější atmosférou, kterou si budete užívat každou minutu po dobu, co ji budete hrát. Strategických her na konzolích moc není, o to více můžeme být rádi za to, že jsme se dočkali takového klenotu, který navíc je skvěle optimalizován pro hraní na gamepadu. Fanoušci žánru zřejmě už hrají, ale i vy ostatní byste měli nákup zvážit, protože tu máte před sebou jednu z nejlepších her tohoto roku.
> DD World : 85 %
Celkově tedy palec nahoru, je to slušný začátek nového startu populární série, ale příští díl snad bude podstatně obsahově bohatší, pojede na novějším a modernějším enginu odpovídající datu vzniku hry a nebude zbytečně przněn snahou vydat to i na konzole.
> GamePark : 90 %
Po dlouhé době se konečně někomu povedlo vytvořit kvalitní remake jedné z nejlepších strategických her své doby, zkombinovat možnosti taktické, budovací a ekonomické strategie ve vyváženém konceptu. Samozřejmě hra to není dokonalá, má řadu mušek, ale ty snad budou brzy opraveny a nebraní samotnému hraní. Od nás si Xcom určitě zaslouží 90 %.
> XboxWeb.cz : 90 %
XCOM: Enemy Unknown je vynikajícím kouskem, který nám nabízí úžasný pohled do herní historie. Vývojářům z Firaxis Games se podařilo vzkřísit dnes už téměř neexistující žánr her a vyhnuli se všem jeho neduhům. Hra jasně dokazuje, že nemusíte hned ze všeho dělat FPS a opravdu by mě zajímalo, jak by vypadala, kdyby se podobnou cestou vydal i reboot Syndicate. Škoda je, že se podobné pozornosti nedostalo i vizuální stránce hry a hlavně level designu.
> Herní web : 8/10
Výsledné číslo zdá se opět neodpovídá textu recenze. Bohužel je tomu tak. Nový XCom není z technického hlediska žádné mistrovské dílo a vybroušený klenot. Za to se prostě body strhávat musí. Jenže pak je tu ta stránka naprosto opomíjející takové prkotiny jako je technologie a grafika. Hratelnost, chytlavost a nebezpečí závislosti - to je to pravé, proč byste si měli hru pořídit. Hru, která vám nic nedaruje, klidně vám vyrazí zuby, když si nedáte trochu pozor a která sebou přináší ten tak milovaný a zároveň nenáviděný pocit, že spánek je pro slabochy. Vynikající hra.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %