Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Fenimore Fillmore: The Westerner > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Microgames  98 Kč  
FunStore  99 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---65 %SCORE 126
LEVELMartin Bach / Blixa7.5/1075 %LEVEL 111
Sector.sk ---80 %2004-12-03
Czechgamer.com ---82 %2004-11-15
Gamezone (ZRUŠEN) ---80 %2004-11-04
Games.cz ---80 %2004-11-01
Gamecenter (pozastaven) ---82 %2004-06-02
Bonusweb ---85 %2004-02-18

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

78.63 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 61 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1796 z 5973 Žebříček
PC: 755 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 41 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 161 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: jak???poraĎte prosíím
Nick: (Martina) - neregistrovaný
Datum:2010-02-17 18:06:21
víte odepište mi prosím tu tyč jsem použila na to kolo abych ho odvalila. a pak jsem vyloupila banku ale neměla jsem tyč šla jsem na farmu Jonesových ale v prasečinci nebyla protože jsem jí použila na to kolo prosím poraĎte hraju tu hru od začátku už po 5!!prosím odepište tady nebo na email miminecko211@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: co dal
Nick: (sprite) - neregistrovaný
Datum:2008-01-27 00:13:02
stáhli jsme soubor ale co s ním dál kam s ním, ty stranky co je na ne odkaz tam nic nepíšou diky
[Odpověz]

Titulek: Patch na saloon
Nick: (Donmarty) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 04:59:46
Koukám že vám to všem taky padá v saloonu našel jsem patch kterej problém vyřeší http://www.muhserver.de/index.php?aktVerz=14 pokud máte dotazy jak instalovat atd go to donweb.ic.cz
[Odpověz]

Titulek: jaj
Nick: (majco) - neregistrovaný
Datum:2007-07-07 03:36:36
Ahoj, mne sa to tiez vypina ked vojdem do salonu. ak vie niekto co mam s tym urobit tak prosim odpoved na mail: pukinus@azet.sk. a moc diki
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Dandi) - neregistrovaný
Datum:2007-04-12 22:39:39
Ahoj! Připojuji se k vám. Také, když chci vejít do Saloonu ve městě, hra se mi vypne. Poradíte mi prosím, co s tím? Díky Dandi. email: e.dandi@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (johny) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 15:38:37
Mě se to taky v baru vypíná, můžete mě někdo poradit co s tím, kdyžtak můžete odpovědět na e-mail: 10Johnny@seznam.cz Díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (james) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 21:19:32
hele ja kdyz zajdu do hotelu ta se to vypne je to normalní
[Odpověz]

Titulek: Ahoj
Nick: (lucka313) - neregistrovaný
Datum:2006-01-25 11:00:00
tak to zkus poslat na lucka313@seznam.cz:)
[Odpověz]

Titulek: Re: Ahoj
Nick: (ovi) - neregistrovaný
Datum:2007-01-13 05:39:27
zdravim nemozem sa dostat do toho hotela, posle mi niekto patch na cesku verziu? vopred diky ovi77@centrum.sk

Titulek: Re: Ahoj
Nick: (Str33t) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 20:24:08
Taky se mi to vypne když vejdu do Saloonu ve městě. Co mám dělat ??? Prosím poradte mi někdo !!!!!!!!!! adamkratochvil@centrum.cz

Titulek: re lucka313
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-07-11 10:00:00
posílal jsem ti E-mail, ale zpráva mi byla vrácena. Napsala jsi ten email správně, či nemáš přeplněnou schránku?
[Odpověz]

Titulek: westerner
Nick: (lucka313) - neregistrovaný
Datum:2005-07-10 10:00:00
ahoj nemohu se dostat do baru a do starekovy farmy je no normální nebo není prosím kontaktujte mě na adressu klara300@seznam.cz
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Fenimore Fillmore: The Westerner
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Fenimore Fillmore: The Westerner
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 9448x - statistika
Fenimore Fillmore: The Westerner 79 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Fenimore Fillmore: The Westerner

Průměrné hodnocení z médií:

78.63 %

Min : 65 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Revistronic
Distributor: Revistronic
Distributor CZ: Není

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %