Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Dead Space > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Dead Space (X360) 89.20 %PS3 - Dead Space (PS3) 86.75 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2009-02-04 - Nová data vydání hned několika her > 2008-07-24 - Dead Space - film i hra

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---86 %SCORE 177
LEVELPetr Bulíř8/1080 %LEVEL 171
GamesportMarek Škácha---90 %2009-01-09
Recenzeher.euNorbert Lapčák---95 %2009-01-05
Doupě 8/1080 %2008-11-18
Vokr.com 8.5/1085 %2008-11-16
Games.cz ------2008-11-08
GameStar.czVilém Koubek8.9/1089 %2008-11-08
Bonusweb ---84 %2008-11-03
GamePark ---85 %2008-10-30
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

86.00 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.75 %

Počet hodnocení: 24
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 588 z 5973 Žebříček
PC: 207 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 14 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 75 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-01-09
Doupě2008-09-29
Hratelne.cz2008-08-29
Sector.sk2008-08-28
Hrej.cz2008-08-26
Bonusweb2008-08-11
Hratelne.cz2008-07-18
Games.cz2008-07-17
hry.Sme.sk2008-05-23
Recenzeher.eu2008-05-23
Doupě2008-02-14
GameStar.cz2008-02-03
GamePark2008-01-13

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Anglicke titulky v ceske verzi
Nick: (lastsaves) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 18:25:15
Zdravim, otazka pro ty, co uz hrali. Je mozne v ceske verzi zapnout anglicke titulky? Diky za odpoved.
[Odpověz]

Titulek: No
Nick: (Hugo123)
Datum:2011-01-18 10:46:41
Tuto hru jsem hodně dlouho oddaloval, nechával jsem jí na chívli až nebude co hrát a ta chvíle nastala teď (hrozné období herního sucha-Listopad 10, Prosinec 10, Leden 11)kdy vypukli informace o Dead Space 2. A musím říct že tento první díl mě chytl opravdu hodně (až teď po těch cca 3 letech), jak tu někdo řikal: TOTALNĚ HUSTÁ ATMOSFÉRA (to miluji), a to vše umocněné efektem bubu bu zpozazadku a nečekaně nevím odkuď vám náká vesmírná mérdka začne kousat pérdel a když se dostatečně nebráníte, tak zvás udělaj pěknou kaši přeseknutím nebo useknutím ňáké části vašeho těla(chvíli si myslím že už by to chtělo úroveň rigu aspoň na 20 abych něco vydržel), nepřátelé sou dokonalý a chvílema hodně vysíraj (nejhorší je že jsou docela rychlí a mají celkem drsné údery, ve chvílích kdy je jich více najednou je hodně šikovná věcička spomalení bez toho jako ani omylem toto pařit, ale vychcávek je tu až až ale i tak je to někdy peklo jak jsem řekl prostě promakané dílko jako sviňa = jsou momenty kdy je to pěknej louskáček i na střední obtížnost, na kterou to gembím.Dále atmosferická hudba (což dělá hodně) v akci je to hudebně sladěné téměř dokonale a hodně kvalitnímy audio efekty dáva ze hry naprosto nevšední zážitek. Skutečně pecka roku 2008 ta hra, ze začátku jsem jí přestal hrát i z toho důvodu, že mě hodně vadil ten pohled, ale teď docházím k názoru, že pro hororový žánr je to uplně super a za 2 h hraní tuto noc 18.1.2011:) jsem si na to krásně zvyknul a hra mě velice baví. Po grafické stránce je to parádní i dnes po takové dlouhé době. Vcelku nadčasová hra, a myslím že si jí nezahraju jen jednou. Teď po dohrání bude čekačka na DS2 ale je to už blízko..Dávám 95% zaslouženě.
[Odpověz]

Titulek: Re: No
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-20 21:27:37
Pěkný názor. A hrát v noci, to je základ atmošky!:)

Titulek:  
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-12-31 23:29:37
Dohráno, všem co ještě nehráli vřele doporučuji.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-01 15:11:43
A bál ses?:) Já být Icaacem, proženu si kulku hlavou. Parádní hra, souhlasím:)

Titulek:  
Nick: (marlm)
Datum:2009-12-11 05:43:00
Totalna atmosfera,totalne audio ozvucenie,totalna pecka.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Feefa) - neregistrovaný
Datum:2008-12-21 04:05:58
Je to nářez no... konec šestý mise pěkně udělanej
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Munez30) - neregistrovaný
Datum:2008-12-20 21:30:56
vynikajici hra naprosta pecka letosniho roku,hrozne podcenovane ale vysledek suprovejPS:hrat pouze odpoledne vecer nebo v noci nedoporucuji:-)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Dead Space
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Dead Space
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 22244x - statistika
Dead Space 86 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-10-20
Dead Space

Průměrné hodnocení z médií:

86.00 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 10
Počet preview: 13

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %