Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Saw: The Video Game > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Saw: The Video Game (X360) 72.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---63 %SCORE 190
LEVELZdeněk Princ6/1060 %LEVEL 185
BonuswebDavid Sillmen---65 %2009-11-16
GameParkLakrumáček---70 %2009-11-06
Eurogamer.czAleš Harazim5/1050 %2009-11-04
Hrej.czOndřej Švára5/1050 %2009-11-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gametv.cz/video-play.php?video=4241Autor: Sol!d_Sn@k3 a Atomic (GameTV.cz) / délka: 6m32s / hodnocení: 7.0/102010-01-15

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

59.67 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 50 %
Max. hodnocení: 70 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

66.11 %

Počet hodnocení: 9
Min. hodnocení: 25 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4352 z 5973 Žebříček
PC: 2098 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 134 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 466 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamesport2009-09-21
Recenzeher.eu2009-05-19
GamePark2009-05-02

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: w10
Nick: (Simča) - neregistrovaný
Datum:2016-12-18 13:58:05
Dobrý den, chci se zeptat, chci si koupit hru SAW, ale nevím jestli se mi spustí na w10.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Vitek11) - neregistrovaný
Datum:2016-10-09 22:16:28
Zdravím kde najdu komplet češtinu i s českými titulky?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Sarka) - neregistrovaný
Datum:2013-11-03 23:41:21
Mám problém s ovládáním že mi vůbec na to neráguje nevím proč když vím že mi myš a klávesnice funguje. Takže mám pohře a to jsem se na ní těšila.. Kdyby něco tak se mi ozvědět na Girlashley16@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2013-11-04 22:45:21
Jestli mas gamepad, joystick, volant tak zkus odpojit.

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-11-24 00:46:23
Zdravím,může mi někdo poradit?Koupila jsem si hru saw.Naistaluju jí a kyž jí chci dát spustit otevře se mi tam okno a celý počítač se mi restartuje.Prostě se sám o sebe vypne.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Podobné hry mi fungují.Díky
[Odpověz]

Titulek: saw
Nick: (mates slipknot) - neregistrovaný
Datum:2012-03-17 16:51:30
mám tu hru ale vždy když si tu hru chcu zahrát tak mi tam naběhne tuto hru se nepodařilo spustit není stáhnutý 32díl

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-02-02 05:27:18
Zdravim. jsou přeloženy i titulky ve hře? mam jednu verzi a tam jsou přeloženy ty spisy,napovedy,menu,... ale titulky ne. Dik za odpoved! jinak je to super hra!
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-02-02 16:59:24
Ne cestina neni kompletni viz: http://cestiny.idnes.cz/hry/saw-the-videogame-0zp-/clanek.A100103_193111_bw-cestiny-h ry_zel.idn

Titulek: čeština
Nick: (KILLER) - neregistrovaný
Datum:2010-01-01 19:17:06
Plná verze češtiny je již ke stažení, mrkněte na www.killer-work.ic.cz
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (KILLER) - neregistrovaný
Datum:2009-11-26 04:56:20
Pracuju na česky mpřekladu a již jsem vydal BETA verzi češtiny. Mrkněte: www.killer-work.ic.cz
[Odpověz]

Titulek: SAW
Nick: (White)
Datum:2009-11-01 17:21:12
To je maso!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Saw: The Video Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Saw: The Video Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 20216x - statistika
Saw: The Video Game 60 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-10-20
Saw: The Video Game

Průměrné hodnocení z médií:

59.67 %

Min : 50 % Max : 70 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Zombie Studios
Distributor: Konami
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 6
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %