Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Sniper Elite > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX - Sniper Elite (XBoX) 00.00 %PS2 - Sniper Elite (PS2) 75.00 %

Kde koupit ?

Microgames  296 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---71 %SCORE 141
LEVEL 8/1080 %LEVEL 141
Časopis GameOn (zrušen) ---71 %GameOn 8
Gamesport ---78 %2006-03-31
Bonusweb ---71 %2006-02-06
Sector.sk ---84 %2005-12-13
hry.Sme.sk 3.5/570 %2005-11-25

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 84 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

90.25 %

Počet hodnocení: 12
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2367 z 5973 Žebříček
PC: 1032 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 65 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 231 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Sector.sk2005-10-14

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má kočka očí?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (olda pro 777) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 16:04:57
řekni mě jak najdu ve výbavě tnt a jak ho odhodím když stisknu i tak se mě objeví jenom lekárnička a ve zbraních jsou jenom věci ,které měním pomocí čárky a tnt tam není.Jestli budeš tak hodný mám e-meil oldrich.fiala@volny.cz díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-01-01 19:07:24
Poradil bych, ale je to jiz dobre 3-4 roky co jsem hru dohral a tudiz si takoveto veci jiz nepamatuju, a v tom navodu nebo v zakysniku na abecedeher k Sniper Elite reseni neni?

Titulek: Re:  
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2011-09-09 16:03:35
držíš I a zmacknes tecku.

Titulek: Re:  
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2011-09-09 16:03:36
držíš I a zmacknes tecku.

Titulek:  
Nick: (olda) - neregistrovaný
Datum:2010-12-31 15:40:31
poraďte někdo jak dál jsem v atentátu na Bormana a nemůžu dokončit 7 úkol.Jak zničit tank.Motám se pořád na místě.Díky
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2010-12-31 19:53:29
Na abecedeher mas na na hru docela podrobny navod.

Titulek: tak to ja se taky motam
Nick: (sony ) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 11:56:19
jak jsi rekl taky se motam a nevim co ten tank co mam delat docela me to uz nebavi

Titulek: problém
Nick: (ps) - neregistrovaný
Datum:2010-08-13 01:09:14
čau lidi mam jeden problem při hraní mi tam skačou naky tabulky a ja nevim jak to vipnout pls pomocte
[Odpověz]

Titulek: dotaz
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2010-06-19 18:30:28
jak se mění zbraně????????????????????
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (79soptik)
Datum:2010-06-04 12:00:04
ahoj lidi prosím vás kdo mi poradí jak hrát snipera elite přes net. nemůžu se připojit k známému,vždy mi síťové spojení selže.jinak hraji ale s ním to nějak nejde.
[Odpověz]

Titulek: lic cislo
Nick: (rabl) - neregistrovaný
Datum:2008-11-04 01:35:13
ale je treba licencne cislo co pletes
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (dodo007) - neregistrovaný
Datum:2008-09-07 21:04:05
Tak si to otestuje http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest a hned budete vědět na čem jste.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-09-06 23:44:47
musis znizit detajly. Hlavne tie co sa tykaju AA a AF. Na mojom stroji to na max tiez seka. A pritom mam High endovy stroj. Patch nevysiel, bohuzial, lebo na opravu je tu habadej. Hra je ale kvalitna. Zniz detajly a uvidis ze to pojde. Cudujem sa iba jednej veci, a to ze dvojka este nevysla. Ale ak dobre viem tak predajne cisla boli ubohe. Bohuzial piratstvo prekvita :(
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Jan Fryda) - neregistrovaný
Datum:2008-09-07 16:42:23
Tak to je docela zajimavy, sam mam starickou sumku s 2,4, 1Gb ram a x1650pro a SE mi jde v 1280x1024 se vsim na max vc. AA a AF zcela plynule a nikdy nespadl pod 40 snimku. Proste dokonale oprimalizovana hra a v pravde nenarocna diky svemu "stari". Problem bude asi nekde jinde - priznavam ze jedu na omega driverech, ktere se mi osvedcily jako lepsi.

Titulek:  
Nick: (KoBrA) - neregistrovaný
Datum:2008-09-04 22:40:27
caw lidi nevite nekdo o patchi na Sniper Elite pls nějak mi to cuká a nevim si rady.dik kolicekP@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-09-04 23:02:55
Jestli se cuká, tak to chce spíš snížit grafické detaily a rozlišení než aplikovat patch. Co máš za sestavu? Především na grafice záleží.

Titulek: cd-key
Nick: (Clapped) - neregistrovaný
Datum:2008-01-13 01:30:28
cd-key není třeba,je to super gameska-dooporucuji!-
[Odpověz]

Titulek: dodatek
Nick: (545) - neregistrovaný
Datum:2008-05-16 19:56:12
Kupodivu ani orig. DVDcko v mechanice

Titulek: Lidičky pařte snipera po netu je to jednoduchý....
Nick: ({>KGB-CZ<}Airyn) - neregistrovaný
Datum:2008-01-04 19:41:28
vznikoo hodně klanů v těchto zemích tak se přidejte jen kliknout na hru online a na serveru US central budou češi..............
[Odpověz]

Titulek: Super
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-05-28 19:18:12
Lidi jesli si chcete zahrát fakt super hru tak si kupte tuhle a uvidíte že vás nesklame!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Sniper elite
Nick: (Simnasa@seznam.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-11-08 21:31:09
prosím máte někdo cd-klic na tuto hru.dekuji za zaslání.
[Odpověz]

Titulek: :-)
Nick: (Kwll) - neregistrovaný
Datum:2006-04-18 10:00:00
!!!Eagle Watch rulezz!!!
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Sniper Elite
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Sniper Elite
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 31447x - statistika
Sniper Elite 75 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-10-27
Sniper Elite

Průměrné hodnocení z médií:

75.00 %

Min : 70 % Max : 84 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Rebellion
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 7
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %