Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Overlord 2 > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Overlord 2 (X360) 66.67 %

Kde koupit ?

Microgames  890 Kč  
FunStore  899 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMikoláš Tuček / Tukan---70 %SCORE 186
LEVELPavel Dobrovský7/1070 %LEVEL 181
hry.Sme.skJán Kordoš6.9/1069 %2009-09-14
GamePlanet.czMartin Pilous------2009-08-20
GameSite.skKlajo---85 %2009-08-13
DoupěJakub Kovář7/1070 %2009-08-03
Hrej.czLukáš Grygar7/1070 %2009-07-20
GamePlanet.czJakub Smolka9/1090 %2009-07-13
BonuswebDavid Sillmen---80 %2009-07-09
Sector.skfendi8/1080 %2009-07-09
GameParkbeermonster---80 %2009-07-02
Eurogamer.czMartin Holas / Marty7/1070 %2009-06-30

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/overlord-2-video-recenze/index.aspAutor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 7m28s / hodnocení:2009-08-05

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.82 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 69 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

70.00 %

Počet hodnocení: 1
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 70 %
Pořadí:

Celkově: 2160 z 5973 Žebříček
PC: 939 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 56 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 201 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

hry.Sme.sk2009-06-26
hry.Sme.sk2009-06-26
GamePark2009-06-17
GamePlanet.cz2009-06-01
Gamesport2009-05-28
GamePark2009-03-15
GameStar.cz2009-03-12
Bonusweb2009-03-09

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Overlord 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Overlord 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 18303x - statistika
Overlord 2 76 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-06-26
Overlord 2

Průměrné hodnocení z médií:

75.82 %

Min : 69 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Triumph Studios
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Po výborné jedničce je pokračování spíše rozporuplné. Kvalitní humor nechybí, je ho ovšem méně. Novinky jsou mnohdy nevýrazné a celkově nevytváří hra tak kompaktní dojem, jak jsme možná všichni čekali.
> GamePark : 80 %
Technická stránka se povedla. Vadou na kráse Overlordu II tak je fakt, že se autoři ani nepokoušeli o větší změny. Občas vám může přijít, že se hraje tak trochu sama a je kvůli tomu lehce stereotypní.
> Bonusweb : 80 %
Pokračování originální a vtipné fantasy akce se povedlo, i když už ztratilo ono kouzlo překvapivosti. Hraje se ještě lépe, ale v základech stejně jako předchůdce. Prostředí i humor jsou vydařené.
> Sector.sk : 8/10
Herná doba sa blíži 13-tim hodinám a nenarazil som na vyslovene hluché miesta alebo omáčku. Autori sa však nevyhli klasickým bugom z prvého dielu.
> GamePlanet.cz : 9/10
Overlord 2 je hra, která vás nepochybně zabaví. Aspoň teda hráče, které baví destrukce a rabování. A koneckonců, aspoň na chvíli vypustit potřebujeme každý, a pro tento účel je Overlord 2 jako stvořený.
> Hrej.cz : 7/10
Hráčům nadšeným z prvního dílu nabídne pokračování novou, lépe dochucenou porci toho samého dlabance, a ostatním, co už tehdy skuhrali, jen přidá důvody skuhrat o pár decibelů hlasitěji.
> Doupě : 7/10
Je to solidní, nezvyklá hra, ale ne až tak nezvyklá, jako tomu bylo poprvé. Svůj stín hra nepřekonala a laťku spíš podlezla, než přeskočila.
> hry.Sme.sk : 6.9/10
Overlord 2 neprináša nič nové a je o čosi akčnejší ako predchodca. Novinky sú skôr kozmetického rázu. Berte Overlord 2 ako hru nadpriemernú, avšak rozhodne nevystúpila z tieňu svojho predchodcu.
> GamePlanet.cz :
Mě osobně se druhý díl líbí, a to moc. Musím ale přiznat, že umělá inteligence by se dala zlepšit, ať už u nepřátel nebo u vašich potvůrek.
> LEVEL : 7/10
Pro fanoušky satisfakcí, pro nováčky revolucí, pro normální hráče mírným zklamáním z nedotažených konceptů a nadšením pouze z několika nových možností.
> Časopis SCORE : 70 %
Hezčí, propracovanější a vyladěnější, ovšem v základu ten samý herní zážitek co minule. Veteráni možná budou zklamáni či minimálně nenadšení, ale pokud jste první díl nehráli, berte druhý, přeci jen je dál.
> GameSite.sk : 85 %
Aj keď je hra na 95% lineárna a po zahraní sa k nej už asi nevrátite, stále stojí za to ju vyskúšať. Hra dokonca obsahuje aj multiplayer, ktorý je na niekoľko hodín aj zábavný.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %