Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Colin McRae DIRT > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS3 - Colin McRae: DIRT (PS3) 00.00 %XBOX360 - Colin McRae DIRT (X360) 78.00 %

Kde koupit ?

FunStore  749 Kč  
FunStore  149 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---79 %SCORE 162
LEVEL 8/1080 %LEVEL 154
Časopis Doupě 7.7/1077 %Doupě 07-08/07
GameStar.cz 7.3/1073 %2007-09-07
GamePlanet.cz 9/1090 %2007-07-28
Sector.sk 7.5/1075 %2007-07-13
Doupě 8.3/1083 %2007-07-11
hry.Sme.sk 8/1080 %2007-07-06
Hrej.cz 8/1080 %2007-07-02
GamePark ---85 %2007-06-23
Bonusweb ---83 %2007-06-21
Hratelne.cz ---80 %2007-06-20

Videorecenze

http://games.tiscali.cz/reviews/colindirtvid/index.aspAutor: Ondřej Broukal (Games.tiscali.cz)2007-06-28

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

80.42 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 73 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.40 %

Počet hodnocení: 15
Min. hodnocení: 65 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 1249 z 5973 Žebříček
PC: 522 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 34 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 107 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Hrej.cz2007-05-30
Bonusweb2007-05-29
GamePark2007-05-29
Games.cz2007-05-29
hry.Sme.sk2007-05-29
Recenzeher.eu2007-05-17
Gamezone (ZRUŠEN)2007-02-27
GamePark2007-02-05
Bonusweb2007-01-15

Přídavky

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je šest mínus dva?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: O hře
Nick: (milan) - neregistrovaný
Datum:2011-08-01 22:08:51
Ahojte lidi uvažuji nad koupí Dirt neznate nejakou stranku kde by bylo napsane nebo ukazane auta v hrenebo trate atd... prosím odepiste :D
[Odpověz]

Titulek: black screen
Nick: (Maros) - neregistrovaný
Datum:2011-01-21 19:44:38
Túto hru mám originál a aj napriek tomu mi nejde, po spustení mi vyhodí iba čiernu obrazovku a v task manageri mi píše program is not responding. Moja GF je GTX 460.
[Odpověz]

Titulek: Re: black screen
Nick: (La_SKA)
Datum:2011-01-21 22:47:42
Máš nejnovější ovladače grafický karty? PC to utáhne? Taky koukni zda nevyšlel na hru nějaký patch. Firewall zkus vypnout, taky můžeš napsat na podporu, v manuálu bude mail.

Titulek: save
Nick: (honzic) - neregistrovaný
Datum:2010-03-01 23:02:22
Chci se zeptat, jak se ve hře měněj profily, nebo jak se ukládá? V profilech mám ty dvě klíčenky, ale nemůžu se dostat na tu s mím savem. pls help. dik
[Odpověz]

Titulek: vole
Nick: (Anti....) - neregistrovaný
Datum:2008-06-05 00:27:38
Já mam Logitech MOMO racing a normalka v pohodě šlape bez jakýchkoliv problémů nvm co řešit ... prostě fér hra na volant.. farwell n00bs .-)
[Odpověz]

Titulek: Re: vole
Nick: (T1ger) - neregistrovaný
Datum:2008-06-05 12:45:22
tiez sa pridavam k nazoru ze je to v celku dobre zrobene na volant, mal som aj Momo a teraz g25. A jazdu si uzivam naplno. Milujem useky kde idem prvykrat a jedine co viem, je od navigatora. Proste parada. A lamanie vlastnych rekordov je tiez super..

Titulek: Re: vole
Nick: (sabat) - neregistrovaný
Datum:2008-09-29 13:59:22
Můžete mě poradit jaké udělat nejlepší nastavení na volantu Logitech Momo.

Titulek: Gto
Nick: (Gto) - neregistrovaný
Datum:2008-01-11 17:39:48
Respekt s tehlech stranek fakt Respekt
[Odpověz]

Titulek: czczcz
Nick: (Majk) - neregistrovaný
Datum:2007-10-19 06:39:46
hodte sem nekdo odkaz na cestinu na cmrr dirt!!!
[Odpověz]

Titulek: Gamepad a Volant jsou nepouzitelny
Nick: (jj) - neregistrovaný
Datum:2007-09-10 04:46:35
To je zase na ho... Mam Logitech MOMO Racing a Rumblepad 2 a ani s jednim se to nedá hrat. Nekde na foru Codemasters jsem cetl doporuceni si koupit X360 gamepad. To je prost strasny, jak na ty PC verze kaslou na dokazou je vyladit.... jsem si donedavna myslel, ze Logitech je standard a vse od nej bude vsude fungovat ACH Jo :(
[Odpověz]

Titulek: neovladatelné
Nick: (kamik)
Datum:2007-08-16 02:47:23
mám volant MX-V9 a prakticky s ním neuřídím vůbec nic, nejhorší hra na ovladatelnost, kterou jsem hrál, jinak dobrá grafika a ta piramida je perfektní. je smutné, že takovou hru člověk musí vymačkávat na klávesnici(i to je hrůza).
[Odpověz]

Titulek: HELP
Nick: (jacob) - neregistrovaný
Datum:2007-08-12 17:24:54
zdarec jestli máte někdo češtinu na DIRTA tak mi to pls pošlete na kubajs.hugo@seznam.cz Předem dík
[Odpověz]

Titulek: Ćerný Peugeot můj oblíbenec
Nick: (Feri) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 14:35:58
mrkněte na to http://img187.imageshack.us/img187/2789/screenshot022ec0.png a tady jsem ho klepnul na předek...prasklo přední sklo a blatník,ale do cíle jsem dojel v poho měl jsem náhled zhora. http://img528.imageshack.us/img528/57/screenshot023ug8.png
[Odpověz]

Titulek: Výborná hra
Nick: (Feri) - neregistrovaný
Datum:2007-07-15 14:06:58
Je to paráda,ale nejde to hrát na gamepad jen na klávesnici.Ovšem je to nářez za dva dny jsem v kariera udělal 50 procent a blížim se k vrcholu pyramidy ovšem v některých závodech ksem se nechytal hlavně Japonsko je dost těžké...samá zatáčka...Buginy jsou skvělé tam se dají nahrabat prachy.
[Odpověz]

Titulek: Re: Výborná hra
Nick: (Honza) - neregistrovaný
Datum:2008-01-05 00:25:16
prosimte me to na gamepadu de ty si si ho urcite nenakalibroval,a penize de nahrabat ve vsem kdyz das lehky mod.

Titulek: Patch
Nick: (pepa) - neregistrovaný
Datum:2007-07-08 18:33:39
Už se chvíli schánim po češtině a spoléhal jsem na tyto stránky, že čeština ještě neni. Ale když jsem tady viděl, že patch taky neni, což je blbost, budu doufat, že už ta čeština někde je. Patch je určitě, mám ho nainstalovaný a jde stáhnout na www.codemasters.com, má asi 50MB.
[Odpověz]

Titulek: Re: Patch
Nick: (Braveman moderátor - editor stránek)
Datum:2007-07-08 19:21:32
Teď se toho nahrnulo posledním časem nějak více, takže dema a patche budou v brzké době doplněny a zaměřujeme se hlavně na to, abychom měli doplněny všechny odkazy na recenze a preview. Nicméně nový díl Colina u nás vyjde v české lokalizaci takže my na případnou češtinu máme zakázáno linkovat...

Titulek: hra mi nejde ukladat
Nick: (frenkie) - neregistrovaný
Datum:2007-07-07 01:17:15
napiste mi nekdo na moje icq 372701206 hra mi nejde ukladat potrebuju pomoct
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Ahoja) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 01:21:02
Hra je perfektni!!! ale chtelo by to voskoset vse a hned))) nevi nekdo nejake cheaty....ale jinak hra perfekt a je to vazne moje prvni slusne rally;-)
[Odpověz]

Titulek: Re: cheaty
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-06 13:41:27
LOL tady uš chce někdo cheatovat xD

Titulek: Nehratelné
Nick: (Dejf) - neregistrovaný
Datum:2007-07-04 19:41:52
Mám gamepad Logitech Rumblepad II a je to neovladatelné. Auto lítá po silnici jako kráva. Děs a hrůza.
[Odpověz]

Titulek: Re: Nehratelné
Nick: (Nurplex) - neregistrovaný
Datum:2009-04-30 16:09:56
no jo no složitější hry lidem už nejdu stačí se naučit auto ovládat a předpovídat jinak hra je luxus skoro reál

Titulek: sosnout ????
Nick: (borec999) - neregistrovaný
Datum:2007-07-03 18:55:51
:D
[Odpověz]

Titulek: Re: sosnout ????
Nick: (Ahoja) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 01:24:50
No jasne)))

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-27 02:10:24
Super pařba . fakt po dluhe době opravdu Ombréééé rally. Stojí za to si to sosnout.
[Odpověz]

Titulek: Neodesilat
Nick: (tomy) - neregistrovaný
Datum:2007-06-22 15:04:25
tak sem instnul tuhle hru a pri spusteni to hodi hlasku ze v aplikaci doslo k chyby, zkousel sem i updata na verzi 1.1 ale ani to mi nepomohlo vyresit problem, prosim poradte :(
[Odpověz]

Titulek: Re: Neodesilat
Nick: (Ghost) - neregistrovaný
Datum:2007-07-01 03:51:54
mě to děla to samy, je to nekompatibilita s chipsetem, snad to vyřeší nějaký další patch, musíme si počkat =0(

Titulek: Re: Neodesilat
Nick: (jj) - neregistrovaný
Datum:2007-09-12 16:59:23
Taky mi to hazelo hlasku a zjistil jsem, ze to zpusobuje dll knihovna zvukovky. Po upgradu ovladacu na posledni verzi (X-Fi Platinum) se to spustilo bez problemu.

Titulek:  
Nick: (otrap) - neregistrovaný
Datum:2007-06-15 01:59:06
Je to dobrá hra
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (G°ĐF@th€®) - neregistrovaný
Datum:2007-06-07 23:47:45
HEEEEEEJ vypada to dobře.Hral sem demo jede mi to v pohodě ale na nizké detaily.Pri takovej engine bde mit i Operace flashpoint 2.
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Colin McRae DIRT
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Colin McRae DIRT
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 25046x - statistika
Colin McRae DIRT 80 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-06-19
Colin McRae DIRT

Průměrné hodnocení z médií:

80.42 %

Min : 73 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Comgad

Počet recenzí: 12
Počet preview: 9

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %