Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  135 Kč  
Microgames  446 Kč  
FunStore  450 Kč  
FunStore  1599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---90 %SCORE 137
LEVELPetr Bulíř10/10100 %LEVEL 127
Časopis GameOn (zrušen) ---92 %GameOn 3
Časopis Doupě 9/1090 %Doupě 07-08/05
Ostatní ------2007-06-10
Dex-site.com (ZRUŠEN) ------2007-02-10
EscapeMag (pozastaven) ---96 %2006-03-26
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9.3/1093 %2005-09-07
Vokr.com 9.9/1099 %2005-07-21
Czechgamer.com ---93 %2005-07-08
Gamesport ---98 %2005-07-04
Bonusweb ---95 %2005-06-27
Doupě 9.5/1095 %2005-06-23
GameParadise.cz ---96 %2005-06-21
Gamecenter (pozastaven) ---91 %2005-06-21
Gamezone (ZRUŠEN) ---90 %2005-06-20
Sector.sk ---92 %2005-06-20
HotGames ---90 %2005-06-20
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-06-16
Games.cz ---90 %2005-06-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

93.33 %

Počet recenzí: 20
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.76 %

Počet hodnocení: 181
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 68 z 5973 Žebříček
PC: 20 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 2 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 12 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-09-08
Czechgamer.com2004-10-15

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: auto mod
Nick: (auto mod) - neregistrovaný
Datum:2014-07-01 00:01:44
proč mi nejde když si stahnu a nainstaluju mod auta v gta san andreas. prostě to nejde kdyz zapnu gta sa tak tam to auto není
[Odpověz]

Titulek: auto mod
Nick: (auto mod) - neregistrovaný
Datum:2014-07-01 00:01:43
proč mi nejde když si stahnu a nainstaluju mod auta v gta san andreas. prostě to nejde kdyz zapnu gta sa tak tam to auto není
[Odpověz]

Titulek: titulky
Nick: (titulky) - neregistrovaný
Datum:2011-07-31 23:39:03
piste na: tvrdon.michal@seznam.cz nebo skype: e-metal.cz
[Odpověz]

Titulek: titulky
Nick: (titulky) - neregistrovaný
Datum:2011-07-31 23:37:18
nevite, kde stahnout české titulky do gta: sa??
[Odpověz]

Titulek: Re: titulky
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-01 00:51:22
Cestiny.cz

Titulek: dabing
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-06-04 14:25:02
plss jestli nekdo mate cz dabing na gta sa tak plss poslete icq:395853421
[Odpověz]

Titulek: Re: dabing
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-08-01 00:52:21
Dabing v češtine není.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-19 13:58:57
jojojojojojojojojojoojjo sdfzui
[Odpověz]

Titulek: kdo chce?
Nick: (David) - neregistrovaný
Datum:2010-04-17 18:58:26
Tak po dlouhým hledáním cca asi 30min :-D sem našel rotačák kdo ho bude chtít tak se ozvěte a uděláme dohodu něco za něco ale nic vás to stát nebude ICQ 428031905
[Odpověz]

Titulek: Re: kdo chce?
Nick: (xpe_1) - neregistrovaný
Datum:2010-04-21 16:32:57
Zadna novinka - San Fierro, draha vlaku na moste, je tam takovy 'tunel' dlouhy cca 2 metry, na nem to je (vylezt/vyletnou jetpackem). Kdyz pojedete po draze vlaku smerem do tunelu od hlavni stanice v SF tak na to narazite.

Titulek: Re: kdo chce?
Nick: (Já !!!) - neregistrovaný
Datum:2010-07-01 01:08:51
LOL každá lamka si dokáže najít na internetu mypu kde sou oznečeny všechny zbraně kde jaká leží včetně rotačáku, nočního vidění, nebo třeba kytky...

Titulek: Re: kdo chce?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 19:22:51
Já ho našel taky na mostě že? :D

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-11-10 21:20:09
nevim jak udělat školu na letadlo plis pomoctemi.
[Odpověz]

Titulek: jak
Nick: (Radek) - neregistrovaný
Datum:2009-07-07 21:13:02
jak mam pozvat kurv* domu??
[Odpověz]

Titulek: fdasgf
Nick: (dabing pls) - neregistrovaný
Datum:2009-02-18 01:10:46
pls cz dabing poslite na coolman89@azet(pokec).sk
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (polos) - neregistrovaný
Datum:2009-02-14 20:32:55
To je ta nejlepsi hra na svete pokud vim. Nejlepsi je ze se tam muzete volne pohybovat a ne jak v NFS kde muzete jen jezdit!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pomocte mi prosim) - neregistrovaný
Datum:2009-02-01 17:30:46
jak se pridava do gta san andreas stroje plzzzz predem moc dekuji
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (auta) - neregistrovaný
Datum:2009-01-22 17:12:50
Cest newite nekdo pls jak vlozit do san andreas auta atd...??? dik moje icq je 393-945-370 jeste jednou dekuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-01-11 00:13:05
kde je primo na gta.cz ten dabing j a ho tam nenasel? pls rekni
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:34:55
v mojom gta sa nejdu spustit savy aj ked som zalohoval a kopiroval subor "main" keby ste mi vedeli poradit budem fakt rad. jf´´
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vikis) - neregistrovaný
Datum:2008-11-11 22:20:09
čau něcobych pro tebe měl dej si auta do gta tam někde je Martinuv blog to dej a tam to celý máš
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Warpo)
Datum:2008-09-03 22:17:06
Dabing na GTA San Andreas se teprve vyrabi, budes si muset pockat. Je tu taky moznost ze se jeho vyroba zrusi.
[Odpověz]

Titulek: cz::dabing
Nick: (gff) - neregistrovaný
Datum:2008-09-02 17:47:19
plz kto ma cz dabing na gta san sndeas plzz kto ma nech pose client6@pokec.sk dikky...
[Odpověz]

Titulek: Re: cz::dabing
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:35:47
chod na www.gta.cz a tam si to stiahni snork

Titulek:  
Nick: (da) - neregistrovaný
Datum:2008-07-30 23:31:44
kde sezenu cz dabing???pllzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz poradte!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:36:38
na www.gta.cz

Titulek: DABING
Nick: (JERRY) - neregistrovaný
Datum:2008-07-30 03:41:07
PLS poslete mi CZ dabing na GTA SA moc prosim !! na email rulfmi@seznam.cz.diky
[Odpověz]

Titulek: gta san andreas
Nick: (martin122) - neregistrovaný
Datum:2008-07-26 19:01:32
pls. mohl by mi někdo poslat na eamail cz dabing na gta san andreas moc bych ho chtěl dík moc
[Odpověz]

Titulek: Dabing
Nick: (B1ad3_R) - neregistrovaný
Datum:2008-07-18 03:15:33
Ja sem českej dabing mel tak pred rokem a pul ale ted uz ho nemam a nevim kde ho mam stahnout pls poradte dejte sem odkaz diky predem...
[Odpověz]

Titulek: Re: Dabing
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-08-09 03:07:27
jo tak tys měl dabing jo ??? a můžeš mi o nějak dokázat asi ne viť proč jsi ho tedy nezdílel ..chyba hochu ale nevadí hledejme dál

Titulek: Re: Dabing
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2009-01-11 15:36:09
viš jak to stahnout???

Titulek: _____
Nick: (matt85)
Datum:2008-07-13 23:48:20
Já mám GTA SA s českejma titulkama bez CZ dabingu, ale viděl jsem v obchodě San Andreas "Česky" (to tam bylo napsáno), ale pochybuju, že to bylo myšleno i s dabingem.
[Odpověz]

Titulek: kl
Nick: (jjiopjpjpjp) - neregistrovaný
Datum:2008-04-12 19:28:30
jde na netu hrat GTA?
[Odpověz]

Titulek: Re: kl
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-04-12 21:20:05
Myslíš jestli je multiplayer ve hře? Standartně ne, ale existuje vcelku rozšířený mod, díky kterému budeš moci s někým po netu hru hrát...

Titulek: Re: kl
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:39:10
ano

Titulek: Re: kl
Nick: (xpe_1`) - neregistrovaný
Datum:2010-04-21 16:36:01
http://www.sa-mp.com - stahni SA-MP client, nainstaluj, pri prvnim spusteni vyber slozku ke je instal GTA_SA, prepni na zalozku Internet, vyber server a hraj. Pri klepnuti na Hostname se servery seradi dle abecedy a snaz jde nalezt ty CZ/SK.

Titulek: hra gta
Nick: (plukovník) - neregistrovaný
Datum:2008-03-09 11:49:55
nemohu se dostat k té hře chci si jí zahrád
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-02-04 17:19:54
CUS LIDI SCHANIM KOD NA BIOING 737 NA GTŽA SAN ANDREAS NA PS2 EMAIL ANDREAS.PROKOPOVICZAVINAC.CZ
[Odpověz]

Titulek: dabing
Nick: (kolomlinek) - neregistrovaný
Datum:2007-12-15 05:44:34
ahojky schanim cesky dabing do gta san andreas tak mi poslete odkaz nebo ten dabin na zozol@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: dabing
Nick: (kolomlinek) - neregistrovaný
Datum:2008-04-02 00:58:01
caw posli mi ces imail ten cesky dabink na dta san andreas

Titulek: Re: dabing
Nick: (kolomlinek) - neregistrovaný
Datum:2008-04-02 01:00:51
moj imail je skuter99@azet.sk

Titulek: Re: dabing
Nick: (Woozie_CZ) - neregistrovaný
Datum:2008-07-04 15:46:27
PLS, já chci taky český dabing na GTA : SA . Můj e-mail je PruserZaPruserem@seznam.cz

Titulek: auta
Nick: (martin) - neregistrovaný
Datum:2007-11-28 19:08:12
ahoj nevite nekdo jak dat do GTA san andreas auta kteresem si stahl jestli jo tak mi pošlete navod na e-mail nebo na icq email:snek1000@seznam.cz icq:491-271-843
[Odpověz]

Titulek: Minigun
Nick: (Hawel) - neregistrovaný
Datum:2007-08-19 22:45:40
nevite kde sehnat kulomet?????
[Odpověz]

Titulek: emre
Nick: (emre) - neregistrovaný
Datum:2007-07-23 22:50:17
ik hoop dat dit het doet
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Hitman) - neregistrovaný
Datum:2007-06-26 15:15:50
Je to suuuupeeerrr pařba
[Odpověz]

Titulek: gta san andreas
Nick: (pol) - neregistrovaný
Datum:2007-06-14 18:19:29
nevíte jak nainstalovat do kompu modifikace jako třeba jiná auta odešletemi please na hnilica15@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: husty
Nick: (Marpo) - neregistrovaný
Datum:2007-04-26 18:00:09
Je to docela husta hra ale je hruza ze se furt na slabejch pocitacich seka
[Odpověz]

Titulek: kde seženu GTA SA
Nick: (Gorbb) - neregistrovaný
Datum:2007-04-03 12:22:16
čus lidi nemám čas prohledávat stránky a hledat GTA plnou hru.Poraďte mi kde by se dala sehnat díky moc za odpovědi na Gebash@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: kde sehnat gta sa?
Nick: (ttoommccaatt) - neregistrovaný
Datum:2007-03-27 21:44:30
Ahoj! Prosím, kde bych mohl sehnat hru GTA San Andreas? Měl jsem ji v pc, ale musel jsem ji odinstalovat a nyní nevím kde bych ji mohl znovu nalézt! Díky moc za informace. Tom ttoommccaatt@seznam.cz 605970686, 775990686
[Odpověz]

Titulek: ondra
Nick: (mafia) - neregistrovaný
Datum:2007-03-09 19:36:28
VI jsi mislite ze gta 4je lepsi nez gta sa hahaha
[Odpověz]

Titulek: Re: ondra
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-03-30 01:59:22
Nevím, zda je GTA 4 lepší než GTA San Andreas, protože GTA 4 ještě nevyšlo, takže jsem ho nehrál. Ale myslím si, že GTA 4 bude o hodně lepší než GTA San Andreas, protože zatím pro mě po každý bylo nejnovější GTA lepší než to předešlý. A když se podívám na info o GTA 4, tak vypadá velmi zajímavě a lákavě.

Titulek: Re: ondra
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:41:38
ano urcite

Titulek: neregistrovaný
Nick: (luděk) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 21:08:32
odpověď mi prosim pošlete na 87.78@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: neregistrován
Nick: (luděk) - neregistrovaný
Datum:2007-03-02 20:57:45
kde je možno stáhnout GTA San Andreas třeba i demo
[Odpověz]

Titulek: Re: neregistrován
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:42:59
nikde , demo neexistuje!!

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-07 22:17:14
nudaaaaaaaa
[Odpověz]

Titulek: Dabing
Nick: (Body727) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 19:45:59
Prosím vás,jestli jsou pravdivé ty informace ohledně toho dabingu do GTA SA prosím napište mi odkaz na stránku , na které bych to mohl stáhnout děkuji_________Body727
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (Zdeněk) - neregistrovaný
Datum:2006-12-30 02:47:09
dobrý den je tato hra nasilná?
[Odpověz]

Titulek: Re: dotaz
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-30 04:02:11
dobrý večer, ano je

Titulek: Re: dotaz
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:43:51
hrozne moc

Titulek: dabing
Nick: (cann-hak) - neregistrovaný
Datum:2006-12-19 15:51:19
Pokud by se mělo něco slavit, měla by to být následující ekluzivní zpráva. Včera nám exkluzivně firma Cenega potvrdila, že chystané pokračování Grand Theft Auto: San Andreas bude v češtině! GTA: San Andreas má vyjít 10. června 2005, u nás by se mělo objevit o pár dní později s plně profesionálním dabingem, který bude přiložen vedle originální verze. O dabing se postarají vynikající herci, jejichž jména snad zná úplně každý. Vedle Tomáše Hanáka, Miroslava Moravce se kupříkladu objeví i Zlata Adamovská, Leoš Mareš či Jan Dolanský. Tato jména jistě mluví za vše. Zatím tato zpráva je dostupná pouze na těchto stránkách, protože jak jsem již psal, včera jsme dostali exkluzivní zprávu od firmy Cenega, zítra by však tento fakt měl zaplavit všechny herní magazíny v Čechách. O vlně nadšení, která tato zpráva vytvoří, nemusíme ani mluvit !!!!!! Tak nevim jestli tímhle článkem si někdo dělá ze mě prdel ale našel sem to na stránkách kterejm důvěřuju .... tak ted už fakt nevim jestli dabing je nebo bude nebo nebude a jestli někdo máte dabing doma tak sem hodte zkaz kde se dá najít ...... ale osobně si myslim že dabig do týhle hry pude jen těžko.!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Re: dabing
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-12-30 16:00:37
Český dabing na GTA SA už dávno je!!! Jenom že je neoficiální, tak asi před rokem byl na jedněch stránkách, ale teď silně pochybuju jestli tam bude. Spousta lidí to už má v CZ dabingu.

Titulek: Re: dabing
Nick: (Nick525) - neregistrovaný
Datum:2007-09-09 23:00:32
nevies na ktorej stranke je ten dabing na GTASA?Free download.dik

Titulek: Re: dabing
Nick: (hipča) - neregistrovaný
Datum:2008-08-09 03:13:15
playere o tom že to má vetšina lidí v cz dabingu bych silně pochyboval a hlavně už skončete všichni s těma fámama o cz dabingu na gtasa nebo vás všechny zaškrtim prostě není a tečka

Titulek: Driver mod
Nick: (matman008) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 01:42:53
Jsou to asi tak 4 měsíce co vyšel Driver mod. Je to fakt hustá modifikace.Máte svou vlastní helikoptéru, letadlo,auta a ochranku.Více se dozvíte na www.gta.cz v sekci modifikace 13.Z odkazu se mi to nepodařilo stáhnout,jestli někomu jo,prosím pošlete mi to na hrudicka@m-zone.cz .Já jsem měl jen nějaké demo nebo co protože jsem mohl jen lítat ve vrtulníku.
[Odpověz]

Titulek: ještě jednou dabing
Nick: (matman008) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 01:34:31
Prosím mohl by se někdo z vás spojit s Playerem? Rád bych se dozvěděl víc o tom takzvaném dabingu. pls když jo pošlete mi na hrudicka@m-zone.cz nebo na icq 199-156-893. Předem díky
[Odpověz]

Titulek: http://gtacenter.gamesport.cz/
Nick: (GTA Center - vše o herní sérii Grand Theft Auto) - neregistrovaný
Datum:2006-08-29 17:32:07
GTA, GTA 2, GTA 3, GTA 4, GTA VC, GTA SA. Recenze, návody, screenshoty, wallpapery, cheaty, města, mapy, gangy, auta, zbraně, e-shop, rádia, soundtrack, odkazy, downloady (winampskins, čeština , 100% savy, obaly na CD, módy, trainery, modely aut, modely motorek, modely ostatní).
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (lorpa) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 15:46:30
Během hraní napište některý z následujících kódů: Zbraně, zdraví a brnění LXGIWYL - Sada zbraní 1 KJKSZPJ - Sada zbraní 2 UZUMYMW - Sada zbraní 3 ROCKETMAN - Jetpack AIYPWZQP - Padák WANRLTW - Neomezená munice NCSGDAG - Hodnost HITMAN ve všech zbraních OUIQDMW - Maximální přesnost zbraní během jízdy HESOYAM - Zdraví, armor a 250000 $ BAGUVIX - Neomezené zdraví Policie, atributy a gangy OSRBLHH - Zvýší úroveň hledanost o 2 hvězdičky ASNAEB - Vymaže úroveň hledanosti LJSPQK - Zvýší úroveň hledanost o 6 hvězdiček AEZAKMI - Nikdy nebudete hledaní MUNASEF - Adrenaline Mode KANGAROO - Mega skok IAVENJQ - Mega úder AEDUWNV - Nikdy nebudete hladový CVWKXAM - Neomezený kyslík BTCDBCB - Tlustý KVGYZQK - Hubený JYSDSOD - Max svaly OGXSDAG - Max Respekt EHIBXQS - Max Sex Appeal MROEMZH - Členové gangu jsou všude BIFBUZZ - Gangy ovládají ulice Vyvolání vozidel AIWPRTON - Rhino CQZIJMB - Bloodring Banger JQNTDMH - Rancher PDNEJOH - Racecar VPJTQWV - Racecar #2 AQTBCODX - Romero KRIJEBR - Stretch UBHYZHQ - Trashmaster RZHSUEW - Caddy JUMPJET - Hydra KGGGDKP - Vortex Hovercraft OHDUDE - Hunter AKJJYGLC - Quad AMOMHRER - Tanker Truck EEGCYXT - Dozer URKQSRK - Stunt Plane AGBDLCID - Spawn Monster Vozidla CPKTNWT - Všechny auta vybuchnou XICWMD - Neviditelné auto PGGOMOY - Perfektní ovládání ZEIIVG - Všude jsou zelené semafory YLTEICZ - Agresivní řidiči LLQPFBN - Růžová silnici IOWDLAC - Černá silnice AFSNMSMW - Lodě létají BGKGTJH - Na silnici jsou levná auta GUSNHDE - Na silnici jsou rychlá auta RIPAZHA - Auta létají JHJOECW - Vysoký Bunny Hop JCNRUAD - Smash n' Boom COXEFGU - Všechna auta mají nitro BSXSGGC - Auta odlétají po zásahu THGLOJ - Snižuje provoz na silnicích FVTMNBZ - Na silnic jsou Co VKYPQCF - Taxi mají nitrountry Vehicles VQIMAHA - Auta mají maximální atributy Během hraní AJLOJYQY - Chodci útočí BAGOWPG - Vypsaná odměna na vaši hlavu FOOOXFT - Všichni jsou ozbrojení SZCMAWO - Sebevražda BLUESUEDESHOES - Elvis je všude BGLUAWML - Chodci na vás útočí s bazukou CIKGCGX - Beach Party AFPHULTL - Ninja Theme BEKKNQV - Slut Magnet IOJUFZN - Riot Mode PRIEBJ - Funhouse Theme SJMAHPE - Rekrutování lidí (9 mm) BMTPWHR - Country Vehicles a chodci, získají 2 náklaďáky ZSOXFSQ - Rekrutování lidí (raketomet) Počasí a cheaty s časem AFZLLQLL - Sluneční den ICIKPYH - Horký den ALNSFMZO - Zamračeno AUIFRVQS - Deštivo CFVFGMJ - Mlha MGHXYRM - Bouře CWJXUOC - Písečná bouře YSOHNUL - Rychlejší ubíhání času PPGWJHT - Rychlejší hra LIYOAAY - Pomalejší hra XJVSNAJ - Vždy půlnoc OFVIAC - Oranžová obloha 21:00
[Odpověz]

Titulek: Re: cheaty
Nick: (martin.nr)
Datum:2006-08-13 04:49:57
to bolo na co dobre????? Urcite uz ty ktory chcceli cheaty si ich nasli, asi nemas co robit, ze?

Titulek: fajna stronka
Nick: (DEVIL75) - neregistrovaný
Datum:2006-08-06 04:39:55
fajna stronka jestem z polski i tez gram w gry z serii grand theft auto
[Odpověz]

Titulek: pysek.r
Nick: (pysek.r) - neregistrovaný
Datum:2006-07-15 15:31:15
Lidi šuste....potřeboval bych poradit s tou pilotní školou !!..je vůbec nutná abych ji udělal ????odp co nejrychleji pls
[Odpověz]

Titulek: Re: pysek.r
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-07-15 15:41:47
Pokud si dobře pamatuji tak je nutná k dalšímu postupu ve hře.
Jinak pokud Ti to v něčem pomůže tak zkus tento návod

Titulek: Re: pysek.r
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:47:17
ano bohuzial

Titulek:  
Nick: (CLOU) - neregistrovaný
Datum:2006-06-06 10:00:00
JE PROSIM VAS EVI NAHODOU NAKY KOD NA LETADLO ALE NE NA VRTULNIK PLS NAPISTE NA E-MAIL KAMILCEK66@SEZNAM.CZ
[Odpověz]

Titulek: ROTACAK = MINIGUN
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-22 10:00:00
Hej lidi, tak uz mi prosim odpovezte, jakej je cheat na zbran rotacak??????????? Prece ho nekdo vi ne???????????????
[Odpověz]

Titulek: Re: ROTACAK = MINIGUN
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-22 10:00:00
http://www.fuckinggoogleit.com/

Titulek: Re: ROTACAK = MINIGUN
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-23 10:00:00
A kde jako ten cheat mám najít??? Napiš přesně jak ten cheat zní

Titulek: Re: ROTACAK = MINIGUN
Nick: (snork) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 02:48:23
nie taky neexistuje

Titulek: e mail
Nick: (a zase ja) - neregistrovaný
Datum:2006-05-18 10:00:00
prosim napiste mi ten navod na ty auta rači na e mail --------dobsak@seznam.cz dik
[Odpověz]

Titulek: nevim porad
Nick: (auta do hry) - neregistrovaný
Datum:2006-05-18 10:00:00
poradte mi jak mam dat auta do gta prosim
[Odpověz]

Titulek: Re: nevim porad
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-03-15 22:15:29
musis si stiahnut program GGMM a potom to spusti a daj manual mod instaler a stiahni si auta na tejto stranke www.gta.cz ak nejake otazky napis na pokec mam nick henry9632

Titulek: Rotačák
Nick: (Hej) - neregistrovaný
Datum:2006-05-15 10:00:00
Víte někdo cheat na rotačák???
[Odpověz]

Titulek: Re: Rotačák
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-05-16 10:00:00
Zkoušels ?
LXGIWYL - všetky zbraně 1 (Thug's Tools)
KJKSZPJ - všetky zbraně 2 (Professional Tools)
UZUMYMW - všetky zbraně 3 (Nutter Tools)

Titulek: Re: Rotačák
Nick: (Hej) - neregistrovaný
Datum:2006-05-16 10:00:00
Jasně že jsem tyhle cheaty zkoušel, s těmahle cheatama jdou všechny zbraně kromě toho rotačáku. Nevíte nějakej jinej???

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-05-14 10:00:00
Vite nekdo jak se dává dusík.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-05-14 10:00:00
Nevíme,protože to nejde :)

Titulek: Re: Rotačák
Nick: (Hej) - neregistrovaný
Datum:2006-05-16 10:00:00
Jasně že jsem tyhle cheaty zkoušel, s těmahle cheatama jdou všechny zbraně kromě toho rotačáku. Nevíte nějakej jinej???

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-03 20:38:11
nulou vole!!!!!!!

Titulek:  
Nick: (Izzy) - neregistrovaný
Datum:2006-03-20 11:00:00
Je to GOOOOD game da se hrat furt a obzvlast kdyz se do toho daji nowa auta mody letadla, motorky, atd. tak je to cooooool a jeste s CZ :) mejte se lidi a PARTE :D
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Volod) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
Ako mam dostihnut lietadlo v misii Stowaway ? Ved ta motorka je pomala
[Odpověz]

Titulek: Re: letadlo
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
asi máš pomalejší počítač ... já vim že tam je to o čase a jestliže máš pomalejší komp tak se ti to ani nikdy nemusí povést. Zkus na chvilku hodit detaily fakt na uplné minimum.

Titulek: Dabing
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Nemáte nebo nevíte kde je dabing na GTA - San Andreas? Pokud ano, tak mi ho pošlete na e-mailovou adresu vaclav-kolar@seznam.cz. Dík.
[Odpověz]

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-15 11:00:00
Dabing ? Ty si snad děláš srandu ne ? Dabing na GTA:SA neexistuje. To ti nestačí české titulky ?

Titulek: Odpověď
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
Dabing na GTA - San Andreas fakt existuje, hrál jsem to u kamaráda. České titulky mi stačí, ale s dabingem to je přece jenom o hodně lepší.

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
Nevěřím ti :D Tak mi najdi jedinou potvrzenou zmínku na netu o tom že český dabing existuje. Možná si to namluvil tvuj kámoš sám, ale pochybuji. Navíc se mi dělá zle když si vezmu jak by to mohlo česky znít.

btw: na příspěvky pls reaguj přes možnost ,,odpověz,, vedle datumu

Titulek: Re: Dabing
Nick: (nelson23) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
dabing na San Andreas OPRAVDU neexistuje!!!! kdyby jo, tak zaprvý by o otm všichni věděli a zadruhý by to byla pěkná blbost, ty hlášky tam prostě nadabovat nejdou, i s titulkama byly solidní problémy

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Shaquille) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
to Braveman: na příspěvky jde reagovat jen na ty na první úrovni, na reakce už ne, žádnej odkaz 'odpověz' tam neni, já jenom jestli nemáš halucinace:))

Titulek: Re: mam halucinace ? :)
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
Ne v poho nemám ... on to napsal jako normální novej příspěvek tak jsem to pak musel mazat a vložit znovu jako reakci.

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Beda) - neregistrovaný
Datum:2006-02-17 11:00:00
to Plaier: Zadny dabing neni!! :)

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Player) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
Přísahám, že dabing EXISTUJE, hrál jsem to, a všichni tam mluvili v češtině. Bylo to asi před měsícem v Levelu na CD. Znám asi dalších 5 lidí, kteří GTA:SA hrajou v českém zněním, tak že si fakt nevymýšlím.

Titulek: Re: Dabing
Nick: (nelson23) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
na Level CD byly maximálně tak titulky, dabing neni. kdyžtak mi o tom na netu najdi nějaký info a hoď to sem!

Titulek: Re: Dabing
Nick: (nelson23) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
teď mě napadá že level s CD už přece stejně nevychází:)) tak fakt nevim kdes to vzal. Level odebírám a kdyby to tam bylo, tak bych si asi fakt všiml:)) bylo to určitě GTA San Andreas?:)

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Icemen) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
to Player: máš pravdu, GTA:SA bylo dabovaný, šlo to stáhnout na jedné adrese, ale teď si myslím, že to tam už není. Tak že kdo si mylí, že dabing neexistuje, tak se šeredně mýlí!!!

Titulek: Re: Dabing
Nick: (nelson23) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
a můžu se zeptat proč se o tom VŮBEC nikde nepsalo??!! dejte sem odkaz na jedinou (důveryhodnou) stránku kde to píšou a možná i uvěřim

Titulek: Re: Dabing
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
jestli chces dabing tak si musis koupit original ceskou verzi jestli existuje ale na co ti to je kdys je na to cestina kterou stahnes vsude

Titulek: Re: Dabing
Nick: (Zabijute) - neregistrovaný
Datum:2006-03-13 11:00:00
Tz kokote,co to zkousis...jses mrtvola

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-01-20 11:00:00
GTA SA nema chybu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (SNNAPY) - neregistrovaný
Datum:2006-01-20 11:00:00
proste supa
[Odpověz]

Titulek: :-)
Nick: (Pitrs(Cz)) - neregistrovaný
Datum:2005-12-05 11:00:00
San Andreas je gutová hra.
[Odpověz]

Titulek: Re: návod
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
prominte, do odkazu se nějak dostala mezera navíc, nyní už to funguje.
[Odpověz]

Titulek: nefunguje
Nick: (jan) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
odkaz na navod na abecedaher nefunguje!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (stefi) - neregistrovaný
Datum:2005-11-20 11:00:00
Braveman - OK, dale jsou nasiel na strankach abecedaher navod na GTA SA, tie skoda to tu nemit, taky kvalitny http://www.abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&whatsrch=san%20andreas&o d=0&id_hry=0000006533
[Odpověz]

Titulek: re:dotaz?
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Nějak jsme na ten odkaz nenanarazili, či nám o něm zatím ještě nikdo nedal vědět :)
Stránka přidána mezi ostatní fanstránky, děkujeme za info.
[Odpověz]

Titulek: dotaz?
Nick: (stefi) - neregistrovaný
Datum:2005-11-19 11:00:00
Prečo nemáte okaz na stránku gta.cz? Keď je to najnavštevovanejšý GTA SA Web v CR?!
[Odpověz]

Titulek: re: problem s CZ
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-08-19 10:00:00
a kterou češtinu máš? tu přímo od Raptora ? Pokud jo tak bych řekl že to bude spíš chyba někde ve hře, protože to už by jinak dávno vyšel nějakej patch kterej by to opravil.
[Odpověz]

Titulek: problem s cestinou
Nick: (pepe) - neregistrovaný
Datum:2005-08-18 10:00:00
nainstaloval sem cestinu fakci ale u treti mise me hra vzdy spadne a bez cestiny sem mel odehrano pres 80% hry
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (andyW) - neregistrovaný
Datum:2005-07-08 10:00:00
kure ten navod na cheater.cz je uplny odpad oproti tomu co je na www.abcgames.cz
[Odpověz]

Titulek: No.1
Nick: (JAMES7) - neregistrovaný
Datum:2005-07-05 10:00:00
kluci jen do toho,už vás nebudem rušit na překladu..a je brzy. :-)
[Odpověz]

Titulek: win 98
Nick: (abax) - neregistrovaný
Datum:2005-06-27 10:00:00
Bude nejaky patch aby san andreas fungovalo pod windows 98? diky
[Odpověz]

Titulek: dalsi Navod
Nick: (kure) - neregistrovaný
Datum:2005-06-17 10:00:00
nasel jsem dalsi navod na tuhle hru http://www.cheater.cz/winch/gtasa.htm
[Odpověz]

Titulek: Informace o češtině
Nick: (Braveman) - neregistrovaný
Datum:2005-06-15 10:00:00
Mnoho z vás zajímá jak to bude s češtinou do GTA:SA... tákže- Text překladatelů : Takže už je to venku a nemusím se s tím tajit. Nedávno vyšla hra GTA San Andreas. Určitě víte, že jsem dělal s kolegy češtinu do předchozích dvou dílů a tak sem se chystal i na tuto novinku. A jak sem správně předpokládal, Cenega má opět technické problémy s lokalizací, tak to zbývá na nás. V současné době tedy já, Kopulkon, POLIS a Bobbb pracujeme na překladu. Neptejte se kdy to bude, stejně neodpovím. Předběžně bychom to chtěli stihnout do půlky července, tak nám držte palce.
[Odpověz]

Titulek: Re: Informace o češtině
Nick: (ZA chvily zari..) - neregistrovaný
Datum:2006-08-30 18:01:09
Doufam ze to bude co nejdriv..

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 98219x - statistika
Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC 93 z 100 Průměr z 20 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-06-07
Grand Theft Auto (GTA): San Andreas PC

Průměrné hodnocení z médií:

93.33 %

Min : 90 % Max : 100 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rockstar Games
Distributor: Take 2
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 20
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %