Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Infernal (Diabolique: Licence To Sin) > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Microgames  247 Kč  
FunStore  249 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---76 %SCORE 157
LEVEL 6/1060 %LEVEL 150
Časopis Doupě 6.5/1065 %Doupě 03/07
Recenzeher.eu ---80 %2007-07-13
GamesWEB.sk ---83 %2007-06-23
Sector.sk 7.5/1075 %2007-05-02
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6.5/1065 %2007-04-17
hry.Sme.sk 7/1070 %2007-04-10
GamePlanet.cz 8/1080 %2007-04-09
Bonusweb ---70 %2007-03-30
GamePark ---80 %2007-03-21
Doupě 6/1060 %2007-03-19
Hrej.cz 4/1040 %2007-03-16
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---55 %2007-03-11
Games.cz ---72 %2007-03-07
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.73 %

Počet recenzí: 15
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 83 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

87.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 75 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3334 z 5973 Žebříček
PC: 1532 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 100 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 341 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Bonusweb2007-02-19
Games.cz2007-02-08
Hratelne.cz2007-02-07
GamePark2007-02-06
Hrej.cz2006-10-06
Games.cz2006-09-04
Bonusweb2006-08-14
Bonusweb2006-07-13
GamePark2006-07-10

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: pomoccc
Nick: (mato) - neregistrovaný
Datum:2008-05-25 01:41:41
Ahoj,nevíte jak se mám teleportovat?mám dostatek Many a přitom i když zmáčknu q,tak vidím jak se teleportuju ale nevím jak to dokončit,abych se přesunul na druhou stranu.díky
[Odpověz]

Titulek: jak zabit ohniveho draka v 5misi
Nick: (tomsy87) - neregistrovaný
Datum:2008-01-22 08:00:56
neporadi mi nekdo jak sejmout toho draka??pls
[Odpověz]

Titulek: Re: jak zabit ohniveho draka v 5misi
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2008-04-21 23:14:16
Takže znovu opakuji - sice už je to asi rok, co jsem Infernal dohrál, ale pořád si to živě pamatuju, takže kdo chce poradit, ať mi napíše na ICQ 303-276-836.

Titulek: Navod
Nick: (mazi33@azet.sk) - neregistrovaný
Datum:2008-01-09 04:21:17
Prosim vas ma niekto navod na hri interfal ak ano mozete mi ju prosim vas poslat na tento nick Mazi33@azet.sk dakujem
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mmm) - neregistrovaný
Datum:2007-08-30 21:54:10
neviem sa teleportovat robim to podla navodu a nic poradte pls
[Odpověz]

Titulek: Infernal
Nick: (GIGN1987) - neregistrovaný
Datum:2007-06-08 19:15:46
Pocujte ludia nevie mi nieekto poradit ako sa pohnem dalej??? Som v prvej misi a nachdazam sa v takom klaštore. Blizim sa ku koncu. Samozejme uloha je najst profesora WOLFA a ja ani neviem kde je POMOZTE MI
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 23:45:16
Ty jo super hra. Akorad mam problemy dostat se pres ruzne lokality. Docela na přemišlení.Jede mi to tak tak.Mam docela starej komp ale stacilo koupit novou grafku s pixel shader 3 a pohodička
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-05-30 23:04:32
Jak už jsem tady psal před nějakou dobou, pokud někdo s něčím ohledně Inferanlu potřebuje pomoct, ať mi napíše na ICQ 303-276-836. Na tohle fórum už totiž vůbec nechodím.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ragnar) - neregistrovaný
Datum:2007-05-24 23:38:33
Pls jsem sice teprv v asi je to prvni mise , dostanu se dom istnosti mam ziskat data z ternibalu a vsude pak zacne siccet takovy kour a me to zabijiu nevim jak se z toho dostat
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-18 16:13:51
potreboval bych poradit jak zabyju tu zenskou 2 misi jak pomne pali ty modre rakety a pa k spadnem dolu diky
[Odpověz]

Titulek: rozliseni
Nick: (kiwwi) - neregistrovaný
Datum:2007-05-16 22:38:38
zdarec lidi potreboval bych pomoct s rozlisenim, mam monitor kterej zvlada jenom 800x600 a hra se automaticky spousti v 1024. nevite jakym jinym zpusobem nez primo ve hre se da zmenit rozliseni?
[Odpověz]

Titulek: help se seknutim hry
Nick: (gta-iv.org) - neregistrovaný
Datum:2007-05-15 10:46:22
Potřebuji, aby si někdo, kdo má hru Infernal stáhl tento save http://www.gta-iv.org/temp/quicksave!.rar přešel doprostřed místnosti, počkal až skončí video, savenul a poslal mi save na martinpelant@gmail.com Mě vždy po shlédnutí té animace zčerná monitor a hra se sekne. Děkuji. Místo odehrávání: 3.mise(aspoň si to myslím) - letadlo - velká místnost(tuším, že sklad) - 2 roboti - jste beze zbraní a schopností(máte jen miny)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Otto) - neregistrovaný
Datum:2007-05-15 00:21:24
Docela dobrá pařba na jedno odpoledne. :)
[Odpověz]

Titulek: rada
Nick: (kileniciar) - neregistrovaný
Datum:2007-04-28 21:49:22
cawte nevie tu nahodou niekto ako sa dostanem z takych klietok,do ktorych ma zavrela taka baba v modrom.dikes
[Odpověz]

Titulek: Rady
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 04:03:42
Kdyby chtěl někdo něco poradit, tak jsem k zastižení na ICQ 303-276-836.
[Odpověz]

Titulek: Konečně jsem to dohrál
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 03:41:54
Konečně jsem Infernal dohrál a na konci byly tyto cheaty: IFDGUN - Dual pistol IFDAMAGE - Mega damage IFDAURA - Devil aura Ale pokud si tuhle hru chcete užít, tak vám doporučuji hrát to bez nich - celá hra se totiž dala, až na menší problémy, v pohodě dohrát i bez nich.
[Odpověz]

Titulek: Re: Konečně jsem to dohrál
Nick: (halgi) - neregistrovaný
Datum:2007-05-19 00:16:46
ako zabijem toho posledneho chujka v tom lietajucom voziku palim do neho vsetko a on stale lieta

Titulek: Re: Konečně jsem to dohrál
Nick: (dali) - neregistrovaný
Datum:2007-08-23 18:16:47
Potřebuju pomoct co mám udělat,jak mi ubíhá čas a mám zastavit to koulu s mikročipama.Asi se někam teleportovat,ale nevím kam a co dál.

Titulek: Dole pod profesorem
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-21 00:16:34
Jak se mám zbavit těch blbečků chodících dokola? Pořád tam běhaj a když je oddělám, tak přileze nový místo nich.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anin)
Datum:2007-04-17 17:46:59
Jsem v 3 misi ve druhé části je to ta slévárna . Je tam ten kotel na jeřábu , ten přesunu a pak co dal mam dělat ? Robe stačí trylek do tech červeních panelu jsou tam takové šipky
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (meego) - neregistrovaný
Datum:2007-04-17 23:28:23
no neviem či si tam kde si myslím ale skús sa telportovať na druhú stranu a prepni vypínač kotol sa odsunie a ty preskoč na druhú stranu..potom nad tebou je plošina tam odstreľ reťaze a ona spadne a potom ponej vybehni

Titulek:  
Nick: (Matt) - neregistrovaný
Datum:2007-04-17 15:38:02
Tak frajeři,už jsem to dohral a vcelku se to dalo.Klidně poradím komukoliv,nejsem tu sice často,ale poradi.Ale nevim co zrovna myslí ROB.
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 03:18:56
Tak jo, žádám o radu - už jsem do Blacka vypálil všechny náboje do všech zbraní a pořád nic. Co s ním?

Titulek: Re:
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-25 03:38:14
Tak nic - beru zpět. Už jsem ho vyřídil. Stačilo jen 3x použít terminál u středu a vždycky vyběhnout nahoru a deaktivovat cosi na tom jádře, co sjede dolů.

Titulek:  
Nick: (ROB) - neregistrovaný
Datum:2007-04-15 12:51:49
Ahoj,chci se zeptat jsem asi v druhé nebo třetí misi a když ji skoro projdu,tak ke konci začnu mluvit s nějakou ženskou,ta něco řekne a potom zpustí takové červené panely,které mě vždy spálí.Zkoušel jsem všechno,tak budu rád za každou radu.Díky moc
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-23 01:21:46
Jo tak to stačí střílet do těch bílých trojúhelníčků, na kterých ty červený panely drží.

Titulek: Boss 2 kolo
Nick: (Pjeeet) - neregistrovaný
Datum:2007-04-14 21:07:40
létajícího profesora sejmete tak že se teleportujete za něj a střelíte mu alternative.. stačí 3-4x a je to.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Matt) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 21:10:47
pro LOLKOR, toho cipa sejmes samopalem.Ale musis strilet pravim tlacitkem mysi.To strili s tim ohnem. pro KATKA :), zmacknes q a potom mysi ukazes kam chces a zmacknes strelbu.To te na chvilku teleportuje,ale po par vterinach si zase zpet. Ja su taky u toho chlupa na litacim kresle a taky nevim jak na nej,tak kdo na to pride,dejte vedet.Cau
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-10 23:38:18
lidi nevíte nahodou jak mám udělat toho 30m borce v 5kole?? nebo aspon poradit kde bych na tu hru sehnal návod prosím poradte:(
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-25 02:47:32
Pokud myslíš toho andělá, tak do toho musíš střílet pravým tlačítkem myši, dokud nezhebne. Ale jestli myslíš toho Blacka, tak to se přidávám k tobě a ptám se taky - Jak ho zabít???!!!

Titulek:  
Nick: (katka :)) - neregistrovaný
Datum:2007-04-09 20:55:17
Ahoj,nevíte jak se mám teleportovat?mám dostatek Many a přitom i když zmáčknu q,tak vidím jak se teleportuju ale nevím jak to dokončit,abych se přesunula na druhou stranu.díky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anin) - neregistrovaný
Datum:2007-04-08 18:15:16
hej jak se dá parazit ten kripl na tom levitujícím kresle plz rychle my na pište rychle
[Odpověz]

Titulek: Help...
Nick: (Lolkor) - neregistrovaný
Datum:2007-04-07 14:28:43
Ahojte. Prosim Vas ako sa dostanem cez druheho bossa? To je ten ktory ma okolo seba nejaku modru bublinu a je to na nadvori toho stredovekeho klastora. Prveho som znicil tym, ze som zhasinal svetla ale ten isty je aj von a neviem ako ho znicit. Dakujem za pomoc. Ak mozete mohli by ste mi to poslat na lolkor@azet.sk ???? PROSIIIIIIIIIIIM pomozte.
[Odpověz]

Titulek: Re: Help...
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-19 02:20:39
Mám stejný problém

Titulek: Re: Help...
Nick: (Pěna) - neregistrovaný
Datum:2007-04-21 00:15:17
Už jsem to vyřešil - stačí do něj párkrát střelit pravým tlačítkem.

Titulek: Help
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-04-02 21:35:30
čau pařani je tadle hra zabavná já těm recenzím moc nevěřim
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Matt) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 14:29:55
Nevite někdo jak sejmout toho profesora na tom vrsku,jak dokola chodi ti blbci s těmi blbinami na hlavě a celá zem se dokola točí.Pod profesorem je točí 5 koulí a pokud se nesejmou ty energetický nádoby tak je tam štít!.....????????????????
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-09-07 16:25:41
koule staci vytahnout

Titulek: v pasti
Nick: (mario) - neregistrovaný
Datum:2007-04-01 01:36:14
ahoj vedel byste mi nekdo poradit jak na ty chlapky co porad behaj k tem odstrelovacim vezim a nahore na hrade jsou ti dva bossove nejsem schopnej to za boha vystrilet diky
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (strucky) - neregistrovaný
Datum:2007-03-17 15:50:14
doubleklik na sipku kterym smerem chces skocit
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (anin) - neregistrovaný
Datum:2007-03-17 14:52:19
jak se v tom dela kotrmelec ?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (jj) - neregistrovaný
Datum:2007-03-22 06:38:17
2x W

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Infernal (Diabolique: Licence To Sin)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Infernal (Diabolique: Licence To Sin)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20186x - statistika
Infernal (Diabolique: Licence To Sin) 69 z 100 Průměr z 15 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-02-23
Infernal (Diabolique: Licence To Sin)

Průměrné hodnocení z médií:

68.73 %

Min : 40 % Max : 83 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Metropolis Software
Distributor: Playlogic
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 15
Počet preview: 9

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %