Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Driver 4: Parallel Lines > PC > Závodní

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PS2 - Driver 4: Parallel Lines (PS2) 73.90 %XBOX - Driver 4: Parallel Lines (XBoX) 70.00 %

Kde koupit ?

FunStore  129 Kč  
FunStore  599 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Časopis SCORE ---74 %SCORE 162
LEVEL 6/1060 %LEVEL 155
Časopis Doupě 6.9/1069 %Doupě 07-08/07
GameStar.cz 7/1070 %2007-07-27
Hrej.cz 6/1060 %2007-07-20
Games.cz ---55 %2007-07-16
Doupě 7.7/1077 %2007-07-09
Bonusweb ---75 %2007-07-02
GamePark ---78 %2007-06-29
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

68.67 %

Počet recenzí: 9
Min. hodnocení: 55 %
Max. hodnocení: 78 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

58.77 %

Počet hodnocení: 13
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 100 %
Pořadí:

Celkově: 3343 z 5973 Žebříček
PC: 1538 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 96 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 281 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Gamezone (ZRUŠEN)2006-11-04
Sector.sk2006-03-13
hry.Sme.sk2006-02-20
Hrej.cz2006-01-06

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je tři plus sedm ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: nejlepsi
Nick: (kuba) - neregistrovaný
Datum:2010-10-20 21:36:01
je to nejlepsi hra
[Odpověz]

Titulek: Good
Nick: (Dvori) - neregistrovaný
Datum:2010-03-20 13:48:45
Je to vinikajici hraz dobrym dejem sice to nejni GTA ale urcite hraci tehlech her Drivera oceni hlavne v deji ste v nakej 70-80 leta pak vas zavrou do vezeni a uplne se cely mesto zmeni do dnesni doby ja sem nato koukal ja dement Moc dobra HRA
[Odpověz]

Titulek: Re: Good
Nick: (feLZet)
Datum:2010-04-25 01:30:42
Ještě by to chtělo přeložit tvůj příspěvek do češtiny. "l ja dement Moc" :D:D:D souhlasim

Titulek:  
Nick: (Sasakr)
Datum:2009-12-27 18:14:16
Parádní hra, mnohem mnohem lepší než GTA SA, GTA IV jsem nehrál, tak nebudu soudit. Takovouhle atmosf=ru ve hře jsem zažil naposledy u Mafie, prostě paráda, sedmdesátý léta nemají chybu, ty bouráky a to všechno. Ale pár výhrad bych ke hře měl, ne že ne.
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (ondra) - neregistrovaný
Datum:2009-02-04 00:31:54
Docela bych řekl po tom videu, že je to pěkná hovadina. To je snad horší než DRIV3R !!!!! Já si radši zahraju Grand Theft Auto IV.....
[Odpověz]

Titulek: Blinkry
Nick: (WillBeFree) - neregistrovaný
Datum:2008-07-05 23:04:52
Cau, mam dotaz. Jdou ve hre nejakym zpusobem zprovoznit blinkry? Trosku mi to ubira na atmosfere hry, kdyz vidim odbocujici auto s blinkrem a ja nezmuzu nic. Myslim ze nejsem jedinej, komu to chybi. Pokud vite, napiste. Diky
[Odpověz]

Titulek: Hovno
Nick: (Kiko) - neregistrovaný
Datum:2008-06-25 19:59:09
Gta sa je opriti tomuto HOVNO mna uz gtacka nebavia pri tomto som sa zabavil ovela viacej nez u gta.
[Odpověz]

Titulek: Re: Hovno
Nick: (SENY) - neregistrovaný
Datum:2008-08-07 23:00:03
No podle me je to tak na stejne urovni, Mafii to doslova odkoplo stranou a konecne neco zajimavejsiho nez tupe behani a strileni v GTA

Titulek:  
Nick: (Kiko) - neregistrovaný
Datum:2008-06-25 19:54:21
Jo jo LOL ma pravdu.Ale v tej hre je malo misii iba 32 ci 35 uz presne neviem.Co sa mi v tolu najviac je to ze sa da stunit vsetko co ma kolesa.
[Odpověz]

Titulek: Re:  Pistolka
Nick: (Hami5) - neregistrovaný
Datum:2008-07-12 21:51:44
Ahoj pls jak mám udělat tu misi. Vtom střílení bareli udělám, ale to auto ne. Poradíte mi někdo jestli jo. pls. Pište mi na e-mail - hami5@seznam.cz

Titulek: neto
Nick: (neto) - neregistrovaný
Datum:2007-08-16 04:24:38
oi queria saber como que baixa jogo mim enterecei pelo driver 4
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (lol) - neregistrovaný
Datum:2007-07-25 02:05:58
lol ti co tu nadavate jak decka ze je blba grafika tak asi mate grafiku za 500kc s 64Mb ne?Kdyz je to na maximalni grafiku a ty detaily ktere nejdou vty hre nastavi treba anizotropni filtrovani atd mate nastaveny v ovladacich od graf.karty tak je to vty hre ohodne lepsi nez v GTA
[Odpověz]

Titulek: !
Nick: ((-=cartel=-)) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 20:50:29
Divná hra , a trapná kopie Grand theft auto. A po všech těch předchozích driverech nejméně zábavná. No cement.....
[Odpověz]

Titulek: Re: !
Nick: neregistrovaný
Datum:2008-12-27 19:43:19
Kopie gtačka ? Driver1 už tu byl dřív než gta. (gta1,2 se nepočítají protože jsou ve 2d)

Titulek: Vycvik 2
Nick: (LoOmiT) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 05:40:52
muzu poprosit kdo uz to dohral , barely rozstrilim, autak potom taky ( musi se okolo nej behat ) a to auto potom? zacinam nabyvat dojmu,ze to je opravdu hloupa hra.. At delam , co delam,porad se pres to auto nemuzu dostat a uz na to nemam nervy! Predem dik
[Odpověz]

Titulek: Re: Vycvik 2
Nick: (Martblood) - neregistrovaný
Datum:2007-07-09 13:18:45
Kolem jednoho auta behas dokola a dalsimu autu rozstrilis pneumatiky.

Titulek: Vycvik s bouchackou
Nick: (Lavor) - neregistrovaný
Datum:2007-07-08 15:40:38
Čau co mam prosim Vas dělat ve vycviku s pistolkou po tom co sestřelim ty barely , s tim autem . Poradte prosim,
[Odpověz]

Titulek: Re: Vycvik s bouchackou
Nick: (RAGE) - neregistrovaný
Datum:2007-07-08 19:24:18
precitaj nizsie

Titulek: Super gamesa
Nick: (Martblood) - neregistrovaný
Datum:2007-07-06 22:25:56
Perfektni hra, s hodne dobrym pribehem, ktery mne tahl porad dal a dal, nemohl jsem se odlepit od pocitace dokud jsem to neprojel . U GTA(vice city i san andreas) jsem se takhle nebavil. A prave ukoly byly pokazde neco jine a zajimave udelane. Ironicke hlasky hlavniho hrdiny mne casto dostaly. A hudba by stala i za soundrack.
[Odpověz]

Titulek: Re: Super gamesa
Nick: (Wuk) - neregistrovaný
Datum:2007-07-14 19:42:36
Fakt super hra, da se rict ze akci lepsi nez GTA

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-06 21:56:19
STUPIDNÍ KRAVINA,ZADNE POR8DNÉ CHITLAVÉ A ZÁBAVNÉ UKOLY... ZLATEJ GTA...
[Odpověz]

Titulek: TATALNI ROFL
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-07-06 21:48:30
No tak tahle hra to je něco trapnýho .Na ni neni nic co by se dalo pochfálit...stereotip a zase jenom stereotip.Grafika upa SUXOVNÍ..a je to hra uplně o ničem.hral sem to 10 minut omg a hnded sem to musel odinstalovat. takej rofl , to snad neni možné... jemom okopirovnae s GTA...To uš je strasne tyhle hry .ze to jeste delaji.Nic nového ... Pitomost ...
[Odpověz]

Titulek: sakra
Nick: (sewer) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 22:17:12
potrebuju pomoct kdyz hraju drivera tak se po case hrani restartuje pocitac skousel sem vse mozne snizit detaili a rozliseni nema vliv a moje pc neni tak spatny P4 3,05 GHz radeon x1300xt 256mb 512 ram pls pomoste piste vsechny napady jak se toho zbavit Podik@seznam.cz icq 229-672-841
[Odpověz]

Titulek: Re: sakra
Nick: neregistrovaný
Datum:2007-07-24 18:30:42
Taky mi to tak dělá.Fakt nevim

Titulek:  
Nick: (neeee) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 00:37:38
pocujte neviete co mam robit s tym autom?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (RAGE) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 14:13:10
musis mat locknute na to auto z pravym tlacitkom na mysy a pohybovat sa do jednej a do druhej strany proste robit kolecka okolo auta

Titulek:  
Nick: (xxx4) - neregistrovaný
Datum:2007-07-05 00:27:17
temu autu prve prasknite gumy a potom ho roztrilajte na kusky,ale pri strilani na to auto musite sa pohybovat do stran alebo take neco:P..no snad vam to pomoze ja sem to nejak tak spravil
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Pida SuXxX) - neregistrovaný
Datum:2007-07-04 16:25:02
Poradte mi někdo ja udělat tu misi jak se učim stříle,já udělám ty barrely ty sestřílim a co pak mám dělat u toho auta pls já nevim už jak dál a sere mě to...
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (magi) - neregistrovaný
Datum:2007-07-04 22:02:52
Taky mám stejnej problém nevím co mám dělat u toho auta poradte pls.

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-27 01:55:45
A HW naroky?
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (RAGE) - neregistrovaný
Datum:2007-06-28 20:39:23
ta 1.8 giga 256 ram a 64 mb grafika to su minimalne a odporucane su 2.3 pentium 1 giga ram a 128 graficka

Titulek:  
Nick: (BanY) - neregistrovaný
Datum:2007-06-27 00:43:15
este to nevislo zadne dojmy :))
[Odpověz]

Titulek: Re:
Nick: (RAGE) - neregistrovaný
Datum:2007-06-27 00:55:19
ne ta de hlavne ze to uz hrajem je to super dobra atmosfera ale urcite to bude vadit recenzentom ktory budu davat male hodnotenia za neoriginalnost ale nejake velke chyby v tom niesu preca ubisoft sa neda zahambit soundtrack je vyborny stare aj nove pesnicky napr. najznamejsia je asi zztop lowrider ale inac poho nwm nho mne sa to paci ja by som dal hodnotenie minimalne 80 %

Titulek:  
Nick: (G°ÐF@th€®)
Datum:2007-06-25 20:14:00
Nějake Dojmy z hraní pls :-) pište...
[Odpověz]

Titulek: Re:  
Nick: (Dave) - neregistrovaný
Datum:2008-12-31 14:19:54
Vynikající hra...........dokonalá videa a ty auta........hej ale sháním soundrack, teda jen názvy songu...konkrétně jeden.........ale hra na ty nejvyšší požadavky je teprve pecka

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Driver 4: Parallel Lines
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Driver 4: Parallel Lines
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 31297x - statistika
Driver 4: Parallel Lines 69 z 100 Průměr z 9 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2007-06-29
Driver 4: Parallel Lines

Průměrné hodnocení z médií:

68.67 %

Min : 55 % Max : 78 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Reflections
Distributor: Atari
Distributor CZ: Playman

Počet recenzí: 9
Počet preview: 4

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %