Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

The Suffering: Ties that Bind > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
XBOX - The Suffering: Ties That Bind (XBoX) 00.00 %PS2 - The Suffering: Ties that Bind (PS2) 67.50 %

Kde koupit ?

FunStore  199 Kč  
Microgames  593 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---72 %SCORE 142
LEVELLukáš Grygar6/1060 %LEVEL 133
Časopis GameOn (zrušen) ---79 %GameOn 8
Časopis Doupě 7.4/1074 %Doupě 11/05
Sector.sk ---75 %2005-12-22
Doupě 7.5/1075 %2005-11-24
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Počet recenzí: 6
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 79 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

92.50 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 2647 z 5973 Žebříček
PC: 1182 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 76 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 259 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2005-11-06

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Romisak) - neregistrovaný
Datum:2011-09-08 20:10:03
a z lednice nic vzit nejde!!:( a ty dopisy taky nikde nemam mam jen mapu a 3deniky romankorcik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: pomoc
Nick: (Romisak) - neregistrovaný
Datum:2011-09-08 20:06:01
sem v byte vse sem prosetl nekolikrat a dvere nejdou stale otevrit vse sem zap otevrel a nejde to dal pomoc prosim Romankorcik@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: zhodnoceni
Nick: (MarcelPlch12) - neregistrovaný
Datum:2011-02-20 17:41:33
uzas hra mam takovej dojem ze jste ulitli z 1 na 2 ale tady jsou recenze na 1 musim uznat ze aby si clovek zjistil dej tak musi by bystrej vsimat si vzpominek halucinaci atd jeste nemam dohrano ale kruta hra nejvic na me zapusobili potory nooseman,fester,slayer a marksman co ja jsem zjistil z vizi a vzpominek tak mi docvaklo ze to je typek co uz je davno tuhej vratil se z pekel a ozivil i ty demony ale za to muzou i ty vsechn drivejsi pokusy a muceni veznu a ta promena kdyz se clovek pak promeni nazpatek a je cervenej jak repa:D na to se neda rict nic vic nez sado a posledni vec co se mi zalibila jak ty hlasy kdyz nekoho clovek najde jeden demoskej provokuje k zavrazdeni a ten druhej nejspis jeho manzelky nech ho zit ja je teda nechavam zit jen kvuli tomu ze dobre pomuzou
[Odpověz]

Titulek: Zhodnoceni
Nick: (Jiří) - neregistrovaný
Datum:2009-01-06 05:22:08
Mno, v kazdem pripade byla jednicka Sufferingu o moc lepsi hlavne po hratelnostni strance, skoda, ze se vyvojari nedrzeli zavedeneho standardu co do hratelnosti ze zmineneho prvniho dilu, nejde jen o to, ze je hra podstatne tezsi a o mnoho mene chyb se toleruje, ale postupem hrou diky nevyvazene obtiznosti, mizerne ucinnym zbranim (vystrilet do radoveho nepritele 1-2 zasobniky nez lehne jiste neni normalni), nemoznosti diky zvolenemu konceptu vyhlizet zpoza rohu bych hru celkove za sebe ohodnotil tak 65-70 % - maximalne. Useky z vojakama byly vyslovene o pretrpeni, rozhodne ne o zabave. Hrano na tezkou obtiznost, myslim ale, ze na stredni to nebude o moc lepsi. Skoda, jednicka byla pro me docela kultovni, druhy dil ji bohuzel krome grafiky neprekonava v nicem, jen se veze na dobrem jmenu prvniho dilu a hratelnost silne utrpela...Jeste stesti , ze se dalo svobodne ukladat a nenasadili tomu "korunu" checkpointy.
[Odpověz]

Titulek: Re: Zhodnoceni
Nick: (lukek) - neregistrovaný
Datum:2011-02-20 00:12:59
jednicka byla sice dobra,ale dvojka z meho pohledu je o dost lepsi,ne jenom graficky,libovolne ukladani atd. ale cely pribeh je chapavejsi az na konec,monstra jsou lepsi je jich vic,mise jsou obsahlejsi,vetsi vyber zbrani a pomucek,lepsi a silnejsi transformace atd. chapes?

Titulek: Re: Zhodnoceni
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-02-20 04:51:27
Je to veci nazoru a pohledu na vec. Jak uz jsem psal, pro me byla (a je) jednicka takrka kultovni a dvojka spise zklamani coz uz jsem popsal v prispevku vyse a jak sam vidis, ve vetsine recenzi to citi v podstate podobne... Nevim na jakou jsi hral obtiznost potazmo jak se hra hraje na stredni ci nizsi, ale na te vysoke to bylo naproste utrpeni presto, ze bezne si hry dost casto na ni davam a i zmineny prvni dil na ni hral.

Titulek: Re: Zhodnoceni
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-20 16:34:14
jj ale hry jsou od toho aby dlouho vydželi takže je dobře že hra je tak těžká delší dobu vydrží.........ovšem pokud tě to přestane bavit a vyse.eš se na to tak...........podle mě mají obě hry co nabídnout......hlavně by mě zajímalo co očekáváš od pokračování.......pokračování má pokračovat e stejných prvcích jako první díl a ty očekáváš bůhvíjakou grafiku, hratelnost atd.......pokračování má pokračovat přesně podle předchůdce a přinét akorát novou zápletku atd.....

Titulek: Re: Zhodnoceni
Nick: (777) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 01:31:39
O: To byla reakce na me? Pokud ano tak myslim, ze jsem to uz popsal v prispevcih vyse dostatecne co do argumentu k pochopeni toho o co v mych ocich ohledne rozdilu v techto 2 dilech primarne slo - a to samozrejme o samotnou HRATELNOST (grafiku a podobny blbiny nehodnotim). Jde o to, ze Suffering jedna byl jako hra naramne po hratelnostni strance VYVAZENY potazmo se SKVELE hral, na tezke byla hra tezkou, ale presto pri opatrnem postupu hrou zabavnou, coz je veci, u ktere po dohrani druheho dilu (nekdy pred 2 roky) jsem mel pocity presne opacne, nesmyslne az prestrelene nastavena latka obtiznosti, nemoznost nosit lekarny v inventari (oproti jednicce), totalne neucinne zbrane, rozvrzeni lokaci s neprateli a vyskyt naboju, lekaren - zkratka onim clovekem,kdo urovne navrhoval byl postaven na hlavu... (pockej sam v pozdejsich fazich hry) Zkratka poznam rozdil mezi tezkou ale ferovou hrou, a necim, co je koncepcne postaveno na hlavu a zvrhava se v 80 % hry v cistou frustraci, bez naboju, bez lekaren, s nemoznosti se vyvarovat stretu s prehrsel nepratel, s nutnosti postupovat ve stylu neustaleho F5 a F9 jelikoz jinak tuto hru projit na vysoke obtiznosti zkratka a jasne neslo - a to je to co neni v poradku. Tim bych toto tema za sebe uzavrel. Hodnoceni kolem 60 max 70 % si dvojka zaslouzi a je jeste dost optimisticke.

Titulek: Re: Zhodnoceni
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-02-21 02:07:44
Mno nevím já jsem nakonec po tvrdém výcviku na těžkou obtížnost suffering 2 dohrál.....Zkus si zahrat far cry na největší obtížnost....pak se uvidí co je těžká hra :)

Titulek: nwm jak dal
Nick: (mirda) - neregistrovaný
Datum:2008-12-27 02:37:44
vsechno sem skousel MILIONKRADT!!!!!a porad mi to nejde otevrit ty zasrany dvesre v tom byte!!!!!napiste mi pls icq 453459570!!diky moc
[Odpověz]

Titulek: Re: nwm jak dal
Nick: (Jiří) - neregistrovaný
Datum:2008-12-27 21:32:38
Do tydne vlitnu do Sufferingu 2 (ted dohravam napodruhe "jednicku" z nove kompilace abych si pripomnel dej) a dam vedet. Jinak navod si predpokladam zkousel a hru mas origo, v opacnem pripade by to mohl byt nejaky bug souvisejici se spatnym "exe souborem" apod.

Titulek: Re: nwm jak dal
Nick: (Jiří) - neregistrovaný
Datum:2009-01-04 03:21:18
Takze pokud mas tedy na mysli ten Torgueo byt na pocatku hry: -vesel jsem, sebral jsem mapku bytu, pak jsem sel do loznice, kde jsem sebral poznamky (prvni od zeny, druhy od nejakeho pritele a treti od Blackmoora) ktere jsem si precetl, vyslech jsem si v TV recicky Killjoye, hodilo se par "halucinaci" a dvere od bytu se rozrazily - udelano bez zaseku hned napoprve. Takze problem proc ti hra buguje bych videl nejspise ve warez verzi hry...Doporucuji CZ kompilace jednicky i dvojky za soucasne prodavanych 170 KC, v pravde smesna to cena za takovyto hororovy klenot ;)

Titulek: odpovezte
Nick: (torgue) - neregistrovaný
Datum:2007-06-21 18:13:49
super skvela hra ale jen nechapu ten dobry konec plotoze se prece torgue uzdravil kdyz se zbavil blacmora tak mela jeho schizofrenie skoncit ale na konci se obejme se svou mrtvou manzelkou tak je stale sileny? nebo ne?
[Odpověz]

Titulek: POMOC
Nick: (ROB) - neregistrovaný
Datum:2007-01-04 21:12:58
SOM V BYTE A NEVIM JAK SA ODTAL DOSTANEM PREC PORADTE PROSIM
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOC
Nick: (boma@post.sk) - neregistrovaný
Datum:2007-10-14 14:55:52
Cau.ako si sa prosim Ta s toho dostal.Ja uz som z toho hotovy.Pobehujem po tom byte,vsetko som pootvaral,mapu pozrel,knihy precital a nic.Nevies mi poradit?

Titulek: preklad
Nick: (Jay36) - neregistrovaný
Datum:2006-12-14 03:02:56
Da sa zohnat niekde preklad???
[Odpověz]

Titulek: Asi jsem blbej
Nick: (vooter) - neregistrovaný
Datum:2006-11-24 12:11:03
Pootvíral jsem všechno,prolezl jsem všecno.....A POŘÁD JSEM TAM ZAVŘENEJ.....Díky za radu,ale asi k ničemu.Možná něco konkrétního.Dík
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (alpha) - neregistrovaný
Datum:2006-11-23 02:18:34
ja se s tim sral taky dlouho ale musis pootevirat vsechno co ti prijde pod ruku :) i vsechno procist musis
[Odpověz]

Titulek: jake to je?
Nick: (blabla) - neregistrovaný
Datum:2006-03-16 11:00:00
jaka je ta hra je super?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (EDDIE) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
v skrini zoberiem nejake dva listy ale nikde sa mi nezobrazia v ziadnej knihe
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (EDDIE) - neregistrovaný
Datum:2006-02-26 11:00:00
viem co mi hovori a aj ked to spravim tak sa nic nedeje nemate nieko nahodou save po tom dome ak hej taki ho pls poslie na jakubbra@post.sk
[Odpověz]

Titulek: neviem ako dalej
Nick: (EDDIE) - neregistrovaný
Datum:2006-01-28 11:00:00
pls ak niekto viete preco sa nemozem dostat z domu (zaciatok hry) tak mi poradte lebo inka sa asi z tej zenskej zblaznim vopred dakujem
[Odpověz]

Titulek: Re: neviem ako dalej
Nick: (Shavo) - neregistrovaný
Datum:2006-02-16 11:00:00
Otevri si 2 mapu a pak 4 dopisy, potom se ti otevrou dvere.

Titulek: Re: neviem ako dalej
Nick: (vooter) - neregistrovaný
Datum:2006-11-22 20:05:53
jsem na začátku v tom bytě a nevím jak dál,,,,mapu i dopisy jsem projížděl nejmíň milionkrát POOOOMOOOOC ,

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
The Suffering: Ties that Bind
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



The Suffering: Ties that Bind
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14211x - statistika
The Suffering: Ties that Bind 73 z 100 Průměr z 6 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-09-30
The Suffering: Ties that Bind

Průměrné hodnocení z médií:

72.50 %

Min : 60 % Max : 79 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Surreal Software
Distributor: Midway
Distributor CZ: EA Czech

Počet recenzí: 6
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %