Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

X-Men Origins: Wolverine > PC > Third person akce

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - X-Men Origins: Wolverine (PS3) 81.67 %XBOX360 - X-Men Origins: Wolverine (X360) 75.75 %MOBIL - X-Men Origins: Wolverine (JAVA) 71.00 %

Kde koupit ?

Microgames  296 Kč  
FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMichal Jakl---76 %SCORE 184
LEVELVáclav Rybář7/1070 %LEVEL 179
GamesportVilém Koubek---75 %2009-06-15
BonuswebDavid Sillmen---73 %2009-06-05
Hratelne.czJosef Kníže---85 %2009-05-04
Get Adobe Flash player

Videorecenze

http://www.gametv.cz/video-play.php?video=3123&play=1Autor: David Sarkisjan + Ondřej Broukal (GameTV.cz) / délka: 6m05s / hodnocení: 76%2010-01-15
http://games.tiscali.cz/reviews/x-men-origins-wolverine-video-recenze/Autor: Josef Eisner (Games.Tiscali.cz) / délka: 5m18s2009-05-28

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

75.80 %

Počet recenzí: 5
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

74.17 %

Počet hodnocení: 6
Min. hodnocení: 66 %
Max. hodnocení: 80 %
Pořadí:

Celkově: 2161 z 5973 Žebříček
PC: 940 z 3166 Žebříček
PC/Third person akce: 57 z 216 Žebříček
Vše/Third person akce: 202 z 651 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2009-04-16

Přídavky

Češtinahttp://cestiny.idnes.cz/hry/x-men-origins-wolverine-0sw-/clanek.A090710_211158_bw-cestiny-hry_zel.idnhttp://www.abcgames.sk/?p=preklady_zobraz&id=12667
Demo ---
FanStránky ---
Cheatyhttp://www.abcgames.cz/?p=trainery_zobraz&ID=12667http://www.abcgames.cz/?p=wallpapery_zobraz&ID=12667http://www.abcgames.sk/?p=cheaty_zobraz&id=12667http://www.abecedaher.cz/index.php?page=trainer&page2=zobrazit&id_hry=0000011414http://www.abecedaher.cz/index.php?page=cheat&page2=zobrazit&id_hry=0000011414http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&id=12667
Návodhttp://www.gameanyone.com/game/PC/2203.htmlhttp://www.abcgames.sk/?p=navody_zobraz&id=12667
Obalyhttp://www.abcgames.sk/?p=cdobaly_zobraz&id=12667
Patch ---
Videohttp://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/Wolverine_WaterTank_video1.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine_video2.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine_video3.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine_video4.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine_video5.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine_video6.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine_video7.zip/http://pc.hrej.cz/hry/akce/x-men-origins-wolverine/download/trailery/X-MenOrigins_Wolverine-video8.zip/http://www.abcgames.sk/?p=downloady_zobraz&id=12667
Wallpaperyhttp://abecedaher.cz/index.php?page=wallpaper&page2=zobrazit&whatsrch=wolverine&od=0&id_hry=0000011414http://www.abcgames.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=12667
Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: :)
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 20:23:07
promiň jsem tu novej a nějak jsem nepochopil jak zareagovat na tvůj příspěvek. Nejspíš tím, že zareaguju na svůj, ale nebudu to riskovat:) No je to spíše jednodušší zábava. Jestli jsi nehrál batmana tak zkus spíš jeho:) Ke konci už to nebylo zas tak moc, je tam jen pár druhů nepřátel, dost nápadů se opakuje, takže jich vlastně dost není:D ale je to fakt masakr no, jinak se to popsat nedá, takže si idopočineš, příběh je taky fajn, asi 10 hodin a nějaký kostýmy po mapě. když budeš mít možnost, tak určitě zkus:)
[Odpověz]

Titulek: Re: :)
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 22:14:01
Tak vítej do party :) S tím odepisováním je to tady opravdu tak zvláštně vyřešené, že musíš vždy odpovídat na svůj vlastní příspěvek. Už mi to taky leze krkem, zvlášť když je pod tím třeba 30 příspěvků, tak se člověk snadno splete a odpovídá někomu uplně jinému. Ale tak co už.. Jinak díky za doporučení. Batmana AA mám doma, ale ještě jsem ho ani nevybalil. Není čas, páč už asi půl roku pařím Zaklínače.. :) Zvažoval jsem koupit i toho X-mena, ale zas na druhou stranu mi to přijde jako typická hra, která se časem objeví u nějakého časáku. Tož asi ještě chvílu počkám a pak se uvidí.. :)

Titulek: Kvalitní zábava..
Nick: (La_SKA)
Datum:2010-10-20 16:25:52
Z téhle hry jsem byl vcelku mile překvapen. Po přečtení všech recenzí a článků, jsem byl ke hře lehce skeptický. Ale po chvíli hraní jsem na všechny předsudky zapoměl. Už úvodní videjko je řádně krvavé, takže člověk hned pochopí, že tady se s tím Wolverine sr*t nebude:) Takže vcelku příjemná rubačka, ve kterých je možnost používat, jakýsi primitivní RPG systém. Občas to připomíná Tomb rider díky pár logickým hádankám. Občas potkáte bosse. Mě osobně hra hodně připomínala Batmana AA. Je pravda, že po čase se bossové opakují a přes všechny možnosti boje, může být hra v pozdějších fázích hry značně nudnější. Ale zde je vše účelně efektní a ne efektivní, a na tu krev všude kolem se sakra dobře dívá.
[Odpověz]

Titulek: Re: Kvalitní zábava..
Nick: (Piggsy - stálý diskutér a vyhledávac chyb :)
Datum:2010-10-20 17:33:08
To samé říkal i kámoš, který hru hrál. Že prý je to masakr, usekané ruce nohy, střeva.. zkrátka Raven Software, tvůrci Soldier of Fortune, se nezapřou. Já jsem to zatím ještě nehrál, ale mám na to zálusk.

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
X-Men Origins: Wolverine
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



X-Men Origins: Wolverine
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 14076x - statistika
X-Men Origins: Wolverine 76 z 100 Průměr z 5 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-04-30
X-Men Origins: Wolverine

Průměrné hodnocení z médií:

75.80 %

Min : 70 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Raven Software
Distributor: Activision
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 5
Počet preview: 1

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %