Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil 4 (PC) > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Resident Evil 4 95.93 %WII - Resident Evil 4: Wii Edition 85.33 %

Kde koupit ?

Microgames  267 Kč  
FunStore  270 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---66 %SCORE 157
LEVEL 7/1070 %LEVEL 150
Doupě 9.1/1091 %Doupě 02/07
hry.Sme.sk 5/1050 %2007-04-05
Bonusweb 7/1070 %2007-04-04
Hrej.cz 4/1040 %2007-03-28
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---80 %2007-03-13
GamePark ---65 %2007-03-10
Hratelne.cz ---70 %2007-03-06
Games.cz ---60 %2007-03-05
Sector.sk ---50 %2007-03-02

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

64.73 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 91 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.93 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3761 z 5973 Žebříček
PC: 1756 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 110 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 391 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: otazka
Nick: (Dejvis96) - neregistrovaný
Datum:2013-12-12 03:50:17
hosi prosimvas funguje na biohazard 4 myš? Jak udelat aby fungovala prosim specha to
[Odpověz]

Titulek: Re: otazka
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-12-12 18:06:13
Da se stahnout mouse fix - zagoogluj a stahni. Nicmene ani s mysi to neni zadna slava co si pamatuju ohledne presnosti mireni. Zkus gamepad.

Titulek: help!!! S kamenem
Nick: (Addel) - neregistrovaný
Datum:2013-04-10 19:37:55
Prosím vás co mám zmáčknout aby se Leon vyhnul tomu kameni,jak po něm shodijou ti vesničani (hraju to na PC,a nevím co mám zmáčknout ukazuje se mě tam nějaky 5+6,nebo 1+3,nebo neco podobnyho......PROSÍM O POMOC !!!!!!mockrát děkuji za odpoved!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Ada
Nick: (Mipo) - neregistrovaný
Datum:2011-03-15 22:48:15
Zdravím,dá se tato hra jet za Adu přez singlplayera?Díky.
[Odpověz]

Titulek: gamepad
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-25 18:15:46
nevi nekdo jestli bude k R.E.4 (PC), fungovat gamepad na X box 360?
[Odpověz]

Titulek: Re: gamepad
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-05 22:34:43
nic proti ale proč máš všude měkké i??? to by asi s češtinářem seklo toto číst:-)))))

Titulek: Re: gamepad
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-08-08 20:21:14
Ano, tento gamepad spolehlivě funguje, já jsem to na něm dohrál. Samozřejmě ale musíš mít PC verzi tohoto gamepadu.

Titulek: rady
Nick: (azart) - neregistrovaný
Datum:2011-01-27 00:11:03
takže lidi rady :1 jak tam mate toho v areně tak to musite sřilet na zada a tam je jeho srdce to musite roztřilet 2 : jak utikate před balvanem tak musite mačkat enter a jak se vam objevi 5 a 6 tak to je pravi shift a levi šift a 1 a 3 je ctrl a enter jak hrajete za adu tak si to dejde na novi slot lidi kdis chcete hrat hru a sekne se vam to u 1 ukazky tak musite mit neco na prehravani tech ukazek ti virobci to tam nenapsali ale stahněte si k tomu program divx stahl sem si to a hra mi fungovala tak to bi bilo vše kdibi ste si nevedli rady napište mi na email azart@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: rady
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-10-27 23:55:13
Prosím vas co mám zmacknout na cislo 2??diky za odpoved email:zanetaholubcova@seznam.cz

Titulek: Nekonečná munice
Nick: (Mipo) - neregistrovaný
Datum:2011-01-17 18:41:11
Prosím Vás jak se jmenuje ta zbran z nekončící municí??Díky.
[Odpověz]

Titulek: Gigant
Nick: (Rubik) - neregistrovaný
Datum:2011-01-16 21:31:22
Zdravím všechny,mohl by mě někdo poradit jak složit toho Giganta v aréně?Střílím do něj čím se dá, a stále se drží.Pálím mu do těch nárustků na hřbetě a nic.A kolik toho asi potřebuje??Díky za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: Re: Gigant
Nick: (dejvi) - neregistrovaný
Datum:2013-12-12 03:46:40
hele dej si to na youtube tam je vse

Titulek:  
Nick: (pecamojda67) - neregistrovaný
Datum:2011-01-06 10:13:01
Děkuji za odpověd zkusím to.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (pecamojda67) - neregistrovaný
Datum:2011-01-06 00:48:41
Děkji moc za odpověd,bohužel gamepad nevlastním,používám pouze myš.Šlo by prosím ta střelba a míření udělat nějak na myš?Děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2011-01-06 01:29:57
Existuje jakysi mod nebo patch chces-li co se jmenuje Mouse Aim fix. Hod si to do googla a zkus ho. Nicmene nekdo rika, ze to funguje, jinemu zase ne. Vazne doporucuji obycejny analogovy gamepad - otazka 250-300 Kc, ktery vyuzijes i v jinych podobnych hrach..

Titulek: Re:  
Nick: (FO) - neregistrovaný
Datum:2011-01-06 01:31:44
Jinak hra jako takova mys (je to sice paradox, ale je to tak) nepodporuje.

Titulek: nejde mě zaměřování
Nick: (pecamojda67) - neregistrovaný
Datum:2011-01-05 21:35:51
Může mě prosím někdo poradit,v této hře mě nejde zamířit a střílet.V nastavení jsem to nenašel.Děkuji za odpověd.
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde mě zaměřování
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-05 22:32:38
Doporučuji gamepad.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-09-28 17:20:42
tlačitko1 je ctrl tl 5 shift 6 shift 2 f
[Odpověz]

Titulek: 666
Nick: (Daniel) - neregistrovaný
Datum:2010-09-09 17:06:05
potřebuju poradit když se na mě valí balvan píše abych mačkal 1 3 nebo 5 6 ale nejde to na 3 sem přišel to je enter piště pls na dannycern&seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: 666
Nick: (honza09) - neregistrovaný
Datum:2010-09-20 15:36:03
když to projedeš za leona a ukládáš si to na jeden slot tak adu musíš ukládat na jiný nabo to přepíšeš to je přece logické.

Titulek: Re: 666
Nick: (honza 09) - neregistrovaný
Datum:2010-09-20 15:38:28
tlačítko 3 je enter, tlačítko 1 je ctrl, tlačítko 5 je levý shift, tlačítko 2 je f a tlačítko 6 je pravý shift.

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-08-16 20:33:24
jak spustit residet evil4 original na widows7
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (rene) - neregistrovaný
Datum:2010-03-22 14:31:40
Prosim vas o pocom kdyz uz jsem dohral RE 4 2x a tet to chci hrat za ADU tak kam to mam ukladat na ten stary slot nebo na novy a jak to ptojedu za ADU tak bych to chtel znova hrat za LEONA piste na email pls hrabinarene@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (honza 09) - neregistrovaný
Datum:2010-09-20 15:39:59
když to projedeš za leona a ukládáš si to na jeden slot tak adu musíš ukládat na jiný nabo to přepíšeš to je přece logické

Titulek:  
Nick: (michal) - neregistrovaný
Datum:2009-05-11 22:22:06
hosi potrebuju rychlou odpoved jakto ze mam 128 mb pamet na grafice a mne se spusti u resident evil 4 jenom menu a jak to nacita tak se ukaze VPU RECOVER ERROR a vipne se to jakto
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2009-05-12 01:00:22
128 Mb videopameti na gk je nicnerikajici udaj - podivej se jakou minimalne gk potrebujes pro korektni spusteni a hlavne hrani RE4 z readme hry, tzn. jestli vubec splnujes pozadavky na gk.

Titulek: prosim pomoc
Nick: (blummi) - neregistrovaný
Datum:2009-01-24 17:36:05
potreboval bych sehnat patch nato aby mi tam sla mis bezni to je blby nemuze nekdo poradit???? prosim piste na mejl blummi@seznam.cz moc dik
[Odpověz]

Titulek: Re: prosim pomoc
Nick: (Hybrid666) - neregistrovaný
Datum:2009-01-24 19:06:10
Tady v teto diskuzi najdes odkaz ke stahnuti i samotny navod co a jak se zprovoznenim mysi pro RE4: http://www.xzone.cz/forum.php3?predmet=1630&druh=hra

Titulek: RE4 PC verze vs oba patche (grafika,mys)
Nick: (Frater Omega) - neregistrovaný
Datum:2007-11-24 16:30:34
Mel bych jisty dotaz, originalni verze hry jez se prodava (predpokladam EU), jedna se skutecne o onu verzi hry na kterou je 100% aplikovatelny onen patch na graficke vylepseni jez vysel, a jeste jedna vec by me zajimala, na hru vysel jakysi patch - Mouse AIM fix nekolika verzi az po nejakou 2.0.0a (nejnovejsi) na pridani mysi do hry a potreboval bych vedet jestli vsechno spolu funguje jak ma, je-li to overeno. Dekuji za pripadnou odpoved od nekoho kdo to muze potvrdit a nejlepe i primo s postupem jak vse opatchovat a zprovoznit + funkcni linky (ktery z tech patchu na mys aplikovat - jakou verzi). Dodatek: Podotykam, ze se mi jedna ciste a pouze o tuto u nas prodavanou orig. verzi hry, ne nejake stahnute verze Biohazardu 4 apod., proste zda-li se najde nekdo kdo muze potvrdit, zda-li na teto verzi hry oba dva patche funguji jak maji + nejlepe postup Dekuji moc.
[Odpověz]

Titulek: Nej hra
Nick: (Maty) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 02:37:51
je to asi uplně nejlepši hra co jsem hrál miluju ji dneska jsem ji dohral a sere mě to....
[Odpověz]

Titulek: Re: Nej hra
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-08-02 22:56:20
mevim co mam stlacet kdyz vo vypisuje 1,3 je to boj s vojakem

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-04-06 14:48:13
Kua do piče kdyš spustim hru tak mi to najede do prvni ukazky a pak mi to hodí chybu grafickeho ovladace :-(((( do piče hra...
[Odpověz]

Titulek: ??
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 20:13:45
Sou tu nekde pozadavky??
[Odpověz]

Titulek: smesne hodnoceni
Nick: (Martblood) - neregistrovaný
Datum:2007-03-19 23:29:17
Super hra uz dlouho jsem se nebavil jako u RE4. Proste bomba projel jsem to a ted to hraju jeste za Adu. Souhlas LOBO 99% nejmin.
[Odpověz]

Titulek: Re: smesne hodnoceni
Nick: (LOBOq) - neregistrovaný
Datum:2007-03-20 00:06:18
Mathblood - to sou retardi tady, sem dohral vsecky residenty, teda krome 4 zatim Kokoti tady jeste budu vypisovat po kazdym prospevku ten kod ne.. tyhele stranky sou stene na hovno jak vypadaj, pryc ocad...

Titulek: Re: smesne hodnoceni
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-03-20 01:16:29
Hih, skoro bych se vsadil, že tos tu vše napsal jenom ty :P
Mno takže zaprvé to hodnocení se nezakládá na našem náhodném napsání čísla, ale je to průměr hodnocení sedmi recenzentů, kteří se v tom určitě vyznají mnohem více než ty... a za druhé kdyby jsi se dokázal na našich stránkách zaregistrovat, žádný kod by jsi vyplňovat nemusel... s tebou je to marný no...

Titulek: Re: smesne hodnoceni
Nick: (NeelDEG) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 14:50:18
To G°ĐF@th€®: máš hru legálně koupenou, nebo sis stáhl nějaý shit? To LOBOq: rozčiluješ se nad vzhledem hry, ale vzhled tvého vyjadřování není taky nic moc Hrál jsem sice hru jen na PS2, ale na ovládání si jde přece zvyknout a na grafický vzhled taky. Atmosféru nedělá jen grafika, ale také děj, hudba (ta hlavně, a zvuky)

Titulek: rozporuplná hra
Nick: (Headshot45) - neregistrovaný
Datum:2007-03-14 01:49:30
zastáncům RE se to bude hrát dobře, nechybí kladdy z předchozích verzí, ale zároveň totálně podělali konverzi z PS, ostatně jako obvykle u RE
[Odpověz]

Titulek: Re: rozporuplná hra
Nick: (LOBO) - neregistrovaný
Datum:2007-03-19 17:36:37
Ty si rozporuplnej dement, si kup joypad s analogem a nemel takový kraviny. 68.86%?!!!! tak tady sem naposled - shit stránka správně to má bejt - 99.6%

Titulek: Re: rozporuplná hra
Nick: (NeelDEG) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 14:52:26
Jj, pro hraní her, a hlavně těch z PS2 je potřeba mít k PC Joypad. Dyť zas tak moc nestojí ...

Titulek: Re: rozporuplná hra
Nick: (Sgt.Franklin) - neregistrovaný
Datum:2007-11-20 19:42:55
Souhlas s Headshot45 a ty LOBO aby ses s toho Nepo...l!!!!!

Titulek: Re: rozporuplná hra
Nick: (Něma) - neregistrovaný
Datum:2007-12-19 02:55:57
Heh s joypadem se to hraje na h*vno fakt 100x lepší myš....kdybych chtěl hrát na joypadu tak si koupim konzoly a ne PC a konzole nemusim a hlavně ten joypad takze volim patch na myš:-) teda jestli to bude slapat.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil 4 (PC)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil 4 (PC)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 27545x - statistika
Resident Evil 4 (PC) 65 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-03-02
Resident Evil 4 (PC)

Průměrné hodnocení z médií:

64.73 %

Min : 40 % Max : 91 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %