Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Resident Evil 6 > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  270 Kč  
FunStore  550 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
BonuswebPetr Zelený / Zelda82---60 %2013-05-08
Recenzeher.euOndřej Kašpárek7/1070 %2013-04-24
Sector.skmatus_ace4/1040 %2013-04-09
InGamer.czMartin Paytok7/1070 %2013-04-06
BonuswebMichael Mlynář---75 %2012-10-21
GameSite.skKlajo---60 %2012-10-14
Sector.skspacejunker4/1040 %2012-10-10
Konzolista.czMartin Šmíd7/1070 %2012-10-08
Hrej.czVojtěch Matěna7/1070 %2012-10-04
Games.czAleš Smutný8/1080 %2012-10-02
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2012-10-02
ZingMichal Maliarov8/1080 %2012-10-02

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

66.25 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

82.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 3573 z 5973 Žebříček
PC: 1666 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 104 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 363 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Resident Evil 6
Nick: (Carlatti) - neregistrovaný
Datum:2014-06-13 16:52:55
Tento díl se tváři velice zajímavě a propracovaně, ale dle mého názoru na klasické klávesnici zcela nehratelné. Hra je od toho, aby se dala hrát a hráč si ji užil a ne že po 5 min. mám chuť PC vyhodit z okna. Snad na PS3 je ovládání lepší. Já jsem to na klávesnici vzdal.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Resident Evil 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Resident Evil 6
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 6803x - statistika
Resident Evil 6 66 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-10-01
Resident Evil 6

Průměrné hodnocení z médií:

66.25 %

Min : 40 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Capcom
Distributor: Capcom
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 8/10
Resident Evil 6 symbolizuje dokončený proces transformace (modernizace) série z hororu na akční hru s hororovými prvky. Je to rozmáchlé a zábavné dobrodružství, které není bez chybek, ale ty se v celkovém objemu zábavy ztrácí. Staří známí i zbrusu noví hrdinové vám navíc odvyprávějí další kus komplexního příběhu série. Radikální zastánci prvních dílů šestku asi odmítnou akceptovat, ale to už souvisí se změnou žánru a ne s kvalitou hry.
> Eurogamer.cz : 8/10
Resident Evil už není ten strhující nervy drásající horor jako kdysi, ale pořád je to mimořádně kvalitní a osobitá hra. V tvrdé konkurenci podzimních trháků boduje především svojí tradiční produkční kvalitou, ale také nezvyklým rozsahem a s ním související pestrostí. Jestliže patříte k mladší skupině nebo se považujete za "náročné diváky", dost možná není tahle osobitá porce japonské svéráznosti, okořeněná závanem staré školy, pro vás to pravé. Pokud jste fanoušky série nebo alespoň předchozího dílu, neměli byste s pořízením hry váhat. Jist&
> Zing : 8/10
Resident Evil prochází obdobím změn, na rozdíl od filmové série, která se s každým dalším dílem potápí hlouběji do výkalů, si však dokáže udržet svou pověstnou kvalitu. Mnohé fanoušky nový dravý styl rozhodně nepotěší, hra však stále nabízí nespočet důvodů, proč si nejnovější dobrodružství vyzkoušet. Už jen kvůli tomu, že se tu schází všichni staří známí.
> Hrej.cz : 7/10
Resident Evil 6 vám nabídne spoustu vydařené akce, hodně zombíků i kvalitní prezentaci. Cílová skupina hráčů je ovšem úplně někde jinde, než u předešlých dílů série. A s tím se musíte smířit.
> Konzolista.cz : 7/10
Resident Evil 6 je dost rozporuplná hra. Vývojáři se snažili hráčům přinést co nejvíce, ale ne vše se povedlo tak, jak si asi představovali. Podání příběhu je skvělé, navíc obsahuje spoustu nezapomenutelných okamžiků. To hratelnost má lepší i horší chvilky, navíc ji dost podkopávají chyby v ovládání a krkolomná kamera. Naštěstí si Resident Evil 6 vylepšuje tvář audiovizuálním zpracováním a dvěma dodatečnými herními režimy, u kterých prosedíte další hodiny. Resident Evil 6 rozhodně není pro každého, pokud ho ale přijmete takového, jaký je, máte o zábavu na pár dnů postar&a
> Sector.sk : 4/10
Je jedno, ktorou kampaňou začnete, neubránite sa pocitu, že hra preháňaním prišla o všetku vážnosť. Prispôsobovaním sa tempu etablovaným sériám na západe prišla o to najcennejšie, čo mala - vlastnú identitu. To množstvo spin-offov, filmov a neschopnosti vystúpiť z tieňa Raccoon City, ju vedie k nevyhnuteľnému a radikálnemu reštartu, o aký sa Capcom pokúsil v Resident Evil 6. Prehnané ambície blockbusteru však stroskotali na vyčerpanosti látky. Resident Evil 6 nie je nehrateľná, je len hlúpa, ako hrať s Rihannou lodičky s mimozemšťanmi, vyjsť z kina a klamať si slovami: bavil som sa.
> GameSite.sk : 60 %
Resident Evil 6 určite nesplnil moje očakávania, no aspoň vytvoril priestor pre „béčkové“ hranie splitscreenu s priateľmi. Ak nebudete očakávať od hry AAA úroveň a budete ju brať s nadhľadom, určite sa pri nej zabavíte. Ak si však potrpíte na kvalitnom príbehu a hrateľnosti, šiesty (či ôsmy) diel tejto série speje v tomto ohľade do riadnych výkalov. Je už len na vás, či investujete 60 eur do priemernej hry, alebo si počkáte na perly, ktoré sa chystajú vstúpiť na trh v blízkej budúcnosti.
> Bonusweb : 75 %
Příjemná akční hra s dlouhou herní dobou a slušnou motivací pro opakované hraní. Škoda jen několika „podivností“, které výsledný dojem kazí.
> InGamer.cz : 7/10
Pokud bychom měli hodnotit základní tři kampaně, jak jdou za sebou ve hře, bylo by to: 8, 6, 7. Když si spočítáme průměr, výsledek je jasný. Nový Resident Evil předvedl revoluční pojetí, přinesl spoustu obsahu a díky neustálým updatům postupně zraje. Krok k mainstreamu je znát a bát se nebudete, ale do hororového žánru titul pořád spadá. Ačkoliv fanoušky zamrzí, že survival už se nekoná.
> Sector.sk : 4/10
Čo s hrou? Zabudnite na ňu. A mal by radšej aj Capcom. Treba ju hodiť za hlavu ako nepodarený omyl, ideálne ešte odstrániť z názvu číslovku a vymyslieť trefný podtitul. Šestku si treba šetriť na niečo oveľa lepšie.
> Recenzeher.eu : 7/10
Dlouhá, akcí i skvělými momenty přetékající kampaň vcelku spolehlivě přebíjí nedostatky v podobě pitomých koridorů, horší grafiky, či quick-time radovánkách.
> Bonusweb : 60 %
Série Resident Evil donedávna patřila mezi jistoty survival hororu a hraní potmě a v noci bylo jen pro silné povahy. Jenže to už teď bohužel neplatí. Děs se totiž v šestém plnohodnotném dílu definitivně rozpustil v proudu akce.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %