Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Spider-Man 3: The Game > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Spider-Man 3: The Game (PS3) 80.00 %XBOX360 - Spider-Man 3: The Game (X360) 72.50 %WII - Spider-Man 3: The Game (Wii) 41.33 %MOBIL - Spider-Man 3: Mobile Adventure Game (JAVA) 60.00 %PSP - Spider-Man 3: The Game (PSP) 50.00 %

Kde koupit ?

FunStore  379 Kč  
FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---82 %SCORE 160
LEVEL 8/1080 %LEVEL 152
Časopis SCORE 7.3/1073 %Doupě 05/07
GameStar.cz 7.1/1071 %2007-09-15
Recenzeher.eu ---80 %2007-05-14
Hrej.cz 8/1080 %2007-05-11
Doupě 7.5/1075 %2007-05-10
Games.cz ---63 %2007-05-10
Bonusweb ---82 %2007-05-07
Dex-site.com (ZRUŠEN) ---60 %2007-05-05
GamePark ---80 %2007-05-03
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.09 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 82 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

67.50 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2205 z 5973 Žebříček
PC: 971 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 61 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 209 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2007-04-01
Hratelne.cz2007-03-15
Bonusweb2007-03-01

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má rok měsíců?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: sandman
Nick: (stepy) - neregistrovaný
Datum:2012-09-06 01:54:29
Prosím, jak mám zabít Sandmana. Udělal jsem to s tím vlakem,ale nevim jak ho mám zabít poradíte my.
[Odpověz]

Titulek: Hra se mi nechce uložit ! :'(
Nick: (Lukin prosim pomoc :((() - neregistrovaný
Datum:2012-04-11 02:54:28
Zdravím prosim vás proč se mi nechce ukládat hra jak uš tady nikdo psal jak si mám přejmenovat ten profil :((( porad te jak to mám uložit prosím :((( hezký den děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mailant) - neregistrovaný
Datum:2011-10-11 00:46:01
proč se mi ta hra neukládá ? ? ?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-10-11 02:26:12
Äsi proto že máš warez werzi. A příště by to chtělo pozdravit a poprosit Hezký zbytek večera :)

Titulek: Re:  
Nick: (Schnilej Chleba)
Datum:2011-10-11 02:26:14
Äsi proto že máš warez werzi. A příště by to chtělo pozdravit a poprosit Hezký zbytek večera :)

Titulek: help!
Nick: (nwm) - neregistrovaný
Datum:2011-02-03 01:26:53
Potřebuji poradit ... úplně na samotném začátku hry, jak se probojuji přes první nepřátele mi to píše to něco jako Press to activate your spider sance -> -> a vůbec nevím co mám udělat nebo co zmáčknout ... odepiste na karban35@seznam.cz díky
[Odpověz]

Titulek: Re: help!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-12 02:49:07
Zastav si to a potom štikni šipku do lava a tam si dáš controls a chod uplne dole tam budeš mat spider sense tam si daj nejaké tlačítko .

Titulek: Re: help!
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-08-03 18:14:52
musis do menu a najit conntrol a tam si najdes spider sance a nastavis si to

Titulek: help
Nick: (sedly) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 00:24:35
nevite nekdo jak vtom spidrmanovi3 se dela ten spider sense pls odepiste na sedly05@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (baby) - neregistrovaný
Datum:2010-11-24 15:27:13
poradte jestli to teda umite.... nevite jak ziskat green goblina?? a .....tak dale???
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (lokotocxxx7) - neregistrovaný
Datum:2010-11-22 22:02:04
nevim jak byt green goblin, sandman.... uz mam vsechny mise a nic help pls kdyz du do characters tak je tam jen spiderman a black suit spiderman
[Odpověz]

Titulek: mad bomber
Nick: (filip) - neregistrovaný
Datum:2010-11-22 21:57:32
musis rychlejc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-22 21:47:42
az na tebe bude utocit tak zmackni refleks a hned na mysi levy nebo pravy tlacitko to se ti tam objevi a tak musis postupovat celou dobu nes bude ukazka a na druhy boj stejne
[Odpověz]

Titulek: nelzele ukladat.....
Nick: (rkrcmar) - neregistrovaný
Datum:2010-03-10 05:05:33
Prosim poradí mi někdo????? pokažkě, kdyš hru uloži a vypnu....se stane nehezká věc....po zapmutí jdu od znova...pač se mi to neukládá...ale hlavně, že to píse save game....xD...může mi stím někodo paradi, jak mám udělat, aby šlo ukládat...
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (vais) - neregistrovaný
Datum:2009-06-20 16:59:04
pls poraďte mi jak aktivovat pavoučí smysli děkuju moc odpovězte prosím na jjvv@email.cz
[Odpověz]

Titulek: letat
Nick: (proc) - neregistrovaný
Datum:2008-12-30 02:30:40
proc leta po jedne pavusine a nekdi po dvou nevite jestli se to da ovlivnit
[Odpověz]

Titulek: hej
Nick: (hej) - neregistrovaný
Datum:2008-11-15 14:47:59
mel sem vsechny problemi audelal sem to (LAMY)
[Odpověz]

Titulek: nejde
Nick: (zfh) - neregistrovaný
Datum:2008-11-01 03:36:23
hej borci poradte pls co mam delat kdyz chcu spustit hru objevi se cerne okno a nahodi to tam "program přestal pracovat" diki
[Odpověz]

Titulek: Re: nejde
Nick: (Tom) - neregistrovaný
Datum:2010-03-01 02:59:26
Ahoj. No to mi taky dělalo a je to nejspíš slabou grafikou. Myslím, že ti to nepůjde, pokud no neuděláš něco s hardwarem :-). Já dostal notebook a trochu se mi to seká ale naštěstí to jde. Měj se. :-)

Titulek: ukládání
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2008-06-28 16:01:51
pls nejde mi to uložit a kde mám přejmenovat ten profil a jak to už někdo psal tady?????
[Odpověz]

Titulek: jak se promenit na cernyho spajdrmena?
Nick: (roman) - neregistrovaný
Datum:2008-03-26 02:30:24
pomostemi prosim vas
[Odpověz]

Titulek: Re: jak se promenit na cernyho spajdrmena?
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-11-22 21:40:36
musis udelat misi 27 a poni budes cerny spidey

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-25 04:25:41
chtel bych se zeptat jestli nevite jak co nejrychlejc tocit tema sroubama u bomb u toho posledniho bombra jak da bomby do kancelare novinarstvi tak to udelam a pak mi nezbyde cas na ty dalsi ukoly nevite nekdo jak to udelat co nejrychlejc ty srouby???
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Flamers) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 05:04:20
Myš

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-01-10 23:23:11
jak ma dostat kingpia?prosim poradte
[Odpověz]

Titulek: Rady
Nick: (Vlado) - neregistrovaný
Datum:2007-12-02 21:55:46
1. problem - a vam neide uložiť hra, stači jednoducho premenovať vaš profil bez makcanov a dlznov, lebo hra sa uklada len v anglickej verzii. 2. problem - v urovni mad bomber musis spravne tocit na cas, chce to trpzelivost a dostatocny trening. 3. problem - spider sense je nastaveny na klavesu ,,E,, tak skuste, ak to nepojde nastavte si ručne v options - configuration - keyboard 4. problem - s tou zenskou co spidey za nou skoci nesmies nic stlacat pokial sa ti nezobrazi prislusne tlacitko - tlacitko na mysi 5- Tlacidlo Q sa ma drzat a zaroven sa ma stlačať lave talcidlo mysi
[Odpověz]

Titulek: Re: Rady
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-06-28 16:10:42
prosímtě kde mám ten profil změnit?

Titulek: Re: Rady
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-01-29 00:49:39
a kdaz meto ani nejde

Titulek: Mad Bomber
Nick: (Fillip) - neregistrovaný
Datum:2007-12-02 05:04:47
Jak mam zneskodnit ty bomby spiderman 3 mad bomber part 3 mackam sipky nic to ci se to pomalu ty srouby
[Odpověz]

Titulek: Re: Mad Bomber
Nick: (Flamers) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 04:59:38
Toč myší

Titulek:  
Nick: (Peckoun) - neregistrovaný
Datum:2007-12-01 21:31:18
Vy jste emani..... já měl všechny problémy co máte vy a všechny sem je vyřešil.... LAMY!!!!;-)
[Odpověz]

Titulek: neukladani
Nick: (david) - neregistrovaný
Datum:2007-11-16 20:30:29
když to chci ulozi ta se to neuloží
[Odpověz]

Titulek: potrebuju help
Nick: (Jacky) - neregistrovaný
Datum:2007-10-30 21:54:01
delam trenink dostanu se nahoru do nake mistnosti kde mam pouzit super power udelam to a napise mi to PRESS to use the spider sance nebo nak tak ale nenapise to co mam zmacnout a ja nemuzu nic delat pomackal sem vsechno na klavesnici a nic NEVITE co stim??
[Odpověz]

Titulek: Re: potrebuju help
Nick: (Flamers) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 05:00:43
Musíš si v nastavení nadefinovat SpiderSense...doporučuju Tab

Titulek: Re: potrebuju help
Nick: (Olda 05) - neregistrovaný
Datum:2008-10-22 00:21:47
kdiz na zatatku me to napise press to activate your spider sense mackal sem vsecko ale nic nepomaha plis kdoto bude vedet at napise na oldrich05@.cz diky

Titulek: help
Nick: (Sanka) - neregistrovaný
Datum:2007-10-21 23:28:38
v treningu udelam ten zaklad i znicim ty bomby atd,a dostanu se do mistnosti a tam musim preskakat tabulatorem tu cestu nez to bouchne,to je jeste ok jenomze potom je tam naka zenska privazana k bombe a spida skoci a vzdycky spadnu na zem,i kdyz mackam vsechno mozne nevi co mam udelat?
[Odpověz]

Titulek: Re: help
Nick: (Flamers) - neregistrovaný
Datum:2008-06-19 05:03:33
Musíš dostatečně rychle zmáčknout to co ti to ukáže na obrazovce...myslím že tady je to Space - E - Prostřední myšítko...takovejch reagovaček je plná hra

Titulek: savy
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-10-01 20:12:11
ako vytvorit novy uzivatelsky ucet a kde ,lebo v ovladacom paneli mam len pouzivatelske konta ? a ak zmenim stary ucet za novy nestratim v povodnom ucte svoje ulozene veci ?
[Odpověz]

Titulek: Pomoc
Nick: (spider4) - neregistrovaný
Datum:2007-08-09 23:22:21
Ako mám prejsť začiatok to keď tam píše že mám stlačiť Q a potom ľavé tlačidlo myši, už som skúšal všetko???
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vím jak na zásek) - neregistrovaný
Datum:2007-07-01 00:48:37
musíte jít do menu dát options pak dát controls jít dolů a u spider sence tam dát nějaký písmeno nebo znak nebo něco takovýho
[Odpověz]

Titulek: zásek
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-28 00:09:21
mám ten stejnej problem, stoji nechce se hnout a je tam napsany 'Press to acktivate youre spider sence'. mačkal sem všechno a nic. tak nekdo poradte prosim.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (¨rou) - neregistrovaný
Datum:2007-06-19 20:34:47
chlapy potrebuju pomoc nejde mi u toho obraz nevite nekdo co stim
[Odpověz]

Titulek: Zasek :(
Nick: (¨Stealth) - neregistrovaný
Datum:2007-06-10 01:51:41
Dobra hra hraju to na PC ale hned na začatku sem se zasekl. hned na zacatku na mě vystartujou dva smejdi,v poho to jestě zvladnu pak tam naběhnou dalsi a ja se ucit tzn. dodge a counteratack ,to taky jestě zvladnu ,pak du dal,vyskacu nahoru po nějaky rozbyty stěně a vejdu do nějaky mistnosti kde na mě vystartujou dalsi. V klidu je všechny pobiju a pak nastava problem. Nemuzu se hnout, nemuzu nic, muzu jenom hejbat kamerou misi a na obrazovce se mi pisou pokyny 'Press to acktivate youre spider sence' jenze neni tam napsano CO mam zmacknout abych aktivoval ten spider sence takže jestli někdo víte jak se přes to dostat . Please odpovězte
[Odpověz]

Titulek: Re: Zasek :(
Nick: (Charlie) - neregistrovaný
Datum:2008-01-09 22:58:09
Jak na dodge 2 - pro syna. Na tohle nemám trpělivost. Prosím.

Titulek: Re: Zasek :(
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-09-15 19:42:57
musis do options a dej controls a jed dolu az to tam budes mit tak na to klikni mysi a dej trebas tabulator

Titulek: kua
Nick: (smoke) - neregistrovaný
Datum:2007-05-07 15:18:12
nejde mi obraz u te hry kua to uz asi bude chtit 256 mb grafiku
[Odpověz]

Titulek: Re: kua
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-06-10 00:15:48
No o to nejde ale de o to že nemáš grfiku s Pixel shader v.3 mě to taky dělá

Titulek: kde
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-05-06 21:29:54
kde to stahnu pres torent hlavne ne rappidshare
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-04-22 18:03:56
vyborna hra
[Odpověz]

Titulek: pomoc pls
Nick: (nwm) - neregistrovaný
Datum:2011-10-09 23:07:22
prosim vas je to na windous 7 ??

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Spider-Man 3: The Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Spider-Man 3: The Game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 26895x - statistika
Spider-Man 3: The Game 75 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-05-04
Spider-Man 3: The Game

Průměrné hodnocení z médií:

75.09 %

Min : 60 % Max : 82 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Beenox
Distributor: Activision
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 11
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %