Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Tomb Raider: Underworld > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Tomb Raider: Underworld (PS3) 78.33 %XBOX360 - Tomb Raider: Underworld (X360) 75.00 %
Články vydané v souvislosti s touto hrou:
> 2008-07-15 - Datum vydání TR: Underworld

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREJan Vrobel---84 %SCORE 179
LEVELVojtěch Bednář8/1080 %LEVEL 172
Sector.skfendi8.5/1085 %2008-12-05
DoupěKarel Kališ8/1080 %2008-12-04
Hratelne.czMartin Pelyněk---86 %2008-12-01
Bonusweb ---85 %2008-11-26
GamePark ---87 %2008-11-22
Hrej.cz 8/1080 %2008-11-19
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://pc.hrej.cz/clanky/tv/videorecenze-tomb-raider-underworld/Autor: Hrej.cz (hodnocení: 8/10)2008-11-19

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

83.38 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 87 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

88.79 %

Počet hodnocení: 14
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 904 z 5973 Žebříček
PC: 357 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 22 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 102 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GamePark2008-11-09
Bonusweb2008-11-05
HrajMobil.sk2008-10-30
GameStar.cz2008-10-30
hry.Sme.sk2008-08-26
Games.cz2008-08-23
Doupě2008-07-21
Hratelne.cz2008-06-25
HrajMobil.sk2008-06-23
Recenzeher.eu2008-04-30
Czechgamer.com2008-03-11
Bonusweb2008-03-03
GamePark2008-02-24
hry.Sme.sk2008-02-03
Hrej.cz2008-01-18
Hratelne.cz2007-12-16

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Mexiko - help
Nick: (Rea) - neregistrovaný
Datum:2011-08-18 15:25:35
dostala jsem se do mexika za ten kalendář do místnosti s těma 4 sochama, prošla jsem trojema dveřma bez problémů ale za boha se nemůžu dostat do těch žlutých dveřích, je na to nějaká finta... prosím o radu, vůbec nevím jak dál ani podle různých návodů mi to moc nejde :(
[Odpověz]

Titulek: nechápu
Nick: (zbynekhavlis)
Datum:2011-03-21 00:10:47
nikdy jsem nechápal tomb raider ani ostatní skákačky co na tom koho baví. Po recenzích tohoto dílu jsem si říkal že tomu dám šanci. Ovšem žádné překvapení - kamera na nic, skočíš špatně, abych se zas vracel...po půl hodině mažu a končím. Zlatý strategie :)
[Odpověz]

Titulek: Re: nechápu
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2011-03-21 11:48:01
tož každého baví něco jiného, víš?

Titulek: to sem necekal
Nick: (vitorio) - neregistrovaný
Datum:2008-12-08 04:39:45
tak sem to dohral je to v poho ani zadny zasek ale hra je strasne kratka tak nevym co kolem toho zas delal takova humbuk neni nad tomb raider 3 to je spicka v serii ostatni dily se nechytaj snad 4 trochu
[Odpověz]

Titulek: Návod
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2008-12-07 18:48:40
Pro všechny kdo se někde zasekli - přidal jsem odkaz na videonávod, tak mrkněte a doufám že pomůže...
[Odpověz]

Titulek: Re: Návod
Nick: (Ivuskaaa) - neregistrovaný
Datum:2008-12-10 22:26:45
Ajojda,mohl by si mi prosím poslat odkaz na ten videonávod na můj mailík Ivuskaaa@seznam.cz?? Děkuju moc :o)

Titulek: loď
Nick: (SANTA) - neregistrovaný
Datum:2008-12-07 18:38:37
hele tak tohle vůbec nechápu.V té lodi jak se začíná převracet tak padají zavazadla a potom se zpomalí čas a letí na mě hořící barely nebo co to je.Tak se jim vyhnu a loď se převrátí a co dál...
[Odpověz]

Titulek: Re: loď
Nick: (MysCZE) - neregistrovaný
Datum:2014-03-22 23:40:50
tam mááš rozvřený ty díry tak di k nim a di jakoby nahoru a občas zatoč ;)

Titulek: TRU
Nick: (RAKKY) - neregistrovaný
Datum:2008-12-07 00:16:33
ja sem ty kameny vubec nehazel postavil sem je k padacin dverim stoupnul sem si na ten propadak a hodil sem k nim granat a potom sem rychle probehl pod padacima dverma a dal uz je to hracka cus
[Odpověz]

Titulek: po stopách potápěčů
Nick: (SANTA) - neregistrovaný
Datum:2008-12-06 22:30:01
Hele lidi,jako zabil jsem i tu chobotnici,všechno.Ale potom se vrátím na loď a nic tak jdu zpátky,jestli nenajdu někde dole ty potápěče. No a oni nikde fakt to nechápu a nevím co mám dělat.Prosím pomozte mi! Jak to kolo ukončím!
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Nemesiss) - neregistrovaný
Datum:2008-12-06 18:04:29
To jo ale jak se hazou ty kostky?
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (dydyn) - neregistrovaný
Datum:2008-12-08 01:38:36
kostky se hážou caps lockem

Titulek: please-návod
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2008-12-04 22:44:02
Kdyby náhodou někdo našel návos, pošlete mi ho prosím na KutlakO@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: please-návod
Nick: (Mynny) - neregistrovaný
Datum:2008-12-04 22:55:19
soory, překlep: http://letmegooglethatforyou.com/?q=tomb+raider+underworld+walkthrough

Titulek: TRU
Nick: (RAKKY) - neregistrovaný
Datum:2008-12-01 14:46:46
TAK DVAKRAT DOHRANO JE TO PAKEC ALE PRI TROCHU PREMYSLENI TO JDE V POHO CUS
[Odpověz]

Titulek: Re: TRU
Nick: (FIDZI) - neregistrovaný
Datum:2008-12-08 02:20:09
cuz sekl sem se w Thailandu u toho budhy musi se tam nag nasmerowat ty dwe sochy aby sel paprsek skrz drahokam ale newim jag porad diky Fidzitek@seznam.cz

Titulek:  
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-01 04:19:28
tAKE JSEM SE SEKL V MEXICUNo lepe řečeno u těch dvou troj-kruhu a nevim co dal tu lebku jsem zasadil do toho jednoho a tet uš jsem CO? děkuji za radu nebo odkaz na cz. email: Pepiek@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: help
Nick: (jonny raider) - neregistrovaný
Datum:2008-11-30 05:07:34
cauky ostal sem se do valhaly - ledove jeskyne- je to za mexikem- sek sem se tam na konci takeho dlouheho ledoeho mostu- jestli je nekdo taky tak daleko uz napiste na mail jonage.b@seznam.cz jinak taky rad poradim vsem.
[Odpověz]

Titulek: thorova rukavice
Nick: (M.S.I) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 15:12:30
Jak prohodit ty kostky?Pokousel jsem se mackat snad vsechny klavesy a nic. diky za help
[Odpověz]

Titulek: Re: thorova rukavice
Nick: (zee) - neregistrovaný
Datum:2008-11-29 17:25:27
caps lock

Titulek: dotaz
Nick: (AniN) - neregistrovaný
Datum:2008-11-27 22:33:17
doslal jse někdo za to maxiko? je ne a pořad nevim jak dal.muže my někdo poradit.předem děkuji za pomoc.napištemyto na e-mal anin@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: POMOOOOC
Nick: (Vzpourek) - neregistrovaný
Datum:2008-11-27 20:36:14
Asi sem lempl,ale seknul sem se skoro hned na yacatku,jak v tech jeskznich pod vodou otviras tz velkz dvere,co maj po stranach sochz hadu...Levou sem yateykal,pravou ytrhnul,yatahl ya paku a potom bzla animace...jenye porad nevim,jak otevrit tz dvere.... Poradte prosim nekdo na mail durexx@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re: POMOOOOC
Nick: (AniN) - neregistrovaný
Datum:2008-11-27 22:26:01
mus is byn na prostrední kruhu 3 stejne kameny mysli ze to byly ti hadi

Titulek:  
Nick: (Chonsa) - neregistrovaný
Datum:2008-11-25 15:17:05
ahoj prosimtě jak jsi se dostal za t vrata jak tam je ta thorova rukavice díky moc..
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (majinek) - neregistrovaný
Datum:2008-11-26 03:01:40
az sa dozvies prosim ta daj mi vediet na majinek@azet.sk dik

Titulek: Re:  
Nick: (pavglo) - neregistrovaný
Datum:2008-11-26 20:52:40
Musíš ty dvě krzchle odhodit zkrs ty dveře a zaroveň stát na podlaze co otvírá ty dveře. Potom už je to jednoduche 2. krychle na jednu propadající se podlahu a na druhou stoupnout. Bičem potom strhnout mříž

Titulek:  
Nick: (tomino) - neregistrovaný
Datum:2008-11-23 10:17:51
nemate nekdo navod nebo cestinu seknul sem se v ruinach v mexicu a nemuzu se z toho vymotat...kdyz tak mi poslete pls odkaz na Tomy002@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (nalimlinad) - neregistrovaný
Datum:2008-12-07 05:01:02
Mam možná stejný problém. Pokud jsi se seknul tím, že se ti zavřel vchod do podsvětí po hnutí obou kalendářů a přijdeš na to, jak dál, prosim napis odpověď bud sem nebo mi posli email na nalimleinad@seznam.cz .

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Tomb Raider: Underworld
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Tomb Raider: Underworld
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21710x - statistika
Tomb Raider: Underworld 83 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2008-11-18
Tomb Raider: Underworld

Průměrné hodnocení z médií:

83.38 %

Min : 80 % Max : 87 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Crystal Dynamics
Distributor: Eidos
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 8
Počet preview: 16

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %