Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition > PC > Third person akce

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---53 %SCORE 191
LEVELRadek Friedrich6/1060 %LEVEL 186
GameSite.skNicolas Black---85 %2010-01-27
Sector.skfendi7/1070 %2010-01-12
hry.Sme.skJán Kordoš5.5/1055 %2010-01-11
BonuswebPetr Kárník---75 %2009-11-27
Eurogamer.czAleš Harazim4/1040 %2009-11-25
GameParkbeermonster---69 %2009-11-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

63.38 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

72.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 3865 z 5973 Žebříček
PC: 1823 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 118 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 406 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

HrajMobil.sk2008-09-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: čeština
Nick: (Muertus) - neregistrovaný
Datum:2016-02-29 03:49:19
Prosím poslal by mi někdo češtinu na Muertus@email.cz Předem děkuji
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (moc prosim) - neregistrovaný
Datum:2012-07-16 21:34:42
Pošlete mi nekdo prosim češtinu na dkpolop@seznam.cz moc dekuju a popripade napiste navod jak ji pouzit.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ReMy) - neregistrovaný
Datum:2012-04-25 02:11:23
Super hra ale strašně málo misí dá se to dohrát v klidu za 2 dny.
[Odpověz]

Titulek: cz
Nick: (Rorzi) - neregistrovaný
Datum:2012-04-05 16:18:36
zdarec chlapi nevite nekdo kde bych sehnal cestinu pls?
[Odpověz]

Titulek: Re: cz
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2012-04-05 18:50:20
Čeština je jen na Star Wars: The Force Unleashed 2.

Titulek: Čeština =)
Nick: (Seitte) - neregistrovaný
Datum:2011-05-02 16:35:19
Prosimvás,nemohl by mi někdo poslat adresu na stránku s češtinou ? Na email Marta.kuchta@seznam.cz ! díky :)
[Odpověz]

Titulek: čeština
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2011-02-04 05:03:47
zdar mohlibyste my poslat tu češtinu na PetrosW93@gmail.com díky
[Odpověz]

Titulek: pls.
Nick: (thomas) - neregistrovaný
Datum:2011-01-26 02:10:35
ahoj lidi nevite nekdo kde stahnu star wars...?dik
[Odpověz]

Titulek: Cestina
Nick: (Mikke) - neregistrovaný
Datum:2010-12-28 00:34:40
Zdravim lidi chtel bych se zeptat jestli nevite neco o cestine na tudle hru protoze na dvojku uz vysla tak je mi divny ze na jednicku neudelali
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (No1Fear) - neregistrovaný
Datum:2010-10-05 02:54:58
Cus hele s tim padanim v ty druhy misi,to je normalni v pripade ze mas crck od reloaded.Hledej crck s nazvem hotfix a mas po problemu(nebo aspon ja mel)Jen uz si nepamatuju kde jsem ho slohnul
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jacobEr) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 21:48:54
pro rejpaly *doinstalovat
[Odpověz]

Titulek: padani hry
Nick: (jacobEr) - neregistrovaný
Datum:2010-09-21 21:47:26
cus hosi mam takovy problem ja kdyz hraju tu druhou misi nebo nejakou tu datadiskovou tak treba v te druhe misi jak tam povitahuju ty panely a povyskakuju tak seskocim savne se to a padne hra porad dokola patch sem tam skusil dat ale nejde mi doinstlovat a to jsem skousel ruzne verze eu Na PORADITE MI PROSIM DIKY
[Odpověz]

Titulek: dobry pc
Nick: (siba) - neregistrovaný
Datum:2010-09-19 20:04:16
hej na tuhle hru potrebujete fakt dobrej komp .
[Odpověz]

Titulek: prosim o radu
Nick: (Stana) - neregistrovaný
Datum:2010-08-16 05:22:47
Jak tam mate sundat s oblohy tu vesmirnou lod ,silou me to nejde . az uz ji mam skoro dole tak me uz nejde stahnout nis poradte nekdo kdyztak email Stana774@seznam.cz prosim prosim .
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 22:26:58
norty:Slušně vychovaný člověk pozdraví a poděkuje.ty beďary má asi i na jazyku.
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 22:29:13
jop uz vidim jak by byla reakce jina kdyz by se tam objevila tato 2 slova:D

Titulek: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Witny) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 07:46:46
hej typové potrebuju cestinu co nejdriv tak pls hned poslete VitekMrosko@seznam.cz dik moc PEACE
[Odpověz]

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-09 15:10:52
jasně, my všichni se tady můžeme přetrhnout, abys měl co nejdřív jakousi češtinu :D radši se nauč anglicky, když neumíš česky ani poprosit, pls pls pls to by ti šlo, takové plsáky s jebákem na čele fakt miluju

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 15:21:27
+1

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 16:46:23
hm spis minus...myslis si ze kdyz se budes nad vsechny povysovat tak razem budes neco vic? to ani omylem:D

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-09 17:31:36
norty, to spíš tito plsáčci si myslí, že jsou něco víc. Objeví se tady jen když něco potřebují, hodí sem meila a myslí si, že se z nich všichni pokakáme. Takže type, jestli se ti to takto líbí, tak mu tu češtinu pošli - ale fofrem! ;-)

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 18:09:53
+10

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-09 18:22:13
:-D

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (norty) - neregistrovaný
Datum:2010-08-09 22:14:27
no ja nerikam ze je nutne jim neco posilat...klidne se na ne vykasli...jen snad nemusis v diskuzi furt nekoho srazet kdyz napise neco co neni podle tveho gusta

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-09 23:05:32
ok, příště budem všichni držet hubu a krok

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Eman) - neregistrovaný
Datum:2010-08-10 22:15:22
Souhlasim s Piggsym. Tito "plsaci" napric fory jak je vystizne pojmenoval umi tak akorat navstivit nejaky z hernich serveru a nahodit pozadavek, bez jakychkoliv zdravim, prosim a zpetne dekuji. Co mohou cekat?, ze jim kazdy snad pujde na ruku?, no to snad preci ne. Jejich problem, ze se neumi chovat potazmo neznaji zakladni pravidla slusneho osloveni a nasledneho podekovani, pozoruju tohle uz dlouho tady i jinde...

Titulek: Re: Čestinu kámo pls !!!
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-08-11 00:16:15
Asi tak.. Taky to čtu furt a všude - pls češtinu, pls c.rack, pls seriové číslo.. Ale jak si člověk neví s něčím rady, plsáček se rázem změní v lolka a komunikuje stylem "lol to je lama" "rofl" a tak dále.. Než aby si sami našli co potřebují (od čeho jsou asi vyhledávače?), tak s tím radši otravují druhé lidi a zbytečně zasírají diskuze. Fakt nechápu, prostě škoda slov..

Titulek: ...
Nick: (miki.) - neregistrovaný
Datum:2010-07-05 15:52:49
sakra hoši xD vi si myslite že vam tu nekdo pošle čestinu ? vite co ? znate googl ? xDDD a stejne čestina pro tuhle hru ežtě neni si myslite že si za vas bude nekdo akorat přidavat praci ? vas poslou nekam
[Odpověz]

Titulek: Re: ...
Nick: (Falloutma) - neregistrovaný
Datum:2010-07-05 16:06:13
Ty se prosím tě hlavně uč psát česky,debile.

Titulek: POTREBUJI CESTINU
Nick: (Snippy) - neregistrovaný
Datum:2010-06-26 02:10:17
poslete mi prosim cestinu na Email: pagin.cz@email.cz dekuju
[Odpověz]

Titulek: problém
Nick: (kesod) - neregistrovaný
Datum:2010-02-20 03:54:26
Zdravím všechny mám menší problé když hraju tuhle hru tak hraju hraju a najednou mi to spadne a napíše mi to že to přestalo pracovat díky za odpověd na email kesod@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: problém
Nick: neregistrovaný
Datum:2010-04-04 02:08:06
Cus... taky mi to dělalo... stahni si patche a o pojede to.

Titulek: Death Knight of the Black Rose
Nick: (Loren Soth) - neregistrovaný
Datum:2010-02-19 14:08:14
Edit: Vyřešeno - jen jsem si nešikovně přemáznul save z těch bonusových misí(což jest zrovna třeba Jedi Temple) :-D
[Odpověz]

Titulek: Death Knight of the Black Rose
Nick: (Loren Soth) - neregistrovaný
Datum:2010-02-15 03:25:44
Zdravím.Mám problém.Když splním jednu misi(Jedi Temple-myslím 8-10 úroveň),po zabití bosse v nějakým surealistickým vesmíru,spustí se mi jen ingame demo a následující demo už nenaběhne a vyhodí mě to do hlavní nabídky.Je to tím,že jsem hrál na normal obtížnost,nebo je to chyba hry?(mám originálku s verzí 1.0 Ultimate Sith Edition na PC)
[Odpověz]

Titulek: čestina
Nick: (seth) - neregistrovaný
Datum:2010-02-14 14:14:56
moh by mě nekdo z vás poslat čestinu na mail kozodoj09@centrum.cz nebo jen odkaz na staženi diky
[Odpověz]

Titulek: cestina
Nick: (Josh) - neregistrovaný
Datum:2010-01-16 00:11:19
Muzete mi nekdo taky prosim poslat cestinu na joshua.jo@centrum.cz dik
[Odpověz]

Titulek: Kódy
Nick: (Darth) - neregistrovaný
Datum:2010-01-01 00:22:07
http://www.cheatcc.com/xbox360/starwarstheforceunleashedcheatscodes.html
[Odpověz]

Titulek: grafika 2
Nick: (smeagol) - neregistrovaný
Datum:2009-12-27 00:04:31
v launcheru jde přece jen rozlišení....kde se dají nastavit nějaký detaily?
[Odpověz]

Titulek: Re: grafika
Nick: (lauc) - neregistrovaný
Datum:2009-12-20 02:50:31
v lanuncheru pri spousteni
[Odpověz]

Titulek: grafika
Nick: (krenma) - neregistrovaný
Datum:2009-12-16 15:37:58
cau,mohl byste mi pls nekdo poradit jak mam zmenit grafiku teto hry??mam tam jenom rozliseni. dik moc
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (petr) - neregistrovaný
Datum:2009-12-14 20:45:00
ahoj posles mi tu cestinu prosim?moc dekuju tady je muj mail zlamik15@centrum.cz
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (tribes) - neregistrovaný
Datum:2009-12-13 20:24:52
mam tudle verzi ale nemam tam ten hoth tattoin a ty mise navic ale pritom mam ten ultimate sith edition jak to tam jako nadju nebo pustim ty mise pl dekuju za odpoved
[Odpověz]

Titulek: ČEŠTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (JAN HRNČIŘÍK) - neregistrovaný
Datum:2009-12-06 23:14:56
AHOJ, JE TO NEUVĚŘITELNÉ, ALE POVEDLO SE MI UDĚLAT ČEŠTINU DO TÉTO HRY. KDO BY O NÍ MĚL ZÁJEM, NAPIŠTE MI NA E-MAIL jan-hrncirik@seznam.cz POŠLU VÁM JI I S NÁVODEM KAM JI NAINSTALOVAT. ČEŠTINU VÁM POŠLU MAX. 7 DNŮ OD TÝ DOBY, KDY JSTE MI POSLALI ŽÁDOST. PODMÍNKY: MUSÍTE MÍT HRU Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition NA PC TAKŽE PIŠTĚ A TĚŠTE SE NA ČEŠTINU. S POZDRAVAM JAN HRNČIŘÍK
[Odpověz]

Titulek: Re: ČEŠTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nick: (gigio) - neregistrovaný
Datum:2010-01-02 23:54:10
Taky jsem ti posílal a prosil tě na meil ať mi pošleš češtinu, a ty nic... tak prosím... m2r666@seznam.cz Moc ti děkuji...

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 29065x - statistika
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition 63 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-11-03
Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition

Průměrné hodnocení z médií:

63.38 %

Min : 40 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: LucasArts
Distributor: LucasArts
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 8
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 69 %
SW: Force Unleashed není žádný zázrak a Ultimate Sith Edition na tom mění akorát to, že ho prodlužuje a za určitých okolností nenabízí tak plynulé ovládání jako na konzolích. Přesto jde o dobrou a plynulou akci.
> Eurogamer.cz : 4/10
Pokud si ho mermomocí chcete zahrát, pořiďte si snad raději tu konzoli. Na počítači byste došli k závěru, že je to špatná hra. Nebýt technických chyb a nedodělků konverze, je hodnocení mnohem vyšší.
> Bonusweb : 75 %
Konverze úspěšné konzolovky ze světa Hvězdných válek na PC nezklamala.
> hry.Sme.sk : 5.5/10
Príjemná grafika a pestré prostredie bojujú proti HW náročnosti, lineárnemu dizajnu a opakujúcim sa objektom. Je to iba akčná hra, ktorá sa tak celkom nepodarila a postupom času možno začne trochu nudiť.
> Sector.sk : 7/10
V tomto storočí už bohužiaľ začínajú prevažovať tie zlé. Unleashed sa zaradí niekde do stredu pelotónu. Ponúka silný príbeh z obdobia medzi tretím a štvrtým dielom filmu za temnú stranu Sily.
> Časopis SCORE : 53 %
Dobrá hra dostala přes držku od flákačů, kterým se nechtělo přizpůsobit kód nějaké prapodivné platformě, kterou stejně už používají jenom ti předpotopní Evropané.
> LEVEL : 6/10
Celkově jde o prlměrnou hru, kterou sem tam vytrhne nějaký nápad, scéna nebo vtípek, ale kromě vizuální přitažlivisti bohužel zlstala daleko za očekáváním.
> GameSite.sk : 85 %
Za celú hru navštívite niekoľko planét sa úplne rozdielnym prostredím. Pochváliť musíme výborné modely postáv. Prvá cca tretina hry je dizajnovo tragická, potom sa to zlepší, to isté platí aj o grafike.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %