Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince) > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince) (X360) 68.00 %MOBIL - Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince) (JAVA) 80.00 %PS3 - Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince) (PS3) 65.00 %PS2 - Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince) (PS2) 60.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-04-23 - Nová hra na motivy Harryho Pottera

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---69 %SCORE 186
LEVELMartin Bach / Blixa5/1050 %LEVEL 181
Recenzeher.eukiller---87 %2009-09-01
Hrej.czJaromír Möwald / Jaxx5/1050 %2009-08-05
Eurogamer.czDaniel Krásný4/1040 %2009-07-28
GameSite.skDarkEye---70 %2009-07-27
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3468Autor: David Sarkisjan + Ondřej Broukal (GameTV.cz) / délka: 5m11s / hodnocení: 5.42009-08-04

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

61.00 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 87 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

77.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 4048 z 5973 Žebříček
PC: 1936 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 128 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 437 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-01-12
Hratelne.cz2008-08-26

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-11 19:09:00
pomozte mi nekdo mam namichat wiggenweld potion a nevim kam mam jit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Katka) - neregistrovaný
Datum:2012-01-19 13:02:33
Prosím nevíte proč se mi ta hra neukládá?když ji hraju a dám uložit a když hru pak zapnu tak tam není nic uloženo.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-01-20 13:51:57
Máš originálku?

Titulek: Volitelné úkoly
Nick: ((roial)) - neregistrovaný
Datum:2012-01-05 17:05:39
Asi si nik z vás nevšim volitelných ukolu první je ve vieži s hodinama stojí kluk pri obraze no tak dete k nemu a zmačknite enter další musíte nájs sami jen poradím že 2 je nekde na hrišti a strilej do sebe
[Odpověz]

Titulek: Rujuvníkový lektvar
Nick: (maugli) - neregistrovaný
Datum:2011-11-20 21:45:25
Ahoj, mám problém s Rujuvníkovým lektvare sice vím že mám jít do skleníku a podívat se tam na tu tabulku, ale ten lektvar tam není. Dokonce jsem udělala všechny ty lektvary. Pomoc prosím. :)
[Odpověz]

Titulek: Re: Rujuvníkový lektvar
Nick: ((roial)) - neregistrovaný
Datum:2012-01-05 17:02:46
no musíš být v tý taabule a zmáčknout (E) a nebo (Q) a tym posouvaš listy na kterich sou ruzne lektvari

Titulek:  
Nick: (Martýn Volovic) - neregistrovaný
Datum:2011-09-12 20:53:08
Dosbírat všechny štíty po dokončení hlavní kampaně je jen na oko, já mam 150 štítů a nic...co jediný nevim, je jak otevřít bonus. famfrpál...
[Odpověz]

Titulek: Re: ?:P
Nick: (xgandalf) - neregistrovaný
Datum:2011-08-28 15:51:37
Řešení je strašně jednoduchý - jdi do obchodu a kup si originálku. Už z principu řešit problémy s pirátskou verzí na herní stránce je kravina.
[Odpověz]

Titulek: ?:P
Nick: (Bety) - neregistrovaný
Datum:2011-08-28 12:10:44
Ahoj, mám takovej menší problém :) Stáhla jsem si HP6 všechhno vypadalo ok..jenže :D Absolutně mi nejdou titulky..když se hra spustí tak mi nejde zvuk..ten mi nejde při jakýkoliv ukázkách kdy mám co dělat, když někdo mluví atd..jde mi hudba ale jen přímo ve hře..ukázky prostě nejdou ..v menu nemám co kde je napsaný prostě písmenka utekly nebo nevím:D když chci hru spustit a najet do menu objeví se mi tam něco jako obrazovka..ale černá:D jinak stůl brumbála nebo co to vidět je ..černá je jen ten kousek kterým se asi hra potvrzuje nebo nevím :)kliknu myší do prázdna najede mi to do menu u kterýho nejsou ty písmenka :D Takže to na co si kliknu se mi spustí..ale nevím na co klikám atd...takže..poradíte mi prosím? už jsem z toho zoufalá:D Děkuju :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (help) - neregistrovaný
Datum:2011-04-30 00:53:39
pllls mohlibystemisem napsat ten kod na zacatku ja sem stratila tu brozurku bohuzel sem to vimazala a ted to bez toho nemuzu nainstalovat tak pls za odpoved moc mocík dikk
[Odpověz]

Titulek: bb
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-24 20:36:09
bohuzel to jak si mi napsal do odpovědi ja spatne napis mi ho sem prosim znovu dik
[Odpověz]

Titulek: halo
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-04-24 02:49:55
muzete mi sem napsat ten instalacni kod k princi dvojí krve ten dlouhej na zacatku us predem moc moc diik
[Odpověz]

Titulek: :-)
Nick: neregistrovaný
Datum:2011-02-17 22:15:15
Mohli by ste mi někdo pomoct,co mám dělat když sem všechno už udělala (stojím před Sovincem)nevim kam mam jit co mam delat atd...
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Vítek) - neregistrovaný
Datum:2010-11-18 20:40:22
na Křiklanově párty mám uvařit lektvar,ale když musim zamíchat jednu lahvičku tak zmizí co mam dělat
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Lukáš) - neregistrovaný
Datum:2010-11-08 02:03:22
pomůže te mi nevím kde mám najít kouzlo Petrificus Totalus
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-04-24 20:16:16
na dlaždném nadvoří

Titulek: Re: pomoc
Nick: (DJ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-08 21:48:18
na dlažděném nádvoří

Titulek: vlajky
Nick: (erb) - neregistrovaný
Datum:2010-11-01 21:55:19
Ahoj, neporadíte mi někdo jak mám sundat z vlajek erby...píšou tu že mám do nich bouchnout hůlkou....ale jak?? moc dík
[Odpověz]

Titulek: Re: vlajky
Nick: (swob) - neregistrovaný
Datum:2010-11-06 15:37:27
Zdar, hele musíš zmáčknout Enter pod těma vlajkama, on vyskočí a bouchne do té vlajky, mělo by to jít. :-)

Titulek: růjovníkový lektvar
Nick: (sgsg) - neregistrovaný
Datum:2010-09-28 23:03:06
čus,nevíte někdo pod jakým názvem je na té tabulce růjovníkový lektvar. Já ho tam nikde nemám a to už mám všechny udělany. DIK
[Odpověz]

Titulek: rujovníkový lektvar
Nick: (ryora) - neregistrovaný
Datum:2010-04-05 21:50:55
Zdravím, kde seženu recept na rujovníkový lektvar pro Brumbála? Mám mu ho jít vyrobit a zanést do astronomické věže, ale nemám na něj recept. Kde ho najdu? Díky
[Odpověz]

Titulek: Re: rujovníkový lektvar
Nick: (nnn) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 23:38:08
Máš to přece na tabulce v Klubu lektvarů,ne?Stačí se koukat

Titulek: Re: rujovníkový lektvar
Nick: (bshshdasdghag) - neregistrovaný
Datum:2010-11-09 23:07:20
koukej se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Titulek: Re: rujovníkový lektvar
Nick: (fasefafe) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 05:51:31
mně to taky nejde :(

Titulek: bonusový famfrpál
Nick: (hrac1) - neregistrovaný
Datum:2010-03-16 01:07:07
pls napiste mi jak mam otevřít bonusový famfrpál prosím napište mi to na slezkomoravan@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: ahoj
Nick: (ahoj) - neregistrovaný
Datum:2009-10-21 17:04:16
Ahoj nevíte jak se mě otevře bonusový famfrpál ve hře harry potter a princ dvojí krve. Odpověď mi prosím napište na email JackBont007@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: poslední štíty
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-10 14:38:22
Prosím, nevíte někdo nějaké zákeřné místo, kde by se mohly ukrývat štíty ? Chybí mi poslední 3 a už fakt nevím, kde je mám hledat. Díky.
[Odpověz]

Titulek: Re: poslední štíty
Nick: (erby) - neregistrovaný
Datum:2010-01-07 16:35:30
Ahojky,hraju tu hru,mám však 139 erbu,vím kde jsou další asi 4,ale nemůžu je sundat,jsou v chodbách u vlajek na de mnou,některé nemám ani čím sundat,ikdyž jsem šla pro kus nábytkku jinde,když jsem je donesla tak zmizel,nebo mi jej jiný studentsvou hůlkou nechal zmizet,když mu tam zrovna vadil v chůzi,jsem z toho marná,malé erby mám všechny,navíc jsem zapomněla jednomu ze studentů uvařit lektvar u hodin mě čeká,ale nechci hrát tu hru znovu,nevím jestli mám dál sbírat malé erby,nevím kde se stala chyba,myslela jsem že když nasbírám malé erby tak ty velké půjdou sundat nějakým kouzlem,ale nic....prosím pomoc

Titulek: Re: poslední štíty
Nick: (nnn) - neregistrovaný
Datum:2010-07-22 23:40:31
No,jsou teda na těch vlajkách,stačí do nich bouchnot hůlkou.Můžou taky být v krabicích,kde vyletí ohňostroj nebo místo štítů u brnění.

Titulek: rujovníkový lektvar
Nick: (hik) - neregistrovaný
Datum:2009-08-21 01:30:57
zdravím..může mi někdo poradit jak udělat rujovníkový lektvar pro brumbála...mám udělané všechny lektvary v klubu lektvarů ale vůbec si nevím rady..prosím poraďte tady nebo na mail 1hanikk@seznam.cz...děkuji
[Odpověz]

Titulek: Re: rujovníkový lektvar
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-09-10 14:36:24
I když máš všechny letkvary už namíchané, musíš ho jít vyrobit znovu a hned ho odnést osobě, která si ho ojednala.

Titulek: Ahoj
Nick: (Martin Nosek) - neregistrovaný
Datum:2009-10-06 18:27:45
Ahoj navíte jak se má otevřít bonusový famfrpál ??

Titulek: Nová hra
Nick: (ahoj) - neregistrovaný
Datum:2010-03-25 23:27:45
prosím o radu,jak začít hru znovu od začátku, zkoušel jsem tu hru přeinstalovat, ale pořád mě to dostane tam kde jsem skončil, vůbec si nevím rady..prosím poraďte tady nebo na mail: (stransky.lubos@centrum.cz)

Titulek: erby na zdech ve vyskach
Nick: (boboli) - neregistrovaný
Datum:2009-08-09 01:31:48
cus mam problem s erbama co jsou ve vyslach - vsim uz jsem prosla ale nejak si nevim rady s timhle. pls poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: erby na zdech ve vyskach
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-08-09 23:53:44
vzy de kolem toho erbu co je ve vzduchu nejaky predment priklad: obrovsky balvan, skrin, bomba atd tak te se proste musis do toho erbu tim predmetem trefit tim ze budes drzet levy tlacitko mysia soupnes s myši dopredu ja mam treba 149 erbu ale ten posledni proste nemuzu najit hledma ho uz tyden

Titulek: PLs POmoste
Nick: (Kwajda) - neregistrovaný
Datum:2009-08-04 14:32:39
CUs pls muzete me nekdo poradit jak mam udelat u Kriklana ten punc jyk tam mate v navodu 3 lahvicky a potom musi s toho vniknout modra barva tak vubec newim jak . Diky za radu pls napiste to sem nebo na Kwajda@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: (Oteřít bránu kde tě zavřeli ty dva vypatlkanci) 2
Nick: (LaDy.SproUse) - neregistrovaný
Datum:2009-07-27 02:35:18
asi 18 ty?
[Odpověz]

Titulek: (Oteřít bránu kde tě zavřeli ty dva vypatlkanci)
Nick: (LaDy.SproUse) - neregistrovaný
Datum:2009-07-26 23:47:07
Jo udělala jsme kouzlo aby se to rozpadlo a prostčila skrz ale nejde to sestavit nebo vubec co pak mam dělat?? pls pomoc :(
[Odpověz]

Titulek: Re: (Oteřít bránu kde tě zavřeli ty dva vypatlkanci)
Nick: (marek) - neregistrovaný
Datum:2009-07-27 02:06:44
reparo se často mění ve Wingardium leviosa protože myš nebere pohyb hůlky.musíš to kolo který myší děláš udělat pomalu a důkladně.zkoušej to furt do kola.kolik máš erbů?

Titulek: Re: (Oteřít bránu kde tě zavřeli ty dva vypatlkanci)
Nick: (k.kasandra) - neregistrovaný
Datum:2009-07-28 00:56:42
ahoj mužeš mě pomoct prosím moccc mužeš mě napsat heslo které se dává při instalaci herryho na začátku to dlouhé byla bych moc vděčná děkuji

Titulek: sleduj snapea a draca
Nick: (Tereza) - neregistrovaný
Datum:2009-07-25 01:24:55
prosím nemůžu je sledovat...pořád se mi ztrácí :(..je tam moc tma a já nevidím kam jdou...nemůžete mi to prosím říct?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Oteřít bránu po Goyloi) - neregistrovaný
Datum:2009-07-19 14:12:57
prosím o radu jak prostrčit klíč skrz mříž
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (neskvik) - neregistrovaný
Datum:2009-07-22 16:20:00
musis seslat kouzo aby se to rozpadlo a prostricit ji skrz mriz

Titulek: hra
Nick: (Weela) - neregistrovaný
Datum:2009-07-17 12:58:30
Mě to přišlo dobrý, ale docela krátký-dohrála jsem to za jedinej den, což je u mě docela výkon.Nejlepší je tam míchání těch lektvarů a famfrpál.
[Odpověz]

Titulek: Re: hra
Nick: (Mia) - neregistrovaný
Datum:2009-08-12 13:04:20
ahoj prosimte nevis jak se da otevrit ten "bonusovy famfrpal"? vyhrala jsem vsechny na 5* ale porad mi to nejde.. předem diky za odpověď

Titulek: Max FPS
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2009-07-04 16:15:55
Nevíte někdo v jakým příkazovým souboru odstranit maximalni fps??
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2009-06-24 12:00:34
na věk nesmíš koukat
[Odpověz]

Titulek: dobri
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2009-02-03 22:57:23
to bude bomba ale sda ze to bude az od 12 let
[Odpověz]

Titulek: Re: dobri
Nick: (DJ) - neregistrovaný
Datum:2013-08-08 21:50:35
na to se vykašli

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 23120x - statistika
Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince) 61 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-30
Harry Potter a Princ dvojí krve (the Half-Blood Prince)

Průměrné hodnocení z médií:

61.00 %

Min : 40 % Max : 87 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce: EA Games
Distributor: EA
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 6
Počet preview: 2

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %