Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sniper Elite V2 > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pagePavel Prouza / Frix---80 %2012-06-24
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---70 %2012-05-28
Konzolista.czJirka Hänsl / Till8/1080 %2012-05-28
Herní webIvan Jeziorek7/1070 %2012-05-28
DD WorldJan Stach---85 %2012-05-28
Hrej.czJan Vondrášek7/1070 %2012-05-21
Recenzeher.euOndřej Kašpárek7/1070 %2012-05-17
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade6/1060 %2012-05-10
Sector.skuni8/1080 %2012-05-04
Games.czTomáš Marný6/1060 %2012-05-02
Eurogamer.czPavel Oreški8/1080 %2012-05-02
GameSite.skRaggamuffin---65 %2012-05-02
ZingPetr Vojtěch / beddik8/1080 %2012-05-02
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.08 %

Počet recenzí: 13
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.00 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 87 %
Pořadí:

Celkově: 2557 z 5973 Žebříček
PC: 1141 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 71 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 249 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Zajímavost
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2012-06-17 14:33:04
"Ve Sniper Elite V2 kupodivu nenajdete jedinou svastiku. Jde o hloupý trend související s tím, že prodej hry by pak byl v některých zemích zakázán - především v Německu. Ale pro Němce stejně vzniká odlišná verze: bez ,rentgenových´ průstřelů!" (Maxim; červenec 2012)
[Odpověz]

Titulek: Re: Zajímavost
Nick: (Shnilej Chleba)
Datum:2012-06-18 02:10:34
Němečtí soudruzi jsou šílení :D

Titulek: Video-recenze
Nick: (Falty)
Datum:2012-06-03 17:29:04
http://www.youtube.com/watch?v=7uJEgIHKf9w
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sniper Elite V2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sniper Elite V2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 8218x - statistika
Sniper Elite V2 73 z 100 Průměr z 13 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-05-02
Sniper Elite V2

Průměrné hodnocení z médií:

73.08 %

Min : 60 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 13
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 6/10
Umělá inteligence, level design některých misí a párd dalších nedodělků sráží na kolena hru, která mohla po dlouhé době opět udělat dobré jméno odstřelovačům. Být víc nakloněná otevřeným úrovním a umělé inteligenci vojáků, aby nekolísali mezi stroji na vraždění a retardy, mohl to být hit. Takhle je to jen lehký nadprůměr.
> Eurogamer.cz : 8/10
Sniper Elite V2 je zábavná a netuctová stealth akce, která má vynikající atmosféru a od hráče vyžaduje koncentraci i um. Je obtížná, ale ne způsobem, který od hraní odrazuje. Naopak tu cítíte výzvu a chcete uspět. Už dlouho jsem se u střílečky z druhé světové války takhle nepobavil a ačkoliv má pár menších nešvarů, musím jí jednoznačně doporučit. Jen nesmíte čekat přímočarou koridorovitou střílečku, což ale asi mnozí uvítají.
> GameSite.sk : 65 %
Stačilo viac popracovať a Sniper Elite V2 by na tom bol omnoho lepšie. Potenciál tu bol, no zostal premrhaný.
> Zing : 8/10
Skvělý návrat na bojiště druhé světové války. Jste sice sniper, ale se samopalem si také poradíte. Škoda je tunelovitého prostředí a vodění autory za ručičku. Povedená je ale balistika střel, a když pak vidíte, jak kulka masakruje nepřátele ve zpomaleném záběru a navíc pod rentgenem – je to slast.
> Sector.sk : 8/10
Sniper Elite V2 ponúka nápadité, ale pomerne krátke ťaženie pre jednotlivca s príliš lineárnymi misiami a slabším ozvučením. Oddeliť najatraktívnejšiu misiu s lovom na Hitlera a spraviť z nej DLC pre predplatiteľov je od tvorcov trochu podraz. No likvidovanie nešťastných obetí ostreľovacou puškou nebolo nikdy také zábavné a pôsobivé ako práve v Sniper Elite V2 a kooperácia dáva hráčom dostatok priestoru na to, aby si tento masaker dokonale vychutnali. A to je dôvod, prečo sa akcia od Rebellion stane vašim favoritom.
> GamesWEB.sk : 6/10
Nuž, istotne sa dobre zabavíte. Je preto naozaj veľká škoda, že autori si svoj pôvodný koncept neustrážili a s vidinou zapáčenia sa všetkým hre uškodili viac, než by sme boli ochotní tolerovať. Tak teda, možno nabudúce!
> Recenzeher.eu : 7/10
Ač jsme minulé dva odstavce dštili síru, nejnovější počin od Rebelionu se nám líbil. Druhoválečná atmosféra spojená s pocitem z likvidace nepřátel a zábavné mise zafungovala. My si těch 10 hodinek co zabere kampaň i přes nechuť k tichému postupu užili. Škoda těch pár much a jedné masařky, tahle hra měla ještě na vyšší mety.
> Hrej.cz : 7/10
Sniper Elite V2 je lehčí, ale i přístupnější než jeho předchůdce. Hra není úplně bez chyb a svým provedením se blíží klasické střílečce, ovšem odstřelování nacistů ve spojení s efektní rentgenovou kamerou ji od ostatních podobných akčních her odlišuje. Nový Sniper Elite je jednoduše zábava
> Czechgamer.com : 70 %
Sniper Elite V2 není o plížení, taktice a alternativních cestách, je to (takřka) čistokrevná střílečka. S tím musíte počítat.
> Konzolista.cz : 8/10
Od Sniper Elite V2 jsem nečekal nic, tak trochu byl cítit další průser, ale výsledek je velké překvapení. Investice do této hry nebudete litovat a po zahrání se mnou zajisté budete souhlasit, jaká to je povedená hra pro ty, kteří se rádi někde zakempí a poté čekají na vhodnou chvíli pro vystřelení kulky. Když si tak sečtu odstřelování, válkou zmrzačený Berlín, příběh, atmosféru, umělou inteligenci vojáků i kooperaci, je pro mě Sniper Elite V2 jedním z letošních příjemných překvapení.
> Herní web : 7/10
Sniper Elite V2 je vším, co si budete přát. Na jednu stranu vám nabídne simulátor, jaký už dlouho nebyl viděn, na stranu druhou jej můžete projít stejně jako první díly série Medal of Honor. Najdou se i takoví, kterým nebude sedět ani jedna možnost. Naštěstí i na takové tvůrci mysleli a nastavit si můžete prakticky cokoli. SE V2 toho nabízí hodně, prostředí, napětí, povedený příběh a tak je velká škoda, že ji na kolena sráží podivné chyby enginu. Na druhou stranu jsem se opravdu bavil po celou dobu hraní a tak mám pocit, že za své peníze dostanete odpovídající porci zábavy.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %