Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Colin McRae DiRT 2 > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Colin McRae DiRT 2 (PS3) 80.00 %XBOX360 - Colin McRae DiRT 2 (X360) 79.33 %PSP - Colin McRae DiRT 2 (PSP) 30.00 %

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCOREMatěj Prell---88 %SCORE 192
LEVELZdeněk Princ9/1090 %LEVEL 186
Vokr.comEso8.5/1085 %2010-04-16
BonuswebMichal Kuliš---80 %2009-12-21
Czechgamer.comJiří Szabó / FireTight---90 %2009-12-21
Ostatní---87 %2009-12-21
GameParkxjohn---80 %2009-12-14
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

85.71 %

Počet recenzí: 7
Min. hodnocení: 80 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

89.67 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 78 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 605 z 5973 Žebříček
PC: 216 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 15 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 50 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

GameStar.cz2009-09-04
hry.Sme.sk2009-08-27
Vokr.com2009-08-16
GamePark2009-03-19
Hratelne.cz2008-12-26
Bonusweb2008-12-22
GameStar.cz2008-12-19
GamePlanet.cz2008-11-22

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: Je to hra
Nick: (007) - neregistrovaný
Datum:2011-05-17 15:35:17
Titulek: nejtrapnější hra Nick: (franta) - neregistrovaný Datum:2010-07-28 19:20:53 nikdo rally neprzní je to hra a tak jí ber nechapu jak někdo kdo v zavodaku nikdy neseděl a hral to jen na pc muže říct že je to nějaké prznění určitě jsi vašniví hrač kterej v cod behá tejden a zabije 100 tisíc vojaků nemyslíš že je to neucta k těm co ve valce byli ? tak tady nepiš akoví píčoviny když tě to neba tak to nehraj nazdar
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (cky) - neregistrovaný
Datum:2011-03-01 01:26:54
taktiez otazka..nemozem prekliknut nijak uvodne video..finta na to?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (vtmafian) - neregistrovaný
Datum:2011-02-10 23:03:57
Neví někdo jak vypnout nebo odstranit ty otravný videa na začátku který nejdou přeskočit a taktéž to otravný kecání ?
[Odpověz]

Titulek: cmr dirt 2
Nick: (peta) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 17:07:42
ahoj když odjedu první závod tak se tam objeví to stanoviště a sekne se to akorát sou tam slyšet jezdit auta............co se tam má dělat?
[Odpověz]

Titulek: Re: cmr dirt 2
Nick: (KubiqBezZa)
Datum:2015-09-11 08:07:19
prisel si na to jak se dostat dal?me se to taky sekne po odjeti prvniho zavodu

Titulek: michal
Nick: (colin mcrae dirt 2) - neregistrovaný
Datum:2010-12-25 23:24:01
Ahoj na vanoce jsem dostal hru colin mcrae dirt 2 a kdyz zpustim hru tak ji musim hrat od zacatku jak si ji mam ulozit dekuji moc za odpoved
[Odpověz]

Titulek: Re: michal
Nick: (s chlebem bez plisne) - neregistrovaný
Datum:2010-12-25 23:51:15
Musis si vytvorit ucet na game for windows live.Dej to do vyhledavace a za to napis zalozeni uctu.

Titulek: Re: michal
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-26 00:47:31
a neni to v te hre na zacatku jak je ta karta ??? a kdyz ne tak me prosim vas napiste adresu kde to presne hledat a zalozit dekuji

Titulek: colin mcrae dirt 2
Nick: (John) - neregistrovaný
Datum:2010-09-13 21:20:38
Prosím neporadíte mi co mám udělat aby jse mi na hře ukládal profil děkuji.
[Odpověz]

Titulek: Re: colin mcrae dirt 2
Nick: (0) - neregistrovaný
Datum:2010-12-30 00:30:56
Ahoj pokud mas hru nainstalovanou tak ti to napisu. 1.zapnes hru a objevy se ti 1 tabula das yes 2.pak se ti objevi dalsi tabulka a sjedes koleckem na mysi doulu a tam je silne vytistene nevim co nejaka blbost kliknes a ojevi se ti napis jmeno napises a jsi zaregistrovany a pak zacnes hrat hru a az ji budes chcti ulozit tak das options a das profil a save profila ulozis a dalsi den muzes hrat dal v kariere

Titulek: nejtrapnější hra
Nick: (franta) - neregistrovaný
Datum:2010-07-28 23:20:53
Tak jsem si ji stáhnul, že nemám co dělat a trvalo asi 10 minut než jsem ji zase rychle odinstaloval. Co to je kreténský nápady takhle prznit rally. Než se ty drsňáci vykecaj, tak málem rozmlátím klávesnici vzteky. A další výmysly jako jezdit s autem na rally Paříž Dakar po silnici jsou asi vážně trochu ujetý. Proč to nemůže být krásné ježdění rally jako cmr 2
[Odpověz]

Titulek: Uložení
Nick: (olda) - neregistrovaný
Datum:2010-03-25 12:23:03
a de to i bez založení profilu nak ukladat jestli ne tak kde bych vzal CD kain na to založení
[Odpověz]

Titulek: ulozeni
Nick: (dyndy)
Datum:2010-03-10 01:52:36
potreboval bych vedet jak se uklada hra vzdycky dyz vypnu hru tak tam nemam svuj profil co sem si predtim zalozil
[Odpověz]

Titulek: Re: ulozeni
Nick: (doupi)
Datum:2010-03-14 16:00:40
Musíš mít založenej profil v Games for Windows LIVE

Titulek: Re: ulozeni
Nick: (Artek) - neregistrovaný
Datum:2010-03-14 16:18:55
když máš při vytváření profilu smluvní podmínky, tak sjeď úplně dolů a máš tam volbu local profile.

Titulek: Re: ulozeni
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 12:52:58
No já mám ten samej problém. Mohli by jste prosím podoboně popsat, jak uložit ten profil?? Díky moc

Titulek: Re: ulozeni
Nick: (fall) - neregistrovaný
Datum:2010-08-30 14:34:52
Postupujte podle tohoto návodu http://www.eurogamer.cz/articles/jak-vyzrat-na-games-for-windows-live

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Colin McRae DiRT 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Colin McRae DiRT 2
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 57947x - statistika
Colin McRae DiRT 2 86 z 100 Průměr z 7 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 2 uživatelů
  • Chci tuto hru 1 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 1 uživatelů
  • Moje oblíbená 2 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2009-12-04
Colin McRae DiRT 2

Průměrné hodnocení z médií:

85.71 %

Min : 80 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 7
Počet preview: 8

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> GamePark : 80 %
Zapomeňte na nějaké vysloveně rally závodění se vším všudy. Tenhle díl je spíše takovým offroadovým řáděním v moderním duchu velké show.
> Bonusweb : 80 %
Slabší je to se zvuky. Efektům nelze mnoho vytknout, ovšem to hlavní, zvuk motoru, postrádá pro hru tolik potřebnou hutnost. Na opačný pád potěší nadupaný soundtrack.
> Czechgamer.com : 90 %
Simulátor života automobilového závodníka? Houby, Colin McRae: DiRT 2 je prostě vynikající závodní hrou pro každého, ať jste učiněný amatér nebo ostřílený veterán.
> Časopis SCORE : 88 %
Dirt 2 je od začátku definováno jako závodní arkáda se skvělou grafikou a hratelností. Což se povedlo. Všechno, co bylo v jedničce opravdu špatné, se výrazně zlepšilo.
> LEVEL : 9/10
Kašlete na to, že je ve hře málo rallye závodů. Ortodoxní závodníci si počkají třeba na nějaké DLC, my ostatní míříme za zábavou, no ne ?!
> Vokr.com : 8.5/10
Hra je skutečně velmi chytlavá a dokonale opimalizovaná. Codemasters dostáli svým slibům a nabídli nám adrenalinovou nálož, která v současné době nemá konkurenta.
> Ostatní : 87 %
DIRT2 není perfektní, má rozhodně řadu věcí, které se daly udělat lépe, ale jako celek je to kus poctivé a hlavně hodně zábavné hry. Pokud se vám líbil GRID, bude se vám DIRT2 líbit stejně. Pokud se vám líbil DIRT1 bude se vám líbit DIRT2 zážitkově o něco více, ale objemem náplně se mi zdá o něco chudší. Hodnocení tedy snižujeme hlavně proto, že DIRT2 toho nenabízí obsahově tolik, kolik bychom si ideálně představovali. Ve všech ostatních ohledech dokazuje současnou nadvládu studia Codemasters na poli arkádových závodních her. Je to dlouhotrvající poctivá s láskou udělaná zábava s vůní benzínu i

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %