Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Saints Row: The Third > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Sony-PlaystationEssiach---90 %2012-02-14
Časopis SCOREMiloš Bohoněk---78 %2012-01-04
hry.Sme.skJán Kordoš7.5/1075 %2011-12-24
GameParkMalinka---80 %2011-12-20
GameSite.skH.A.W.K.---90 %2011-12-19
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---85 %2011-12-19
Herní webDavid Klouda7.5/1075 %2011-12-17
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-12-06
Recenzeher.euJiří Špiess8/1080 %2011-12-05
Topzine.czMartin Mašek---80 %2011-12-05
Sector.sksaver9/1090 %2011-12-03
Czechgamer.comVlastimil Ferko---89 %2011-12-03
Hrej.czJan Vondrášek8/1080 %2011-11-30
BonuswebDavid Sillmen---80 %2011-11-29
DoupěPetr Baum7/1070 %2011-11-25
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade6.5/1065 %2011-11-24
Games.czKarel Vojtíšek8/1080 %2011-11-22
Eurogamer.czPavel Oreški6/1060 %2011-11-22
ZingMichal Maliarov8/1080 %2011-11-21

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

79.32 %

Počet recenzí: 19
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

81.00 %

Počet hodnocení: 5
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 95 %
Pořadí:

Celkově: 1716 z 5973 Žebříček
PC: 719 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 37 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 153 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Saints Row:The tird
Nick: (88filip) - neregistrovaný
Datum:2013-01-15 14:20:48
Nevím proč ale nejdnou mi ukládat mise prosím pomocte pište na adresu : 88filip@seznam.cz dekuju moc
[Odpověz]

Titulek: Re: Saints Row:The tird
Nick: (obracenychlebanazada) - neregistrovaný
Datum:2013-01-16 00:48:36
Musíš si koupit originálku,frajere.

Titulek: Saints Row: The Third – Recenze - Vytukej.cz
Nick: (Britarn) - neregistrovaný
Datum:2012-02-24 01:45:53
Svatí jsou konečně zpátky. Zatímco Rockstar se teprve rozkoukává s prvním trailerem na GTA 5. Saints Row se dostává do popředí s třetím dílem. Stejně jako u předchozích dílů, jde i v tomto o kaskadérské kousky, zabíjení nepřátel, získávání respektu a nekončící šílený humor. Hned po úvodních „hvězdných“ titulcích jste vrženi do akce, jenže všechno není, jak se zdá, sláva totiž Svatým, tak trochu stoupla do hlavy, což se odrazí hned při první fušce. Známá trojice z předchozího dílu, společně se seriálovým hercem Joshem, jde vyloupit banku. Akorát, že tím, jak se Svatí stali celebritami, vše probíhá zcela jinak. Začnou se okamžitě rozdávat podpisy, propagovat suvenýry, ba i dokonce fotky s fanoušky. A všude taky vlastně panuje veselá nálada. Jenomže tentokrát si Svatí vybrali špatnou banku, tato totiž patří celosvětově známému gangu – Syndikátu. Spadli jsme do řeky sr*ček bez možnosti záchrany Totálně zmatení a nepřipravení Svatí mají dost práce, aby se prostříleli přes hordy ozbrojených úředníků až k obrovskému trezoru. Když už vše vypadá nadějně, tak Josh udělá další koninu a spustí alarm. Z tohohle průseru se už nedostanou ani Svatí ze Třetí Ulice. Tím pádem svatá trojka skončí za katrem. Odkud jej však vyzvedne Syndikát s lákavou nabídkou. Všechny gangy, totiž musí pracovat pro ně a pak si tedy můžou dělat, co chtějí, ale pokud odmítnou, čeká je rychlý konec. To se ovšem Šéfovy svatých nelíbí a tak začne nadupaná mise s přestřelkou v letadle i mimo něj. Taktak to sice přežijete, ovšem máte sto chutí si to vyřídit s celým Syndikátem. Vítejte ve Steelportu Tak se dostáváte do nového města Steelport, které je velice odlišné od vašeho domovského z předchozích dvou dílů. Je rozdělen na čtyři velké ostrovy a dva menší. Větší ostrovy mají pod palcem tři gangy, již zmíněný Syndikát a potom Luchadorové (Zápasníci) a Deckeři (něco jako Kyber-Hackeři). Tyto bandy spolupracují společně, aby Vás vyrazily z jejich města a nejlépe ukončily vaše působení kdekoliv jinde. Co se týče menších ostrůvků, tak jeden slouží jako vojenská základna a druhý jako turistická atrakce či také jako kolonie houmlesáků. Steelport je dá se říct domovem a hlavním městem či působištěm Syndikátu, takže všude okolo jsou roztroušené jednotky nepřátel. Nažhav ten plamenomet! Každý gang má různorodé členy. Syndikát se většinou spoléhá na plešaté chladnokrevné zabijáky či sličné vražedkyně, načež Luchadorové zase na namakané zápasníky a Deckeři, ti například na mladé punkery, co si neberou servítky. Jenže každá skupinka, složená z oněch gangsterů, má sem tam i nějakou speciální jednotku. Jelikož Syndikát potajmu vráží slušnou vatu do výzkumu klonování. Setkáte se tedy docela často s gigantickými klony, uvězněného ruského kriminálníka, kteří se nebojí vzít si do pracek zbraně typu – rotačního kulometu či plamenometu. Ovšem i Luchadorové nezahálejí a některé svoje vybrané jedince vyzbrojily ultra rychlým granátometem. Ale ani Deckeři nezůstávají pozadu a nasazují bryskní bruslařky s šokovými mega-kladivy. Moje jméno je Filip Loren a jsem z Belgie Takže se dá říct, že budete mít práce až nad hlavu a to jsem vlastně ani nezmínil jejich šéfy. Celému Syndikátu šéfuje belgický padouch Filip Loren se svými půvabnými asistentkami, dvojčaty Violou a Kiki. Před Lorenem se bohužel musejí sklonit i vůdci ostatních dvou gangů, hrozivý zápasník Killbane a šílený poseroutka Matt Miller. Od poloviny hry se na scéně ještě objeví Speciální Taktické Anti-Gang jednotky, zkráceně STAG a těm je lepší se vyhnout anebo jim dát pořádně na budku, a proč vlastně? Však samy uvidíte. Kde máš zbytek party? Svatí si naštěstí taky najdou nové posily
[Odpověz]

Titulek: Re: Saints Row: The Third – Recenze - Vytukej.cz
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-02-24 19:58:47
Co to prboha meleš?

Titulek: zase to hodnocení.
Nick: (chelseafch)
Datum:2011-11-24 16:40:02
další chyba v hodnocení :( místo 80% tam máte 0% !!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Saints Row: The Third
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Saints Row: The Third
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 5927x - statistika
Saints Row: The Third 79 z 100 Průměr z 19 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 3 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 2 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-20
Saints Row: The Third

Průměrné hodnocení z médií:

79.32 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Volition Inc.
Distributor: THQ
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 19
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Zing : 8/10
Ministerstvo herního průmyslu varuje: Hraní této hry s příliš vážným přístupem k životu může výrazně poškodit vaše zdraví, ego a sebevědomí.
> Games.cz : 8/10
Není to kdovíjak originální hra, ale míra hratelnosti je natolik vrchovatá, že vás tahle jízda od pošuků z Volition bude držet setsakramentsky dlouho. A možná si ještě za pár měsíců vzpomenete, jak jste se procházeli po městě s helmou imperiálních vojsk.
> Eurogamer.cz : 6/10
Jen občas vtipná kopie starších dílů GTA. Má všechno, co by si mohl fanoušek žánru přát: dostatek šílených misí, velké město plné vedlejších úkolů a skrytých bonusů, vynikající RPG prvky s trochou strategie v podobě managementu peněz, úchylné charaktery, dlouhou herní dobu i kooperační mód. Jenže méně je někdy více a něco tomu prostě chybí. Jak by řekl hlavní hrdina: "Tahle hra prostě nemá koule!". Najde si své fanoušky, tak jako předchozí díly, stejně jako zapřísáhlé odpůrce. Ale nikdo ji neodpáře, že je to jen a pouze lehce nadprůměrný klon mnoho let staré konkurence, k
> GamesWEB.sk : 6.5/10
Mesto Steelport tak na mňa pôsobilo len ako kulisa, ktorá má od životom prekypujúceho Liberty City naozaj na míle ďaleko. Na druhú stranu, prepracovaný systém zvyšovania reputácie a hromada odomykateľných perkov ponúkajú aspoň akú takú satisfakciu z hrania a keď sa k tomu navyše pridá aj odľahčený príbeh a kopec over-the-top akčných scén, ako povrchná, avšak v malých dávkach výborne zábavná jednohubka, funguje Saints Row: The Third priam dokonale.
> Doupě : 7/10
Saints Row: The Third se vymyká dnešním vážně se beroucím lineárním hrám, když nabízí naprosto střelenou (až pubertální) zábavu. Pokud si chcete oddychnout a jen se tupě bavit, dobrá volba. Obzvlášť, pokud vás bavily předchozí díly.
> Bonusweb : 80 %
Naprosto ujetá hra, která se nebere vážně a kterou není možné brát vážně. Rozhodně ale není hloupá - propracovaností a zasazením odkazů na všemožné společenské ikony se řadí v tomto ohledu k nejlepším.
> Hrej.cz : 8/10
Saints Row: The Third se hraje skvěle, vypadá moc hezky a když vám sedne styl humoru budete se navíc i královsky bavit. Najde se tu pár technických zádrhelů, nejde ale o nic vážného.
> Sector.sk : 9/10
Saints Row The Third nie je GTA, od prvej časti spravilo veľkú cestu vlastným smerom a teraz sa stáva kráľom sandboxového mesta. Ovládlo zábavu v meste, zaplavilo ho možnosťami a bodku za tým dalo kooperáciou. Ak sa chcete odreagovať v otvorenom prostredí, hra je presne pre vás, zabaví vás na dlhý čas a skráti čakanie na GTA V, ktoré bude mať čo robiť, aby v oblasti zábavy aspoň vyrovnalo ponuku.
> Czechgamer.com : 89 %
Parádní klon s vlastní haldou nápadů a přislibem toho, že se člověk nemusí nechat zaslepit jen jedinou hrou. Třetí Saints Row tu rozhodně není zbytečně, nebere se vážně a ví, kde si z čeho udělat legraci. Gangsteři nikdy nebyli tak špatní.
> Recenzeher.eu : 8/10
Saints Row: The Third sází na otevřené město, obrovské množství vylepšitelných věcí, a také na celkovou cool image. Jestliže máte rádi na GTA jeho ulítlejší stránku, je pro vás Saints Row: The Third přímo stvořené. A pokud si prostě toužíte zahrát městskou akci, která se nebere vážně a od začátku do konce baví, jistě se vám bude velmi líbit.
> Topzine.cz : 80 %
Saints Row: The Third se sice může zdát jako klon GTA a v mnoha případech tomu tak i je, ale i přesto má trochu líbivější grafiku a pohádkovější prostředí. Nehledě na to, že Saints Row je o dost explozivnější, adrenalinovější zábava.
> Konzolista.cz : 8/10
Saints Row: The Third je povedenou akční hrou v otevřeném světě, která si jde svoji vlastní cestičkou a nesnaží se jen bezhlavě kopírovat slavnější sérii od Rockstaru. Když se do hraní ponoříte, dají se strávit v třetím Saints Row desítky hodin, během kterých se budete skvěle bavit. Celkový dojem kazí jen občasný bug, který dokáže pořádně naštvat, a i ten framerate nedělá vývojářům dobrou vizitku.
> Herní web : 7.5/10
Saints Row: The Third není vůbec špatný titul. Její PC konverze se povedla vyloženě nad zažité poměry a ovládání je bezchybné. Dostáváme otevřený svět, ve kterém můžeme strávit desítky hodin a stále nebudeme hotoví se vším, co hra nabízí. I přes určitý hendikep v tempu příběhu hru hodnotím vysoko, protože dělá dobře to, co slibuje. Svaté šílenství.
> GameSite.sk : 90 %
Hra sa podarila. Zo začiatku som bol mierne skeptický, čo hra ponúkne, ale na konci som ostal veľmi prekvapený. Rýchle, neuveriteľne zábavné, šialené a divoké. Avšak Saints by som svojmu dieťaťu nikdy nekúpil, keďže aj GTA je oproti nemu sv. Gertrúda. Pre tých starších je to však dokonalý spôsob, ako sa zabaviť a odreagovať. A keď som celý čas len porovnával tieto hry, musím sa priznať, že GTA má oproti Saints veľa čo doháňať. Ale nehovorím hop, pokiaľ mi nepreskočí, takže si radšej počkáme na V...
> GamePark : 80 %
Saints Row The Third není žádnou novinkou a ani si na to nehraje. Jen rozvíjí to, co první dvě hry úspěšně začaly a ze hry, která se krčila ve stínu GTA, se stal jeho téměř plnohodnotný partner, který exceluje právě humorem, absurditou všeho co děláte, úmyslně přehnaných událostí a také svou brutálností. Našince navíc potěší, že hra je zde v prodeji v kompletně počeštěné verzi včetně titulků.
> hry.Sme.sk : 7.5/10
Saints Row: The Third nie je žiadnou oslavou originality. Je to len arkáda, na aké sa dnes pomaly zabúda. Pripomenuli sme si staré chvíle a skutočne sa bavili - pretože len a len o tom Saints Row je. Šialená zábava, ktorá si nedáva servítky pred ústa. Haniť ju za to alebo vynášať do nebies nebudeme. Poctivá práca od Volitionu robí z hry dielko na úrovni, ktoré si hanbu nerobí. Závažné chyby hra neobsahuje, dopláca len na to, že arkádové bláznenie sa nemá dlhú trvanlivosť. Bonusom je nekorektná zábava v multiplayeri.
> Časopis SCORE : 78 %
Bezkonkurenčně nejlepší simulátor mlácení chodců umělým penisem!
> Sony-Playstation : 90 %
Saints Row: The Third je naprosto excelentní hra s otevřeným herním světem, která staví především na zábavě, které si užijete opravdu tuny. Hra sice obsahuje pár menších hrubek, ale v celku se jedná o nadprůměrný počin a vývojáři ze studia Volition ukazují, že překonat GTA není nemožné. Pokud máte rádi opravdovou zábavu plnou akce, tak hra Saints Row: The Third je stvořena přesně pro vás.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %