Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Splinter Cell: Conviction > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX360 - Splinter Cell: Conviction (X360) 82.00 %MOBIL - Splinter Cell: Conviction (iPhone) 00.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-24 - Splinter Cell Conviction odložen

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---85 %SCORE 196
LEVELVladislav Růžička8/1080 %LEVEL 191
Vokr.comBadBoyMike7.9/1079 %2010-07-01
GamePlanet.czJan Moucha9/1090 %2010-06-07
DoupěJakub Kovář7/1070 %2010-05-24
GameSite.skhuman_fly---90 %2010-05-23
Recenzeher.euMartin Paytok---85 %2010-05-15
BonuswebMichal Kuliš---80 %2010-05-13
Czechgamer.comPetr Schwank---90 %2010-05-11
GameParkxjohn---92 %2010-05-03
DoupěKarel Kališ9/1090 %2010-04-21
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=DzqtMoVHIbcAutor: Hrej.cz / délka: 6m53s2010-04-22
http://www.eurogamer.cz/videos/splinter-cell-conviction-pc-eurogamer-videorecenzeAutor: Josef Eisner (EuroGamer.cz) / délka: 8m25s2010-05-13

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

84.64 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 92 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

83.81 %

Počet hodnocení: 16
Min. hodnocení: 34 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 791 z 5973 Žebříček
PC: 302 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 17 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 91 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePlanet.cz2010-04-08
hry.Sme.sk2010-03-24
GameStar.cz2010-01-22
Bonusweb2009-12-02
GamePark2009-10-07
Eurogamer.cz2009-09-24
Hrej.cz2009-09-15
Czechgamer.com2009-08-25
Vokr.com2009-07-25
GamePlanet.cz2009-07-11
Gamesport2009-07-08
Bonusweb2009-06-11
HrajMobil.sk2009-04-29
GameStar.cz2007-07-16
Recenzeher.eu2007-07-13
Hrej.cz2007-06-27
Bonusweb2007-06-20
GamePark2007-06-09
Games.cz2007-05-28
Hratelne.cz2007-05-12

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2010-12-29 01:29:15
Tohle u6 nen9 splinter cell Streašně rychlé ovládání je zameténé a težkopádné, pčipadá mě to jako james bond blood stone ,zklamalo mě to ,starý dobrý díly
[Odpověz]

Titulek: To Franta
Nick: (Hašan) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 22:56:07
A Tobě se líbí ty tisíce nábojů a ta naprostá nemožnost hrát hru v utajení a třeba bez zabíjení Ti přijde zábavná ?
[Odpověz]

Titulek: Kupovat
Nick: (astala1996)
Datum:2010-05-23 21:13:28
Já měl rád sérii SC , ale u Chaos Teory sem skončil. Podlehl jsem nový hrám které byly v modě ,ale teď když se mi dostal pod ruku tento díl Spliter Cellu, byl jsem nadšený jak Singleplayerem (ikdyž krátkým ale zábavným )tak i Multiplayerem. Příběh zábavný ,grafika hezká, a spousta nových prvků nic víc nemůžu dodat . Takže si běžte hru okamžitě zakoupit :D .
[Odpověz]

Titulek: Nekupovat
Nick: (Hašan)
Datum:2010-05-13 18:43:52
Kdo měl rád původní sérii SC, ať tento díl nekupuje, místy si připadám, že hraju Call of Duty. Hašan
[Odpověz]

Titulek: Re: Nekupovat
Nick: (franta) - neregistrovaný
Datum:2010-07-03 03:15:01
radsi nic nepis call of duty to je to nejblbejsi co si mohl napsat

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Splinter Cell: Conviction
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Splinter Cell: Conviction
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 24514x - statistika
Splinter Cell: Conviction 85 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2010-04-27
Splinter Cell: Conviction

Průměrné hodnocení z médií:

84.64 %

Min : 70 % Max : 92 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: UbiSoft
Distributor: UbiSoft
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 11
Počet preview: 20

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 9/10
Grafika má schováno pár nepěkných kousků. Na druhou stranu potěší živost lokací a spousty malých detailů. Je hrou, která dokáže zaujmout a výborně pobavit. I bez uklízení mrtvých těl.
> GamePark : 92 %
Conviction je sice o něco akčnější, ale stealth prolézání si i tak užijete habaděj. Navíc hra neztrácí své kouzlo a parádní atmosféru. Hratelnost vás prostě pohltí a budete se skvěle bavit.
> Czechgamer.com : 90 %
Autoři sice trochu experimentovali s ingrediencemi, s nimiž dílo kuchtili, přesto servírují vydatnou porci adrenalinu a zábavy. Škoda jen, že slehne rychleji, než bychom očekávali.
> Bonusweb : 80 %
Nový díl se nese v akčnějším a svižnějším duchu, a byť možná pamětníky předchozích dílů nepotěší, jde o vynikající titul. Největším problémem Conviction se stává herní doba kampaně.
> LEVEL : 8/10
Nový, jiný, povedený. Je otázkou, zda je Conviction tak dobrou hrou přesto, nebo právě proto, že se do něj nebáli autoři vrazit gamedesignérský skalepl.
> Recenzeher.eu : 85 %
Splinter Cell – Conviction je výbornou hrou, sérii ostudu určitě nedělá a nebýt problémy s padáním a nízkým fps, neváhal bych sáhnout po dalších procentech navrch.
> Doupě : 7/10
Je fakt, že drobné minely v ovládání zamrzí, ale pořád se nejedná o prvky, jež by hru výrazněji kazily a narušovaly tak zážitek z dramatického příběhu o přátelství, zradě a smrti.
> GameSite.sk : 90 %
Fanúšikov pôvodnej série možno odradí nový štýl, ale určite ich zoberie za srdce skvelé rozprávanie príbehu a kvalitne spracované cut scény.
> Časopis SCORE : 85 %
I když se v průběhu vývoje chystalo množství fatálních změn, Splinter Cell zůstal věrný předchůdcům. Jen toho vyčkávání ve stínu ubylo, ale to nás díky nutnosti improvizovat rozhodně netrápí.
> GamePlanet.cz : 9/10
Hlavní kampaň Splinter Cell Conviction s námi zamávala natolik, že si nepřipadáme ani trochu ošizeni.
> Vokr.com : 7.9/10
Kampaň mohla být trochu delší, ale i tak si užijete s novými prvky mnoho zábavy a zažijete spoustu stealth akcí a další zábavné chvíle na vás čekají ještě v multiplayeru.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %