Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Disciples 3: Renaissance > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Hrej.czTomáš Nadrchal6/1060 %2010-08-09
Eurogamer.czJiří Sládek8/1080 %2010-08-02
Sector.skuni6/1060 %2010-07-23
GameParkbeermonster---75 %2010-07-06
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.75 %

Počet recenzí: 4
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

94.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 84 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3333 z 5973 Žebříček
PC: 1531 z 3166 Žebříček
PC/Strategie tahová: 69 z 128 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 87 z 157 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Games.cz2010-07-12
GamePark2010-05-11
GamePark2007-11-09
Doupě2007-07-30

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Cepi) - neregistrovaný
Datum:2013-06-28 02:08:31
Tuhle hru jsem hrál, je to grafický zázrak, ale to je vše. Je to naprosta blbost, úplně nudný systém, neustále se opakující úplně stejný soubojový systém. Hra mě postupem času umučila svojí nudností, takže jedním slovem hrůza.
[Odpověz]

Titulek: nevi mco dal
Nick: (0sdhbhnj) - neregistrovaný
Datum:2011-01-10 02:26:16
Hej muzete mi nekdo koupit mam anglickou verze a nemuzu si ukladat pozice????
[Odpověz]

Titulek: Re: nevi mco dal
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-11 05:49:13
Hej sorry tam ma bejt poradit

Titulek: Re: nevi mco dal
Nick: (Deadly)
Datum:2011-03-17 18:48:26
Problém s ukládáním pozic řeší patch 1.06.2. Mě to funguje i v Linuxu. Parádní hra. Na rozdíl od Heroes je temná a to se mi moc líbí.

Titulek: ehm ...
Nick: (Darkseed) - neregistrovaný
Datum:2010-10-02 13:38:18
takže co se hry týče ... po grafice lepší než heroes, ale jinak zaostává naprosto všude ... má daleko míň možností, míň map a míň národů ... lidi, elfové, démoni ... to je pěkný, ale může mě někdo vysvětlit, proč jen 3 ??? Neřikám, že se to nedá hrát ... ale je to dost odfláklý ... čekal jsem víc ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tempest) - neregistrovaný
Datum:2010-07-12 17:13:09
"silenost" "nadhera" a "COOOL" mi k D3 teda vůbec nepasujou, je to odfáklej díl, pouze zkopírovaná dvojka do 3D, ještě k tomu ne uplně a s naprosto mizernýma kampaněma jak od Pepíka z 2.D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (klucina) - neregistrovaný
Datum:2010-07-12 18:36:50
No koukám :D matláma patláma ? :)

Titulek: Re:  
Nick: (Mauro) - neregistrovaný
Datum:2010-07-13 04:10:46
ses vubecv priznivcem tahovek ??? aSi co jedine tomuto mohlo konkurovat byl Heroes 5 a toto je o proti heroes 5 proste co se graficke casti tyce naprosto genialni ... Jestlůi ses priznivcem nakych jinych zanru chod psat kokotiny na jinych odkazech. PS. jestli chces toto srovnavat s Disciples 2 ses uplnej magor. Necuc na videa z youtube a radsi si tu hru zahrej retarde. Absolutni demence tvuj nazor fakt....

Titulek: NAVRAT K STROHOSTI
Nick: (ROY) - neregistrovaný
Datum:2010-02-15 05:39:16
DO 3 KOLA TO JDE PAK UZ JE TO DO BLBA TATO "HRA" JE ZLEJ SEN
[Odpověz]

Titulek: Re: NAVRAT K STROHOSTI
Nick: (mauro) - neregistrovaný
Datum:2010-07-10 06:50:01
kdyz chces psat pic..o.viny tak radsi nepis nic mam tu hru doma a jeste sem se od ni neutrh osle. Nepis debiloviny kdyz ses lopata co si to odnekud nejspis stahla. Je to psycharna od disciples 2ky proste silenost nadhera je to COOOL

Titulek: čeština
Nick: (jurrinek9) - neregistrovaný
Datum:2010-01-05 01:27:55
Zdarec .. prosím .. nevíte kde se dá stáhnou na disciples 3 angličtina?? xD.. vím že čeština yb byla lepší ale mám to v ruštině :(.. tak ajina zatím postačí :-) diky za odpověď
[Odpověz]

Titulek: Hmmmsm
Nick: (To je jedno) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 00:08:53
Cus lidi,hral jsem 2-jku a strasne me zaujala,ale ta trojka bude urcite nahul. Nevite nekdo kdy ma vyjd? Diky a cus.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hmmmsm
Nick: (tajo) - neregistrovaný
Datum:2008-09-27 10:57:40
tady si to pročti :)

Titulek: Re: Hmmmsm
Nick: (ups :]) - neregistrovaný
Datum:2008-09-27 10:58:53
http://d3.heroes-centrum.com/

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Disciples 3: Renaissance
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Disciples 3: Renaissance
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 34821x - statistika
Disciples 3: Renaissance 69 z 100 Průměr z 4 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-12-11
Disciples 3: Renaissance

Průměrné hodnocení z médií:

68.75 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Akella
Distributor: Strategy First
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 4
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %