Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Kings Bounty: Armored Princess > PC > Strategie tahová

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---74 %SCORE 191
LEVELTomáš Krajča8/1080 %LEVEL 185
hry.Sme.skVeronika Senková7.6/1076 %2010-03-01
Games.czPetr Ciesarík7/1070 %2010-02-23
BonuswebDavid Sillmen---78 %2010-02-05
GameSite.skNicolas Black---70 %2010-01-04
DoupěJosef Šustek7/1070 %2009-12-01
Hrej.czPavel Dobrovský7/1070 %2009-11-30
HrajMobil.skRichard Bojničan / gulath9/1090 %2009-11-17

Videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=_uuwoLQFhAUAutor: Tomáš Krajča / délka: 7m10s / hodnocení: 7/102010-03-26

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.33 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2197 z 5973 Žebříček
PC: 964 z 3166 Žebříček
PC/Strategie tahová: 33 z 128 Žebříček
Vše/Strategie tahová: 46 z 157 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2009-05-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Wonder) - neregistrovaný
Datum:2010-06-09 23:51:37
Vrele doporucuji hodne dobra hra sice slaba znovuhratelnost ale napoprve zabava a na tezsi obtiznosti i vyzva 85% za me...
[Odpověz]

Titulek: Windous 7
Nick: (ppp) - neregistrovaný
Datum:2010-01-17 15:33:37
princes nechce pracovat, jak na to??
[Odpověz]

Titulek: Debilni ochrana
Nick: (Ben) - neregistrovaný
Datum:2009-12-08 02:01:13
Armored Princess (minimalne ta verze co se u nas prodava a kterou jsem koupil v JRC) ma starforce ochranu, takze vrele doporucuju NEKUPOVAT! (spokojte se s puvodni verzi, stejne je tohle jenom datadisk, at si rikaji co chteji)
[Odpověz]

Titulek: Kings bounty
Nick: (elldor) - neregistrovaný
Datum:2009-09-27 16:28:08
Opravdu překrásná tahovka s vynikající atmosférou. Doufám že bude mít hodně pokračování. 9/10
[Odpověz]

Titulek: King's Bounty
Nick: (kesav)
Datum:2009-06-03 20:01:24
Je to povedena tahová Strategie mam plnou hru v cestine davam tomu 75 ze 100 .....
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Kings Bounty: Armored Princess
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kings Bounty: Armored Princess
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 15325x - statistika
Kings Bounty: Armored Princess 75 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-20
Kings Bounty: Armored Princess

Průměrné hodnocení z médií:

75.33 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Katauri Interactive
Distributor: 1C Company
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 9
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> HrajMobil.sk : 9/10
Celkovo je hra skvelou. Nie je to hra, ktorá by sa dala prejsť za pár hodín, takže po jej kúpe máte postarané o zábavu na dlhé večery a ja osobne jednoznačne odporúčam.
> Hrej.cz : 7/10
Zábavnost původní hry zůstává nedotčena, ale nových nápadů je tak poskrovnu, že si je autoři mohli ušetřit do plnohodnotného pokračování.
> Doupě : 7/10
Škoda jen těch několik chyb a nedostatků, které zážitek strhávají dolů a také faktu, že vlastně jde o to samé, jako před rokem.
> Bonusweb : 78 %
Pro milovníky prvního dílu a fantasy tahových strategií jasná povinnost. Novinek je sice pomálu, ale to nic nemění na tom, že vás Armored Princess opět pohltí na desítky hodin.
> Časopis SCORE : 74 %
Skvělá zábava. Fakt. Stejně jako Kings Bounty: The Legend. Možná až moc stejně. Navíc mnoho neduhů se nezměnilo, a co víc, hra je oproti jedničce dražší a bez češtiny.
> LEVEL : 8/10
Krásná a odladěná RPG strategie s návykovými herními mechanismy a pohádkovou grafikou, zábava na dlouhé desítky hodon.
> Games.cz : 7/10
Těch málo novinek sice potěší, ale není to žádná nálož. Fandové předchozího dílu se ale budou královsky bavit. Noví hráči nechť raději nejdříve sáhnou po prvním dílu.
> hry.Sme.sk : 7.6/10
Grafika sa nezmenila, hudba a zvuky sa nezmenili, ostáva teda len otázka, či sme sa zmenili my, hráči. Ak nie, potom všetci, ktorí dali šancu Legende jednoducho musia dať šancu aj Princeznej.
> GameSite.sk : 70 %
Hra prebieha klasickým spôsobom: cestovanie, súboj, nákup nových jednotiek a znova ďalšie cestovanie. Škoda len, že nemáte pocit, že hráte niečo nového.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %