Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Splinter Cell: Chaos Theory > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
N-GAGE - Splinter Cell: Chaos Theory (N-Gage) 88.50 %PS2 - Splinter Cell: Chaos Theory (PS2) 87.33 %

Kde koupit ?

FunStore  270 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---93 %SCORE 134
LEVELOndřej Malý9/1090 %LEVEL 125
GameStar.cz ---91 %GameStar 73
Časopis Doupě 9.1/1091 %Doupě 05/05
Vokr.com 9.5/1095 %2005-06-13
Gamesport ---95 %2005-04-21
Sector.sk ---95 %2005-03-29
Games.cz ---95 %2005-03-29
Bonusweb ---88 %2005-03-28
hry.Sme.sk 4.5/590 %2005-03-17

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

92.30 %

Počet recenzí: 10
Min. hodnocení: 88 %
Max. hodnocení: 95 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

95.00 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 90 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 98 z 5973 Žebříček
PC: 31 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 3 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 17 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Autor: littleboy Hodnocení: 95 % Zobrazit recenzi 2006-07-25
Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má pes nohou ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Dojmy ze hry
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2011-01-18 14:12:51
Včera dohráno, ale že bych z toho byl nějak nadšený, to říct nemůžu. V podstatě úplně to samé jako předchozí dva díly, jen v lepším grafickém kabátku. Mise jsou všechny na jedno brdo, mění se jen prostředí, ale činnost zůstává stejná - plížit se ve stínu, překvapit nepřítele a ukrýt jeho tělo. Poprvé, podruhé, potřetí je to zábava, ale po pětapadesáté už ani ne... Asi v polovině hry mi došla trpělivost a začal jsem hrát Rambo stylem - všechny vystřílet. Nač se zdržovat s plížením a plněním misí na 100%, když vás za to hra beztak nijak neodmění? Postup hrou je předem nalajnovaný, jen občas se naskytne možnost prolézt ventilační šachtou. A to je vše. V předchozích dílech jsme vybavení získávali postupně, tady máme všechno hnedka od začátku, ale kromě pistolky s tlumičem, samopalu a granátů jsem beztak témeř nic nevyužil. Nepřátelé mají asi šedý zákal, protože vás ve stínu neuvidí ani z 5 centimetrů. Chytit je zezadu pod krmem je tak snadné, že jsem si skoro připadal, jako bych hrál nějakou arkádu. Zkrátka na Hitmana to nemá ani náhodou. I ten slovenský Chameleon mě bavil dvakrát víc než toto. Viděl bych to tak na slabých 70%. Zbývají mi ještě 2 díly - Double Agent a Conviction, tak snad už budou lepší...
[Odpověz]

Titulek: Re: Dojmy ze hry
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2011-01-18 17:56:59
Ja tohle nikdy nehral,nevim proc.Takovej Hitman je jiny kafe.Asi sem si po Hitmanovi rekl,ze neni nic lepsiho,co se tyce stealth.Ovsem serie Thief je z jineho testa,ale mam ji nejradsi.

Titulek: prosím doplnit
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-05-06 12:39:26
Datum vydání je 31.března 2005.
[Odpověz]

Titulek: Tak co jak to jede
Nick: (laamiickaa) - neregistrovaný
Datum:2006-05-27 10:00:00
Nevite jestli mi pojede tahle hra na mym PC 2GH graf karta geforce mx 440 direct 9.0c jestli to vite nebo jestli tu hru mate respektive ze jo tak to sem prosim napiste ale co nejrychleji pls tak zdarec parani
[Odpověz]

Titulek: Re: Tak co jak to jede
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2006-12-22 19:45:28
ne

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Splinter Cell: Chaos Theory
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Splinter Cell: Chaos Theory
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 26042x - statistika
Splinter Cell: Chaos Theory 92 z 100 Průměr z 10 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 0000-00-00
Splinter Cell: Chaos Theory

Průměrné hodnocení z médií:

92.30 %

Min : 88 % Max : 95 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 10
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %