Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Heroes of Might and Magic 5 > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  
FunStore  1799 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 148
LEVELMichal Rybka9/1090 %LEVEL 139
Časopis Doupě 9/1090 %Doupě 6/06
GamePlanet.cz 8.75/1087.5 %2006-10-23
GameParadise.cz ---92 %2006-10-03
GameStar.cz 9/1090 %2006-08-09
NejHry.cz (ZRUŠEN) 8.5/1085 %2006-07-23
Galaxie.Name ---94 %2006-07-15
GamesWEB.sk ---90 %2006-07-03
Doupě 9/1090 %2006-06-21
Czechgamer.com ---95 %2006-06-13
GamePark ---90 %2006-06-11
hry.Sme.sk 7.5/1075 %2006-06-08
Hrej.cz 9/1090 %2006-06-06
Gamecenter (pozastaven) ---95 %2006-05-30
Sector.sk ---82 %2006-05-29
Gamezone (ZRUŠEN) 4/580 %2006-05-21
Bonusweb ---91 %2006-05-19
Games.cz ---89 %2006-05-16
Časopis Svět Počítačů (ZRUŠEN) ---93 %14/2006

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.93 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.67 %

Počet hodnocení: 61
Min. hodnocení: 1 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 347 z 5973 Žebříček
PC: 113 z 3166 Žebříček
PC/Strategie tahová: 4 z 128 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 5 z 157 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: piCZta Hodnocení: 96 % Zobrazit recenzi 2007-04-22
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

HotGames2006-05-11
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-04-29
Gamecenter (pozastaven)2006-04-23
Doupě2006-04-19
Gamezone (ZRUŠEN)2006-04-16
GamePark2006-04-16
Games.cz2006-04-12
Bonusweb2006-04-06
GameStar.cz2006-03-27
Gamesport2006-03-21
Vokr.com2006-03-18
Gamezone (ZRUŠEN)2006-02-20
HotGames2006-02-11
GamePark2006-02-10
Doupě2006-02-08
GamePark2006-02-06
Games.cz2006-02-01
Czechgamer.com2006-01-29
Bonusweb2006-01-27
Hrej.cz2006-01-26
hry.Sme.sk2006-01-17
HotGames2005-12-26
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-12-14
GameStar.cz2005-12-04
Gamesport2005-10-22
Sector.sk2005-09-14
Games.cz2005-08-27
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

Čeština ---
Demohttp://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=10523http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/hratelna-dema/heroes_of_might_and_magic_5_cz_demo.zip/
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=9624http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=9624
Návodhttp://gamecenter.cz/Default.asp?artid=10751http://games.tiscali.cz/navody/heroes51/index.asphttp://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000007841
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=9624http://www.abecedaher.cz/index.php?page=obal&page2=zobrazit&id_hry=0000007841
Patchhttp://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.04_eu_.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.04_cz_pl_coll.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.04_cz.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.041_eu.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.041_cz.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.05_cz.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.06_eu.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_1.06_us.exe/http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/updaty/heroes_might_magic_5_3.01_cz.zip/
Videohttp://www.games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9101http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=9229http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2272310http://hry.sme.sk/clanok.asp?cl=2280714http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/heroes-of-might-and-magic-5/download/trailery/DMoMM_MultiplayerModes.zip/
Wallpaperyhttp://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&ID=9624
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Kampaň kultista mise loď
Nick: (LenickaHor@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2013-05-27 13:55:50
Originál mám brouku. ;-)
[Odpověz]

Titulek: Kampaň Kultista mise Loď
Nick: (LenickaHor@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2013-05-26 00:18:31
Mám verzi hry 1.6. když hraji tuto misy mizí mi po každém dni armáda. Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální a jak tedy mám porazit protivníka když jsem slabší jak on. Děkuji za radu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kampaň Kultista mise Loď
Nick: (kataron) - neregistrovaný
Datum:2013-05-26 00:58:54
Chce to originál,beruško :)))

Titulek: Re: Kampaň Kultista mise Loď
Nick: neregistrovaný
Datum:2013-05-26 23:41:02
Elfové budou dezertovat protože nechtěji bojovat s elfy ale v podzemí je město démonů

Titulek: online klíč
Nick: (13.jam13@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2013-05-22 12:06:24
Nevíte někdo kde seženu ten online klíč? mám original verzi
[Odpověz]

Titulek: Re: online klíč
Nick: (spice) - neregistrovaný
Datum:2013-05-22 14:53:52
Pokud nemáš bazarovou verzi měl by být přiložen uvnitř krabičky, jinak kontaktuj obchod kde jsi koupil, měli by to vyřešit.

Titulek:  
Nick: (misus) - neregistrovaný
Datum:2012-02-06 16:04:53
nemuzu porazit druidskou magii jak na to?Diky
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (mirdzana) - neregistrovaný
Datum:2011-12-30 22:49:19
ahoj tak dalsi problem, hraju kampan kultista mise loď, uz hned na zacatku me zabijou, mají moc velkou armádu, když vymlátim ten hrad v podzemí tak tam na me nabehne zelenej a zase me zabije, nechci pouzit cheaty, ale asi mi nic jineho nezbyde :-( dík za kteroukoli radu
[Odpověz]

Titulek: prosim
Nick: (mirdzana) - neregistrovaný
Datum:2011-12-27 12:49:21
jak se podívám na mapku kde mám kopat poklad? nikde to tu nemuzu najit
[Odpověz]

Titulek: Re: prosim
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-12-27 22:25:48
Zkus se kouknout do menu kde mas zadani misi a tam je tlacitko tajna mapa.

Titulek: Re: prosim
Nick: (mirdzana) - neregistrovaný
Datum:2011-12-28 11:21:25
děkuji uz jsem to našla

Titulek: Pomoc
Nick: (Adél) - neregistrovaný
Datum:2011-09-26 01:04:01
Ahoj lidi prosimvás kde si můžu nejlíp stáhnout Heroesof Might and Magic 5 ??
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-09-26 16:37:15
http://store.steampowered.com/app/15170

Titulek: Heroes online
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2011-08-08 19:09:28
Zdravím.. Jen tak sem brouzdal internetem a z ničeho nic sem našel Heroes přes internet online . http://apps.facebook.com/herolegend/?ftype=flyfish&uid=100000207821544 . Je to aplikace pres Facebook. Staci kliknout na prijmout a muzete zacit hraat. Ja osobne sem do toho zazranej.
[Odpověz]

Titulek: mapy
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-07-10 20:12:19
Zdarec, nevíte někdo, do jakého souboru kopírovat mapy ztažené z internetu, u 3 a 4 byl soubor mapy, u 5 nic takového není_
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (murgis) - neregistrovaný
Datum:2011-05-15 18:34:43
dik
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (murgis) - neregistrovaný
Datum:2011-05-14 15:37:45
pls pomocte mi já nevim jak se dělí jednotky já to nemohu zjistit pls napište na na můj e-mail mikes4@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (MVP)
Datum:2011-05-14 21:14:58
pri presouvani mezi hrdinama (ve meste) proste podrzis SHIFT

Titulek: 1 kampaň 4 mise Past
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2011-04-14 23:39:47
Zdravím,potřebuji poradit s touhle misí vždy dojedu na konec a ukáže se mi tam video s Agraelem. Po videu mi to ukáže Splnění mise a dám zrušit,v té chvíli mi program přestane fungovat.Mám i originální CD i poslední patche. Děkuji
[Odpověz]

Titulek: 3 kampan, 2 mise
Nick: (dougy) - neregistrovaný
Datum:2011-03-13 22:52:27
zdravim lidi, potrebuju poradit s dokoncenim tyhle mise. nevim jak se dostat k poslednimu klanu. vse sem dobil ale cestu k ty modry osade nevim. a on porad posila proti me jednosmernym pruchodem novyho hrdinu.kudy se dostat k ty osade, nejde to ani po mori. diky
[Odpověz]

Titulek: Chyba
Nick: (Rudinho) - neregistrovaný
Datum:2011-02-11 15:01:10
Zdar lidi, mám problém. Mise za Zehira. Vždy při souboji s Markalem se mi hra kousne a konec. Mám originál CD i "iso" verzi, zkoušel jsem asi na třech PC a vždy se to po konci boje sekne a konec. Nějaké nápady? Díky za radu, napiště prosím na polarudolf@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: CZ lokalizace
Nick: (bobromil) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 01:47:04
hej pls potřebuju češtinu naaaa verzi 1.5 zkoušel sem jich hodně ale nic nefunguje
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (jejej) - neregistrovaný
Datum:2011-01-03 17:14:29
zdravím všechny. může mi někdo poradit jak se použivají ty cheaty?? četl jsem že se do nějakého souboru musí vložit nějaký nový řádek, to jsem všechno udělal ale nejde mi to uložit:( nevíte někdo co stím??
[Odpověz]

Titulek: DABING
Nick: (|peta) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 06:03:38
čus chtěl bych se zeptat jestli by mi někdo nemohl poslat na mail petrdombrovsky@seznma.cz pouze dabing, češtinu mám ale chybí mi dabing a pokud máte tak bych je chtěl na klasickou Heroes 5 plus na datadisk hammers of fate. Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 20:49:09
no jo piggsy nejdriv strili ze??? az potom zjistuje fakta :D
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-14 22:17:18
i mistr se někdy utne

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 22:45:29
to myslis treba ten pripad jak jsi malem ukamenoval zaziva toho uzivatele co dal vsemu hodnoceni 0? ale hlavne ze jsi to pote zjistil...

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-15 01:27:53
no ono mi ani nepřijde moc normální dát všem hrám 0% jen kvůli tomu, že už na těchto stránkách někdo nechce být.. ale to je jedno, už to neřeš :)

Titulek:  
Nick: (Mato) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 03:13:03
nazdarek po nacteni prvni kampane The Queen mi to spadne, poradite nekdo co s tim?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 08:10:07
kup si original a neotravuj tady.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-14 13:45:18
Třeba má originál.

Titulek: Re:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2010-12-14 15:18:44
Ty ses taky original..Se podivej o par prispevku niz na jeho nick.

Titulek: Re:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-14 16:48:00
Aha tak to jo, máš recht :)

Titulek: kampan nekropole
Nick: (Kubajz) - neregistrovaný
Datum:2010-12-13 22:49:57
Cyrus vzdy utece a ja za nim do toho monolitu uz nemuzu co mam delat?
[Odpověz]

Titulek: Piggsy
Nick: (Mato) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 00:52:36
nemám origoš jen ji mám moc dlouho a chtěl jsem ji zkusit
[Odpověz]

Titulek: Re: Piggsy
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-29 01:12:12
Mato: Tak to zkoušej o dům dál..

Titulek: norty
Nick: (Mato) - neregistrovaný
Datum:2010-10-28 23:57:57
nazdarek, cra.. mám jeden a ten samý ( ten cojsem měl před hodně lety) tak mi to nejde do hlavy. Jinak dík.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Jana) - neregistrovaný
Datum:2010-10-11 02:11:01
Vůbec nevím jak můžu zadat cheaty, kdo mi pls poradí???
[Odpověz]

Titulek: Re:  3 kampan,2mise
Nick: (kisses) - neregistrovaný
Datum:2011-03-28 18:15:19
ahojky tady milli mam tentyz problem nemuzu se dostat k tem modryma nejde to ani po mori muzes mi napsat na muj mail?? neradka53@seznam.cz

Titulek: 4kampaň za temné elfy
Nick: (hejcl) - neregistrovaný
Datum:2010-10-05 01:40:24
Najdu červeny stan tam neni klič tak zabiju hrdinu od demonů a ten klíč mi z něj nepadne a když projdu portalem kudy přišel on tak se mi to přestane jit ovladat... Nevite čím to je nebo neznate nějaky heslo abych vyhral hnedka misi pls
[Odpověz]

Titulek: Kultista
Nick: ( kukuj) - neregistrovaný
Datum:2010-07-11 23:00:55
ta kampan je celkem v poho horši je 3mise za nekromanta a poseldni mise za silvan jinak je to cele v lehke i bez cheatu se to da
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (marrtt) - neregistrovaný
Datum:2010-06-28 18:54:30
Jeslipak mi někdo prozradí, jestli nabízený balíček Heroes...5 Gold asi za 360 Kč de pustit na Vistě. na E-shopu uvádí jen XP a W2000 Dík marrtt@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Wish3r) - neregistrovaný
Datum:2010-10-29 19:35:19
jde, já mám taky vistu a šlape mi to

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-10-30 04:52:14
Mohu potvrdit. Vista home premium 32 bit - slapalo to v poradku.

Titulek: Kultista- zrada
Nick: (Kryštof) - neregistrovaný
Datum:2010-06-08 00:00:42
Prosim vás v KAMPANI - Kultista(zrada) utíkám před godrigema ještě někym...uteču jim ale pak se tam objevý hnědej hráč a zabije mě prosím poraďte co mám udělat?
[Odpověz]

Titulek: Re: Kultista- zrada
Nick: (.,.,) - neregistrovaný
Datum:2010-07-11 22:50:24
musis ho zabit jestli neprojedeš 1misi ta krači nechod do 2 ta je tottiš nejtěši z cele hry

Titulek: Poradte
Nick: (Rada s misi) - neregistrovaný
Datum:2010-02-24 22:32:19
PRosim zasek sem se v misi jak mám postavit tu sin slavy a nevim jak tam vylepšit ty rytiře nebo jak je vylepšovat.Pište na e-mail Zhuleno-man@seznam.cz předem dík
[Odpověz]

Titulek: pls radu
Nick: (R.E.J) - neregistrovaný
Datum:2010-01-03 06:34:47
ahoj!mam jeste takovej dotaz.ted koukam ze sem nehral misi 3 za necro ale hned mi to dalo na hrani misi cislo 4.To mi je celkem divny?!Nemuze to byt treba tim, ze neni odehrana ta 3 mise,ze nemuzu toho Cyra porazit ve 4cce?To je asi blbost co?
[Odpověz]

Titulek: Re: pls radu
Nick: (:-)) - neregistrovaný
Datum:2010-07-11 22:52:05
bud rad že si nehral tu 3misi za nekropoli ta je dost těžka hralsem jit asi tyden než sem ji projel

Titulek: pls radu
Nick: (R.E.J) - neregistrovaný
Datum:2010-01-03 06:05:46
Ahoj!Hraji kampan za necropoli.Sem v misi kdy mam na konci zabit Cyra!Bohuzel se mi to nedari.Tim jak si neustale kouzli jednotky me vzdy umlati.Muze mi prosim dat nekdo nejakou radu na taktiku?
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (MARTIN) - neregistrovaný
Datum:2009-12-30 00:50:56
ČAU když zadam cheaty tak se mi zobrazi že jsou spravně zadány ale nic se mi nepřida nevíte proč?
[Odpověz]

Titulek: Ahojte plis poratte:)
Nick: (Lucie) - neregistrovaný
Datum:2009-12-27 00:50:09
Ahoj ja hero..... nemohu spustit na pocítači hal 3000 a skousela jasem vse. Pakažde když zadam kampan tak to hodi zas na plochu a ja nevim čím to je tak plis poratte ja sjem važne v koncích a nevím co mam delat a ta hra mne moc baví a nechci jí nechat:D
[Odpověz]

Titulek: Kampaň 3 / Mise 3
Nick: (kotys) - neregistrovaný
Datum:2009-06-11 04:10:51
Zdravim mam problém jedná se o Kampaň 3 / Mise 3 (za nemrtvé). Podle návodu mám na konci dobít mesto na severu a následne unikne Cyra portalem kdyz se chci vydat za nim tak mi to porad pise nesplneny ukol s ozivenim 20 draku. Draky mam u sebe a ukol se nechce splnit. Zkousel jsem i obetovat titany na vyrobu draku a porad nic nevite cim by to mohlo byt?
[Odpověz]

Titulek: Re: Kampaň 3 / Mise 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-06-06 00:46:16
to se mi stalo též ale hrál jsem to s cheatama...pak jsem to prošel normálně a už mi to těch 20 draků uznalo...nevim , možná prostě nějaká chyba či co...každopádně jednou si to ještě projdi a bez cheatů a pujde ti to...(me to pak slo ...)

Titulek: Re: Kampaň 3 / Mise 3
Nick: (klk) - neregistrovaný
Datum:2010-07-11 22:53:58
musis s markalem a stema drakama vejit do toho portu :-)

Titulek: 1 kampaň/2mise v HoMM V
Nick: (danik06) - neregistrovaný
Datum:2009-06-10 19:50:17
poradí mi někdo jak mám udělat 1 kampaň 2 misi za lidi já nemůžu najít tu armádu od červených jestli někdo ví kde je tak ať mi napíše na DanielCholeva@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: 1 kampaň/2mise v HoMM V
Nick: (Adam) - neregistrovaný
Datum:2009-09-27 20:08:30
musíš zabít Pána pekel a pak se červený vobjeví

Titulek: Kampaň 2 / Mise 3
Nick: (kotys) - neregistrovaný
Datum:2009-06-04 18:13:27
Zdravím mam problem s Kampaň 2 / Mise 3 splnil jsem vse: Překročit hranice. Obsadit všechna Elfí města. Porazit Gilraena. Agrael musí přežít. Problem nastava kdyz mam znicit kruh druidu. Vsechny druidy jsem pobil jeste nez jsem obsadil vsechny mesta a ukol se mi nezapocetl jako spneny. Po porazce Gilraena jsem se tam vratit následovalo video a boj, porazil jsem je a ukol nebyl splneny. Pote co jsem vysel ven nasledovalo opet stejne video a boj. Tohle se opakuje pokazde vlezu do kruhu a nebo vylezu. Nevite cim by to mohlo být? chybi mi posledni ukol a tahle mise mi dala opravdu zabrat :-)
[Odpověz]

Titulek: Re: Kampaň 2 / Mise 3
Nick: (kotys) - neregistrovaný
Datum:2009-06-04 18:21:21
Jo jinak mam jen verzi 1.0. neni mozny ze by to spravil patch?

Titulek: Re: Kampaň 2 / Mise 3
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-06-04 18:56:14
Tak můžeš to určitě zkusit, za to nic nedáš (pokud Ti tedy ten patch nepřemaže pozice), ale jinak s tím asi nic nenaděláš a řešením bude buď restart mise a nebo použití cheatu @Win() pro výhru mise. Jde o bug ve hře, který nastal tím, že jsi zničil druidy dříve než to po Tobě bylo žádáno.

Titulek: Re: Kampaň 2 / Mise 3
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-06-04 20:09:58
tak to je na kokot :-). tahle mise byla mrte tezka no co nadelam tak mi hra vydrzi alespon dele. diky za radu

Titulek: pomůžete mi???
Nick: (Hříbek) - neregistrovaný
Datum:2009-06-02 11:53:21
prosim pomůžete mi někdo s 3. misí za démony??? (ti elfové jsou moc silní neni na ně třeba nějakej chyták??? prosim pomozte
[Odpověz]

Titulek: Re: pomůžete mi???
Nick: (kotys) - neregistrovaný
Datum:2009-06-04 18:17:49
Koukni se na návody. Ja jsem o delal tak ze jsem obsadil mesto na severo-vychode a budoval si tam armadu pozdeji (jejikoz jsem mel s agraelem diplomacii)jsem nabíhal do neutral jednotek co vyvolava kruh druidu a sem tam se nejaka pridala (potesi treba 200 lucistniku atd. :-) ). Mezitím me Gilraen pronásledoval a ja obsazoval doly. pak jsem dobil mesto na jihu a Gilraen se stahl do posledního mesta pak jsem pozbiral dost jednotek (jen elfích) a dorazil jsem ho

Titulek:  
Nick: (Rick) - neregistrovaný
Datum:2009-05-20 21:15:23
ja nemuzu udelat 5 misi za lidi jak ji mam udelat pls me porad nici a ja se k jejich hradu nedostanu
[Odpověz]

Titulek: KLIC NA ONLINE HRU
Nick: (MARTIN) - neregistrovaný
Datum:2009-04-29 21:10:19
please poslete me prosííím kliiicc na online hru dííík predem posli teho na sehnal20@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Klic na online hru
Nick: (Peja) - neregistrovaný
Datum:2009-01-22 21:18:08
pls poslete mi ten klic na online hrani Heores 5 :) diky ste bozi batmann8@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: HELP online key
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2009-01-03 00:09:51
prosim vás lidi nemáte někdo online klíč kdyžtak mi ho pošlete na sechy1@seznam.cz dík
[Odpověz]

Titulek: Klíč
Nick: (Jirka) - neregistrovaný
Datum:2008-12-20 17:12:12
poslete mi plz nekdo ten online kliíč jestli ho nekdo ma na email jurajkemr@seznam.cz.Fakt moc Díky
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (DRIWER) - neregistrovaný
Datum:2008-12-09 14:50:09
vyte nekdo co se ma udelat ve 4 misi kdyz mam vse hotovy ale nemuzu se dostat pres ten spadlej most.
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Erag) - neregistrovaný
Datum:2009-06-21 16:33:39
Musis ist do podzemia a zabit prišeri v kopke

Titulek: Re: pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-12-30 00:47:56
tak ho obejdi po vode

Titulek: Klič
Nick: (Sem) - neregistrovaný
Datum:2008-11-06 01:55:14
pokud někdo mate ten online klič tak mi ho prosim pošlete na semiksem@seznam.cz Moc díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-06 13:10:06
nevite jak dokoncit 2.kampan mise 3? hrady a nepritele vcetne druidu čuchaj kytkam ze spodu. dik
[Odpověz]

Titulek: jarin
Nick: (online klič) - neregistrovaný
Datum:2008-07-02 00:13:16
pokud někdo mate ten online klič tak mi ho prosim pošlete na jpavlita@seznam.cz .......................................dik
[Odpověz]

Titulek: Re: jarin
Nick: (gogo007) - neregistrovaný
Datum:2008-07-02 17:21:04
Klíč ti asi nikdo nepošle musíš si koupit originálku a ne jen všechno stahovat.

Titulek:  
Nick: (Ramirez) - neregistrovaný
Datum:2008-05-03 15:11:49
Caw pošlete mi prosím čestinu na Ramirez.benBezalhal@seznam.cz předem díky Ramirez
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (grips) - neregistrovaný
Datum:2008-04-18 04:05:17
čau pošlete mi prosím někdo češtinu g.r.i.p.s@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: hra pres internet
Nick: (Thomas) - neregistrovaný
Datum:2008-03-19 22:46:43
prosim vas co je to online klic kdyz chci hrat po internetu? jestli nekdo vite napiste
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (adlo) - neregistrovaný
Datum:2008-03-08 16:19:15
jestli někdo máte češtinu pošlete mi ji pleas na aless.kratochvill@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Kultista
Nick: (Sian) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 07:35:21
Nepodarilo se Vam toto nahodou vyresit? Mam stejny problem...
[Odpověz]

Titulek: Online klíč
Nick: (OndraM) - neregistrovaný
Datum:2007-11-02 16:39:30
Prosím vás o zaslání online klíče k heroes V na muj mail: MalikOndrej@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Luky) - neregistrovaný
Datum:2007-10-31 23:10:50
Já chci češtin u na ty heroes 5!!!!!! Kdo ji ma at mi ji posle... Na e-mail MA-rold@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Kultista
Nick: (Mandy.y) - neregistrovaný
Datum:2007-10-10 13:52:17
Nevíte někdo, jak dokončit kampaň 2 Kultista misi 3. Porazila jsem Gilraema, zničila kruh druidů, ale mise stále nedokončena..... :-((( Písněte pleas na e-mail: Mandy.y@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Kultista
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-19 22:47:47
musis obsadit vsechny hrady.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-06 13:07:02
Prosim o radu,kampan 2 mise 3,dobre znama,po dobiti vsech hradu a bitve s hlavnim nepritelem a dobiti kruhu druidu se nic nestalo? co mam jeste udelat? dik VH

Titulek: pomoc
Nick: (Cheetah) - neregistrovaný
Datum:2007-08-15 02:10:41
Pls je tady ted někdo kdo by mi pomoh???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (eda) - neregistrovaný
Datum:2007-08-13 17:51:58
jsem vpředposlednym kole apořat my tovypadavá. comam stim delat. rad bych to dohral.předem dik vaš hrač.klokta.
[Odpověz]

Titulek: fik
Nick: (křusi) - neregistrovaný
Datum:2007-07-20 22:18:01
pošlete mi někdo prosím češtinu do Heroes5 Marko.Martin@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (mr.bloody) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 23:26:49
Jestli můžu někoho taky požádat, aby mi poslal čestinu na email mr.bloodyseton@gmail.com...dékuju moc
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (rehla) - neregistrovaný
Datum:2007-07-04 04:07:39
Zdar lidi,řekněte mi někdo kde mám sehnat češtinu na heroes 5?Nebo jí pošlete na rehla@seznam.cz.Stačí jenom texty, dabbing nepotřebuju. předem moooooooooc dííííííík
[Odpověz]

Titulek: Heroes of Might and Magic 5 čeština
Nick: (MIKE) - neregistrovaný
Datum:2007-06-02 22:02:42
Zdar, pokud někdo máte češtinu na Heroesi pětky, tak bych byl moc rád, kdyby mi ji někdo zaslal na MIKE1144@seznam.cz Předem díky ;-)
[Odpověz]

Titulek: Čestina
Nick: (Piro) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 21:11:13
Mate nekdo cestinu na Heroes V, pokud jo tam mi ji poslete na m_jakl@email.cz, predem dekuji. P.S.: Texty mam takze pokud mate tak dabing prosim.
[Odpověz]

Titulek: Re: Čestina
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-05 23:27:39
Jestli máš aspoň texty tak mi je prosím pošli.Nic víc nepotřebuju.

Titulek: Prosba
Nick: (Ghost) - neregistrovaný
Datum:2007-05-24 16:12:48
Nerad bych psal cheat k tomu abych sel dal..Muj email je michal.erben@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Prosba
Nick: (Ghost) - neregistrovaný
Datum:2007-05-24 16:10:33
Potrebuju radu..Ve 3 kampani a 3 misi mam na konci pronasledovat Cyru do portalu kterym unikne..kdyz tam za nim ale chci vlezt tak to nejde,vyzkousel jsem uz vsechno-obsadil vsechno na mape i znicil veskery zivot kolem,mam vsechny artefakty...vsechno,ale stale nic..Je zde nekdo kdo pomuze??
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (martial) - neregistrovaný
Datum:2007-05-22 19:17:35
jo a jeste kdyby neslo tak potom http://rangerside.xf.cz/downlo.html
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (martial) - neregistrovaný
Datum:2007-05-22 19:15:09
http://leyer.profitux.cz/72-prispevek/ len texty
[Odpověz]

Titulek: verze
Nick: (opic) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 17:48:25
jak poznam jestli mam verzi 1.4 nebo norlmalni???
[Odpověz]

Titulek: Re: verze
Nick: (bayernxx) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 23:57:34
snadno kdyz to spustis tak to mas dole v levym rohu

Titulek: online
Nick: (HAwkins) - neregistrovaný
Datum:2007-04-08 02:42:10
Nekupoval sem to tady.Ale už VůBEC nevím kde mám vzít online klíč,který to po mě chce když chci hrát přes ubi.com tak mi povězte,kde by měl být.Našel jsem jen sériové číslo a číslo k elektronické registraci kde jsem se na cdprojektu zaregistroval.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Klokan) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 16:54:42
poslite mi cestinu na heroes 5 a ja poslem crack na 1.4 verziu aj obycajny crack mam icq-412-057-403
[Odpověz]

Titulek: čeština do H5
Nick: (nostradamus50) - neregistrovaný
Datum:2007-03-16 19:56:41
Má někdo češtinu na heroes5,prosím pošlete mi ji na nostradamus50@seznam.cz Dík za ochotu!!!
[Odpověz]

Titulek: Rada
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-15 00:45:17
Ahojky potrebovala bych poradit co udelat. Stahla sem hru Heroes 5 z Bearshera vsechno jje OK ale kdyz ji chci zacit instalovat tak my hodi chybu ze je tam spatny manual at tam dam disk a zkusim to znova. Crack byl uz ve hre a cestinu uz taky mam. Muze my nekdo poradit co s tim? Diky
[Odpověz]

Titulek: Re: Rada
Nick: (pepik) - neregistrovaný
Datum:2007-03-05 16:59:09
mozes mi povedat odkial si stiahla tu cestinu?lebo ta od misa mi neide stiahnut.

Titulek: Re: Rada
Nick: (Klokan) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 16:43:08
posli mi prosim cestinu na mr.eddy@centrum.sk alebo mi aspon porad kde ju mozem zohnat

Titulek: heroes
Nick: (tulpa) - neregistrovaný
Datum:2007-02-11 16:42:22
je to moc pěkný Heores 5 je dobrá hra nééé vynikající
[Odpověz]

Titulek: STIAHNITE SI CESTINU
Nick: (miso) - neregistrovaný
Datum:2007-01-16 00:53:24
cestinu do heroes 5. si mozete stiahnut tu: http://www.share.am/dl/994870686/HMM5-CZ12.zip
[Odpověz]

Titulek: Homam5
Nick: (HumaN) - neregistrovaný
Datum:2007-01-03 00:37:35
Heroes5 je asi nejlepsi ze serie aspon pro mne ale 3 byla taky rulezzni 5 us sem udelal complet i s datadiskem kdyby chtel nekdo pomoc s necim tak icQ 348-664-346 Human111@seznam.cz. Taky muzem zahrat po netU
[Odpověz]

Titulek: prosím poradte
Nick: (červ) - neregistrovaný
Datum:2006-12-29 05:08:43
prosim poradte mi někdo jak mám udělat druhou misi v páté kampani za elfy nebo alespon jak to mám rozehrát. V jednom návodu jsem četl, že mám odplout lodí, ale já tam žádnou nemám. Cerviicek@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: prosím poradte
Nick: (nico) - neregistrovaný
Datum:2008-05-15 12:47:52
Tu lod si musis nejdriv postavit ve meste :-)

Titulek: HOMAM - konec kampaně PAST
Nick: (karelnamel) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 18:54:59
Zdarec, prosím o radu. Jsem na konci kampaně PAST. Všechno jsem vymlátil a potácim se sem a tam a nevim jak dál. Mám se setkat s tou armádou ale vidim jenom zlatej tank, ke kterýmu se nemůžu nijak dostat. Boty levitace mám, za mostem jsem byl a loď mi nejde přivolat. ..nevíte jak tuhle misi dokončit, jestli to je ten tank, popř. jak se k němu dostat? Kouzlo na teleport po mapě nemám.. Dík
[Odpověz]

Titulek: Pls o radu
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-19 18:42:25
Prosím poraďte. Hraju druhou kampaň 'Kultista' misi první 'Zrada' a mám tady najít cestu do nějakýho Sheoghu, ale nevím kde ji mám hledat. Vždy když se potkám s Gotrigovo vojskem tak jsou silnější a vždy mě porazí. To samé když se pak potkám i s tím druhým démonem. Všichni mě zabijou. Co mám udělat? Moc dík Petra (mail petra.869@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Pls o radu
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-18 20:57:25
Musíš mít hodně krberů a pekelnných psů. Zkus si dát kultistu od začátku vyber si tyto schopnosti: diplomacie(základní vedení)samozžejmě EXPERTNÍ OBRANU A EXPERTNÍ ÚTOK, magii temnoty najdi stan červeného klíčníka a abys ho našla podívej se když začneš hrát máš na cestě mágovu chatrč.Až budeš bojovat s tím démon Erasialem dej uložit a v nastavení rychlý snad ti to vyhraje máš to zasebou. Víš já sem v Nekropoli s Markalem vlládcem nemrtvých a to je mnohem těžší

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-18 19:18:09
Pošlite mi prosím češtinu do Heroes V. Vďaka. Môj meil je: Sulovsky.Stefan@zoznam.sk
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-07 15:50:58
pošlete mi někdo prosím češtinu do heroes5. dik můj meil je: petr.venclak@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Prosim o radu
Nick: (FRENK) - neregistrovaný
Datum:2006-11-22 20:23:49
Prosim poradte mi nekdo co mam udelat, hraju poslední kampan a predposledni misi, nazev Aliance. Premohl jsem Isabelu, probehl filmecek, ale po nem uz se nic neudalo, cekal jsem,ze bude jako vzdy napsano mise splnena, ale nic, nevim jak ted dal. Diky za radu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Prosim o radu
Nick: (Hranatak) - neregistrovaný
Datum:2006-12-11 23:48:40
Mam uplne stejny prolem, tez nevim co s tim! Zkusit hrat celou misi znova se mi fakt nechce...

Titulek: PLS Čestinu do H5!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (Steedy) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 23:40:04
pls sendne mi nekdo čestinu na H5????? sem total zoufalej a chci si to zahrat v CJ!!!!! pisnete poslete na mail Steedy@seznam.cz predem moooooooooooooooooooc dik
[Odpověz]

Titulek: prosim o radu
Nick: (zoufalín Remigius) - neregistrovaný
Datum:2006-11-18 03:51:15
Nevite nekdo nahodou,jak si mam poradit v kampani za nekromana myslim ze to je treti mise? uz sem vsechny zabil a vsechno obsadil a uz mi jen chybi posledni posranej ukol a to je oziv 20 kostlivych draku. Mne to ale za boha nejde,tak muzete mi prosim nekdo poradit do mailu jak na to!!! Moc prosim!!!!!!!!!!! Muj mail je remigiusm@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: prosim o radu
Nick: (Guín) - neregistrovaný
Datum:2006-11-19 15:29:11
Rozkopej PC na srajdu ... bo si blbej

Titulek: Re: prosim o radu
Nick: (FRENK) - neregistrovaný
Datum:2006-11-22 20:37:10
Musis postavit Citadelu z ní po té hrad a z hradu Ti vyskočí možnost Dračí hrobky a aby jsi mel zvýšenou produkci, musíš ještě postavit dračí náhrobek a ten získáš, že postavíš svatyni podsvětí z ní po té opuštěnou katedrálu a potom dračí náhrobek.

Titulek: nejake to cheaty
Nick: (EU_CZE_KILLER) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 01:38:51
icq 262-317-339
[Odpověz]

Titulek: nejake to cheaty
Nick: (EU_CZE_KILLER) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 01:35:31
hosi ja chci jen pouhe cheaty ktere by fungovaly s kreklou verzi 1.3,nikde nidć funkcniho nejni,
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (milda) - neregistrovaný
Datum:2006-10-02 23:32:50
poslal by mi někdo prosím češtinu do Heroes 5.Poslal bych mu crack nebo patch(jaky koliv). Posílejte na email 19Milan19@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (mardzi) - neregistrovaný
Datum:2006-11-17 01:54:32
mam cestinu a poslem ak mi posles crack na 1.4 anglicku verziu

Titulek: Cestina
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-10-02 18:38:45
Posle te mi prosim češtinu na heroes 5 na m.kalabek@centrum.cz diki
[Odpověz]

Titulek: Re: Cestina
Nick: (vojta) - neregistrovaný
Datum:2006-11-21 00:32:40
hele sem ve stejný situaci jako tenkrát ty a jestli ti jí tenkrát někdo poslal mohl bys mi jí taky poslat díky moc Otto.Brambor@seznam.cz

Titulek: Mam crack!!!
Nick: (jirix) - neregistrovaný
Datum:2006-09-26 23:09:26
Kdo mi posle cestinu na heroes 5 na jirix@seznam.cz. Tak mu poslu crack!!!
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (schejbi) - neregistrovaný
Datum:2006-09-26 00:08:49
pls muzete mi nekdo poslat crack na tuto hru ale na ceskou verzi dekuji..muj mail je jenda.schejbal@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: Cz H5
Nick: (x62) - neregistrovaný
Datum:2006-09-11 11:47:02
Zdarek lidi, je to k nevíře ale vsechny ty link odkazy nejdou, proto tedy žadam, aby mi to nejaka dobra duse poslala na B6Frio@seznam.cz. Dekuji moc!!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (help me please) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 23:30:39
Má někdo češtinu na heroes5,prosím pošlete mi ji na hafo.svarov@seznam.cz Dík za ochotu!!!
[Odpověz]

Titulek: CESTINU PLS
Nick: (Anubis CESTINA) - neregistrovaný
Datum:2006-09-03 03:41:25
HALOOO ak mate niekto cestinu do Heroesu 5 tak prosiiim poslite na wewerak@atlas.sk Este raz dakujem za ochotu...
[Odpověz]

Titulek: On - Line klíč
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-09-02 15:40:54
Čauky, neznáte někdo náhodou ten on - line klíč? Jestli jo, tak pište na heroeskiller@seznam.cz, please. Martin
[Odpověz]

Titulek: Re: On - Line klíč
Nick: (Gaspy)
Datum:2006-09-02 17:53:21
nene nepoznam :

Titulek: Re: On - Line klíč
Nick: (Rici20) - neregistrovaný
Datum:2007-10-05 03:51:37
čus chlape chtěl sem se zeptat jestli ti někdo napasal ten on-line klíč na heroes 5.mohl by jsi mi ho prosím poslat na tomlip@centrum.cz díky moc Tomáš

Titulek: Cz
Nick: (Pabi) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 01:43:38
lidi pls nemohli byste pls mi tu češtinu poslat na mail moc prosim pablisek@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: On - line klíč
Nick: (Martin) - neregistrovaný
Datum:2006-08-27 01:56:38
Čauky, neznáte někdo náhodou ten on - line klíč? Jestli jo, tak pište na heroeskiller@seznam.cz, please. Martin
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pepino) - neregistrovaný
Datum:2006-08-17 18:44:45
nazdar lidi poradími tadyněkdo s jednou misí v heroesovi 5 je to mise za nekromanta první část naoplátku pošlu češtinu i dabing díky pepa prosím o rychlou odpověd kdo ví písněte mi na meil klukdopohody@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: češtinu síím
Nick: (mik) - neregistrovaný
Datum:2006-08-14 19:22:49
prosím pošlete mi čwštinu nebo odkaz sim sim xpohoda@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Gius) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 20:56:47
čágo , strejda google je ok ale jak tady zaznělo něco jako pošlete mi to na e-mail tak to nevím, ta čeština včetně dabingu má 180Mb takže každej download sám za sebe. Jinak už za boha nevim odkud sem to stáhl, byl jsem čerstvej ale teď už jsem po 15-hodinovém paření docela KO. Tak se snažte a přeju hezkou pařbu
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Marty 999) - neregistrovaný
Datum:2006-09-26 00:34:28
hale ta čeština by mi bodla to je ta první beta verze ?

Titulek:  
Nick: (Lovec.) - neregistrovaný
Datum:2006-08-07 11:29:43
prosim poslete mi cestinu na Heroes V na mail Zubat@atlas.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (sali) - neregistrovaný
Datum:2006-07-30 14:18:32
Prosim pošlete mi češtinu do heroes V na adresu PavelSalamon@seznma.cz
[Odpověz]

Titulek: cernydrak@seznam.cz
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2006-07-22 17:15:37
prosím neví někado náhodou online klíč?
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (Bedřich Smetana) - neregistrovaný
Datum:2006-07-18 01:15:43
Vyserte se na češtinu nebo si kupte originálku!
[Odpověz]

Titulek: CZ
Nick: (Hanisko) - neregistrovaný
Datum:2006-07-15 01:41:36
Hoďte tu češtinu někdo třeba na rapidshare.de a nechte tu link. Z toho share.am už to nejde.
[Odpověz]

Titulek: Čeština
Nick: (CronosCZ) - neregistrovaný
Datum:2006-06-15 10:00:00
Ahoj ta čeština mi nejde stáhnout, nemoh by mi jí někdo poslat kdo už jí má? byl bych mu vděčnej.. cronos@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (IAMFROMTHEPIRATEBAYYOUFUCKEDBASTARDS) - neregistrovaný
Datum:2006-06-11 10:00:00
Pepinko jsi ... Ja tu cestinu mam a nekupoval jsem si ceskej original : ))) Mam ji kompletni hahahahahaha, strejda google : )))
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Vaslore) - neregistrovaný
Datum:2006-07-03 21:27:17
Muzes mi mi ji pls sendnout na FireRider@seznam.cz dik moc ;)

Titulek: Re:
Nick: (Seda) - neregistrovaný
Datum:2006-07-28 22:17:27
Zdarek jsem ted cet,ze mas komplet. cestinu do heroes 5 ... prosim prosim posli mi ji na Scheda@seznam.cz ... dekuju :0)

Titulek: Re: čeština nutná
Nick: (Neo) - neregistrovaný
Datum:2006-08-01 00:30:10
Prosím pošlete někdo češtinu do Heroes V už ji tak celkem přes 20 hodin hledám a už mě to nebaví chtěl bych vědět o čem je ten příběh díky moc NeoKamenicky@seznam.cz

Titulek: ČEŠTINA na homam5 PROSIM
Nick: (Robin) - neregistrovaný
Datum:2006-10-26 17:23:44
Jsem zoufalí :( a proto prosím kohokolif pošlete mi PROSííííííííííííííííííím ČEŠTINU na heroes 5 hledám to uš druhej den a pořát nic dííííííííííííííííííík :) můj emajl (Robin.Hladik@seznam.cz)

Titulek: Pro vsechny co mají pouze anglickou verzi
Nick: (Pascal) - neregistrovaný
Datum:2006-06-11 10:00:00
Na stránkách www.heroes5.us.tp najdete cestinu na heroes5 zatím pouze první beta verzi s datem 100606. Pokud si ji chcete stáhnout -> do toho!
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (pEpinko) - neregistrovaný
Datum:2006-05-28 10:00:00
Pretoze hra vysla oficialne v cestine, amaterska cestina nikdy nebude, mozes si nejaku urobit sam, alebo kupit cesku verziu :)
[Odpověz]

Titulek: HI CZ???
Nick: (Frcacek) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
TAk co kdo uz ma Cestinu do hry Heroes V??Kdyz tak se pochlubte a kdyz tak mi sem hodte link ted to projizdim na netu!!Dik predem!
[Odpověz]

Titulek: betatest
Nick: (webmaster) - neregistrovaný
Datum:2006-01-30 11:00:00
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (hakka) - neregistrovaný
Datum:2006-01-29 11:00:00
....mam stahnutou beta z netu, tu 700 megovou instalacku, ale jak vsechno nainstaluju tak to chce po me aktivacni cislo.....Nevite nekdo kde sehnat keygen?
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Heroes of Might and Magic 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Heroes of Might and Magic 5
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 133697x - statistika
Heroes of Might and Magic 5 89 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-05-23
Heroes of Might and Magic 5

Průměrné hodnocení z médií:

88.93 %

Min : 75 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Nival Interactive
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 20
Počet preview: 28

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %