Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Hitman 4: Blood Money > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Hitman 4: Blood Money (PS2) 85.00 %XBOX360 - Hitman 4: Blood Money (X360) 70.00 %

Kde koupit ?

Microgames  240 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---82 %SCORE 149
LEVEL 7/1070 %LEVEL 140
Časopis Doupě 7.9/1079 %Doupě 6/06
GameStar.cz 8.4/1084 %2006-09-29
GameParadise.cz ---85 %2006-09-26
GamePlanet.cz 8/1080 %2006-09-17
Czechgamer.com ---95 %2006-07-09
Gamezone (ZRUŠEN) 3.5/570 %2006-07-06
NejHry.cz (ZRUŠEN) 9.2/1092 %2006-07-03
Vokr.com 8/1082 %2006-06-21
Doupě 8/1080 %2006-06-19
hry.Sme.sk 9/1090 %2006-06-12
GamePark ---82 %2006-06-02
Bonusweb ---84 %2006-05-31
Sector.sk ---85 %2006-05-31
Hrej.cz 9/1090 %2006-05-30
Games.cz ---87 %2006-05-26
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.35 %

Počet recenzí: 17
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.79 %

Počet hodnocení: 29
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 906 z 5973 Žebříček
PC: 359 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 23 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 103 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: littleboy Hodnocení: 83 % Zobrazit recenzi 2006-07-24
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-05-23
Časopis SCORE2006-05-18
Gamezone (ZRUŠEN)2006-05-13
Doupě2006-04-20
Vokr.com2006-03-20
GameStar.cz2006-03-19
Hrej.cz2006-03-16
HotGames2006-02-22
NejHry.cz (ZRUŠEN)2006-01-07
Bonusweb2005-11-24
Doupě2005-09-16
GameStar.cz0000-00-00

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: help
Nick: (vrbic) - neregistrovaný
Datum:2011-12-06 20:53:18
ahoj, mam dotaz, hra mi jede v pohodě, ale když dokončím první misi, nereaguje mi enter, abych se dostal od těch novin. nevíte co s tím? díky
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Kimbo) - neregistrovaný
Datum:2009-03-03 22:52:18
http://hannibal.cestiny.cz/text/cestiny/hitman4.html
[Odpověz]

Titulek: Re: čeština
Nick: (Kubulus)
Datum:2009-07-26 14:45:54
Češtinu jsem vyzkoušel a funguje moc pěkně. Hannibalovi skládám poklonu. Povedl se mu opravdový majstštyk, jež se běžně jen tak nevidí. Nemohu si odpustit srovnání s podstatně dříve vydanou slovenštinou, která podle mě sedí na stejné laťce kvality jako čeština. Nicméně, zahrát si Hitmana česky, to samo o sobě potěší ...

Titulek: Supééér
Nick: (Kimbo) - neregistrovaný
Datum:2008-10-21 19:49:22
Už se těšim jak vyjde ten Hitman blood money v levlu 24.10.2008 (to je nabídka které se neodmítá) !!!!
[Odpověz]

Titulek: zdaec
Nick: (The Dude) - neregistrovaný
Datum:2008-01-03 00:27:50
Džahode zdar,mě nejvic sere že na to neni česština!!nebo je????napiste me na icq :463481944
[Odpověz]

Titulek: Help me
Nick: (Erich) - neregistrovaný
Datum:2007-11-30 18:41:16
mam problem vubec zpust vzdycky se mi napise: Nelze aktivovat odpovídající bezpečnostní modul. Program nemůže být spuštěn (kód chyby 7000). Více informací naleznete na http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=7000&l=cz.it demo stahl sem nejaky program co na tech strankach pisou ze mam stahnou a porad nic porate pls
[Odpověz]

Titulek: padak
Nick: (hjdsh) - neregistrovaný
Datum:2007-10-28 16:09:04
cus, mam proble s padanim hry. Pri hrani prvni mise to spadne jakmile se dostanu k tem dvou chlapkum hned za tou branou. mam patch 1.2 a porad pada... nevite cim to je??
[Odpověz]

Titulek: dgfdfg
Nick: (gfg) - neregistrovaný
Datum:2007-10-05 18:55:38
Ahoj nevíte někdo jak v cheat menu vybrat tu moznost?? kdykoli dam enter nebo na to kliknu nebo zmacknu cokoli jineho tak mi hra spadne
[Odpověz]

Titulek: sekani
Nick: (sekasetojakswina) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 02:09:36
Skusil sem uz snad skoro vse a porad se to seka jak prase jak je to mozne???? mam i patch 1.2. poradte pls
[Odpověz]

Titulek: Re: sekani
Nick: (hovinko) - neregistrovaný
Datum:2010-11-29 21:23:42
Me pomohlo nastavit v configure (ve slozce se hrou) shaderquality na normal - shadermodel 1 ;)Pokud mas slabsi stroj jako ja tak jeste prenastav grafiku :)

Titulek: jak ze fanstranky NE?
Nick: (hugi) - neregistrovaný
Datum:2007-08-14 20:28:12
vím nejmene o třech, ku příkladu hitman.n-games.eu pro zajimavost :-P ale je ve slkovenštině
[Odpověz]

Titulek: Padání hry
Nick: (Maník) - neregistrovaný
Datum:2007-06-12 00:15:47
Nazdar, mám problém s padáním hry, první 2 mise mi jdou bez problému ale u třetí po asi cca 5 - 10 minutuchá hra spadne i přesto, že mám patch 1.2. Mám nainstalovanou slovenštinu, může to být tím. Poraďte prosím nic mě nenapadá.
[Odpověz]

Titulek: save - oprava
Nick: (Rumcajs) - neregistrovaný
Datum:2007-05-26 21:19:48
jo a co se týče těch save, tak ingame save se neukládaj, takže musíte ukončit misi a pak se vás to zeptá po chvíly, jestli chcete uložit hru a vy dáte ani a tak se vám to uloží a když pak spustíte hru, tak si jen vyberete profil a dáte si obtížnost an kterou hrajete a tam si vyberete druhou misi(nebo prostě misi u který jste skončili) a dáte Ano a už vám to pojede normálně, pokud má někdo dotaz, rád je zodpovím ICQ: 253-388-181. Pište i když budu offline, já si to později přečtu
[Odpověz]

Titulek: sekání - oprava
Nick: (rumcajs) - neregistrovaný
Datum:2007-05-26 21:16:58
dejte si tam patch 1.2 a jste za vodou, mě se to taky trhalo jako prase a po tomhle patchi mi to šlo na ultra high bez sekání, takže patch 1.2 vám pomůže
[Odpověz]

Titulek: savy
Nick: (spritik) - neregistrovaný
Datum:2007-04-15 20:41:37
mám stejný problém se savama, jak na to !poradte pls
[Odpověz]

Titulek: pro Braveman
Nick: (Gabe) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 18:04:23
Ale ja se ptam na to jak nahraju tu misi u ktere sem skoncil. Protoze kdys ja tu hru zapnu znova tak zas musim jet od te prvni v tom zabavni parku .... to je blbost ne prece musi jit nejak nahrat
[Odpověz]

Titulek: pro Braveman
Nick: (Gabe) - neregistrovaný
Datum:2006-12-28 18:13:24
zeptam se jeste jinak jak udelam abych si mohl vybrat kterou misi si zahrat

Titulek: Savy
Nick: (Gabe) - neregistrovaný
Datum:2006-12-27 23:36:16
hej ja mam stejny problem jak nahraju ulozenou pozici ?????? prosim poradte
[Odpověz]

Titulek: Re: Savy
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2006-12-27 23:47:16
Když si hru uložíš, můžeš ty savy použít jenom v té misi, jakmile hru vypneš, savy se automaticky smažou. Je to výmysl vývojářů a nic ho nezmění.

Titulek:  
Nick: (Démon) - neregistrovaný
Datum:2006-10-23 14:43:56
Prosim poraďte mi. Hitman mi jde v pohodě, ale neukládaj se mi sejvy. Za každou radu budu rád
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Kiler1000) - neregistrovaný
Datum:2006-10-22 23:21:54
Nemáte někdo crack? Já ho nemůžu nikde najít. Napište kde ho stáhnout nebo mi ho pošlete na mail. Dík Kiler1000@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: Pomoc
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-09 19:35:38
já ho mám ale nedám

Titulek: Řešení!! :P
Nick: (Slim) - neregistrovaný
Datum:2006-07-15 23:42:44
Zdravím, měl jsem problém v této hře, protože jekmile jsem ji spustil, začla se hrozně kousat. Nedalo se to hrát!! Ale pak jsem si náhodou všimnul, řešení, takže pokud má někdo stejný problém jako já, že i při nejnižších detailech se mu hra seká, tak ať čte dále! :) Ve STARTu si najděte EIDOS -> HITMAN: BLOOD MONEY ,spusťte CONFIGURE HITMAN BLOOD MONEY a nastavte to takhle: http://img300.imageshack.us/my.php?image=configvv1.jpg Potom by to mělo jít! S pozdravem SLIM 316-365-050
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (GanGe) - neregistrovaný
Datum:2006-06-09 10:00:00
Me se to strasne seká i kdyz mam nainstalovanej patch 1.1 nevíte nekdo co stim ?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-06-17 10:00:00
hej kup novy komp

Titulek: super game
Nick: (buh_vi) - neregistrovaný
Datum:2006-05-31 10:00:00
fakt super hra doporuciji je 100x lepsi nez predchozi dily
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (gaspy) - neregistrovaný
Datum:2006-05-30 10:00:00
po prvej ukazke mi restartne komp..nedostanem sa ani do menu...co s tym?
[Odpověz]

Titulek: jujha!!
Nick: (r0b0) - neregistrovaný
Datum:2006-03-13 11:00:00
to bude hra...ale nie taka ako napr. call of duty 2, getting up, gta : san andreas, most wanted, a pod....
[Odpověz]

Titulek: Re: jujha!!
Nick: (Zutro) - neregistrovaný
Datum:2006-05-30 10:00:00
A co se ti nelibi na GTA:San Andreas!!!!?

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Hitman 4: Blood Money
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Hitman 4: Blood Money
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 45395x - statistika
Hitman 4: Blood Money 83 z 100 Průměr z 17 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2006-05-30
Hitman 4: Blood Money

Průměrné hodnocení z médií:

83.35 %

Min : 70 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: IO Interactive
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 17
Počet preview: 12

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %