Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Matrix: Path of Neo > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - The Matrix: Path of Neo (PS2) 73.50 %

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---80 %SCORE 143
LEVELPetr Bulíř6/1060 %LEVEL 133
Časopis GameOn (zrušen) ---76 %GameOn 8
Časopis Doupě 6.8/1068 %Doupě 12/05
Gamesport ---78 %2006-03-10
hry.Sme.sk 3.5/570 %2006-02-01
GamesWEB.sk ---70 %2006-01-24
Doupě 7/1070 %2005-12-12
Bonusweb ---69 %2005-12-12
NejHry.cz (ZRUŠEN) 6/1060 %2005-12-06
Sector.sk ---68 %2005-11-22
Games.cz ---70 %2005-11-18
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

69.92 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 80 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

79.40 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3228 z 5973 Žebříček
PC: 1467 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 96 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 327 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-11-17
Sector.sk2005-11-15
NejHry.cz (ZRUŠEN)2005-11-08

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: pomoc
Nick: (sysel) - neregistrovaný
Datum:2010-01-02 00:56:07
you must selec a new ability before you can continue NEpusti mne to dal prosim vas nevite co to je odpove poslete na pirat.patrik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Scudstorm) - neregistrovaný
Datum:2009-03-29 04:12:34
nevite kde sehnat demo na matrix
[Odpověz]

Titulek: Češina
Nick: (Lewa) - neregistrovaný
Datum:2008-03-10 18:30:48
Prosím,kdyby někdo měl češtinu do hry,pošlete mi ji prosím na J.Velbloud@seznam.cz a nebo napište,kd jí najdu.Předem dík!
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (takeda) - neregistrovaný
Datum:2007-11-15 01:45:48
pomoc tahle hra mi prostě nejde spustit při startu hry jen slyším zvuky a hudbu ale misto obrazu je tam jen bila obrazovka
[Odpověz]

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Stui) - neregistrovaný
Datum:2008-01-10 00:07:10
toto spravilo aj mojmu kamosovi a tvoj pc splna aspon minimalne poziadavky na tu hru???

Titulek: Re: pomoc
Nick: (Johnny) - neregistrovaný
Datum:2008-02-18 20:01:25
cau hele prosim vas mozete mi napsat na muj email HW pozadavky predem diky zendr123@centrum.cz

Titulek: Můžete mi poradit
Nick: (Keanu) - neregistrovaný
Datum:2007-11-12 00:16:27
Nevite co delat někdo v tom metru jak bojujete se Smithem a pak jak to udelate jste nekde kam prijede v lak co se tam ma delat pls poradte na icq 391738692
[Odpověz]

Titulek: tva pomoc :D
Nick: (Regent) - neregistrovaný
Datum:2008-07-07 21:22:01
podivej se na film kkte :D

Titulek: anti blax
Nick: (jaro666) - neregistrovaný
Datum:2007-10-26 17:14:04
stimto to pustte bez cracku staci mat urobeny image cez A120
[Odpověz]

Titulek: Bezpečnostní modul...
Nick: (Reaper) - neregistrovaný
Datum:2007-10-25 12:23:03
ahoj,prosím poraďte mi,jak mám spustit tuto hru,když mi při každém spuštění naskočí hláška: 'A required security module can not be activated. This program can not be executed.' Co s tím mám dělat?Pls. poraďte... Můj e-mail je Bones03@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Mates) - neregistrovaný
Datum:2007-10-22 19:52:33
cus muze mi nekdo poslat crack na Path of neo.predem diky Matlun@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: crack na path of neo
Nick: (vohon) - neregistrovaný
Datum:2007-10-17 18:28:50
PLS poslete mi crack na best hru matrix- path of neo muj mail: michal.vohanka@seznam.cz moje ICQ: 344-247-996
[Odpověz]

Titulek: spuštění
Nick: (sauron530) - neregistrovaný
Datum:2007-09-28 12:53:35
hele prosím napište mi na e-mail RendlJirka@seznam.cz jak mám spustit soubor Daa
[Odpověz]

Titulek: Re: spuštění
Nick: (Stui) - neregistrovaný
Datum:2008-01-10 00:06:05
subor daa je tusim na nejaku konzolu da sa spustit ale nevem ci ti hra pojde mozno hej ale je na to program a vola sa PowerISO. staci len na google.com vyhladat ;)

Titulek:  
Nick: (mikicz) - neregistrovaný
Datum:2007-09-02 04:13:13
matrix path of neo je nej. nej. nej ale já sy nemusím dělat starostii jestli mě to pojede: 3GB Ram,3,98GHZ,Nvidia geforce 7600gs,AMD 64 350+Taktováno hahahahahahahahahahah
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (Stui) - neregistrovaný
Datum:2008-01-10 00:03:12
no to je hrozne uzasne ze mas taky pocitac

Titulek: matrix path of neo na notebooku
Nick: (r.a.c.cr)
Datum:2007-07-22 05:52:49
Ahoj,na svůj notebook jsem si nainstaloval hru matrix path of neo,potom i crack. Chci spustit hru ale to se mi neopodaří,ani nenaskočí okno, tyto problémy jsem mel už se hrou Enter the Matrix, a přitom bych mel mít všechny hardwarove požadavky na tuto hru. Jestli eksistuje spusob jak to zpravit moc bych ho potřeboval.Díky mu mail je r.a.c.cr@seznam.cz a icq 299-678-243 moc dekuju za jakoukoliv radu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Cestina please) - neregistrovaný
Datum:2007-06-23 15:25:02
prosim vas poslal by mi cesti na tuto hru matrix prosim muj email je Raidn@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-06-10 15:19:47
pls o češtinu na Matrix path of neo pech31@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: cawko
Nick: (Fredike) - neregistrovaný
Datum:2007-05-11 16:59:26
mohol by mi niekto poslat crack na moju mailovu stranku fred9217@azet.sk alebo na icq 499-154-796, alebo skype fred9217. dakujem vopred.
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Kuba) - neregistrovaný
Datum:2007-04-30 01:06:46
Nemate prosimvas nekdo crack na email Daredebill@email.cz nebo na icq 442883997 diky moc
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-02-22 23:00:48
najde sa niekto kto ma ceštinu a mohol by mi ju poslat na e-mail, ak ano bude velmi vdacny house-thcboy@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: otazka
Nick: (kondom) - neregistrovaný
Datum:2007-02-22 17:08:31
som vo vesmire a mam hladat nejake dvere ale kurva kde su
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (fredi) - neregistrovaný
Datum:2007-02-06 00:45:41
ahoj please poradte kdyz najedu do hry tak v klidu ale jak ukoncim treningové kolo a je tam na výběr ta obtížnost nebo hrat znovu tak kdyz si vyberu jakoukoli obtiznost tak mi to vyjede ze hry
[Odpověz]

Titulek: matrix path of neo
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-01-24 17:27:53
prosim zda mi nekdo posle crack diky moc Jakubpoloprutsky@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (jaj) - neregistrovaný
Datum:2007-01-22 19:03:40
pise mi to ze chce original disk co mam delat
[Odpověz]

Titulek: Problém s rozlišením
Nick: (Raziel) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 05:36:30
Nejde mi vyšší rozlišení než 800*600, když dám vetší,tak po uložení se sama restartuje,ale pořád ve stejném rozlišení. Jestli někdo víte jak to spravit, tak prosím poraďte.
[Odpověz]

Titulek: Re: Problém s rozlišením
Nick: (Force) - neregistrovaný
Datum:2007-04-11 20:28:00
mě to taky vždicky dělá 800*600 a když dám vyšší tak se my to vrátí na to zkurvený rozlišení

Titulek: Čeština na the matrix patch of neo
Nick: (Petr) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 00:41:41
Potřebuju prosím češtinu do hry the matrix patch of neo prosím posílejte na Kouril34@seznam.cz prosím fakt ji potřebuji.Dík
[Odpověz]

Titulek: Re: Čeština na the matrix patch of neo
Nick: (Raziel) - neregistrovaný
Datum:2007-01-06 05:29:14
Čeština ještě neni

Titulek: Čeština do Matrix path of Neo
Nick: (Mates) - neregistrovaný
Datum:2006-12-30 01:24:05
Prosím nemá někdo češtinu do Matrix path of Neo ?!? Díky. Posílejte prosím na martin.laznicka@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Taky potrebuju pomoct.
Nick: (KAREL) - neregistrovaný
Datum:2006-12-29 14:47:26
Koupil jsem si tuhle hru je to fakt supr. Jen mam problemy, hned na zactku, kdyz bojuju s prvnim agentem tam v tom kanale :-) Navod jsem nikde nesehnal a tak proste nevim. Jeste bych rad vedel, jak zjistim kolik mi hra dava FPS. Diky moc za radu. Piste prosim na polomsky.k@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Ahojky
Nick: (Samir) - neregistrovaný
Datum:2006-12-06 02:26:05
Ahojky uz mi jde matrix vidim vse normalne ale nevidim jen postavy prosim poradte mi co mam delat skousel jsem vse efekty na minimum ale stejne mi to neslo prosim poradte mi co stimto problemem mam delat DEKUJI.
[Odpověz]

Titulek: hakopko
Nick: (hakopko) - neregistrovaný
Datum:2006-11-20 04:04:52
diki
[Odpověz]

Titulek: poradte
Nick: (Samir) - neregistrovaný
Datum:2006-11-17 01:21:43
prosim vas poradte mi nekdo kdyz nainstaluji hru matrix path of neo tak jakmile ji spustim dam play apak nic nevidim jen slisim zvuk ale obraz jen vydim bili ctverec a vse cerno prosim poradte mi prosim moc
[Odpověz]

Titulek: Re: poradte
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-12-06 00:52:02
nemas dobru graficku nepodporuje ti pixel plus to ise ti bude robit napr aj NFS carbon moja rada kup si novu graficku

Titulek: m
Nick: (maruška) - neregistrovaný
Datum:2006-10-15 00:14:14
poraďte mi!jak jte v tom vlaku jak se má zastavit vlak?prosím
[Odpověz]

Titulek: Re: m
Nick: (ludy) - neregistrovaný
Datum:2006-10-18 22:53:46
musis vychitat kdyz zacne mluvit strojvedouci tak kliknes

Titulek: matrix
Nick: (P.P) - neregistrovaný
Datum:2006-09-25 20:09:56
Matrix path of neo je dobrá hra!!!!!!!!!!!!!!!!!
[Odpověz]

Titulek: Poradte PLEASE presne!
Nick: (Nitro) - neregistrovaný
Datum:2006-09-23 13:01:16
Mam stejnej problem jako safrys instal v poho mam origos! najedu do menu vpoho spustim hru a vidim cernej obraz jenom zivotyy a focus to je ta energie a zvuk! PLEASE PORADTE PRESNE. DIKKKKKKK moc
[Odpověz]

Titulek: hmm
Nick: (Gaspy)
Datum:2006-09-02 17:47:43
tie ochrany proti kopirovaniu ma zacinaju pekne stvat..
[Odpověz]

Titulek: PROSIM PORADTE MI
Nick: (Safrys) - neregistrovaný
Datum:2006-06-07 10:00:00
ahojte Mám problém hru v pohodě nainstaluju,ale jakmile ji spustim mam černej obraz a vidím životy slyším zvuk atd... prosimvás poraďte mi někdo.Vím,že to tu již bylo,ale potřeboval bych to přesně vysvětlit co s tím dííky moc;-)
[Odpověz]

Titulek: Re: PROSIM PORADTE MI
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-06-08 10:00:00
no skus jestli toho matrixe mas sosnuteho tak sosni jinou verzi

Titulek: Re: PROSIM PORADTE MI
Nick: (G°ĐF@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-06-08 10:00:00
žádná verze totiš neni optimalizovaná na každé PC

Titulek: C R A C K
Nick: (Ghost) - neregistrovaný
Datum:2006-06-02 10:00:00
Kto chce crack nehc napise icq 344-277-593 rad poslem
[Odpověz]

Titulek: Re: C R A C K
Nick: (matrix) - neregistrovaný
Datum:2007-11-08 19:15:10
mohol by si mi ho poslat na coreysid@azet.sk crack na path of neo

Titulek: !!!CRACK!!!
Nick: (NIKOPOL#666) - neregistrovaný
Datum:2006-06-01 10:00:00
Kdo chce crack ať mi napíše na ICQ 227-070-831 nebo mail obchodnicek@tiscali.cz rád pošlu PS: je to skvělá pařba!!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (solys) - neregistrovaný
Datum:2006-05-24 10:00:00
2396189 -> My gg
[Odpověz]

Titulek: Jak to spustit
Nick: (Hackman) - neregistrovaný
Datum:2006-05-20 10:00:00
Ja to nainstalnul a potom kdyz to chci spustit tak se mi tam pise:Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another drive E:.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (morfeus) - neregistrovaný
Datum:2006-05-09 10:00:00
Jede to bez cd ?
[Odpověz]

Titulek: Crack
Nick: (Angel) - neregistrovaný
Datum:2006-05-08 10:00:00
OMG jste fakt jak maly decka. Kdyz napisete 'poslete mi nekdo crack na blablabla@seznam.cz tak se na vas kazdej vysere sezente si to sami neni to vubec problem omg a kdyz uz to stahujete tak si to stahnete i s crackem vetsinou tam byva prilozenej. Tyhle diskuse nejsou proto aby vam nekdo delal poslicka kvuli vasi neschopnosti. Tohle si pamatujte!
[Odpověz]

Titulek: Re: Crack
Nick: (buk) - neregistrovaný
Datum:2007-01-19 12:17:42
ne asi

Titulek: čeština
Nick: (lama1111) - neregistrovaný
Datum:2006-04-19 10:00:00
Nevíte někdo o češtině na Matrix path of neo ?
[Odpověz]

Titulek: POMOOOC
Nick: (bunny) - neregistrovaný
Datum:2006-04-11 10:00:00
Zdarec lidi, mam takový problém. Hru instalnu bez problémů, nacrackuju spustím a ... kulový - začne mi blikat bíle obrazovka a v pravo nahoře je černý čtvereček-prosím poraďte mi co s tím. Všechny Directi a tak mám instalnutý.
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOOOC
Nick: (Spider) - neregistrovaný
Datum:2006-07-07 12:52:33
ja mam taky isty problem :( co to je ? poradteeee

Titulek: Re: POMOOOC
Nick: (Tox1c) - neregistrovaný
Datum:2006-09-02 15:30:31
mám stejnej problém

Titulek:  
Nick: (G°Đf@the®) - neregistrovaný
Datum:2006-04-05 10:00:00
Anti-blaxx je na hovno
[Odpověz]

Titulek: CHyba
Nick: (Kimi) - neregistrovaný
Datum:2006-03-06 11:00:00
mam problem jakmile zapnu matrix path of neo tak jede mi menu jakmile zapnu novou hru tak nic nevidim zvuky jedou ale mam uplne cernou obrazovku pozdeji se mi objevi zdravi a energie
[Odpověz]

Titulek: crack
Nick: (poklop252) - neregistrovaný
Datum:2006-03-05 11:00:00
pouzijte Anti-Blaxx nebo SR7.STOP. ;-) mnelo by to fungovat u vsech ochran typu PROTECTION :: SecuROM 7.00.00.0014 poklop252@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: problem
Nick: neregistrovaný
Datum:2006-02-22 11:00:00
čaute mám stejnej problém jako zool, stále se mi hra pohubuje okolo 18-30 fps. Please poraďte na e-mail S.Radisch@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: problem
Nick: (poklop252) - neregistrovaný
Datum:2006-03-05 11:00:00
problem je v nastaveni ovladacu budto mas nastaveny synchronyzovani s monitorem nebo zapnutej omezovac

Titulek: Problém
Nick: (Majki) - neregistrovaný
Datum:2006-02-18 11:00:00
Čaute lidi mám tady jeden problém.Nainstaluju Matrix path of neo a v pohodě ho spustím akurát že mi nejde obraz ve hře mam černkou obrazovku,ale nahoře vydím svůj život a to žlute spomalení času.Prosím Poraď te mi někdo.A napiš tě mi HW nároky diky na email Kenny.duffy@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Záhada
Nick: (marcelnovak@centrum.cz) - neregistrovaný
Datum:2006-02-11 11:00:00
Musíš to spraviť takto,že musíš ísť do options.Potom tam vypnuť efekty úplne na minimum a potom ti to už pôjde.Viem to lebo aj mne to išlo tak blbo.A ak chceš aby ti to nesekalo vôbec tak si kúp novú grafickú kartu lebo tá tvoja už je pravdepodobne staršia však?????odpíš na www.mato.lotr@centrum.sk
[Odpověz]

Titulek: Re: Záhada
Nick: (Samir) - neregistrovaný
Datum:2006-12-06 23:10:26
Ahoj prosimte porad mi jak mam spravit the matrix path of neo kdyz dam spustit hru tak tam vidim vse normal vidim obraz zivoty a to spomaleni casu a vidim uplne vse jen nevidim postavy skousel jsem teda vypnout vsechny afekty ve video ale stejne to neslo porad prosim diky ahoj.

Titulek: Crack?
Nick: (ronald) - neregistrovaný
Datum:2006-02-09 11:00:00
Uz máte ten crack??? Ked nie tak mi povedzte E-mail existuje na to jeden program........ten program spustite ukáze sa vám malá tabulka kde bude 'HIDE' a 'RESTORE' tak spustite hru vyhodívam tabulku ze nie je disk dáte 'HIDE' a dáte 'ok' v tej tabulke s tým vrong CD a ono sa to spustí..... ale dufam ze to máte ked nie tak piste.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (mountDoom) - neregistrovaný
Datum:2006-01-27 11:00:00
prosím vás pošlete mi crack na Matrix Path of Neo na mountDoom@seznam.cz hru jsem hrál u kamaráda a vypadá vážně senzačně
[Odpověz]

Titulek: Záhada
Nick: (Zool) - neregistrovaný
Datum:2006-01-23 11:00:00
Mam tu zahadu : nainstaloval sem hru The matrix path of neo a seka se ve vsech rozlisenich a ve vsech detailech uplne stejne.Dokonce i po pretaktovani , podtaktovani GK a CPU se hra pohybuje porad od 18 do 30 fps.Mam R9800 pro 128 mb 256 bit , 1024 mb ddr 400 dual , cpu 2600+.Piste na email marcelnovak@centrum.cz dik
[Odpověz]

Titulek: cestina na matrix
Nick: (mclaud) - neregistrovaný
Datum:2006-01-17 11:00:00
prosim kto vie alebo mi posle cestinu do matrixu path of neo? neda sa to hrat ked anglicky nerozumiem. dik mclaud23@azet.sk
[Odpověz]

Titulek: lol lol lol
Nick: (Jelimán) - neregistrovaný
Datum:2006-01-14 11:00:00
Mno, Dx Dzzip, myslim si na tý tvý sestavě se to opravdu nepozná :D By mě zajímalo na kolik hraješ F.E.A.R. a kolik máš fps :D Jinak jako dobrá sestavička no.. Path of Neo není moc náročná hardwarově... A je to slušnej mordor... Dal bych tomu tak 80%..
[Odpověz]

Titulek: SUPER
Nick: (Dx Dzzip) - neregistrovaný
Datum:2006-01-09 11:00:00
Neřekl bych že je náročná i když já to na svém PC moc nepoznám(AMD 64 3500+(taktováno), 2GB RAM, GeForce 7800GTX TOP), ale jinak je to strašnej nářez. Docela i dobré prohloubení příběhu, např. už na začátku když se NEO učí kung fu
[Odpověz]

Titulek: Path of Neo
Nick: (Matrix) - neregistrovaný
Datum:2005-12-31 11:00:00
Je to velmi dobrá hra,ale bhužel moc naročna myslím jako na počítač
[Odpověz]

Titulek: Pochvala
Nick: (RageeRay) - neregistrovaný
Datum:2005-12-08 11:00:00
Kurva, to je masakr...
[Odpověz]

Titulek: Joo
Nick: (Doom) - neregistrovaný
Datum:2005-11-14 11:00:00
vypadá to hodně dobře už se těším
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Matrix: Path of Neo
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Matrix: Path of Neo
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 40169x - statistika
The Matrix: Path of Neo 70 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-11-07
The Matrix: Path of Neo

Průměrné hodnocení z médií:

69.92 %

Min : 60 % Max : 80 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Shiny Entertainment
Distributor: Atari
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 12
Počet preview: 3

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %