Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dark Sector > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Dark Sector (PS3) 77.00 %XBOX360 - Dark Sector (X360) 70.14 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Bílek---68 %SCORE 183
LEVELDavid Sillmen6/1060 %LEVEL 177
GamesportPavel Kovalančík---50 %2009-06-17
GameParkxjohn---65 %2009-04-06
GameStar.czTomáš Hromada---70 %2009-04-01
DoupěJakub Kovář7/1070 %2009-03-25

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.83 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

72.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 3833 z 5973 Žebříček
PC: 1800 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 115 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 402 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2007-12-12
Gamezone (ZRUŠEN)2007-01-04
GamePark2006-12-17
Bonusweb2006-12-13
Hrej.cz2006-05-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: POMOC NVM JAK DAL
Nick: (Pomocte mne pls) - neregistrovaný
Datum:2012-03-01 07:29:14
prosímvás sem v kole kde je nazacatku helikoptera ta odleti a ja je zabijim jsou tam i bossove s stitama silni vsechny sem je vyzabijel ale nvm jak se mám dostat dál poradite nekdo pls je to v 3 kole a ja nvm jak dal pls pomoc
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-01 21:25:42
jsem v kostele s obludou a nevim jak na prosim o radu
[Odpověz]

Titulek: Zde
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-17 06:18:53
Zde dávám tedy 95%..
[Odpověz]

Titulek: hmm
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-14 05:07:57
Mate tam screeny uplne z jine hry, Dark Sector uz na PC vysel zatim v Rusku ale je uz to parim :) (je nas vic), dokonce anglicky jen v menu sou hvezdicky. Parádní hra 9/10 u me.. Jen nevim jak dal.. Novody nejsou
[Odpověz]

Titulek: Re: hmm
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2009-02-14 13:21:39
Díky za info, samotného mě trochu překvapilo :) Updatoval jsem profil o screeny ze hry + video

Titulek: Parada
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-17 06:17:23
Parada ted je to uplně o něčem jiným. Hra je skvěla uz mám dohráno hodnocení 9.5/10 nej hra co sem tedka hral, doporučuju.

Titulek: Jinak
Nick: (Hugo123)
Datum:2009-02-17 06:57:36
Jsem na netu vyštrachal fotky, když byla hra ve vývoji, a byly stejné jako zde byli před tímto updatem. Děj se měl také odehrávat někde hluboko ve vesmíru, ale tato finální verze hry se odehrává v Rusku, které je postihnuté nějakou záhadnou infekcí hra vyšla dávno, předávno na PS3 a XBox360 nyní jsme dostali možnost si tudle luxusní gamesku zapařit i MY PCčkáři.Co se týče náročnosti hry na HW tak jsou velmi přijatelné: Minimální požadavky: Operating system: Windows XP SP2 / Vista Processor: Pentium IV 2.4 GHz Memory: 1 GB Video Card: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300) Audiokarta: Direct-X compatible Available at Railway: 6.5 GB Doporučené požadavky: Nejsou uvedeny ani v originálním readme. Info o hre zde: http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/dark-sector-bumerang-nebo-jojo-de3-/clanek.A 080514_143409_bw-xbox360-recenze_vdp.idn Plusy Hry: Je to prostě zábava Multifunkční bumerang Skvělá grafika Inteligentní nepřátelé Minusy: Naprosto neoriginální Multiplayer jen do počtu. Závěr: Vzhledem k tomu, že jsem již PC verzi projel s některými názory recenzované XBox360 a PS3 verze nesouhlasím (no jo prostě PC no) Příznám barvu nejsem zastánce konzolí, jelikož je spousta dobrých her, které díky pirátství nevydávají, to mě totálně vys..á. Takový Kilzzone2, Resistance2, Uncharted: Drake's Fortune a příchozí Uncharted 2 a Gears Of War2 (to mě točí nejvíc)se asi zase na PC nedočkáme, můžeme jen doufat, že alespoň u Gearsů to dopadne podobně jako u jedničky PC verze do roka a do dne:) http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/dark-sector-bumerang-nebo-jojo-de3-/clanek.A 080514_143409_bw-xbox360-recenze_vdp.idn Ve hře se nevyskytl jediný bug, hra je výborně optimalizovaná, loadovaní probíhá v cca. sekundách, přičemž textury a vše maká a je načteno naprosto nahned (např. Crysis a pár dalších toto ani omylem, bugu jako sviňa) Takže závěrem shrnuto a podtrženo, jestli to tady u nás výde taky pro PC, pro mě jasná volba koupě originální kopie, a kalba od znova-todle si rád zahraji znovu:) Kdo neslouhlasí ať nesouhlasí, mě hra sedla na výbornou, to takové GTA IV ani omylem (instalace GTA IV,bugy, nechutne HW naroky na to jak grafika vypadá nic extra=očekávání vysoké, ale výsledek žádný)..

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dark Sector
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dark Sector
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18835x - statistika
Dark Sector 64 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-01-22
Dark Sector

Průměrné hodnocení z médií:

63.83 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Digital Extremes
Distributor: D3Publisher
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 6
Počet preview: 5

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %