Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Driver 3 (Driv3r) > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Driver 3 (Driv3r) - ps2 63.00 %

Kde koupit ?

Microgames  197 Kč  
FunStore  199 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---60 %SCORE 134
LEVELLukáš Grygar3/1030 %LEVEL 125
GameStar.cz ---69 %GameStar 72
Časopis Doupě 4.4/1044 %Doupě 05/05
Gamesport ------2006-04-28
HotGames ---45 %2005-06-29
Doupě 3/1030 %2005-04-29
GamesWEB.sk ---75 %2005-04-10
N-Gine (pozastaven) 1/520 %2005-04-08
Bonusweb ---60 %2005-04-06
Sector.sk ---55 %2005-03-31
Gamecenter (pozastaven) ---69 %2005-03-27
hry.Sme.sk 2.5/550 %2005-03-23
Games.cz ---50 %2005-03-22
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

50.54 %

Počet recenzí: 14
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 75 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

78.00 %

Počet hodnocení: 10
Min. hodnocení: 20 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 4755 z 5973 Žebříček
PC: 2375 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 143 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 387 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek:  
Nick: (Cloudy) - neregistrovaný
Datum:2011-04-15 23:05:40
Náhodou je super, i grafika není tak špatná když máte power PC a je poměrně rozsáhlá. Ják město tak i počet aut atd... Podle mně je to HIT.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Tomas) - neregistrovaný
Datum:2010-04-24 15:44:44
nevite kde najdu navod na driv3r?
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lukas) - neregistrovaný
Datum:2009-12-06 00:57:04
zdar nevíte někdo která přesně čísla mám změnit v tom HEX editoru aby se my odemknulo cheat menu
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Ball)
Datum:2009-06-28 21:25:11
Kvalitne se tam ničí auta fakt sranda ale pěžky uz je to slabí
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (SENY) - neregistrovaný
Datum:2008-08-07 22:56:38
Je to good bavi me to vic nez mafie nebo Vice city (San Andreas a IV je porad lepsi). Chce to vic hrat a zjistit co to doopravdy je, nez poslouchat komu se to nelibi, zahrat jednou a rikat ze je to kravina = neni.
[Odpověz]

Titulek: cheaty
Nick: (Lars)
Datum:2008-04-15 22:58:10
nezná někdo driv3ra cheaty
[Odpověz]

Titulek: To je hrůza
Nick: (zbysek) - neregistrovaný
Datum:2006-05-23 10:00:00
Tahle hra je hrozně nedodělaná a graficky nezdařilá
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (N14) - neregistrovaný
Datum:2005-08-21 10:00:00
Jo máte pravdu ta hra vážně stojí za hovno.
[Odpověz]

Titulek: Náhodou dobrá zábavka...
Nick: (AMONRE) - neregistrovaný
Datum:2005-05-30 10:00:00
Je to dobrá zábavnka len na to treba mašinu. Ja som si hru vychutnal na Intel Pentium 4: 3200 MHz, 1024 RAM, GeForce NX6800GT 256 MB a bol som z nej prekvapený. Grafika neni prevratná. Príroda a cesty sú odfláknuté ale postavy a autá stoja za to ... Je to niečo medzi GTA: Vice City a GTA: San Andreas na ktoré sa už teším ...
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (LastSamurai) - neregistrovaný
Datum:2005-04-06 10:00:00
Nemyslim si...
[Odpověz]

Titulek: naporstá kokotina
Nick: (petufo) - neregistrovaný
Datum:2005-03-24 11:00:00
je to blbost, nevim jak mohli vydat takovou ptákovinu
[Odpověz]

Titulek: Re: naporstá kokotina
Nick: (Lukas) - neregistrovaný
Datum:2007-05-08 19:41:34
Moje řeč....

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Driver 3 (Driv3r)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Driver 3 (Driv3r)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 21986x - statistika
Driver 3 (Driv3r) 51 z 100 Průměr z 14 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2005-03-15
Driver 3 (Driv3r)

Průměrné hodnocení z médií:

50.54 %

Min : 20 % Max : 75 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Reflections
Distributor: Atari
Distributor CZ: SevenM

Počet recenzí: 14
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %