Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Disciples 2: Temné proroctví (Dark Prophecy) > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

FunStore  450 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---85 %SCORE 99
LEVEL 8.2/1082 %LEVEL 03/02
GamesWEB.sk ---68 %2005-05-18
Doupě 8/1080 %2002-08-23
Sector.sk ---80 %2002-02-28
Games.cz ---75 %2002-02-13

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.33 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 68 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.29 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1848 z 5973 Žebříček
PC: 787 z 3166 Žebříček
PC/Strategie tahová: 31 z 128 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 42 z 157 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Hledám
Nick: (Mortis)
Datum:2011-08-27 00:10:59
Někoho,kdo je do Discipla 2 ujetej a chtěl by si měnit vlastní mapy i další zkušenosti s touhle bomba hrou.Napiš na riedlpetrjr@seznam.cz.
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Verča) - neregistrovaný
Datum:2011-05-16 12:23:42
začala jsem ted hrát disciples 2 a nwm jak se vytvářejí jednotky... jsem z toho zoufalá, prosím pomoc!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2011-05-16 15:01:56
jestli jses zoufala z toho ze nejdou v nejake hre vytvaret jednotky tak hodne stesti v zivote...

Titulek: Re: pomoc
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-17 00:40:24
Koupis si je ve meste. Treba mezi nima narazis i na Nortyho :)

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Mortis)
Datum:2011-08-26 21:54:36
Jako nový úkol si zvol výuku-je v dolní části seznamu nových úkolů.Je tam vše podrobně popsáno a vše si hned vyskoušíš.Já to hraju už několik let a tuhle hru bych nevyměnil za nic.

Titulek: cheat
Nick: (zombí) - neregistrovaný
Datum:2011-04-03 02:56:43
stairtoheaven na stoupaní lvl o 1 moneyfortoheaven na peníze
[Odpověz]

Titulek: Koupím Disciples 2 Gold
Nick: (PetrBa) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 18:07:06
Dobrý den, asi to sem nepatří, ale už jsem to zkoušel různě bez úsoěchu. Koupím uvedenou hru, nejlépe českou verzi, pokud existuje, za slušný peníz. Nejlépe origo CD/DVD. Dík, Petr. petr.basanda@cmail.cz
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (Pollkis) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 17:34:04
Cawky, nemáte nebo nevýte, kde sehnat češtinu ??? diky předem všem co mi pomůžou
[Odpověz]

Titulek: Re: CZ
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-02 23:48:36
nevite kde sehnat češtinu?

Titulek:  
Nick: (MVP)
Datum:2010-11-01 03:24:04
Ahoj, hral jste nekdo datadsiky k puvodni hre. Ja za Empire (na hard) nemuzu prejit pres druhou misi. Na konci je tam assasin na urovni 50 a to je pro me konec. Je to jen tou obtiznosti, bug ve hre nebo jsem ejn necp (tradicne) prehlidl. dik
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (nic) - neregistrovaný
Datum:2010-05-08 18:24:35
vite nekdo cheat na Disciples2 Dark Prophecy (Temné Proroctví)
[Odpověz]

Titulek: cheat
Nick: (vim) - neregistrovaný
Datum:2010-10-30 23:18:57
vis co najed na abeceda her a tam to uvidis je tam to co ja nejvic použivam že mužes jid do jejich hradu a prat si jejich vojaki

Titulek: prosím o pomoc
Nick: (miley) - neregistrovaný
Datum:2009-06-28 21:17:29
kde mám najít hannah v ůkolu lunnarkovy cesty?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-08 22:13:55
Skvěla dotažená kouzla, mapa a vše.Jen škoda těch postav, nedostatečný výběr postav a jednoduché boje.Doufám, že trojka se povede.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (G.D.) - neregistrovaný
Datum:2009-11-18 18:50:59
No, snad ano,ale dle filmečků začínám pochybovat. Čekal jsem bj v podobném jednoduchém boji, jenom na výběr více jednotek, větší rozmanitost jejich vývoje a třeba i nový národ. Pohyb po mapě je opravdu skvělý, to jo, ale boje se mi už moc nelíbí, zlatě dvojky.

Titulek:  
Nick: (bin lamim)
Datum:2008-08-13 18:11:23
zaujimava hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Špendlík)
Datum:2006-12-11 23:04:57
Velmi dobrá hra na pobavení :-)))))))))
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Disciples 2: Temné proroctví (Dark Prophecy)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Disciples 2: Temné proroctví (Dark Prophecy)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 25382x - statistika
Disciples 2: Temné proroctví (Dark Prophecy) 78 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2002-01-22
Disciples 2: Temné proroctví (Dark Prophecy)

Průměrné hodnocení z médií:

78.33 %

Min : 68 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Strategy First
Distributor: Strategy First
Distributor CZ: LEVEL

Počet recenzí: 6
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %