Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grand Theft Auto 4 > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Grand Theft Auto 4 (PS3) 94.67 %XBOX360 - Grand Theft Auto 4 (X360) 94.10 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-08-04 - Další problém pro GTA4 > 2008-07-26 - Další potvrzení GTA IV pro PC > 2008-07-22 - GTA 4 - Easter Egg > 2008-04-24 - Intro a první videa z hraní Grand Theft Auto IV > 2008-04-15 - První recenze na GTA4 > 2008-04-01 - Analýza prodeje GTA4 > 2008-03-15 - Multiplayer GTA IV

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---84 %SCORE 180
LEVELPetr Poláček8/1080 %LEVEL 173
hry.Sme.skMartin Hracho8/1080 %2009-04-10
GamesportMartin Pilous---75 %2009-02-05
GamesWEB.skjojo---89 %2009-01-09
Sector.sksaver9/1090 %2008-12-29
GamePlanet.czMarek Škácha7.5/1075 %2008-12-22
BonuswebMichal Kuliš---85 %2008-12-15
DoupěMiroslav Paukner8/1080 %2008-12-15
Hrej.czLukáš Grygar5/1050 %2008-12-09
Games.czMichal Jonáš7/1070 %2008-12-08
GameParkMalinka---85 %2008-12-08
GameStar.czDavid "Mulambo" Kindl9/1090 %2008-12-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/gtaivpcvid/index.aspAutor: David Sarkisjan (Games.Tiscali.cz)2009-01-04
http://games.tiscali.cz/reviews/grand-theft-auto-iv-multiplayer-video-recenze/Autor: David Sarkisjan (Games.Tiscali.cz)2009-02-21

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.46 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

80.00 %

Počet hodnocení: 41
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1706 z 5973 Žebříček
PC: 714 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 36 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 152 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2008-09-25
Games.cz2008-08-20
Bonusweb2008-04-14
hry.Sme.sk2008-02-29
GameStar.cz2008-02-23
Hratelne.cz2007-12-06
Recenzeher.eu2007-12-02
Gamesport2007-10-04
Czechgamer.com2007-06-12
GamePark2007-06-05
Recenzeher.eu2007-05-21

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: NEJ!!!
Nick: (Adam Simpson =)) - neregistrovaný
Datum:2012-05-10 21:14:19
NEJ HRA PROTOZE TO MA TAKOVY MAFIANCKY MISE A TAK!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: NEJ!!!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-05-11 02:55:04
To se u hry z prostředí mafie dá čekat ne :-))

Titulek:  
Nick: (Sheffield) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 17:55:58
Díky kámo ;)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 15:39:25
co bych dal za intel,ach jo
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ssdad) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 15:38:47
JO pojede to v klidu
[Odpověz]

Titulek: pojede?
Nick: (SHEFFIELDD) - neregistrovaný
Datum:2011-10-29 02:57:34
Pojede na mý konfiguraci? Intel Core 2 Duo E6300 RAM 2GB SAPPHIRE HD 5670 512MB GDDR 5 díky
[Odpověz]

Titulek: windows 7
Nick: (jiri319) - neregistrovaný
Datum:2011-02-15 22:21:16
Jde to i na windows 7? dík
[Odpověz]

Titulek: kod
Nick: (Jindra) - neregistrovaný
Datum:2010-04-17 14:47:45
Neví někdo co to je cod distribuce a proč mi nejde ta hra uložit? dík moc
[Odpověz]

Titulek: save
Nick: (gta) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 01:08:04
mosis se vitvorit windows live ucet

Titulek: Podělaná předělávka?
Nick: (Kubulus)
Datum:2009-07-25 23:15:02
Přes všechny varůvky, že je GTA IV další nepovedenou konverzí jsem se ji rozhodl sám vyzkoušet, přičemž jsem sakra dobře udělal. Hra je to povedená, mnohem lepší než minulé díly. Jediné, co jí lze vytknout, je brutální náročnost vůči hardwaru a občasné bugy, které jsou ale jen malou pihou na kráse tohoto megalománského snad-box titulu.
[Odpověz]

Titulek: Re: Podělaná předělávka?
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2009-07-26 00:43:15
Drahy moj, asi ti uslo par detajlov. Nikto nikdy nekritizoval GTA IV kvoli obsahu alebo hernemu stylu. Ten je skvely a nebal by som sa povedat ze vynimocny. Ale slovo "nepovedena konverze" znamena ze to chlapi z rockstar games odj**ali!!! Cize nulova optimalizacia na PC. Potrebujes High end PC aby si to zahral na max. A co je najhorsie, grafika tomu neodpoveda (nevravim, ze je zla, ale pri tych narokoch je slaba). Tot vse. Dufam, ze chaaaaapes ;)

Titulek: Re: Podělaná předělávka?
Nick: (Kubulus)
Datum:2009-07-26 01:30:57
A já na to, ukaž mi nějakou hru, která má dobrou optimalizaci. GTA IV bych řekl, že funguje poměrně solidně a na mém PC běželo naprosto bez problémů. Naopak funguje mnohem lépe, než spousta ostatních titulu, jež mám ve Vistách nainstalovaných. Zaklínač (zakl. verze) padá v rozmezí 10 až 15 minut (nutnost vylepšit na Enhanced edition a ani tento tah to zcela nezahubí), Saints Row 2 je jedna velká katastrofa, to asi sám uznáš, Far Cry 2 občas skáče do okna a ArmA 2 je na tom po HW nárocích a optimalizaci dost bídně. Je nutno něco dodávat?

Titulek: Re: Podělaná předělávka?
Nick: (fbiman)
Datum:2010-07-30 18:25:25
no vždyť jo všichni tu schazují že má neúnosné hw nároky, ale nikoho nezajímá že je to bezva hra podle mě by u takových her měly být 2 hodnnocení dvd(tak dodupat dvd to jen tak někdo neumí-díky RockStare) a hry(té nemám prakticky nic co vytknout!ale jenom prakticky)

Titulek:  
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2009-07-14 16:27:37
nejlepsi hra sveta
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Gun)
Datum:2009-05-21 00:57:33
hra je to dobrá sice se mi to občas cukne ale fakt málokrát...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2009-05-22 23:23:36
I mně se to cukne 1X denne

Titulek:  
Nick: (Gun)
Datum:2009-05-21 00:56:42
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (sx) - neregistrovaný
Datum:2009-04-12 16:27:41
je to mrtě hra ale má neskutečně veliký herní nároky a tak se mi to seká ale jinak je to mrtě hrraaa
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Kubulus) - neregistrovaný
Datum:2009-04-09 21:10:30
Tentokrát mi přálo štěstí, z GTA IV jsem totiž žádné problémy neměl a hru jsem si maximálně užil, se vším všudy. Ale musím uznat, že hw nároky jsou na dnešní počítače dost tvrdé a někoho může též obtěžovat nutná instalace Social Clubu. Já jsem byl však výsostně spokojen a mohu pouze doporučit!
[Odpověz]

Titulek: Supr
Nick: (AlHank)
Datum:2009-03-07 20:56:05
Super hra.Problém jediný, neskutečné nároky.Já sice na to pc mám, ale někdy se mi to i sekne na hight atd...Škoda.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ondra.cernej2@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2009-02-22 07:09:53
je to supééééééééééééér
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (peros) - neregistrovaný
Datum:2009-02-08 05:17:11
kuli gta sem si koupil aji novej komp,radsi hned 4jadro atd
[Odpověz]

Titulek: špička
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2009-02-06 21:10:02
nevím o co vám jde, nechápu jak můžete něčemu co má v názvu GTA dát méně než 90%!!! za prvé si kupte pořádné mašiny, protože hw nároky nejsou zas tak strašné aby hru srazily na nějakých 50 na 50 jak tady někdo píše a za druhé by ste měli mít originálku a zahrát si multiplayer...! San Andreas se na tohle vůbec nechytá!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-02-06 20:24:47
podla mna je tato hra tak 50 na 50 hlavne preto ze: Klady:realita,lepsie obchody,lepsie ammu nationy,.... Zapory:HW naroky velke jak howno......,zla ovladatelnost... teda urcite lepsie nez san andreas.........haha xD ........vela sa tam zmenilo...inac super!!!! podla mna 85%
[Odpověz]

Titulek: fesf
Nick: (crysis) - neregistrovaný
Datum:2009-01-15 16:19:39
je to plne grafickych chyb.....blbost
[Odpověz]

Titulek: Re: fesf
Nick: (jamesmaster)
Datum:2009-01-30 23:33:54
Jo? Jakých například?

Titulek: gta 4
Nick: (adelka='-() - neregistrovaný
Datum:2008-12-29 16:40:57
a co newíte jak se to da hrat??a dam vam icq
[Odpověz]

Titulek: Test
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2008-12-22 02:35:40
Tady si to vyzkoušejte jestli vám to půjde nebo ne.http://www.yougamers.com/gameometer/10296/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (koko) - neregistrovaný
Datum:2008-12-11 23:28:02
čeština vyjde x-zone ji sponzoruje ale dostanou ji jenom zakaznici kteři nakupovali na x-zone časem bude určite ke staženi zdarma z internetu ale než to bude
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-02-06 21:12:30
jednoduchý návod jak tu češtinu získáš přímo do xzone! klikni na hru, dej ji do koše, přejdi k nákupu, na místo svých udaju vypln nějaké nesmysly, zadej uživ. jméno + heslo a dej koupit!!! v tom okamžiku tě to přihlásí do zákaznické sekce kde si tu češtinu mužeš stáhnout!!!!nevím jestli v tom xzone jsou tak blbí že na tohle nepřišli :) a pro jistotu můžeš tu objednávku následně i zrušit!

Titulek:  
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-12-09 20:20:43
Ahoj pojede mi GTA4? na CPU 3080 grafika ATI HD 3870 pamet 2GB
[Odpověz]

Titulek: Re:  procesor
Nick: (d) - neregistrovaný
Datum:2008-12-21 21:28:17
Zaleží hlavně na procesoru, s jednojadrovym procesorem to nemas sanci rozjed.

Titulek: Re:d  
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2009-03-09 21:16:57
No já mam jednojadrovym procesor (CPU 3080) s Ati hd a jede to poho???

Titulek: PC verze je lepší
Nick: (Dasherdash) - neregistrovaný
Datum:2008-10-07 20:31:31
Na pc verzi sou nějaký vylepšení
[Odpověz]

Titulek: Zajímavý screenshot
Nick: (Žiletka) - neregistrovaný
Datum:2008-10-03 13:51:53
Hmmm, ten promo render z Lightwavu vytvořený někdy okolo roku 2000 mi moc ke GTA4 nesedí :-D, ale chápu - PC verze ještě nevyšla.
[Odpověz]

Titulek: GTA IV v cestine v listopadu ????
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2008-08-15 00:58:13
Nevite jesli uz to vijde v listopadu v cestine?????
[Odpověz]

Titulek: Re: GTA IV v cestine v listopadu ????
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-08-15 01:09:11
Prodávat se bude pouze s CZ manuálem, s CZ titulky to nevyjde a tak na řadu nastoupí amatérský překlad na kterém se již však pracuje (viz. http://www.hodnoceniher.cz/clanek.php?cislo=764 )

Titulek:  
Nick: (IC008) - neregistrovaný
Datum:2008-08-09 00:58:58
http://pcmhry.gogoo.us/hry-a-programy-f1/
[Odpověz]

Titulek: Čtěte!
Nick: (Padis) - neregistrovaný
Datum:2008-07-22 22:22:23
aby ste nemusely najizdet na tu stranku tady to mate Skupině fanoušků se podařilo šikovně napálit technickou podporu her Rockstar Games. V poměrně dlouhém emailovém rozhovoru si Scotty C stěžuje na to, že mu nově stáhnuté GTA IV s c.r.e.k.e.m neběží tak, jak by si představoval (špatná kvalita protostového zvuku PC verze). Odpovědí mu bylo, že žádná PC verze neexistuje. Ten se ale v dalších emailech velmi konkrétně vyptává, než obdrží od supportu další odpověď, že si hru pravděpodobně musel splést s nějakou starší ze série GTA, protože "Grand Theft Auto IV ve verzi pro PC ještě nebylo oficiálně představeno a je stále ve vývoji". Na závěr citujeme slova podpory: "Nevíme, zda PC verze vůbec vyjde, protože jsme pouze technická podpora a takové informace nemáme k dispozici. Doporučujeme však sledovat homepage, kde se vše včas dozvíte."
[Odpověz]

Titulek: GTA 4
Nick: (Padis) - neregistrovaný
Datum:2008-07-22 22:18:23
Tady to mate http://www.gtaplanet.cz/gta4/
[Odpověz]

Titulek: GTA 4
Nick: (Padis) - neregistrovaný
Datum:2008-07-22 18:59:59
Jo no každej jinej datum tak kdy to bude?TAky sem si tdy přečet že sou na to obaly což je uplne jedno CD mate do Xbox 360 playstejšny takže oba muže byt nacokoliv.Mimochodom (to neni vtip) že se někdo prokec že GTA IV je teprv ve vyvoji (cely sem to necetl ) je možne že si snich udelal srandu nebo to myslel važně
[Odpověz]

Titulek: Re: GTA 4
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-07-22 21:46:01
Ano, GTA IV je (případně) stále ve vývoji - musí to překonvertovat. Nejdříve to vždy udělají pro konzole a pro PC to dělají až o něco později.

Titulek: Re: GTA 4
Nick: (CJ) - neregistrovaný
Datum:2008-07-04 14:06:28
v srpn ? dobrej vtip
[Odpověz]

Titulek: GTA 4
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2008-05-13 15:46:19
na pc tato hra bude na 100 % na www.abcgames.cz uz je na to dvd obal cd atd taky sem cetl na netu ze vijde asi v srpnu 2008 na 100% psali to sami vyvojari na anglicke strance stranku neznam sice na spamet ale to je jedno tak se tezte jesli najdu jeste neco noveho o teto hre dam vam vedet
[Odpověz]

Titulek: PC verze
Nick: (roman00) - neregistrovaný
Datum:2008-03-11 20:48:03
Jestli nebude tak téhle hře místo původního hodnocení 95% dal jen 76% pač na tuhel hru se těším už od té doby co sem věděl že to vyjde (to je dost dlouho)
[Odpověz]

Titulek: Nechapem
Nick: (URL JE URL) - neregistrovaný
Datum:2008-03-11 20:32:46
No tiez si myslim ze by to pokaslali kebi nedali GTA 4 na pc ved to by bolo potom na prd a xbox 360 kupovat nebudem :D :D
[Odpověz]

Titulek: GTA4 je GTA4
Nick: (lamy) - neregistrovaný
Datum:2008-02-24 18:11:16
caute uz me se*** ty vase komentare o GTA6 a GTA 8 v GTA sou celkem 2 odlisne serie a to cislovana to bylo GTA 1 2 a 3 ,ktereb bylo v 3-D a s nazevem jako bylo london vice city S:A atd. a GTA 4 je nastupce GTA3 uz to CHAPETE? a vyjde to na PC v listopadu je to z duvernych zdroju tato informace unikla neopatrnemu distributurovi take two 2 ktery bude hrau vyrabet pro vsechny platformy.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (zoo) - neregistrovaný
Datum:2008-02-10 22:23:09
ze ty nemas tuseni co je ironicky???
[Odpověz]

Titulek: ff
Nick: (potvrzeno) - neregistrovaný
Datum:2008-02-09 16:37:33
vyjdee zatim ironicky abych vás uklidnil ale stejne vyjde na pc
[Odpověz]

Titulek: Re: ff
Nick: (Dieselguy) - neregistrovaný
Datum:2008-04-01 16:54:26
lol...vyjde IRONICKY??? a nějaký překlad by byl? Víš vůbec, co to znemená ironicky? Abych citoval encyklopedii COjeCo "ironie je způsob vyjádření posměchu, zpravidla užitím slov v opačném významu"... tak nevím... já jsem sktečně ještě neviděl hru, která by vyšla ironicky. jestli nějakou znáš, můžeš mi napsat ty jeden ironiku...

Titulek: určite vyjde na pc
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2008-01-28 01:13:57
kdyby autoři gta 4 neudelali verzi na pc tak nehorazene prodelali vzdyt to je nejocekavanejsi hra pro rok 2008
[Odpověz]

Titulek: dátum vydania
Nick: (nobody) - neregistrovaný
Datum:2008-01-27 21:58:13
GTA 4 má oficiálny dátum vydania a to 29. apríla 2008. Konzolisti sa majú na čo tešiť ak hra nedostane ďalší odklad. Nebol by to prvý odklad od Rockstaru. Podľa informácii hra je už doladená ako na Xbox360 verziu tak aj na PS3 verziu ktorá zdržala vydanie hry. Hra grafikou a okolím značne pokročila od doby čo sme videli posledný trailer. Znova moc informácii o hre nevyšlo, nechávajú si to v tajnosti, majú pre nás prekvapenie? O PC verzii znova nebolo ani počuť, takže PCčkári, musíme naďalej čakať.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (nobody) - neregistrovaný
Datum:2008-01-06 14:49:39
GTA4 ma vyst asi 4. marec/březen 2008. Kedysi bolo planovane, ze vyjde v oktobri 2007, ale datum zmenili. Proste ma vyst niekedy medzi februarom a marcom, takze si este chvilku pockame. Kto vie, ci bude aj na PC, OMG
[Odpověz]

Titulek: GTA IV
Nick: (Spass) - neregistrovaný
Datum:2008-01-03 16:29:01
GTA IV Musi byt na pc nebo se zblaznim
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mesi) - neregistrovaný
Datum:2007-12-16 07:06:34
Prosim vas vide vlastne gta 4???Ak ano tak kedi?????Videl som na to ukazki a poviem vam nema to chibu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-12-15 16:27:40
Kedi vide gta 4??hrozne sa na to tesim
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Xadz) - neregistrovaný
Datum:2007-12-14 17:18:34
Tyranus je mimo na PC to Bude pry kolem dubna 2008 už byl jeden odklad málem to vydali i už listopadu a v LEVELu se o tom furt píše
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tyranus) - neregistrovaný
Datum:2007-10-11 18:30:28
Na PC GTA 4 nevyjde
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (podivejte s) - neregistrovaný
Datum:2007-10-04 21:16:18
PODIVEJTE SE NA ABECEDAHER.CZ DEJTE SEZNAM HER g A GTA 4 JE TAM NA OBRAZKU OBAL A NATOM OBALU JE NA HORE PC DVD!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-10-04 22:51:48
Ten obal je amatérský - pár minut ve photoshopu. Oficiálně to ohlášeno ještě nebylo, avšak předem je tak nějak skoro jasné že hra vyjde.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-26 16:46:42
prosim o radu potrebuji heslo pro šifrování souboru pro gta3 děkuju.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-05-15 03:28:10
Noooo hej doufám že bude na pc.... vždycky sem GTA žral , a vždycky byla u toho velka prča...Modleme se za Pc verzi...............amen :-D
[Odpověz]

Titulek: GTA 4 na PC?
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-09 22:09:44
Bude GTA 4 na PC? Doufám, že jo.
[Odpověz]

Titulek: GTA Center
Nick: (http://gtacenter.gamesport.cz/) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 17:34:54
GTA, GTA 2, GTA 3, GTA 4, GTA VC, GTA SA. Recenze, návody, screenshoty, wallpapery, cheaty, města, mapy, gangy, auta, zbraně, e-shop, rádia, soundtrack, odkazy, downloady (winampskins, čeština , 100% savy, obaly na CD, módy, trainery, modely aut, modely motorek, modely ostatní).
[Odpověz]

Titulek: GTA 6???
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-07-26 00:09:17
Nemá to bejt náhodou GTA 8??? Vždyť přeci bylo GTA, GTA 2, GTA London, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA Liberty City a teď GTA 8 ne??? Jak je to? A kdy tohle nový GTA vyjde???????
[Odpověz]

Titulek: Re: GTA 6???
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-26 15:47:21
Mno, při prvních informacích to jako GTA6 bylo označováno, poté se ale začlo označovat jako GTA4 (GTA IV). Zatím je datum stanoveno na 16.10.2007

Titulek: Re: GTA 6???
Nick: (martin.nr)
Datum:2006-08-15 03:23:22
Lenže to je dátum len pre Playstationy, na PC-ckach vyjde o pol az trištvrte roka neskor, uvidime. Ale na druhej strane sa uz TESIIIIIM !!!!

Titulek: Re: GTA 6???
Nick: (redfrog.ezin.cz) - neregistrovaný
Datum:2007-07-12 18:36:31
GTA 4 ale v 3D provední pšedchozi díly byl pouze z ptačí perspektývy... Asi tak to výrobce myslí... GTA Liberty City (1) GTA Vice City (2) GTA San Andreas(3) a teď toto... :) Stale není potvrzeni že vyjde na PC?!

Titulek: Re: GTA 6???
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-12 19:44:08
Prozatím stále ne, ale všichni v to věří :) Až bude oznámeno oficiálně tak to o tom nepotvrzení umažu....

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grand Theft Auto 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grand Theft Auto 4
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 57643x - statistika
Grand Theft Auto 4 79 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-12-02
Grand Theft Auto 4

Průměrné hodnocení z médií:

79.46 %

Min : 50 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rockstar Games
Distributor: Take 2
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 13
Počet preview: 11

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %