Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Spider-Man 2: The game > PC > Third person akce

Kde koupit ?

FunStore  399 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---46 %SCORE 126
LEVELVáclav Rybář4.5/1045 %LEVEL 116
GameParadise.czDavid Bezděk / lord_bezus---45 %2004-12-12
GamesWEB.skMartin---55 %2004-09-08
GamesportMichael Davidík---60 %2004-08-25
Sector.skblade---40 %2004-08-02
hry.Sme.skMarián Kluvanec6/1060 %2004-07-22
DoupěAlan Jarrar2/1020 %2004-07-14
Gamezone (ZRUŠEN)Alenka---55 %2004-07-14
Games.czFrix---38 %2004-07-09
Gamecenter (pozastaven) ---50 %2004-07-09
Bonusweb ---69 %2004-07-08
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

48.58 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 69 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

76.25 %

Počet hodnocení: 4
Min. hodnocení: 30 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4939 z 5973 Žebříček
PC: 2474 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 162 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 534 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: janko
Nick: (hukopuko) - neregistrovaný
Datum:2007-11-26 01:02:29
chcem hru spider-man
[Odpověz]

Titulek: ?
Nick: (Hopec) - neregistrovaný
Datum:2006-03-12 11:00:00
Jaky je prvni level v tomto spider-manovi ?popiste ho prosim.
[Odpověz]

Titulek: leel spiderman 2 č 1 je:
Nick: (nic) - neregistrovaný
Datum:2010-05-20 20:37:49
v 1. levelu trenujes zhoupavani na siti.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Spider-Man 2: The game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Spider-Man 2: The game
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 12878x - statistika
Spider-Man 2: The game 49 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2004-06-28
Spider-Man 2: The game

Průměrné hodnocení z médií:

48.58 %

Min : 20 % Max : 69 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Fizz Factor
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Games.cz : 38 %
Veskrze podprůměrná pseudo-akční hra, kterou jde projet za pár hodin a i během nich se unudit k smrti. Ruce pryč.
> Doupě : 2/10
Třešničkou na tomto dortu utrpení je fakt, že ve hře je téměř nemožné zemřít. Ať se snažíte jakkoli a na jakoukoli obtížnost. Je to skličující, hrozné a nesnesitelné!
> Sector.sk : 40 %
Všetky budovy sú si takmer navlas rovnaké, hranatého krabicovitého typu, a rozlišujú sa jedine vo výške a v chabých textúrach. Taká istá chudoba postihla aj všetky postavy mimo hlavných hrdinov.
> Gamesport : 60 %
Krátka hracia doba, veľmi jednoduché ovládanie, hlúpa AI nepriateľov a na dnešnú dobu podpriemerná grafika robia z Spiderman 2: The Game podpriemerný titul.
> Gamezone (ZRUŠEN) : 55 %
Na poutavosti nepřidá průměrné grafické zpracování trpící nedostatkem detailů. Stejně tak i samotný průběh levelů začne po chvíli hraní působit až přehnaně stereotypně, což vcelku zamrzí.
> Bonusweb : 69 %
Spíše než právoplatným pokračováním je Spiderman 2 pouhým rozšířením, jež drží nad hladinou života zejména blížící se premiéra filmu. To však nic nemění na tom, že jako nenáročné odreagování pro zahnání dlouhé chvíle, je hra ideální.
> GameParadise.cz : 45 %
Hru kupte jako dárek dětem do osmi let nebo nějakému fanouškovi filmu. Nikoho jiného hra nejspíše bavit nebude. Je neuvěřitelně krátká, a tak to jsou pro většinu hráčů vyhozené peníze.
> GamesWEB.sk : 55 %
Hra je nesmierne monotónna. Prvých desať pätnásť minút som sa dobre bavil, ale neskôr som akosi zistil, že nič nové osviežujúce už jednoducho nepríde.
> LEVEL : 4.5/10
Sotva průměrná a nedůstojná prezentace jednoho s nejslavnějších superhrdinů všech dob. Pokud si chcete se Spider-Manem užít, musíte si pořídit konzoli.
> hry.Sme.sk : 6/10
Spider-man 2 je o hodný kus zábavnejším titulom než Alias. Ostaňme pritom, že tu máme jednu z vydarenejších herných adaptácií spomedzi komiksovo-filmových príbehov superhrdinov, čo sa týka žánru 3rd person akcií

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %