Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Max Payne 3 > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  
FunStore  449 Kč  
FunStore  299 Kč  
FunStore  349 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
InGamer.czTomáš Herodek8/1080 %2012-08-30
DD WorldJan Stach---92 %2012-07-17
Recenzeher.euPetr Šmídek9/1090 %2012-06-16
Game pageJaromír Möwald / Jaxx---90 %2012-06-12
Czechgamer.comJakub Pokorný---85 %2012-06-10
BonuswebMichael Mlynář---92 %2012-06-01
DoupěPetr Baum9/1090 %2012-05-30
Czechgamer.comJakub Pokorný---95 %2012-05-30
Hrej.czJiří Bigas8/1080 %2012-05-28
GamesWEB.skBranislav Hujo / chinaski8.5/1085 %2012-05-28
GameSite.skTerzeus---95 %2012-05-28
Sector.skspacejunker9/1090 %2012-05-24
GameParkMalinka---90 %2012-05-24
Topzine.czMarek Jedinák---85 %2012-05-24
ZingMichal Maliarov9/1090 %2012-05-22
Games.czAleš Smutný9/1090 %2012-05-21
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2012-05-21
Eurogamer.czIvan Kratochvíl9/1090 %2012-05-17

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

88.83 %

Počet recenzí: 18
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.14 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 352 z 5973 Žebříček
PC: 117 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 9 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 46 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Eurogamer.cz2011-04-04
Zing2010-11-17
Recenzeher.eu2010-01-18
GameStar.cz2010-01-15
Vokr.com2009-10-19
Hratelne.cz2009-10-04
hry.Sme.sk2009-09-11
Czechgamer.com2009-08-31
Bonusweb2009-08-27
GamePark2009-06-24

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (TOXICman) - neregistrovaný
Datum:2012-07-17 20:06:37
Max je zpatky!!Super hra!Zas mi zacal behat mraz po zadech!
[Odpověz]

Titulek: chyba
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-08 01:15:20
Admine, je tu chyba, ve Score dostal Max Payne 3 93% a hodnotil Daniel Krásný.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-06-07 17:10:05
Parádní hra. Doporučuji ;)
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Bastard) - neregistrovaný
Datum:2012-06-06 19:36:38
Jestli se tu někdo ukáže s češtinou ať sem dá link.Bo bez češtiny to neni ono.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (MaxDecker)
Datum:2012-06-03 19:57:26
Takto dobrou střílečku jsem hoooodně dlouho nehrál
[Odpověz]

Titulek: 1. slovenský let's play Max Payne 3
Nick: (Zdochliakk) - neregistrovaný
Datum:2012-06-02 16:52:17
http://www.youtube.com/watch?v=UJVyWwcvt08
[Odpověz]

Titulek: preview
Nick: (anvil) - neregistrovaný
Datum:2011-12-23 18:25:54
Právě držím v ruce Score 186 z roku 2009,kde se píše o vydání koncem roku :) teď je 23.12.2011 :)
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2010-09-22 16:28:40
tak snad to dopadne dobře a hra bude mít vysoké hodnocení no uvidíme ale těším se na ni ;-)
[Odpověz]

Titulek: Strach.
Nick: (Kubulus)
Datum:2009-07-26 17:38:16
Tohle nedopadne dobře. Max Paynovi tenhle "tropickej" kabátek moc svědčit určitě nebude. Klasická "noir" městská akce by byla i pro marketing mnohem účinějším tahem. No, jsem zvědav, jak se to nakonec vyvrbí.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Max Payne 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Max Payne 3
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 19115x - statistika
Max Payne 3 89 z 100 Průměr z 18 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 7 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 4 uživatelů
  • Moje oblíbená 5 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-15
Max Payne 3

Průměrné hodnocení z médií:

88.83 %

Min : 80 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rockstar Games
Distributor: Rockstar Games
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 18
Počet preview: 10

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 9/10
Výborná, intenzivní střílečka s brilantně vyprávěným příběhem a syrově realistickým modelem zásahů, která vás nenechá na pochybách, že Rockstar Games patří mezi absolutní světovou špičku. Ačkoliv hra nepřichází s žádnou zásadní inovací, drží se v zajetých kolejích tak dobře, že jí tento nedostatek rádi odpustíte. A nakonec i díky sympatické délce singleplayeru a skvělému pocitu z multiplayeru jsem sáhnul po vyšší známce, než jsem původně zvažoval.
> Games.cz : 9/10
Král není mrtev, ať žije král! Král chlastá, jí jenom prášky a zabíjí ve velkém. Max Payne 3 je po čertech vydařená střílečka, která dává vzpomenout na staré časy a přitom se nevzdává moderních vylepšení. Nesnaží se opravovat fungující stroj na zabíjení a servíruje vám další příběh muže, který počtem obětí dohání Španělskou chřipku. Navíc je to vizuálně strhující hra, jejíž styl vám vyrazí dech a možná trochu rozslzí oči. Pokud máte rádi střílečky, není co řešit. Něco žánrově tak krystalicky čist
> Konzolista.cz : 9/10
Policista Max Payne se vrátil v ohromující formě a Rockstar opět dokázal, že ačkoliv mu vývoj mnohdy docela trvá, dokáže vydat špičkovou hru, na kterou hráči jen tak nezapomenou. První díly nasadily sice laťku pořádně vysoko, ale třetí Maxovo dobrodružství je dokázalo překonat, a to jak po stránce příběhu, tak i vynikající akční hratelnosti. Vedle skvělé singleplayerové části je tu i povedený multiplayer a arcade režim, u něhož se dají prosedět další hodiny. Max Payne 3 je jednou z nejlepších akčních her této generace a určitě i zamíchá na konci roku s rozdáváním cen.
> Zing : 9/10
Max Payne se vrací v dalším akčním stylovém dobrodružství, ve kterém se kulkami nešetří a kousky omítky létají na všechny strany. Novinky zvládla série ukočírovat bez problémů, a k tomu vrací na trh hardcorovou hratelnost, která nám všem tak chyběla. Nutnost pro všechny milovníky Maxe, přestřelek a akce jako takové.
> Sector.sk : 9/10
Človek sa môže stať umelcom, záleží len na tom, ako bude dobrý. Max Payne je umelcom smrti a jeho majstrovským dielom je Max Payne 3.
> GamePark : 90 %
Max Payne 3 ani po 9 letech neztratil nic ze svého lesku a studio Rockstar opět dokázalo, že pokračování zkrátka umí a že je schopno vytáhnout ze hry to nejlepší, zabalit do líbivého kabátku a nabídnout v luxusním balení přímo hráčům. Samozřejmě se nedokázali vyhnout všem nedostatkům, ale jsou v podstatě malicherné a nekazí celkový dojem. Max Payne 3 si od nás odnáší velké doporučení a hodnocení 90%.
> Topzine.cz : 85 %
Hra působí velmi konzistentně a jde o jednu z těch lepších stříleček poslední doby. Oproti svým předchůdcům přináší dostatek změn, podařilo se jí však zachovat feeling, atmosféru i herní styl. Příběh lze označit za nadprůměrný, ale o dechberoucí ságu srovnatelnou s univerzem Mass Effect nejde.
> Hrej.cz : 8/10
Max Payne 3 není bezchybný comeback, ale podařený rozhodně. Diskutabilní novinky se osvědčily a i v lehkém žánrovém posunu hra obstála. Škoda totální linearity a kiksů v ovládání.
> GamesWEB.sk : 8.5/10
Max Payne 3 je totižto o toľko lepším než jeho minulé diely, že vynechať ho sa rovná hotovému hráčskemu harakiri. A to by ste neradi spáchať, však?
> GameSite.sk : 95 %
Max Payne 3 nie je najlepšou hrou série, čo ale neznamená, že do série nepatrí.
> Doupě : 9/10
Takřka devět let se Max Payne utápěl v zoufalství. Teď nastal čas mrsknout flaškou chlastu o zeď a zkusit začít znovu.
> Czechgamer.com : 95 %
Max Payne sa po deviatich rokoch vrátil, aby vysvetlil dnešným titulom, ako má vyzerať správna akčná hra. Správna miera náročnosti, výborná kombinácia rozprávania príbehu hry a pocity, pri ktorých sa endorfíny do mozgu iba hrnú.
> Bonusweb : 92 %
Vzorová ukázka toho, jak má vypadat moderní dospělá akční hra.
> Czechgamer.com : 85 %
Kto sa obával multiplayeru, plané obavy. Nejde síce o NOIR atmosféru, ale čistého Max Paynea, sme si dosť užili v príbehu, tu ide o čistokrvnú a návykovú hru, ktorá len tak s pazúrov nepustí!
> Recenzeher.eu : 9/10
Max, bullet-time, vynechání automatického léčení, atmosféra, charaktery, dialogy, prostředí, příběh, hrací doba, grafika, ozvučení
> DD World : 92 %
Smekám klobouk. Rockstar opravdu nečekaně předvádí, jak má vypadat velká AAA PC hra z roku 2012.
> InGamer.cz : 8/10
Maxe Payna 3 jsme se báli. Báli jsme se, že to nebude ten samý Max, jakého nám přednesli pánové z Remedy a nyní se přiznáváme, že to byla těžká mýlka. Max je zpět a v plné síle. Rozhodně to je jedno z milých překvapení tohoto roku. Bez chyb rozhodně není, ať se jedná o nemožnost přeskočit cut-scény, nebo občas vyšší obtížnost. RockStar se k této značce postavil se ctí a vytvořil hodnotné pokračování, které si herní scéna rozhodně bude pamatovat.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %